viernes, 24 de septiembre de 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 26 DE SETEMBRE DE 2010


Quedem a l´Ateneu a les 7h. per sortir a les 7´30h.

"Ruta A":

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Tordera, Hostalrich, Maçanet, Vidreres, El Tunel, Lloret, Blanes, Malgrat, St, Pol, St. Cebrià, St. Iscle, Arenys de Munt. Cerveseta al "Pavello".

110.km. 4h. aprx.

NOTA: S´Acavat la temporada. Sortida tranquila. O no?...

"Ruta B":

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Blanes, lloret, Blanes, Malgrat, St. Pol, St. Cebria, St. Iscle, Arenys de Munt.

75km. 3h. aprx. Ritme tranquil.

5 comentarios:

  1. Hola: Albert, ets lo puto crack. T'ho mereixes i molt. felicitats.

    en lo de ritme tranquil O NO, serà seguríssim NO. Hi ha gent que diu públicament i en veu alta que no saben anar tranquils.Doncs per aquests l'horari de la ruta: 3 hores. Pels que si saben anar a ritme assequible i saludable: 4 hores. :-)

    salut!!!!!!!

    a veure si us animeu a comentar. si no ho feu, cada vegada seré més punyent i directe. :-)

    ResponderEliminar
  2. Je, je je.
    4 hores??? Jo que he arribat "al pilot de cua", he tardat 2:56:24 per fer els 91 Km a 31 Km/h.
    Je, je je.

    En primer lloc: estic molt content d'haver tornat a sortir amb el grup. Feia quasi 3 mesos que no ho feia.

    D'entrada En Nibali ( Ho pilleu: en "Vinzenzo", àlies també "No pares sigue sigue" ha marcat un ritmillo per tal de que la fiesta no decaiga. Això fins arribar a un dels seus terrenys preferits de baixades mullades. Allà ha encès la metxa i ja sense treva fins al pavelló.
    Entre mig, el nou fitxatge de l'any, en Jose ( El corb) anava com una gota malaia, torturant el grup a les pujades, total per res ja que finalment sempre es quedava ( vagi per davant que anava en mountain bike mentre espera el que serà el nostre poltre de tortura, la seva flamant nova trek.
    Ens ha enganxat el "wuapu més wuapu de tots els wuapus" que deia que venia sense ganes i sort d'això que si no no se que hagés passat. Ha fotut un ritme que el grup que amb ell anàvem, queiem com pomes podrides de l'arbre. Només els meus companys d'edat Albert i Joan han aguantat aquest ritme trepidant.

    Per cert, els cinquentons del grup ens estem plantejant molt seriosament no entrar més al relleu. Anirem sempre XUPANT, per tal d'equilibrar forces de cara als moments decisius.

    I res més, només dir que tinc una empanada mental que no m'aclaro. Estem acabant la temporada 2010 o ja ha començat la 2011. M'ho podeu aclarir??

    a reveure.

    Quimet

    ResponderEliminar
  3. ostres! quina pena no haver vingut, pero tenim que preparar el open natura...! si algu es vol animar pot venir aquest diumenge tambe que tallarem algun arbre ja!
    bueno quim no et queixis tant a que et va el rollo eh! si pots estar en les 3h t'agrada més que les 4, jejje!
    apa!!!
    avera si comenteu més! que se que el lleigiu tots

    ResponderEliminar
  4. Jajaja, que gran ets Quim!!! Jo només sorto en bicicleta per poder llegir després la teva crònica jajaja. Arnau entrena que el Germán está molt fort(només utilitza una cama pujant collsacreu "va sobrao"). A10.

    ResponderEliminar
  5. uf,,, estoy un poco malo. pero bueno para el german siempre tengo! xD

    ResponderEliminar