viernes, 20 de enero de 2012

Sortida carretera Diumenge 22 de Gener

Ruta: Volta Sant Hilari Sacalm

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per fer un cafetó i així sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Hostalric - Arbúcies - Coll Ravell (reagrupament) - St.Hilari Sacalm - Arbúcies - Hostalric - Tordera - Pineda - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 142kms. 6h. aprox.

Ver mapa más grande


Perfil:









Ens veiem Diumenge!!
MuntBikes

12 comentarios:

  1. Ruta bastant traidora, sembla poc pero al final el amic Monsieur masso, i el seu amic Rampó, ens poden visitar, perque no es perden ni una etapa. Aixi que a vigilar... jajaja

    ResponderEliminar
  2. haurem de pasar llista als que no van venirr!

    ResponderEliminar
  3. Hi han rumors que hi ha molta gent que no va venir per reservar-se per la Caníbal de la setmana vinent. Algun comentari dels absents?
    També s'ha proposat penalitzar amb 15 minuts tots aquells que no es van presentar.
    Vosaltres direu...

    ResponderEliminar
  4. Roger:

    servidor ja va presentar justificant i va ser acceptat com a bo. Acompanyar un fill a una competició ara com ara desgrava culpes. Però ahir va passar el que no passa mai. Va fallar el capo. Com que no se el perquè, no faré suposicions. Ara bé, si la causa no és justificable potser si que li anirien bé 15 minuts o potser m'anirien bé a mi no???? :-)
    Però el més fort em va passar ahir a la tarda. Surto cap a les 16 h direcció Mataró amb un sol de cara que no em permetia veure-hi amb claredat, i arribant a Mataró veig venir un "pelotón ciclista". Quan em sobrepassen i els miro sense ser molestat pel sol, veig a l'Arnau i sento ( que no veig) a la Maria. Els altres no vaig poder distingir-los. M'ensumo entrenament secret de cara a la caníbal per tal d'arribar-hi sense perdre un gram de forces.

    Fora conyes, diumenge si no plou seré a la sortida i faré el que podré, que com en el món de la bici hi ha poques sorpreses, ja se el que podré fer.

    Proposo fer un autobus una vegada superat Collsacreu amb els que ens haguem quedat pel camí. Més val anar junts que un per un , us ho asseguro.

    A reveure.

    quimet

    ResponderEliminar
  5. Jajaja!! Quim, esta molt bé el justificant, però les teves propostes ciclístiques tenen molt perill i poden ser més falses que un bitllet de 1 €!!!
    Jajaja!! Ja vols "carnaza" per el teu atac? Com a bon depredador?

    ResponderEliminar
  6. Jo no tinc justificant,però lo que si us puc dir es lo bé que em vaig sentir quan al tocar el despertador el vaig parar i em vaig donar mitja volta,encara somío em aquell moment tant placenter.
    Per tant acepto la penalització de 15 minuts,o sigui que diumenge us espero passat collsacreu,mes o menys ja seran els 15 minuts....ens veiem.
    DAVID.

    ResponderEliminar
  7. Quim, lo del autobus suena a Grupetta al mas puro estilo Cipollini!!! Yo en tal caso me apunto....a mi lo del canibalismo, pues como que no me mola...para mi no es tiempo, aun....

    Javier

    ResponderEliminar
  8. veoo que os rajais antes de tiempooo

    ResponderEliminar
  9. hola nois,
    he vist q feu sortides en cart, amb bons kms i recorreguts! jeje
    quan tindreu el calendari de febrer?
    per anar fent plans.
    saludos
    claudi-barcelona
    cktm6@yahoo.es

    ResponderEliminar
  10. Bona tarda Claudi,

    A partir de la setmana vinent (aprox. Dijous 2) planifiquem el mes de Febrer (4 Diumenges), com ja varem fer al mes Gener en aquest post:
    http://www.muntbikes.com/2012/01/sortides-en-carretera-del-mes-de-gener.html
    A part sortim dimarts i dijous de 15h. a 16.30h aprox.
    A veure si t'apuntes algun dia i no cal dir amb els amics que vulguis...;-)

    Atentament,
    Club Ciclista MuntBikes

    ResponderEliminar
  11. En respostaaa al Quim!!!! eheheh!!! nada de entrenos secretossss!!! jajaja!!! Jo vaig sortir a suar el Tequila....xq resulta q vem sortir de nit....LA NOCHE ES JOVEN!! jajajajaja!! vem sortir de nit i vem aprofitar la tarda....era horari de fiesteros...jajajaa

    ResponderEliminar
  12. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar