viernes, 17 de septiembre de 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 19 DE SETEMBRE DE 2010

Anirem fins a Pineda. On pendrem part en la Marxa. La Sortida de la Marxa, es a les 8´30h. I anirem fins a la Batlloria neutralitzats. Per fer la pujada final fins a Riells "Cronometrada". Despres,tornarem per St. Celoni, Collsacreu, Arenys de Munt. Cerveseta al Pavello.

95km. 4´30h. aprx. (Inclou el temps de parada).

SORTIDA "B":

Quedem al cruce de les 4 carreteres a les 8´15h.

Anirem per collsacreu fins a Riells, per veure a la gent que fa la Marxa. i despres tornarem per Collsacreu, Arenys de Munt.

80km. 3h. aprx.

3 comentarios:

  1. Hola a tots/es: Avui m'he acostat a Riells amb la colla "B" per veure arribar la marxa de Pineda, que en el seu últim tram és competitiva. Com no podia ser d'una altre manera, els representants del CCArenys de Munt i de la millor botiga de bicis del món mundial han deixat el pavelló molt alt. Felicitar especialment en Vicenç que ha arribat dels primers tot i que diu que la temporada se li ha fet molt llarga. En German i l'Albert que li trepitjaven els talons ( German insisto: comprate unos prismáticos) i una miqueta més enderrera els dos Joans, l'Emma ( la nostra SUPERCAMPIONA) i en Carlitos. En Santi ha arribat amb es cotxe escombra ja que ha punxat.

    Em quedo però amb la tornada que he fet amb ells ja que feia molt que no sortia amb la meva colla i la frase d'en Vicens coronant Collsacreu: AQUÍ S'ACABA LA TEMPORADA. Sembla ser que ara es descansarà una miqueta. Em sembla COLLONUT I MOLT ASSENYAT. A partir de la Puríssima serà el Sant tornem-hi.
    Apa-li que ara ens veurem força més. Ja us enyorava molt.

    ResponderEliminar
  2. quim vinga que avui ja comença la nova! que aixo de anar a poc a poc encara ho tinc que veure,,
    :)

    ResponderEliminar
  3. és que no podeu . és impossible. em sembla que hauríeu de fer classes de bici a ritme saludable.
    :-)

    emma aguanta. tot el que ara facis sense els "supercampions" i al teu ritme tranquil, després els hi tornaràs en escreix. El cos humà és molt savi i et fa donar un pas més ( igual que el blog de l'àlex). Els que sempre van a tota pastilla si que poden arribar a anar molt ràpid, però d'allà no passen,tenen un tope.

    i res més que atinc que anar a rentar la bici que amb la pluja d'avui ha quedat feta un fàstic.

    quimet ( the shark renaissance) :-)

    ResponderEliminar