lunes, 5 de marzo de 2012

Sense vosaltres no hauria estat possible: PORTS DEL MARESME 2012


Primer de tot m'agradaria agrair a totes les persones, empreses i entitats que han fet que hagi estat possible la I PORTS DEL MARESME 2012.
NutriSport, Pinarello, Polar, Lurbel, Ciclismo a Fondo, Temps Esport, Scott, Henkel, Fisiocrem, Aneto, Custom4.us i el Ziam com a Sponsors i Col·laboradors de la Marxa , el poble d'Arenys de Munt (que s'ha  involucrat com mai), la Federació Catalana de Ciclisme, Albecam, la Creu Roja i els Mossos d'Esquadra, a tots, moltes gracies.
Finalment, després de molts mesos de treball de manera desinteressada, i amb el consentiment de la meteorologia, hem pogut celebrar la PORTS DEL MARESME 2012 (PDM2012), tenint una molt bona resposta dels ciclistes d'arreu, superant la xifra dels 600 ciclistes en la Marxa que inaugurava la Temporada 2012.
Hem de donar l'enhorabona a tots els que heu participat en aquesta marxa, perquè tant el recorregut curt, com el llarg, tenien un grau important de dificultat, i més encara, si tenim en compte a quines alçades de la temporada ens trobem. Es per això, que encara te molt més mèrit haver reunit, participat i/o acabat la PORTS DEL MARESME 2012. Felicitats a tothom!!




Perquè tingueu un bon records de la marxa, en els links que us adjuntem a continuació, trobareu diferents galeries de fotos i vídeos, perquè us les guardeu com a record, i que digueu d'aquí uns anys, que vosaltres vareu participar a la PRIMERA Ports del Maresme:
També volem felicitar a tots els premiats en alguns del sorteigs que es varen fer, que detallem a continuació:

PINARELLO FP2 Carbon:
  • nº 1005 Oscar Tena Oller.
POLAR CS200 cad. (6units.):
  • Participant que vingui de més lluny...............nº 1078 - Stefano Greiner
  • Participant més veterà masculí.....................nº 169 - Paco Sánchez Muñoz
  • Participant veterà femení.............................nº 266 - Mª Lourdes Núñez Fernàndez
  • Club més nombrós local (Maresme)............Team Calella Triathlon
  • Club més nombrós total..............................C.C. La Catalana
LURBEL pantorrillera ULTRA:
  • nº 13 - Bern Donadeu
  • nº 15 - Javier Aguilar
  • nº 554 - Joaquin José Carrillo
  • nº 616 - Miguel Arsie
  • nº 1042 - Albert de la Torre
CUSTOM4.US anàlisi de pedalada:
  • nº 72 - 99 - 104 - 111 - 115 - 125 - 131 - 143 - 156 - 168 - 183 - 197 - 206 - 213 - 236 - 279 - 351 - 423 - 490 - 503 - 509 - 527 - 554 - 577 - 589 - 601 - 618 - 629 - 638 - 647 - 660 - 673 - 677 - 681 - 700 - 715 - 721 - 735 - 790 - 852 - 901 - 975 - 1010 - 1023 - 1032 - 1055 - 1070 - 1075 - 1088 - 1099

Us deixem les classificacions perquè consulteu els vostres temps:
Gracies també, per tots els agraïments que hem rebut aquests dies posteriors a la marxa a través de tots el medis. Esperem els vostres comentaris amb entusiasme, per tenir-los presents en les futures edicions.

Dit això, us esperem a tots l'any vinent i moltes gracies, perquè SENSE VOSALTRES AIXÒ NO HAURIA ESTAT POSSIBLE.

Fins la propera,
Club Ciclista MuntBikes



9 comentarios:

  1. Una pregunta, ¿i els 50 anàlisis de pedalada de custom4.us?

    ResponderEliminar
  2. cosas para mejorar el año que viene:
    que la bici me toque a mi.
    saludos.

    ResponderEliminar
  3. Hoy colgamos los análisis.

    MuntBikes

    ResponderEliminar
  4. Aquesta carta oberta va dirigida al President del Club Ciclista MuntBikes, en Vicenç Rebollo i Bartrolich.

    Vicenç, vull donar-te les gràcies i felicitar-te per la matinal de ciclisme que va haver-hi diumenge al matí a Arenys de Munt amb motiu de la primera Marxa Cicloturista Ports del Maresme, i vull personalitzar-ho en tu, tot i que se que ha estat una feina de moltíssima gent.

    A tu perquè penso que ets l'ànima d'aquest projecte i de moltíssims altres esdeveniments del món de la bicicleta ja s'han fet i que es faran a Arenys de Munt. A tu per la teva estimació i fidelitat a aquest esport tan sofert, però a la vegada tan agraït. Et vaig conèixer quan eres un nen al C.C. Canet i des de llavors que no has parat, abraçant tots els àmbits de la bicicleta.

    Quan em vas parlar que volieu fer una marxa de llarga distància ara fa uns mesos, però no tants, a principis de Març i que tindria que passar pel Montseny, vaig pensar: difícil, molt difícil. Quan ara fa un mes que feia un fred que pelava i anava seguint el ritme de les inscripcions seguia pensant: difícil. Però quan et veia a tu, sempre positiu batallant, organitzant, amb la teva guàrdia pretoriana incansable i seguint el teu ritme, tot i que no ho veia clar, estava segur que aquesta primera marxa reeixiria amb èxit.

    I carai, quin èxit. Tots els comentaris que he anat veient, son d'allò més encoratjadors i els participants s'ho van passar més que bé.


    Vicenç, el que fas pel món de la bicicleta és bestial i repeteixo, gràcies que faig extensibles a tot el teu equip més proper, que son de primera categoria i a tots els que diumenge vareu estar a peu de ruta perquè la primera marxa MuntBikes, perdó Ports del Maresme hagi estat un èxit superlatiu.

    Penso, i potser no m'equivoco que algun dia seràs el President de la Federació Catalana de Ciclisme. ( no t'enfadis :-) )

    Sóc dit i ens veurem a la carretera!!!!!!!!!!

    Quimet

    ResponderEliminar
  5. Moltisimes gracies Quim per el teu comentari ma emociaonat per que ser que es sincer. Pero tambe tinc molt clar que si no fos per la gent que m envolta no ho hauria poguet fer. I entre ells estas tu. Moltes Gracies a tots. Per que m´heu ajudat a fer realitat un somni. Aquesta setmana he sigut la persona mes feliç del mon. !Gracies a tots no oblidare mai!

    Vicenç Rebollo i Bartrolich

    ResponderEliminar
  6. OLE OLE I MÉS OLE.Quim es pot dir més alt peró no me´s clar...les teves paraules vers el VICENÇ les faig meves

    ResponderEliminar
  7. I els análisi de pedalades???

    ResponderEliminar
  8. Perdonad el retraso, ya tenéis los 50 análisis de pedalada. Felicidades a todos los premiados!!

    MuntBikes

    ResponderEliminar