jueves, 5 de enero de 2012

Sortides en carretera del mes de GENER



Senyors comença la Temporada 2012, i per poder acomplir tots els objectius, hem de posar-nos el "mono" de treball i començar a patir una mica. Segur que si fem els deures, tots aprovarem, i amb bona nota...;-)... 


Divendres 06/01/2012
Sortida a les 8h. desde l’Ateneu.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Tossa (no baixem al poble) - Blanes - St.Pol - St.Cebria - Arenys de Munt.
78 kms. 3h. aprox.

Diumenge 8/01/2012
Sortida a les 7h.15min. desde l'Ateneu.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Argentona - Parpers - La Roca - Granollers - Caldes de Montbui - St.Feliu de Codines - St.Miquel del Fai - St.Martí de Centelles - Centelles - Balenyà - Seva - Collformic - Sta.Maria Palautordera - St.Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt.
133 kms. 5h.30min. aprox.

Diumenge 15/01/2012
Sortida a les 7h.15min. desde l'Ateneu.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Caldes de Malavella - Fornells de la Selva - Salt - Bescanó - Anglès - Sta.Coloma de Farners - Massanes - Hostalric - St.Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt.
134 kms. 5h. aprox.

Diumenge 22/01/2012
Sortida a les 7h.15min. desde l'Ateneu.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Hostalric - Arbúcies - Coll Ravell - St.Hilari Sacalm - Arbúcies - Hostalric - Tordera - Pineda - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Arenys de Munt. 
142 kms. 6h. aprox.

Diumenge 29/01/2012
Sortida a les 7h.15min. desde l'Ateneu.
"Ruta Caníbal":
Arenys de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Collsacreu - La Roca - Vilanova del Vallès - Font de Cera - Alella - Masnou - Vilassar - Argentona - Orrius - La Roca - Parpers - Dosrius - Can Bordoi - St.Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt.
131 kms 5h. aprox.

Ara molt atents cada Divendres per la tarda, que posarem tots els detalls de cada Ruta.

P.D.: Els temps indicats, son reals de rellotge. Si els sumeu a l'hora de sortida, tindreu a l'hora que arribarem al Pavelló.
P.D.2:  En el cas que l'Ateneu estigui tancat algun d'aquests dies, l'alternativa per fer cafè, es el TAS-TAM a la Riera (costat Plaça Església).

Salut i pedals,
MuntBikes

7 comentarios:

  1. Hola: només mirar les rutes i el mes que estem, el primer de l'any iamb un fred de coll..ns, m'entra una mandra difícil de dominar. D'entrada diumenge m'esborro. Apa-li a reveure i que us vagi molt be.
    quimet

    ResponderEliminar
  2. Osti Vicenç que estem al mes de gener. A aquest ritme al març 200, a l'abril 300 i més endavant una brevet de 500. Però és el que voleu i està més q be. Ens veiem

    ResponderEliminar
  3. cada anyy las mateixas lloronassss!! Es te que fer fondo ara que daqui res estem a estiu un atre cop

    ResponderEliminar
  4. Quin gener ens espera... ple de Qm i ports i caníbal de postres... i això que és pretemporada... Ja tens raó Quimet que a aquest pas farem una brevet de 500. Ah, salutacions i benvinguda al recuperat Xavi, d'aquí poc ja ens fotaràs pals...
    Albert, no el Bañeras, l'altre.

    ResponderEliminar
  5. He tenido un orgasmo ciclista al leer las salidas de enero. El domingo me apunto y ya estoy haciendo un hueco en el estomago para la canibal jejejeje. Por cierto a que hora se sale en bici el domingo? Hora de salida y no del cafe. Saludos (jose calella)

    ResponderEliminar
  6. Jo no m'apunto aquesta (encara q m'agradaria molt) perque tot just estarem coneixent-nos amb la nova maquina i no es convenient per evitar sorpreses.
    Estic totalment dacord en que em de començar ja a fer kms. i kms., el ritme depen de cadascu.
    Teniu ja tota la info de demà en un nou post.

    ResponderEliminar