viernes, 23 de marzo de 2012

Sortida carretera Diumenge 25 de Març

Ruta: Volta per Osor

Quedarem a les 7h.30min. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per fer un cafetó i així sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Sta. Susanna - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Sils - Sta. Coloma de Farners - Anglès - Osor - St. Hilari Sacalm (reagrupament) - Arbúcies - Coll de n'Orri (reagrupament) - Breda - St.Celoni - Vallgorguina - Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 135kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande


Perfil:









P.D.: Previsió de bon temps, i primera sortida de la primavera...;-)
P.D: Sortim 30 min. més tard, ja que s'avança el rellotge, i així podeu descansar més.


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

16 comentarios:

  1. No heu posat res del canvi d'horari i és perillòs.penseu que les 7:00 h seran les 6:00 antigues i estarà molt fosc.

    Perquè no sortim a les 8:00 hora nova?? només és una suggerència ja que a un servidor se li fa molt feixuc aixecar-se a 2/4 de 7 ( en realitat 2/4 de 6)

    ens veiem ( no sé si demà)

    quimet

    ResponderEliminar
  2. cuan siguin las 2 seràn las 3

    ResponderEliminar
  3. ai si, sóc tontet!! en definitiva, dormim una hora menys que és el que volia dir i encara ho he liat més. :-)

    ResponderEliminar
  4. Dit i fet Quim, tens raó. Horari cambiat!!
    Recordeu a les 2h , seran les 3h...

    Fins demà,

    MuntBikes

    ResponderEliminar
  5. quim em sembla que ho canvíen a les 8.. estigues atent.

    arnau

    ResponderEliminar
  6. mitja hora de retard, 5 km/h mes jajajaa

    ResponderEliminar
  7. La pregunta es: Vestit curt o llarg??

    ResponderEliminar
  8. Bona sortida avui cap a Sant Hilari. Hem encetat la primavera amb un temps digne de l'estació. Aviat roba fora. 136 Km que m'han sortit ja piquen i a més de 29km/h encara més. Jo estic veient que cada vegada surten mitges més altes. Vosaltres també ho veieu??. I a qui em digui especulador, dir-li que no és veritat. Prou faig aguantant a vegades quant el cap em diu, frena quim, frena que no ets cap nen. Les pulsacions les tinc cada vegades més avall i quan fa poc pujava tranquil a 160, ara 160 ja és el requetetope. Avui m'ha sortit una mitja de 130 ppm, i per exemple la pujada a Sant Hilari la mitja ha estat de 141. Lorenzo: quin gran pujada que has fet!!!.

    I ara estopa: Gabriel, tus relevos son infernales y me hacen (nos hacen) sufrir. A ver si tendré que ayudar al Roger en las amenazas que te ha lanzado en el pavelló. :-).

    Vicenç: Millora't que has dit que avui anaves "caput". M'estranyava veure't en posicions que mai hi ets, això quan et veia, perquè pujant seguies al davant.

    I finalment avui en Joan ha estrenat màquina. Felicitats!!!! i que et doni moltes alegries, però en ciclisme no hi ha DOGMES, i al final les cames manen.
    I res més que ja m'enrotllo massa.

    Fins la setmana vinent als Àngels, que preveig que serà molt benparida.

    Quimet

    ResponderEliminar
  9. Si Quim jo tambe penso com tu. Les mitges queda cop son mes altes. Tot i que ahir el fet de que no estiguesin ni el Javier ni eel Corbaxo ens va deixar respirar. A mi ja va anar be. Per que estava ina mica malalt.

    ResponderEliminar
  10. Bon dia companys,
    ahir no vaig venir perquè estava a la marxa del "vi i el cava", però us vaig trobar a faltar ja que anava sol com un mussol... Bé, hi havia el Jesús de conegut, i un company de Sant Pol que corre triatlons. La resta, uns 600 ciclistes anònims.
    Com sempre és una marxa molt nerviosa, moltes caigudes en el tram inicial perquè, al meu parer, ens duien neutralitzats i això fa que la gent estigui agrupada i tensa. El primer port a mil, arribant a les 180 pulsacions, i ja se sap, això es paga... A la baixada reagrupament i de nou neutralitzats fins al segon port, i amb en Jesús comentem "la pallissa que ens hem fotut per anar frenats ara..." De cara al segon port ja s'ha obert la marxa i s'ha estirat el pilot trencant-se en mil trossos. Després un tros mal parit de fals pla que torna a picar amunt, baixada amb corbes contínues, ja sabeu que no és el meu terreny, arribada a Santes Creus on l'any passat es van deixar tirat a l'Arnau (aquest any com a novetat hi he vist un "cotxe escombra bastant cutrillo"...) i comença el coll de la Torreta, molt llarg i ja m'he adonat que les sensacions no eren les bones. Al final coronant he agafat les típiques "rampes" de qui ho ha gastat molt, i ala Llacuna era qüestió de "salvar els mobles" i no perdre massa temps. Sort que el tram final és baixada, s'ha format un grup on m'he amagat al més pur estil "Quim Montmany" (no t'emprenyis que l'experiència és un grau)i he arribat a meta amb 8 minuts més que l'any passat...
    Moraleja, "no n'aprendrem mai..." Balanç de la temporada "marxes-2 Albert Galicia-0"
    Ens veiem aquesta tarda a Munt Bikes!
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  11. Hola a tots. Quim no se si és la Dogma.. o las meves cames prò aqui reperteixen estopa cada diumenge i si ha de estar.Aquet jovent no estan d´hosties i nosaltres tampoc, hem de morir matan no hi han escusas que valgin, és la guerra i el camp de batalla la carratera......Unes paraules per la meva nova maquina.1º felicitar al Sr. PINARELLO per la seva aportacio a la novena maravella.2º Agrair al servei tecnic de MUNT BIKES per la seva bona recumanació.3º gracies a la meva DONA per no haver-me tallat els o..."és una santa".4º Que tingem sort...i diumenges de gloria..... JOAN

    ResponderEliminar
  12. Amics,

    Sortida molt bonica, per la companyia i pel recorregut. Hem trobat a faltar alguns amics i amigues, com l'Andree, l'Emma, la Maria, el Bern, l'Albert, Pepe... però ens em trobat amb els amics de Canet a Anglès i durant una bona estona erem un bon pilot.
    Quim no direm "especulador" perquè sona malament, li direm "administrador d' energies"...;-)...deixat portar per la música que el cos es intel•ligent i no et defraudarà. Els genis no es controlen tant i es deixen portar per sensacions, així veure'm el tauró "en su salsa".
    Des de aquí vull felicitar al Joan Puigvert, per l'estrena i per la bona pujada que va fer. Joan, la teva roda m'ha fet patir de valent, però he gaudit com un xino. Primer gaudint de la teva bicicleta nova, i després pel ritme que has posat. Felicitats de veritat!!

    P.D.: Gabriel, estas amenazado, ojito con tus relevos, te estoy controlando...;-)
    Dani, tu per fer series a les carreres, el diumenge no. També estas amenaçat de mort...;-)

    ResponderEliminar
  13. Per ordre:

    Vicenç: cuida't. La salut lo primer.

    Joan: els 4 punts que has posat els trobo molt bons, però el principal, el 3er. Importantíssim!!!!

    Albert: si vols els diumenges et pots deixar caure més per allà al darrera on ja en coneixem tots i et faré classe de "xupando voy, xupando vengo" :-)

    Tomorrow la grupeta "B" de bons anirà a ritme de recuperació que fa molta falta. Qui no i estigui d'acord que vagi amb la "A" AAAAtopesempre!!!!

    :-) quimet (àlies L'AMAGAT)

    ResponderEliminar
  14. quim ... sempre a tope! en el fons és el que t'agrada,, sinó no tindries feina ni ofici! :)

    arnau

    ResponderEliminar
  15. A las buenas noches... lo siento si he perjudicado a alguien en mis relevos, no era mi intención, pero bueno en esto de la bici ya se sabe.

    Buenas noches y felices "rampas"

    Gabriel

    ResponderEliminar
  16. a mi me duelen.. pero no me quejo...:)

    ResponderEliminar