viernes, 13 de enero de 2012

Sortida carretera Diumenge 15 de Gener


Ruta: Volta Gironina Bescanó-Anglès

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per fer un cafetó i així sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Caldes de Malavella - Fornells de la Selva - Salt - Bescanó - Anglès - Sta.Coloma de Farners (reagrupament) - Massanes - Hostalric - St.Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló)

Total: 135kms. 5h. aprox.

Perfil:



P.D.: Recordeu que sortirem a les 7h.30min, i en cas de estar tancat l'Ateneu, ens veiem al TAS-TAM.

P.D.2: Crec que després de la última sortida, més aquesta, ja serem totalment immunes al fred. Deixo la típica imatge gèlida, que de ben segur, més d'un recordem.


Ens veiem Diumenge!!
MuntBikes

8 comentarios:

  1. Demà, The Shark, versió "llenya fins on faci falta" vindrà i começarà a buscar aliances pel dia de la caníbal, on s'ha de tornar a ara fa dos anys on torres ben altes van caure com feia temps que no es veia. :-))))). (tot s'hi val a la caníbal), menys donar empentetes eh!!!!!!!!!
    Espero trobar-ne tot i que arrambar-se al poder establert se que és el que molts volen. Per cert ara fa un any per la mateixa carretera de demà, vam arribar a -7º C i ens van tombar!!!!

    fins tomorrow.

    quimet

    ResponderEliminar
  2. ruta alternativa igual que la setmana passada, la cual està a punt de fusionarse amb la primera divisió.

    arenys rotonda del ateneu a les 8.
    arenys montgat-arenys-blanes. 100km aprox ritme de fer fondo.

    ResponderEliminar
  3. Demà serà un infern a nivell de temperatures, pero ens possarem a prova, a veure que tal....:-0!!

    ROger

    ResponderEliminar
  4. Ostres nanus/nana (emma) quin frescorro que feia avui per Girona. Sortida molt exigent, per tot, kms, fred, ritme, etc.... Us felicito a tots / es (emma) ja que "manda huevos" fer el que hem fet el dia 15 de gener. Vicenç, abans no feiem aquestes coses!!!!!! La N-II està per algo i el mar atempera que dona gust. Pel que fa a mi, àlies The Shark (en plena metamorfosi) he fet una mica de tot. Especulant al principi, tot i que sempre les passo canutes ( sóc molt lent d'escalfar :-) ) i implicant-me una mica més que les derreres vegades, on he estat injustament criticat per les veus capdevanteres de la grupeta. I a fe que m'he trobat bé, bé, més que bé, amb mal al cul per la falta de sortides llargues, però estic content. Comentar varies coses. Alguns correu com jovenils i després al final els pajarracus us van donant voltes per sobre. Ni xoriços ni òsties, heu d'especular una mica més i que tiri el Dream team que per això son els "BONS". En DV, fot uns relleus de l'òstia i ja me'n guardaré de tornar-me a posar rera d'ell. Sempre puja la velocitat i a més a més quan falten poc metres pel Km, li fot una volta de cargol. Joan, avui les has passat canutes eh!!!!!. Al bar de Girona tenies les mans blanques com la llet. Quin mal que foten els dits quan és glacen. I ara la reinsertada al mercat laboral, va dient que no entrena i que no tira tant. Donc jo l'he vist més que bé, potser no a tope però tindrem que vigilar-la com sempre. I res més, fins la propera que si segueix fent aquest fred no serà la setmana vinent ja que cap al Montseny servidor no vindrà.

    Quimet.

    ResponderEliminar
  5. Quim. Ja ser que quedarse al maresme seria mes agradable. Pero aixo no va amb l ADN d aquesta grupeta. Referent els meus relleus ho feis espresament per que savia que estaves tu dsrrera. Ara no se de que et queixes si nomes es fet 2 relleus en tota la volta. A especulador no et gianyen ni els fel toxo.
    Be bromes a part la sortida ha sigit molt exigent tant pel fred com per el ritme. I en veritat avui te vist molt be..

    ResponderEliminar
  6. Sortida "durilla" tant pel fred, com la distància (150 des de Sant Cebrià), i els "repetxons"... Semblava planera però no ho era tant..., passat Malgrat anant a Tordera, Cal Coix, el tram de les obres de la nacional, després d'Anglès, a Brunyola (el ritme em va asfixiar...)i el Collsacreu de postres... No està malament a les alçades que estem. La setmana vinent cap a Sant Hilari i qui vulgui complir els seus objectius no pot faltar-hi... I en dues setmanes la "ruta caníbal". Això no hi ha qui ho pari...
    Albert "a seques"

    ResponderEliminar
  7. QH, KO.

    Però tranquils que ja buscarem alternatives. No?????.

    Quimet.

    ResponderEliminar