viernes, 3 de enero de 2014

Sortides carretera mes de Gener


Diumenge 05/01/2014
Quedem a les 7h.30min., per sortir a les 8h. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret - Tossa - Sant Grau (reagrupament) - Llagostera - Caldes de Malavella (reagrupament a la Font) - Vidreres - Cal Coix - Tordera - Pineda - St.Pol - Canet i Arenys de Mar (cerveseta al Ateneu).
121 kms. 4h.30min aprox.
Per veure mapa ruta clickar aquí

Dilluns 06/01/2014 
Quedem a les 8h, per sortir a les 8h.30min. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar. 
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Malgrat - Blanes - Lloret (reagrupament rotonda abans de baixar al poble) - Blanes - Palafolls - Pineda de Mar - St.Pol de Mar - St.Cebrià de Vallalta - Arenys de Munt.
60 kms. 2h. aprox.

Diumenge 12/01/2014
Quedem a les 7h.30min. per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Aeroport Girona - Aiguaviva - Estanyol - Anglès - Sta.Coloma de Farners - Riudarenes - Mallorquines - Hostalric - St.Celoni - Arenys de Munt.
130kms. 5h. aprox.

Diumenge 19/01/2014
Quedem a les 7h.30min. per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Quart - Santuari dels Angels - Quart - Cal Coix - Tordera - St.Pol de Mar - St.Cebrià de Vallalta - Arenys de Munt.
141 kms. 5h. aprox.

Diumenge 26/01/2014
Quedem a les 7h.30min. per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Tossa - St.Feliu de Guíxols - Sta.Cristina d'Aro - Llagostera - Caldes de Malavella - Les Mallorquines - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys de Munt.
135 kms. 5h. aprox.

Us esperem,
Club Ciclista MuntBikes

24 comentarios:

  1. Hola:
    varem dir i quedar de que no passaríem de uns 120 Km. Massa quilòmetres per ser Gener. El L.O. no descansa!!!!!
    El Predicador

    ResponderEliminar
  2. Tinc dos noticies que donar. Una bona ibuna dolenta.
    La bona es que dema tenim que obrir la botiga.
    I la Dolenta. Es que tinc que estar a Arenys de Munt a les 11h. I penso fer tota la volta. O sigui que tenim 3h. Per fer la volta.
    No hay dolor. Jaja.
    D.V.

    ResponderEliminar
  3. demà reagrupaments obligatoris, a dalt de Tossa. A Sant Grau, a la font i a Cal Coix. Qui tingui pressa si us plau que no vingui
    Fignon

    ResponderEliminar
  4. Predicador. "Cagat".
    D.V.

    ResponderEliminar
  5. Es el q te sortir a les 8h. hem de corre per retallar-li temps al crono. Jo fare cas a les ordres d'equip q em diguin per el "pinganillo"😈

    ResponderEliminar
  6. Guardeu-me una plaça pel dia 19. Per cert, tinc una proposta per aquest dia: per què no fem allò que la religió MuntBikes no ens permet fer que és parar una mica més temps que l'imprescindiblement necessari i fem un regal de Reis, encara que amb dues setmanes de demora, al Predicador tot fent les gestions per què pugui fer ell el sermó de la missa dominical i amb un altar digne? D'aquesta manera jo crec que el fidelitzaríem i fins i tot el podríem arribar a convèncer de saltar-se algun semàfor. Bé, ara potser he sigut una mica agosarat, però, qui sap?

    Ara em titllareu de traïdor (una mica més encara), de que estic aliat amb el Predicador, de que soc un Mindundi (que per cert, molt orgullós), etc. Ja us ho fotreu. Jo sóc el Mindundi oficial i puc fer les mindundades que vulgui retent honor al meu mot. De totes maneres, sapigueu que no hi ha cap mena d'aliança de cap tipus. Ni vincles amorosos tampoc.

    Demà porteu-vos bé que els reis us vigilaran més que mai i sinó no us portaran més que carbó!!

    Apa, bona nit!!

    Calimero Bombillo, àlies Mindundiix.

    ResponderEliminar
  7. Sermó segons el Predicador: Avui primera sortida dominical de l'any. D'entrada una quilometrada INDIGNE d'on som ara mateix, però bé, o passem pel tub o ja saps el que has de fer. Particularment ja sé el que em faig però em venia de gust la ruta. Com sempre amb una pujada, però avui més curta. Molta gent a la sortida, algun de nou com en Jordi de Vallgorguina o l´Àlex Cosin que ja coneixem, però que s'estrenava en una ruta llarga. I també com sempre a les 7:58 els nerviosos de sempre ja volíen arrancar, tenen cuques al cul. El principal instigador en D.V. que ha passat per devant nostre hi ha rebut una gran ovació. Avui tenia que anar a currar i no ha fet la FANTASMADA de la setmana passada. Tots encara riem i ell superorgullòs de la seva LAMENTABLE "HAZAÑA".La majoria dels seus "èxits" Ji Ji Ji, son així, ell contra ningú ajudat per algun "INCAUTO" que pasaba por allí. Durant la ruta s'ha notat molt la seva falta, per lo tranquil.la que ha estat fins a Cal Coix, on 4 o 5 léase: JEROEN, JORDI REBOLLO, PEPE PÉREZ, DANI PÉREZ, han fet cas omís a parar ( menys d'un minut) i han llargat de forma realment patètica. No arribo a entendre quina glòria busquen. A més el TORITO se del cert que al dir-li algú que paressin ha fet un senyal molt lleig amb la mà dient endevant, endevant, acompanyant-lo amb un sonor QUE ELS DONINT PEL CUL. Visca Torito, dona gust pedalar al costat de professionals com tu. Els que ho son de veritat son molt més HUMILS I BONS COMPANYS. Però bé, si arribar a la META DE L'ATENEU ARENYENC dels primers es per tu una victòria, doncs collonut, avui dormiràs tranquil.
    Personalment m'he trobat SUPER A GUST rodant amb l'Oriol i l'Àlex, companys que no coneixia gaire i que avui he tingut la gran sort de conèixer una mica més. Àlex et felicito ja que avui has fet la tirada més llarga de la teva vida. Fer 130 Km al ritme que s'ha anat està més que bé. Aviat ja veuràs com aniràs!!!!!

    I res més que els reis us portin moltes coses. I per cert, la idea d'en Genard del comentari de sobre no és dolenta. Dir-li que el 19, que diu que vindrà, tot i el lleig que m'ha fet dient que no hi ha aliances, si pateix pel quilometratge, l'esperaré. Munt Bikes (sortides dominicals) som un grup, no una carrera ciclista. Treure REAGRUPAMENTS que sempre hi han sigut ,Cal Coix per exemple, és una solemne cabronada que demostra les ganes de fer carreres que tenen els del LADO OSCURO. Per cert, en Jordi Vàzquez avui semblava una germaneta de la caritat. :-)

    Amén i aneu-vos-en en Pau!!!!!!!

    El Predicador.

    ResponderEliminar
  8. addenda: ahir a l'Ateneu, un dels que vareu menjar un entrepà de fuet no va recordar-se de pagar-lo. si us plau el proper dia que hi vagi que el pagui. El tenen apuntat. gràcies. ;-)

    ResponderEliminar
  9. Vaia tela Predicador. No has donat cap relleu ni anant ni tornant (com sempre). Ah! sí, tornant si; has salvat la vida a l'Oriol i l'Àlex: EL FELICITO IL·LUSTRÍSSIM PREDICADOR !!!
    La "Germaneta de la caritat" ha entrat a relleus fins a la bifurcació de sant Grau, de fet de Tossa fins a la bifurcació ningú m'ha donat relleu. A partir de la bifurcació hauries de preguntar-li al teu amic Jeroen quin tipus de "Germaneta de la Caritat" estic fet......
    La caritat Sr. Predicador és el que ens demanes als "currantes" que entrem a relleu "Baixeu la marxa, Baixeu la marxa". A mi sincerament em sembla de conya, però sempre salta el Sr Carrillo (el teu alitat per excel·lència), en els trams de transició, ens fa frenar, es posa a davant i per acabar de rematar-ho posa un punt més a la marxa que portàvem.
    Per aquest any i tractant-se de la primera sortida, m'agradaria que us poséssiu d'acrod tu i el teu aliat predilecte (es frena o no es frena) i que sobretot aquesta germanor de grup que tant prediques la posis en pràctica i algún cop treballis pel grup i facis algun relleu.

    Acabeu de passar un molt bon dia de reis i fins la setmana vinent!!!!!

    El Sr. Pitillo, Germaneta de la Caritat, Jordi Vàzquez.


    ResponderEliminar
  10. hòstia com m'ha agradat l'entrada d'el Sr Pitillo. Si, no he donat cap relleu ni falta que em fan. Que vols, que voleu??? que em fagi l'Hara Kiri???. Sóc tontet però tant no. D'anar al davant de grup m'en vaig fer un fart en el C.C. Canet i si no pregunteu-li al sorprenentment callat D.V. Semblava sempre la màquina del tren. El vagons només apareixien quan enia la pujada. M'enrecordo i m'entra la mala llet. I ara em tireu continuament que no entro al relleu. Va home va, respecte als iaius. I l'aliat que dius, que vols que et digui. Va sempre a la seva i per una vegada que vigila pel seu "capo" 100 que s'oblida d'ell :-), Però todo se andarà i vindran temps millors ( o no). I no he salvat la vida de ningú. només que m'ha vingut molt de gust anar a cua del suposat grup, que a aquelles hores ja anava desbocadíssim.
    I la setmana vinent una volta per xupar, xupar i xupar, i intentar una HAZAÑA a Collsacreu.:-)
    apa-li, diumenge ens veiem. ( i no descarto una escapada)
    quimet

    ResponderEliminar
  11. Chapeau per el Sr. Pitillo. Em trec el barret. Tot un senyor comentari, dient les coses com són i clavant-la en tots i cada un dels punts. Dit això, aclarir que NO hi ha aliances amb el Predicador ciclísticament parlant. Extraciclísticament , alguna cosa trobaríem, però no és el cas. I si, el dia 19 vull venir sí o sí, ja que és una ruta clàssica i que m'encanta.

    MERDA: Cada cop els meus comentaris s'assemblen més als del predicador...

    ResponderEliminar
  12. Quimm si no aguantas el ritme no vinguissss, entrenat i ves provan sorttt :):):):)

    Torito

    ResponderEliminar
  13. Primer Bravo. Sr Pitillo. M encantat el teu comentari.
    En segon lloc dirte Predicador. Que els teus atacs em posen Cachondo. Em motives.
    Per cert m arrivat que et vas tallar el repetxo sortint de Tordera. Estas Fatal.
    En tercer llic. Dir li al Bombillo. Que per molt que s esforci ja l em calat. Esta expulsat del L.O. per traidor.
    D.V.

    ResponderEliminar
  14. Si això, s'ha de convertir en tots contra un, NO AGUANTARÉ la pressió. Ningú està a favor meu?. Tindré que predicar sempre al desert?.

    Objectiu 2014: fulminar al D.V. almenys tres vegades i no una com fins ara.

    Em trobo sol, molt sol. :'( :'( :'(

    ResponderEliminar
  15. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  16. No estas sol Predicador. Tens el TRAIDOR del Mindundi al teu costat.
    D.V.

    ResponderEliminar
  17. tens uns cuants amb vot en blanc que hauràs de treballar poder abduïr-los...
    jo estic militant per el lado oscuro pero em diuen que em falten 75W encara per poder ser un cabron, tot i que seguiré aplicant alguna dosi de sentit comú i bona persona com de costum, cosa també per la que em miren raro al L-O.

    Avui a les 3. la cadencia a 100 i nar fent , al que corri que el donguin! les copes del strava en off fins el març o abril.

    Ar

    ResponderEliminar
  18. Jo sols vull anar en bici, però si m'haig de posisionar...

    Quim estic amb tu al 100X100 hi faré tot el que estigui en la meva mà per almenys apropar-te als teus objectius. Hem sembla injust que mai revis l'ajut d'algun company.Hi ha que sembla que els tingui a tots en nómina va sent hora de intentar equilibrar les forces i fer noves aliances en el costat de la llum...

    Ala Quim ja està fet, però la incondicionalitat te un preu. Que li possis un parell aquest any!!!

    ResponderEliminar
  19. Gràcies Xavi, li posaré collo........ suposo. :-)

    ResponderEliminar
  20. aquí t'has passat!! Exigeixo disculpes o callo per sempre. No pot ser que els del L.O. a més de que tot el dia ens els toqueu a la carretera i a més feu comentaris ofensius. Lo dit o disculpes o san se acabó!!!!!

    ResponderEliminar
  21. ostia jo??? pero si seguia la broma!! bueno perdona, ara per haverte enfadat tindràs 4 pals al teu honor! ;)

    ResponderEliminar
  22. ho deia per el que et diuen de que no dones la cara eh ! no perquè siguis il castrati!

    :+ :(+)

    ResponderEliminar
  23. Xavi i Quim, quan arribarà el matrimoni?

    ResponderEliminar