sábado, 22 de octubre de 2011

Sortida carretera Diumenge 23 d'Octubre



Ruta: Volta a la Font de Cera (Alella)

Quedarem a les 7h.30min. a l'Ateneu d'Arenys de Mar per sortir a les 7h.45min.


Ruta:

Arenys de Mar, Mataró, Premià de Mar, Alella, Font de Cera (reagrupament), Vilanova del Vallés, La Roca del Vallès, St.Celoni, Hostalric, Tordera, Pineda, St.Pol, St.Cebrià i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló)

Total: 115Kms. 4h.aprox.

Ver mapa más grande


P.D.: Atenció fixeu-vos amb el canvi d'horari puntual.


Us esperem a tots, fins Diumenge!!
MuntBikes

5 comentarios:

  1. Hola: ritmo, ritmo de la noche. En ma vida havia fet mitges com la d'avui. és bo anar tant ràpid, encara que sigui a roda tot el rato??

    quimet.

    ResponderEliminar
  2. Quimet! No sé si és bo, però segur que no és dolent..., encara que algun relleu sempre s'agraeix...
    Els avis estem allà, fent pressió al Dream Team i caient víctimes de les seves emboscades... Però estem allà, "persistint"...
    Per cert, fa sortides que han desaparegut les "rampes", i avui hem patit l'exhibició del "gremlin dolent" ...
    Albert

    ResponderEliminar
  3. Que seria d´ aquest grupu sensa nosaltres som els putos craks....... respecta al Dream Team,tenen cangeloooo....prò....ja hens els cruspirem, temps al temps... " gremlin "

    ResponderEliminar
  4. Sortida breu però intensa, que feia temps que no sortia amb la grupeta!! M'he sentit molt bé, tenia ganes de esta allà bregant!!! jajajaja!! I m'agrada més quan sento els crits del Tauró ...jajaja!!...Retorn amb molt pau i tranquilitat, per fer de papi. Adeu amics,i la setmana vinent prepareu-vos per veure l'espectacle de la BTT!! Us esperem a tots!!

    ResponderEliminar
  5. Feia temps que no pati s tant el pla. Albert i gremlin em van castigar de valent. Ja els i tornare quant tingui ocasio.

    ResponderEliminar