jueves, 30 de octubre de 2014

Sortides carretera mes de Novembre (Second Round Temp. 2015-2016)


Diumenge 02/11/2014 - Volta per Terra Negra -
Quedem a les 7h.30min, per sortir a les 8h. des del Ateneu d'Arenys de Mar. 
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Tossa de Mar (reagrupament abans de baixar) - Terra Negra (reagrupament) - Llagostera - Caldes de Malavella (reagrupament/avituallament Font) - Cal Coix (reagrupament) -Tordera - Pineda de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
117 kms. 4h.15min. aprox.

Diumenge 09/11/2014 - Túnel Lloret-Vidreres -
Quedem a les 7h.30min. per sortir a les 8h. des del Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Túnel - Vidreres - Sils - Malloriquines - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt.
90 kms. 3h.15min. aprox.


Diumenge 16/11/2014 - Parpers i Hostalric -
Quedem a les 7h.30min. per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Argentona - Coll de Parpers - Llinars - Vilalba - Hostalric - Tordera - Pineda de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle i Arenys de Munt.
100 kms. 3h.30min. aprox.

Diumenge 23/11/2014 - Bordoi-Mortirolo -
Quedem a les 7h.30min. per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Argentona - Dosrius - Can Bordoi - Sta. Maria de Palautordera - Mortirolo - Mosqueroles - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt.
80 kms. 3h.30min. aprox.

Diumenge 30/11/2014 - St.Feliu de Guixols -
Quedem a les 7h.30min. per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Tossa - St.Feliu de Guíxols - Tossa - Lloret - Palafolls - Pineda de Mar - St.Pol - Canet - Arenys de Mar.
125 kms. 4h.30min. aprox.

P.D.: A sota teniu el detall de la normativa definitiva i puntuació d'aquesta nova temporada. 

NORMATIVA DETALLADA i PUNTUACIÓ DE LA TEMPORADA 2014/2015 (Octubre 2014 fins Juliol 2015)

Suma:
Assistència a sortida completa: +10 punts
Maillot MuntBikes:                      +10 punts
Cullotte MuntBikes:                    +5 punts
Deixar recanvi:                           +10 punts
Ajudar amb averia:                     +5 punts
Donar relleus al final
portant grupeta suau:                 +5 punts
Participació Marxes marcades:  +10 punts
(Rutes Montseny, Terra Remences, QH o Lagos Covadonga)

Resta:
Impuntualitat:                              -5 punts
No parar avituallament:              -10 punts
No portar recanvi i punxar:         -10 punts
No donar relleus només sortir
per escalfar tranquilament:        -5 punts
No assistir al refrigeri final:        -5 punts
3 primers en coronar PORT:      -5 punts
Pixar a un nucli urbà:                 -5 punts

Us esperem,
Club Ciclista MuntBikes

4 comentarios:

  1. Avui s'ha confirmat l'obsessió de sortir a sac i quan abans millor. M'és igual que digueu que heu sortit amb les campanes picant i que heu sortit a les 8:00. No m'ho crec. Tot i això sento la llarga llista d'insults que he dit a dalt de la primera pujada. Després s'ha tornat a dividir el grup abans de caldes. I a Caldes mateix alguns ( i el primer de tots aquests, un dels que diu que s'ha sortit a les 8:00) ja sortien quan altres encara posaven aigua...
    Digueu el que digueu no hi ha ningú que no faci el que li dóna la gana.

    ResponderEliminar
  2. Què vols? Si estan tots pendents de puntuar en la classificació que premia la "cohesió i la solidaritat" en el grup. No diré res perquè no hi era, però ja van dos dies iguals...

    ResponderEliminar
  3. Hola a tots/es: Èric, jo no em tinc dels que volen sortir en punt, excepte a la Caníbal 2014 on hi havia l'oportunitat única d'eliminar en Roger. :-) Perdona'm Froome, però avui t'asseguro que s'ha arrencat quan al meu Garmin s'ha posat les 08:00:00 a.m.

    Però és veritat que hi havia pressa per sortir doncs a les 7:55 tot quisqui s'ha aixecat per col.locar-se en posició de sortida. Evidentment si hagéssim sabut que estaves al caure, t'haguéssim esperat. Jo segur.

    Si que és veritat que n'hi ha que només volen córrer i córrer i més córrer. A Malgrat hi érem en 30 minuts i a Blanes en 40, massa ràpid al meu parer. Jo he fet alguna vegada la GALLINA reclamant menys velocitat, però ni putu cas, i gent i no dic noms que giraven als 20 Km. anant a saco paco. Però com òts comprendre, ningú sabia que venies

    No és veritat que tothom fa el que li dona la gana. No posis a tothom al mateix sac. Està molt marcat qui ve sempre a competir i qui ve a fer el cicloturista, amb alguna pinzellada de carrereta de tres al quartu.

    Amb lo de l'aigua a Caldes no hi estic d'acord, ja que un servidor ha arribat dels últims, he agafat aigua i encara hem fet una mica de tertúlia. Hi ha gent que quan veu que es va arrancar llavors veu que no ha repostat i això tampoc és.

    Adrià: Avui precisament ha estat un dia, on tenint problemes un company, uns quants l'han esperat i acompanyat, evidentment no tots, però això ja son figues d'un altre paner.

    I res més, sempre és el mateix i això no ho canvia ni Déu, si és que existeix. Conformem-nos amb el que tenim que tampoc està tan malament i perdonem les moltíssimes putades que ens fem els uns al altres.

    Amén

    The Shark, avui tirat com una colilla baixant de Terra Negra. Sou una colla de cabrons excepte uns pocs

    ResponderEliminar
  4. Bon dia a tothom. vist els comentaris vull fer dos reflexions.
    Sembla vist lo comentat que aquesta grupeta estiguem tots enfadats. I res mes lluny de la realitat. Crec que tothom fa bici a la seva manera. Però es respactent els re-agrupaments. després és lògic que la gent vulguin fer la seva. I apretar i fotres pals.
    Referent a l'horari de sortir no vull entrar en una discusió Vizantina. Pero ja es donant dos horaris per diferenciar l'horari alàstic i relatiu que es de la primera convocatoria. I el que es la Hora de sortida real. I les 8h. son les 8. això no es discutible.
    D.V.

    ResponderEliminar