martes, 14 de junio de 2011

Expedició MuntBikes a la QUEBRANTAHUESOS 2011

Amics i amigues, ja esta aquí. Si si, ja arribat!!
Després de passar bona part de la temporada entrenant (alguns poc, d'altres molt, alguns altres moltíssim i d'altres clandestinament), la QH 2011 "JA LA TENIM AQUÍ!!".
Ara ja no ens podem fer enrrere, no ens podem esborrar, ni podem fer-nos les víctimes am
b veueta de mai haver trencat un plat dient
: "Jo no competeixo amb ningú, només vull acabar i gaudir". Si d'acord, tots hem de acabar i gaudir al màxim, amb això estic d'acord, peeeeerò, hi tant que anem a competir!!! No ens enganyem!!! Si no pregunteu-vos a vosaltres mateixos: "M'agradaria igual la QH, si no hi hagués crono?"

Bé, com ja sabeu, els integrants de la expedició MuntBikes, anirà sortint cap a Sabiñanigo (Osca), en funció de les seves possibilitats, i es per això que a continuació teniu totes les dades per arribar a bon port (mai millor dit).

Ens allotjem a "La Casa de Luminosa" ubicada al poble de Ipiés (Osca). Telf: 974-337.013
Està a 12kms (15min.) de Sabiñanigo.
Finalment ens surt per 76€/pax el cap de setmana.
Inclou: Sopar Divendres (espaguetis i pollastre) i l'esmorzar Dissabte (fruita, pà, embotit, melmelada, pastisseria...). Si algú no li agrada, pot fer vaga de fam lliurement...;-)
Aquí teniu més detalls de la casa: http://www.lacasadeluminosa.com

Per arribar a Ipiés (no confondre amb iPad, ni amb iPhone), us deixo aquí la ruta desde l'Ateneu d'Arenys, per si algú vol anar amb bici:


Son aproximadament de 4h. a 4h30min de viatje, en funció dels punts que us deixeu pel camí. Cuidaaaoo amb la benemérita a partir de Lleida...;-)

Dit això amics i amigues MuntBikers, si teniu algun dubte, podeu trucar a Munt
Bikes (Arnau), Vicenç, Emma o Roger, i amablement us resoldran qualsevol dubte.

P.D.: Per qualsevol dubte sobre la marxa podeu consultar la següent web:

P.D.2: Els nostres amics i patrocinadors de NUTRISPORT, ens han preparat un pla d'alimentació durant la cursa, que us adjunto a continuació. Els que prenguin codony, tot això no els hi cal..;-)...

















Ens veiem Divendres per dinar o sopar,
MuntBikes

34 comentarios:

  1. Bona sort a tots i totes,us desitjo el millor...disfruteu i a fons amb una mica de seny a les baixades..deixeuvos algunes forçes pel l´últim port..petireu molt però la recompensa seeà molt gran.
    Quina enveja que hem doneu,ja tinc ganes de escoltar les vostres cróniques..Quim esmola les dents que el teu dia s´apropa..jo de gran vull ser com vosaltres..amb aquesta il.lusió com si fos la primera vegada.
    Bona sort a tots..acabar ja és una victória.

    ResponderEliminar
  2. MOLTA SORT!!!!
    Q us ho passeu molt bé, disfruteu molt i no us feu mal!!
    Jo us enviaré tota la meva energy.....sobretot a l'emma....PA' Q RECOJA MUCHOS CADÁVERES!!! ueeeeeeeee

    Petons i ja explicareu les aventures!!! gassssss a la burra!

    ResponderEliminar
  3. Moltes gracies Jordi, però l'any vinent no volem que et perdis cap Marxa i els Diumenges amb el "grupu" que la veritat es que se't troba a faltar, i molt. OK? ....;-)

    ResponderEliminar
  4. Marrriiiiaaaa!!!! (un pa... juajuajua!!) Marieta idem que al Jordi, l'any vinent a totes amb nosaltres, que sino l'Emma i jo hem de parlar massa i perdem forces per la boca i així ens pots anar fent el relleu...;-)...
    També necessitem aquell "plus d'energy" quan riem tots junts.

    ResponderEliminar
  5. La predicció del temps:
    http://www.quebrantahuesos.com/pdf/METEO.pdf

    ResponderEliminar
  6. roger ja quedem per dinar i tot no? a espanya no hi han radars no? ho dic perque pujo en bici!

    postdata, si algú necessita fer algo a la bici que no esperi a dema ultima hora si pot ser eh! que us veig a venir, jeje ;)

    ResponderEliminar
  7. Si si qui arribi abans de dinar, ens truquem i dinem junts.

    Arnau jo t'he de portar la bici per radiar les 2 rodes, cambiar coixinet buje darrera, fer cables i fundes i cambiar grip manillar. Vindré demà cap allà a les 20h....;-)

    ResponderEliminar
  8. hola:

    nervis = 0
    objectiu: diploma d'or, que per la meva categoria F està en 8h 10'.

    postdata: espero no ser devorat com desitgen algunes, tot i que em sembla que surto molt enrere. no es descarten però sorpreses d'última hora. :-)

    quimet

    ResponderEliminar
  9. quim el numero no te a veure amb el lloc de sortida.. (en el ultim caixó) els de davant si que te que veure..

    ResponderEliminar
  10. doncs intentaré sortir amb valtrus. estaria bé sortir tots junts.

    he estat repassant tots el perfils i no està gens malament.

    apa-li ens veiem demà. espero riure molt.

    l'aleta la deixo a casa.

    quimet

    ResponderEliminar
  11. Molta sort a tots els flakeros de Muntbikes en aquesta edició de la QH, de part de la colla més senglar de Sant cebrià.

    JABALI BIKERS

    ResponderEliminar
  12. Bueno señores, es la hora, hay que ponerle coj...
    y regularse, sobre todo regularse.Sé que lo haréis muy bien, suerte a todos, y recordad lo primero no caerse, lo segundo terminarla, y tercero traerse un tiempazo.Que disfrutéis mucho ...

    ResponderEliminar
  13. Tiempazossss!! Uaaaaaa!

    ResponderEliminar
  14. Tot de conya. Ara ens estem foten una pizza de collons. Ja us explicarem
    Quimet.

    ResponderEliminar
  15. Felicitats a tots!!!! esteu molt molt forts!!!! Ja he mirat els vostres temps a la web de la "Quebranta" i començo a tenir una mica de por (nomès una mica jejeje). Ens veiem dimarts. A10 (jose)

    ResponderEliminar
  16. PARA ALEJANDRO
    Al terminar la quebranta se me acercó un tal Javier de Extremadura,me dió recuerdos para ti.
    Un saludo
    David de Sant Iscle.

    ResponderEliminar
  17. Gracias David,es un buen elemento ese Javier, es mi compañero de fatigas, cuando veraneo por Extremadura

    ResponderEliminar
  18. Hola companyes i companys…
    Ja tenim al sac la QH 2011!!! ... I no pot haver anat millor: ningú no ha pres mal, les avaries no ens han assetjat (llàstima del tubular de l’Àlex), l’hostalet on estàvem era “acollonant” (bravo Emma!), el recorregut és magnífic, dur, llarg, l’organització un 10, tots l’hem acabat amb uns temps envejables, ... En fi, val la pena anar-hi perquè no hi ha una altra marxa igual, tant pel nombre de participants com per l’exigència dels seus ports, com per la bellesa del recorregut ... De veritat que impressiona, és La Meca del cicloturista....
    De sortida, fins ben entrat el Somport és un estrès, tothom va a mil, connectat, amb molts nervis ( al meu costat dos bascos discutien per la posició i un d’ells va aixecar el braç... , i penso, “com descarregui l’òstia mig pilot anem a terra”...). Baixant el Somport molta precaució, està una mica moll i els que pujant perden uns metres els recuperen baixant (quin perill, com baixen alguns...., eh Xavi?). L’enllaç fins a peu del Marie Blanque és un tram favorable de reagrupament, es tornen a formar grans pilots. Del Marie Blanque ja en parlareu vosaltres, jo el trobo francament inhumà, sobretot quan veig l’indicador que posa 1 Qm al 13% i portes tot el “desarrollo” i no en tens prou... Baixada ràpida i perillosa, també una mica molla, cap a la vall, i s’arriba a Bielle i després a Laruns (on hi ha el trencant per anar a l’Aubisque, -a veure si l’anem a fer un any d’aquests...), de nou els grupets s’han anat ajuntant i ara toca l’agonia del Portalet per moltes raons, perquè no s’acaba mai, ja va passant factura el que portes fet, s’endureix progressivament, les “rampes” a les cames s’insinuen ... L’únic que el salva és el paisatge, la gent als vorals animant i saber que després ve baixada i s’acaba tot..., però no, falta l’emboscada trampa... A mitja baixada on alguns agafeu els 90 ens desvien a mà esquerra cap a Pueyo de Jaca (on ens vam allotjar l’any passat), carretera primer planera i estreta, després baixant cap al poblet corba perillosa i entrem en un tram d’adoquins..., resseguim la vora esquerra de l’embassament i ens acostem a la “tachuela” de la Hoz, ostres quina duresa!, 2 Qm de patiment, tothom em passa però ningú va gaire lluny ... La Hoz es passa perquè no hi ha més remei... Després baixada estreta amb corbes sobtades i tancades, travessem la presa, entrem en un túnel on no es veu res i de sortida (no ho recordo bé...) empalmem la general en un repetxó demolidor, dels que fan mal i ja està,... però no, encara falten uns 25 Qm amb vent de cara i costat, però sempre hi ha algun voluntari que es posa el grupet a l’esquena i tira com un condemnat, jo aplico la “tàctica Quimet” i no penso donar una pedalada de més perquè no puc, però ara sí, ja s’ha acabat, arribem a Sabiñánigo, gir de 90% i entrada al polígon on ple de ràbia em llenço sense pensar a l’esprint, però de cop m’adono que l’arc de la meta s’allunya i el vent torna a bufar de cara... He calculat malament i els últims metres semblen eterns, però ara sí, ja s’ha acabat... És acollonant, hi ha gent aplaudint a les graderies (les nostres acompanyants també), et sents com al “tour”...
    Felicitats als que heu baixat de les 7 hores (malparits, l’any que ve sortireu abans...), als que us hi heu acostat, als que heu fet minut avall o amunt sobre les 7’30 i els que heu estat al voltant de les 8. Fixeu-vos que tos hem estat de la meitat cap endavant de la nostra categoria i alguns heu estat molt endavant, i no en parlem del Dani Gonzálex (el 30 de l’absoluta), ni de l’Albert Banyeres, quina passada! De debò que són uns temps fantàstics, sobretot si es mira les circumstàncies laborals i personals de cadascú, ... Ah!, i avisem, pensem tornar l’any que ve a trencar tots els registres....
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  19. Bé. Ja l'he feta, tard, un dia després dels 54 però ja està. Subscric quasi tot el que diu l'Albert.
    Primer: casa rural acollonant. Emma un 20 sobre 10.

    Segon: només anem en bici a la sortida els iaius, no sense incidències amb la benemérita pel tema de la claror del dia.

    Tercer: Quan et col.loques a la sortida, molt abans ja veus de que va la història. La gent molt nerviosa.Aguanto 60' sol com un mussol.

    Quart: Des la sortida aplico la tàctica ni un esforç de més. Evidentment aviat em passen uns meteoritos que ja veurem que fan al final. Vaig força estona fins que començant Somport paro a fer la primera de les 4 buidades. He decidit veure un mínim de 6 bidons.

    cinquè) Paradeta a Somport on he pujat molt conservador, per omplir bidons i menjar un plàtan. Baixada a ritme molt lent. Carreteres mullades = canguelo.

    sisè) Marie Blanque. Que maco. Carretera plena. Ningú piula. 34x27 i sentat el 95% de l'estona.
    Veig que a les classificacions tothom en treu una minutada. Torno a parar a repostar i buidar. Aquí em poso l'aleta de taurò i cap avall. aquesta baixada ja no està tan mullada i corro una mica més.

    setè) comença el portalet. m'agrada. rampes justes per agafar un bon ritme.
    Corono a dalt en 1:42' a 16,5 km/h. no està malament. un ambient com mai havia vist, i també amb alguns peixos al cove. :-)

    vuité) havent coronat se m'escapa un dels peixos i no me'n dono conte. llàstima !!

    novè) hoz de Jaca. és com un gra al cul. però cura aviat i ja només queda el final. Quan passo per l'estora dels xips, penso que podré baixar de les 7:30 ja que l'any 2010 es tardava 32 minuts fins el final.

    desè) vendaval i en lloc de 32' tardo 36' i marco 7:34. Contentíssim i aplaudit pels col.legues d'edat amb respectives. Els saludo puny en alt.

    onzè) a la carpa del tiberi ens retrobem tots plegats i lo millor de tot, que tothom està més que content, fora d'algun problema minúscul.

    dotzè) bon sopar a Jaca, sense mojito ( no tin paraula), però fi de festa a la Luminosa amb gin tonic i una mica de bailoteo ( els que teníem les cames com si res :-).

    i tretzè) nois/es: crec que ens ho hem passat de conya i l'any vinent si la deesa fortuna ens ho permet: MÉS I MILLOR.

    Dades del meu polar:
    temps real pedalant: 7:28:53
    Km: 201.010
    136 ppm de mitjana (aquí veig que potser vaig pecar de conservador, però també observo que a partir dels 50 estic baixant la màxima força ràpid) .
    màxima de 157 quan vaig atrapar al Xavi Carrillo. :-)
    mitja: 26,9 Km/h
    Pujats 3426 metres (Uffffffff)
    Cadència: 74 voltes minut.

    SÓC DIT.

    Quimet.

    ResponderEliminar
  20. molt bona la crònica albert, jo esperaré que el roger obri la beda per dir la meva ;)

    arnau

    ResponderEliminar
  21. Fel.licitats a tots, sense excepcions. Heu fet uns temps impresionants. En especial el meu fill Arnau amb un "Tiempazo" (6h.37m) que em fa sentir molt orgullos.

    En el que respecte a mi. Em sento en un nuvol. Fa 11 anys vaig fer la primera QH. Amb un temps de 8h.33m. Onze anys despres he fet un crono de 6h.45. I si com vaig dir, sepre lluites contra tu mateix.Aixó em fa sentir amb una plenitud interior absoluta. I es que a vegades: "La vida es Bella".

    Per últim agrair a l´Emma tota l´organització de l´estada a Sabiñanigo. Ha fet una feina perfec te. Un "10". "Gracies Emma"

    ResponderEliminar
  22. corregeixo.. que he escrit malament: 6.54 el meu temps.

    vicens

    ResponderEliminar
  23. SOU MOLT GRANS,MOLT...vareu disfrutar molt i aixó es el millor..Vicenç quan més gran més tires.QUIM has fet un tiempazo i d'altres s´han sortit de mare...els novells podeo estar super contents..FELICITATS A TOTS I A LA REINA DE LA CARRETERA...l´EMMA per organitzar aquesta quebranta...que vols tornar a fer triatlons?ja t´ho va dir en Vicençs , no hi ha res com el ciclisme de carretera,enganxa molt i amb aquests companys més.
    PD: l´any vinent jo vull anar-hi

    ResponderEliminar
  24. Jordi, quanta raó que tens, però deixem que et faci una petita correcció, no enganxa el ciclisme de carretera, enganxa fer ciclisme de carretera amb gent com vosaltres.
    I dit això faig la meva reflexió sobre la QH. Que puc explicar que no sapigueu, a sí, encara ploro, jajaja.
    Mai abans havia tingut sensacions iguals, va ser impressionant tot, organització, gent, lloc, ports, ambient...
    Ara per mí la QH va començar el divendres a les 9.30 del matí i va acabar diumenge al migdia. Per tant si 7h 42mn vaig patir la resta vaig passar-m'ho genial, una vegada més vem riure com mai.
    Jordi, l'any que ve tornem, segur, la casa ja està reservada, només ens queda la sort del sorteig, espero veure't.
    Felicitar-vos a tots, des del primer fins l'últim per la QH que es va fer.
    Us ho torno a dir i de cor, fa molts i molts anys que faig esport i mai m'havia sentit tant plena i m'ho havia passat tant bé com ara.
    QUE GRANS QUE SOU !!!!
    P.D. Quan volgueu us torno ha organitzar un fin de, com aquest, jo encantada.
    L'any que ve, buscarem una pizzeria millor, jajaja.
    P.D. 2 (ja semblo el Roger, jaja) Vicenç no m'has de donar les gràcies, les coses fetes amb il-lusió i ganes sempre surten bé, i tú ho saps. Ja pots contar amb mí per organitzar coses.

    ResponderEliminar
  25. Que guai la meva primera Quebrantahuesos.
    Només de sortida ja a tope fins a peu de port del Somport, portavem mitja de 38 km/h. Començem a pujar per un carretera molt ampla i amb molt vent de cara, arribant a dalt ens diuen que per la banda francesa comença a ploure! i cert, passem la frontera i ja veiem boira, la baixada mullada i ja començava a caure algunes gotes. Tothom baixant a mil, fent interiors, com si estiguéssim baixant en sec, o disputéssim el Tour de frança. Arribem a baix i agafem una carretera més ampla i començem a rodar molt ràpid, tot segueix mullat i acabo xop i amb una mica de fred. Així uns quants quilòmetres, fins que ens desvien a la dreta per un ploblet i comença la pujada al Col de Marie Blanque. Principi molt suau amb rampes del 4, i 5% (xupat). Fins que començen els últims 4 km i aixó no baixa del 10%. Tothom callat i al seu ritme 10,11 km/h, els quilòmetres passen lents però anem avançant poc a poc. Coronem el port i avall, a la primera curva ens adelanten i va per terra i penso; on vas si esta tot xop... En fí, seguim avall i la bici no baixa dels 60km/h. Penso en parar al avituallament però ja vaig amb un bon grup i anem a la caça del Portalet. Em queda poca aigua, el bidó de sals minerals casi buit i el d'aigua 1/4. Seguim per carretera ampla, recta i amb alguns ''repechus''. Comensem el Portalet i pillem un grupet que va en Joan Puigvert, Albert Galícia, i Vicenç, els avanço amb uns quants d'un grup i em donen ànims i “a tope fins el final”. Seguim pujant a un rimte alt i dur i l'aigua se m'acaba, i m'estic pixant!! Aguanto així uns 14km fins que paro al avituallament de meitat de port. Vaig a pixar ràpid, alhora que m'omplen el bidò i agafo un parell de trossos de plàtan. Surto disparat amunt. Engancho al grup que anava i ja no paro, a tope fins a dalt. No paro de passar gent i els últims 6 km els faig sol al meu ritme. Arribo al últim quilòmetre i paso per la gentada de vascos que et donen molts ànims i s'et fica la pell de gallina. Corono el Portalet a 1.800m. Fa fresqueta, agafo un diari que em donen i avall, una baixada molt ràpida, agafant els 80km/h. Continuem baixant uns quants quilòmetres i agafem el desvio cap a Hoz de Jaca. Se'm fan molt “pastossos” perquè la carretera estè mol malament i vas botant tota l'estona, fins que giro a l'esquerra i començen 2 km al 11%. Es fa bastant dur perquè ja portem 180 km i fico un ritme adequat per tal de poder guardar una mica i arribar a dalt ''fresc''. A mesura que vaig pujant i vaig arribant a dalt, veig molta gent, paro a uns que portaven neveres amb aigua freda i els hi preguntu si em poden donar aigua si us plau , que tornava a anar buit. Em duien que sí, així que torno a tenir el bidó a tope amb aigua ben fresqueta, tot dient; “muchas gracias, me habeis salvado la vida” i em contesten rient tots. Pujo un altre cop a la bici i m'empenyen una mica per ajudar-me a arrencar, i ara sí que a tope durant la baixada, molt ràpida am moltes curves. I per fí agafem els últims 18 quilòmetres de baixadeta, i plà cap a Sabiñanigo. Fa molt vent de cara i anem un grup bastant gros i jo m'instalo a meitat de grup ven guardadet cap a meta. I per fi arribem a la meta i última apretada per acabar de rebentar del tot!!

    Objectiu complert: Quebrantahuesos 2011!!!


    Dades del meu Polar cs 500:

    6h:41 min.
    200km.
    30km/h de mitja, 84.1 de màx.
    16 graus de mitja.


    Felicitats a tots, espero poder repetir l'any que vé i els següents!!

    PD; Reserveu ja la “Luminosa” per la Quebrantahuesos 2012.

    ResponderEliminar
  26. Hola a tots: Que puc dir ...el meu comentari sera molt curt.Dir que ha sigut un cap de setmane molt bonic, amb una colla d´amics que-ens uneix aquest esport tan dur i a la vegada tan personal que fa que avui tinguem dintre nostre una barreja d´emocions : alegria, tristesa, rauxa per els moments viscuts.Gracies a tots.

    ResponderEliminar
  27. Hola a tots de nou, ja semblo en Quimet de tant repetir-me, però en la crònica em vaig descuidar de la TR i el "peazo" ciclista de 17 anys que tenim a la grupeta... Carlos Vera, congratulations xaval!, cada vegada creixes més i ens deixes bocabadats... No tinc paraules per elogiar la teva progressió... No defalleixis mai i continua amoblant el cap!
    Albert

    ResponderEliminar
  28. albert: ens podria agafar de mànagers. a lo millor ens retira. :-) :-)

    quimet

    ResponderEliminar
  29. Roger......Roger............Roger......No te cobertura........encara està donant voltas per el PORTALET?????? .......pobra nano.

    ResponderEliminar
  30. Roger......Roger......Roger....no te cobertura,.....encara està donant voltas per el PORTALET?????.....pobra nano.

    ResponderEliminar
  31. Roger......Roger......Roger.....no te cobertura....encara està donant voltas per el PORTALET??????????.Hosti.....pobra nano.

    ResponderEliminar
  32. Roger.....Roger.....Roger....no te cobertura...encara està donant voltas per el PORTALET???????....hosti....pobra nano. .GREMLIN.

    ResponderEliminar
  33. ROGER.............ROGER..............roger....no te cobertura............encara està donant voltas per el PORTALET????????....POBRE NANO.

    ResponderEliminar
  34. ROGER.......ROGER.....ROGER...no te cobertura....encara està donant voltas per el PORTALET???????.Hostiii pobra nano.

    ResponderEliminar