domingo, 17 de abril de 2011

31ª Rutes del Montseny -17/04/2011-


Gran dia per la gent de MuntBikes, amb una gran representació (12 ciclistes).
Joan Morales, Emma Bosch, Manuel Fernandez, Jordi Trens, Pepe Pérez, Dani Pérez, Carlos Vera, Vicenç Rebollo, Albert Galícia, Joan Puigvert, Javier Aguilar i jo.
Tots preparat a la sortida.
Joan Morales, Carlos Vera, Dani Pérez i Javier Aguilar per la curta (135kms).
Emma Bosch, Vicenç Rebollo, Pepe Pérez, Jordi Trens, Albert Galícia, Joan Puigvert, Manuel Fernandez i jo per la llarga (170kms).
Trobem a faltar alguns integrants MuntBikes, però tenen sort que avui no hem passat llista...;-)...els esperem a la propera.
Sortida 8h 03min. sortida molt rapida i una mica revolucionada. Intento posicionar-me al davant i vaig fent, fins que veig que al davant tinc el Pepe i el Vicenç, i llavors em faig la típica pregunta: "Roger no estàs anant una mica ràpid per el que queda?", però em contesto ràpid "sempre estic a temps de afluixar, i haig de aguantar fins Campins, després ja posarem el pilot automàtic".
Així ho faig, intento aguantar la pujada de Cànoves, però aquí em despenjo una mica ja que vaig "alt de voltes", però a la baixada enganxo el grup un altre cop fins a St.Celoni.
Allí em trobo als meus companys de ruta, l'Albert Galícia i en Joan Puigvert. Al passar per Campins poso el pilot automàtic, i amb una gran concentració (tanta que el Gremblin em comenta "Collons si que vas concentrat Roger") em poso a marcar el ritme amb els meus companys. Primer tots 3 sols, però portem un ritme tant bo, que poc a poc es va acoplant gent i anem recollint gent, i el grup va creixent.
Arribem a Sta.Fe i St.Marçal. Allí li demano a en J
oan si podem parar un segon al avituallament per agafar un plàtan, i com no, en Joan em diu "OK!".
Arribem avituallament i ens trobem al Ranita i al Dani, que estan esperant al Joan Morales. Faig un "PIT-STOP" ràpid (plàtan, taronja, glop i som-hi). Coronem i comencem a baixar, trobem un accidentat, comprovem que no es un MuntBiker i que esta assistit per Mossos i Creu Roja, i continuem baixant. L'accident no ens fa baixar l'adrenalina i faig una punta de 72,5 km/h.
Passem el creuament llarga o curta, i som-hi cap a la llarga. "Repechon" Coll del Ravell (mira que es malparit aquest) i cap a St. Sadurní d'Osomort. Aquí tornem a posar el pilot automàtic. L'avituallament ni l'he vist...;-)...seguim i de cop i volta sento un crit d'en Joan. Tot just m'avisava que no venia l'Albert. Afluixo, ho poso tot i veig que no ve, ni en Joan, ni l'Albert. Paro per fer un riu, i ens tornem agrupar. L'Albert havia tingut un moment delicat (jo ens ho explicarà). Seguim junts i jo començo a tenir uns dolors sospitosos al genoll dret e intento no forçar amb el plat.
Llavors vaig tirant, ja que he de parar a Seva a recollir líquid, i marxo una estona. Arribo a Seva, parada, isotònic al bidó, got de Coca-cola i sento: "Vinga Rogeeeer!!!". "Collons!!! ja estan aquí!!", ho deixo tot i amunt cap a Collformic. Aquí tornem amb el pilot automàtic, però ja a baixes voltes per arribar amb garanties a dalt. Vaig fent al meu ritme i em trobo tot sol fins dalt.
Al arribar al avituallament em trobo al Javier Aguilar. Quina il·lusió!!! Em dona plàtan, aigua i li dic: "Baixem junts?", i així ho fem. Fem una baixada genial junts. Que bonica a
quest baixada (li començo agafar el gustillo, però mai perdre el respecte, es molt rapida).
Arriba el "repechonet cabronet" i aquí començo a notar que les cames estan ja delicadetes. Arribem a Sta.Maria girem cap a la dreta i fem un bon grup. Aquí esta tothom ja molt tendre i amb ganes d'arribar. Ningú parla i la gent va justeta. Una serie de pujadetes fan molt mal i el ritme baixa, fins al arribar a Granollers que la gent no se que li agafa que es posa a tirar. Apareix un, que no ha donat cap relleu ha tirar, per arrencar aquelles posicions d'última hora. M'enganxo a ell i a 20m del l'estora del xip, afluixa com si ja hagués arribat i el passo just i el meu xip pita abans....jajajajaja!!! No podia permetre aquesta jugada, a un tio que s'havia tocat els collons
durant tota la tornada. Que ha gust me quedat....;-)...Q N'APRENGUIN!! Com les gasten els MuntBikers!!! Justiciaaaa davant de tot!!
Al arribar, em prenen nota del dorsal i em donen una caixa que una mica mes i em tira de la bici. Colllons amb la caixeta!!!
Felicitats en especial al Pepe i al Vicenç com sempre bestials, al Joan Morales perquè ve d'una convalescència, al Javier Aguilar perquè es la seva primera marxa i els seus primers 135kms. (en breu el tindrem amb nosaltres), a l'Emma com a única i campiona fèmina.
Bueno amics, en definitiva, una ruta molt maca i felicitats a tothom.

Dades del Super Polar:
-169,98 kms.
-72,5 km/h màx.
-2.890 mts. ascens acumulat
-1.153 mts. altitud màx.

P.D: Ara espero les vostres mini cròniques i els vostres comentaris a continuació...;-)

Una abraçada,
Roger

12 comentarios:

  1. us felicito a els que heu participat! un repte més a la butxaca, jo tinc una faringitis de p... mare! pero espero estar donant pel sac en pocs pocs dies, jejeje! espero les cròniques!

    arnau R

    ResponderEliminar
  2. Felicitats els que vau fer la llarga, i els que no van anar tmb!! Parlan de mi em vaig trobar malament, desde el principi pujant santa fe vaig decidir fer la curta amb en Carlos vera i en Joan morales. Vam anar tranquilament fen la volta paran als avituallaments. Fins que vam trobar un bon grup que ens va portar fins a meta.

    ResponderEliminar
  3. Ruta molt maca. A servit d'un bon entreno, m'ho vaig pasar molt be, una ruta molt maca i molt dura no em vui imaginar la llarga pero bueno la curta surtien 142 eeh!
    Moltes Felicitats a tots i especialment a la Emma que em va sorprendre moltisim una fiera com sempre. Quan jo esperava a l'abituallament veig venir un ciclista vesit de munt bike samb el plat carregat i quan s'acosta veig que es la emma i li preguntu si vol re i que va ella va seguir recta a tope amb el plat carregat darrere en juan puigvert l'albert galicia i en roger que finalment els va atrapar.
    Força Muntbikes.

    ResponderEliminar
  4. Un petita esmena Carlos, a mi l'Emma no em va agafar...;-)...jajajaja!!!

    ResponderEliminar
  5. Felicitats a tots. Primer de tot, felicitar als esforzados de la ruta. Força bé. He vist els temps a Albecam i de veritat que molt bé. Ahir vaig estar per la Ruta, acompanyant en Narvaez amb qui vaig fer una volta a ritme de sortida amical i vaig poder gaudir de vistes en directe de la marxa, sobretot dels grups capdavanters. Son veritables carreres.A sant Marçal el Wuapu més wuapu que ara està a totes les cartelleres dels Arenys, va passar amb els primers, Mare de Déu quin crack. després ja a Collformic vaig poder animar a molts companys, entre ells en Bettini i en Vicenç. I res més, jo afinant forma per donar canya a Remences. No estamos tan mal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

    quimet.

    ResponderEliminar
  6. Hola compañeros,las rutas del montseny como deciis es muy guapa pero tambien muy dura que no lo olvideís. antes de salir nos pusimos delante de la salida para evitar atascos de ciclistas que como siempre pasa o no?. se salio muy rapido hasta la subida del montseny y todo el recorrido me encontre bastante bien, tuve buenas sensaciones y doy mis felicitaciones a todos los compañeros que corrieron esta marcha. hasta la proxima, saludos

    ResponderEliminar
  7. Allà va la meva crònica:
    Diumenge 17, dia esplèndit per fer una volta llarga, dura però preciosa. A les 8 i 2o3 mn donaven la sortida, no havia pogut calentar gens així que tocava sortair poc a poc per posar cames a tò.
    Fins a Campins vaig amb el Joan (el meu Joan) allà ens separem. Cada un al seu ritme; jo un pel tranquila fins que una noia em passa, portava un bon ritme així que a la seva roda que m'enganxo fins a dalt de Sant Marçal on em trobo al Carlitos a l'avitullament, ni em paro, jo concentrada i a la meva.
    A partir d'aquí fins el creuament de Viladrau pràcticament sola.
    A dalt de Collformic arriba la meva sort, em trobo l'Albert i el Joan P. ja sortint de l'avituallament i per tirar avall. Ni em paro doncs tenia claríssim que baixant m'agafarien, doncs es sabut per tots que el Joan va com un avió baixant, tot això que guanyo. A la que m'agafen vaig al límit per no perdre la seva roda, feina tinc. `
    Però encara quedava en pitjor d'aquesta marxa, l'arribada a Granollers, amb unes pujadetes matadores i vent en contra. Així que ho vaig fer acompanyada i a més a més amb bona companyia. Com sempre un plaer anar amb ells.
    Acabo amb 6h 17mn, molt contenta i amb bones sensacions.
    Felicitar-vos a tots una vegada més per el mèrit de fer una marxa d'aquestes característiques, tant sigui la curta com la llarga doncs son molt dures.
    Adeu amics i fins demà

    P.D. Roger, que hagues passat si la volta fos un pel més llarga?..... tant sols 5mn de diferència, jajajajaj es broma ja ho saps.
    que quedi molt clar que en cap moment s'em va passar pel cap anar a agafar-vos. Sorpresa la meva de trobar-me el Joan i l'Albert.

    ResponderEliminar
  8. Emma molt facil, doncs que t'hauria tret 15 minuts....;-)...juajuajua!!!

    ResponderEliminar
  9. Roger, gran cronica....Suerte que hice la corta....veo que todavia me queda mucho por entrenar. Deisfrute mucho de la bajada contigo! Hasta la proxima!!! Javier Aguilar

    ResponderEliminar
  10. Hola a tots. primer feliçitar a TOTS per la marxa d´air, l´itinarari és molt dur,exgigent,pro a la vegada precios.En quan a mi.... estic... trinxat les perpellas em fan mal i la neurona esta perduda....ufff... quin pal.Respecta els meus companys de fatigues un "10" sou collonuts.

    ResponderEliminar
  11. Hola a tothom!
    Doncs bé, la meva crònica parlarà del "sexe dels àngels" ... perquè vaig adonar-me a les Rutes del Montseny que, a més d'existir, n'hi ha de masculins, concretament es diuen Joan i Roger, i també n'hi ha de femenins, tu ja m'entens Emma...
    Sort d'aquets àngels perquè sense ells encara estaria per Seva o perdut per les rodalies de Sant Sadurní d'Albertmort ...
    En fi, gràcies companys i companya per la vostra solidaritat i felicitats a tots els muntbikers que vau anar a les Rutes, tant els que les vau acabar com al Manolo que avui m'han explicat que es va trobar malament i va haver d'abandonar... I als que no hi vàreu anar però vàreu sortir també...

    ResponderEliminar
  12. Bueno, ja que tothom a fet el seu "comment", jo faré el meu i més si m´ho demana el meu amic Roger.
    La veritat es que estic molt content de com va anar la ruta. Tenia els meus dubtes de si fer la llarga o la curta i més despres d'estar quasi un més en el "dique seco". Fins l'encreuament, no ho vaig tenir clar. Finalment vaig decidir fer la curta, bueno curta!!, em van sortir 141 km. Les sensacions van ser molt bones. Vaig anar al meu ritme sense passar-me de rosca, que despres ja se el que em passa :-) fins arribar a Sant Marçal. Allà vaig trobar-me al Dani i al Carlos, quina sort vaig tenir!!! lo millor que em podia passar, es van portar OLE (tota l'estona al meu costat). Gràcies als dos, em va anar de conya. Al final, els últims 20km vaig quedar-me sol i vaig estar tirant d'un grup tota l'estona fins arribar a Granollers i les cames van repondre molt i molt be.
    Felicitats a tots pels vostres resultats, realment genials!!

    Be i ara toca preparar-se per iniciar un nou repte: Terra de Remences.

    Be, salut a tothom i fins la pròxima.

    Joan Morales

    ResponderEliminar