viernes, 19 de noviembre de 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 21 DE NOVEMBRE DE 2010


Quedem a l´Ateenu a les 7h. per sortir a les 7´30h.

La ruta serà la següent:

Arenys, Mataró, Vilassar, Argentona, Can Bordoi, St. Mª de Palautordera, El Montseny, El Mortirolo, La Costa , Mosqueroles, St. Celoni, Collsacreu, Arenys de Munt, Cerveseta al pavello.
NOTA: Com podeu veure he modificat la ruta. Per que teniu rao, la ruta que es va decidir era aquesta.
85km. 3, 30h.
Sortida B: Serà a la mateixa hora i mateix recorrugut. Pero no s´anirà a fer el Mortirolo si no que s´anira directament cap a St. Celoni, Collsacreu, Arenys.

23 comentarios:

  1. hola:
    aquesta no és la sortida pactada en reunió i que es va penjar fa 15 dies en aquest blog i que ara copio:
    Diumenge 21 de Novemre.
    Hora de Sortida: 7´30h.
    Ruta: Arenys, Argentona, Can Bordoi, St. Mª. de Palautordera, El Mortirolo, St. Celoni, Arenys.
    95km. 4h.

    A les alçades que estem i amb el fred que fa, anar a pujar a 1200 mts jo personalment ho trobo fora de lloc. si vinc faré com la màquina.

    apa-li a pujar falta gent. que us aprofiti.

    ResponderEliminar
  2. Això, això!! vinga!! mes, mes!!! haveure si així agafeu una pulmonia a alla d'alt...
    Que aixó ara no toca!!! a fer planers i a esmorzar!! cullons!!...
    Espero el dia que em toqui dir.... jo ja us havia avisat...
    sot dit...

    ResponderEliminar
  3. En Quim te tota la raó aquesta no es la sortida pactada.

    Personalment hem sembla una ruta fora de lloc ya que a la setmana següent es feia santa fe las antenes el que seguia una pauta lògica.

    No te cap sentit fer aquesta ruta aquesta setmana i meny variar-la sense cap sentit.

    Jo si es aquesta la ruta també fare com el maquinista.

    P.D: això no es democràtic ni just!!!
    Les rutes es fan en les reunions per algún motiu i si s'han modificat s'ha preguntat a la gent que els hi semblava i sempre per reduir-la no per augmentar.

    Vagi bé.

    ResponderEliminar
  4. Mireu: conciliar als que volen pujar i pujar, i els que volem ( jo en soc un d'ells), fer rutes més planeres és molt difícil. Jo estic 100% amb el que diu l'Albert. La pujada a santa Fe el dia de St Esteve, era com una excepció al tots els mesos que ni ens acostàvem al Montseny. Ara quina gràcia tindrà anar-hi si hi estem pujant cada dia???. És veritat que actualment la roba és molt millor que abans i permet potser fer-ho, però a mi no m'agrada. Diumenge passat vam fer 120 Km més o menys planers ( portets curts i fàcils) i vam arribar força cansats. Jo cansat i només amb una mitja de pulsacions de 128 ppm.
    repeteixo, el meu parer ( el meu) és que tenim molt a prop d'aquí rutes molt més fàcils i maquíssimes, on no hi fa tan fred i on si venen juvenils, gaudiran però que molt més. Jo tinc com la sensació que ens estem PROFESSIONALITZANT MASSA i per nosaltres la bici és un hobby.

    i res més. Ens veiem , no se si demà ja que potser descanso, i molta salut per a tots/es.

    quimet. ( per cert, jo no soc una LLORONA. Potser arribo una mica més tard i a molta honra)

    ResponderEliminar
  5. Dani no parlem de plorar!!!

    Que poder et recordo com ploraves el dia de la sortida ressacosa: No puc, no puc!! no puc donar relleus!!!!

    jajaja!!!

    Així que un xic de més humilitat t'aniria ve.

    Ya sabem que ets millor que nosaltres, però no et passis no sia que algún dia tinguis una defallida i no t'esperem ni animem.

    Recorda que nosaltres som cicloturistas de veritat. No amaters. AMATERS!!!!!

    ResponderEliminar
  6. plorava, pero estava alla i ni em queixava!!!

    ResponderEliminar
  7. Va Dani, val mes que callis! Que el sobrenom de nanet el tens guanyat a pols...
    Si sempre set recorda dien , no puc, no puc... Encara segueixes sent un Juvenil i fins que no demostris que ets umil i capaç de responsabilitzarte d'una grupeta de companys domingueros no seras reconegut.
    Els atacs i les vacilades deixeles per les carreres. On encara no has sigut capaç de demostrar res.
    El reconeixament i el respecte t'el has de guanyar... i encara et queda molt!
    A els altres que no estan d'acord amb la ruta proposada, dir-lod que millor que busquin una ruta alternativa i tots contents al Pavelló.
    Hi han coses que no tenen remei...
    Fins aviat,

    ResponderEliminar
  8. danii fotlis canya!! jajjaja tot el dia plorant! nose de que va lo de la ruta,, però són llorones de mena... jo em quedaré plorant a casa pq estic fluix i tinc fred! jejeje,
    albert: a tu el que et passa es que no entrenes i tens estress, l'has de treure per alguna banda! avera si deixeu en pau al pobre nanu,, que d'aqui 4 dies 1,2,3 i 4 ens fotrà marcant el pas! jejeej jo em poso a invertir fitxes al seu favor aixi encara reculliré algo.. apa! a treballar!

    arnau

    ResponderEliminar
  9. nois: això està agafant el to que m'agrada. jo com ja he deixat clar, m'alineo amb la línia Albert, no per fer-li la pilota si no perquè té més raó que un sant. I encara està per veure si el nenet no ha fet una rentrée vist i no vist. Que al 2010 després d'uns resultats adversos es va fer fonedís. :-).
    i l'arnau ara també galleja perquè està com una moto, però tots l'hem vist passant misèries.

    apa-li que el foro està d'allo més animat. escriviu algo que és molt divertit i ens motiva per les sortides :-)

    quimet

    ResponderEliminar
  10. No entenc tant de merder. Ja us he canviat la ruta, cumplint alló que es va acordar. De totes maneres aquestes llorones que sempre sou les mateixes. Amb l´incorporació estelar del "Guapo". Us recordo,a aquests puristes que la primera ruta del mes "Literalment" la veu violar canviant-la i ningú es va "rasgar" les vestidures.
    Vicenç Rebollo.

    ResponderEliminar
  11. bueno bueno!!! jo hem vaig ocupar de preguntar i posar d'acod a tothom, no va ser per fer-nos un entreno personal, sinò per reduir la sortida que es molt diferent a més aquella sortida la vaig proposar jo i et vaig trucar perque la canviessis un cop consultat amb tothom i ho de lloronàs i lado oscuro, esperò que aquest any no siguis tu el que ploris..jejeje

    ResponderEliminar
  12. Només us dic que aixó es el principi, i que tot el que heu vist fins ara no serà res en comparació del que queda per veure.
    M'agradaria veure-us després de 6 mesos de parón, quin seria el vostre nivell i l'adaptació a la grupeta!!
    Albert, et recordo que com a juvenil, i com a sub 23, he corregut las millors carreras d'Espanya o sigui que algo de ciclisme entenc ;)

    Prou d'especular, i més pedalar!


    Dani Perez.

    ResponderEliminar
  13. el canvi de ruta el va proposar l'andré i l'albert galicia, per si algú necessita disposar de més informació! :) alaaa!! aqui ningú treballa ehh??? !! jajajajajjajajajaajajajajajajaja
    auauuauahahahaaiahiahiahiahiaihaihhia


    pd: uahahahahahahahhahahaha

    arnau!!! i companyia,,, que riem molt per Aquí :)

    ResponderEliminar
  14. montilla. garantia de progrés! aqui ningu treballa!.. jjajajaja

    ResponderEliminar
  15. no us piqueu homeee que és casi nadalll!!!! jejeje :)

    ResponderEliminar
  16. Ara aniré cap a l'ateneu. ja m'estic preparant pels comentaris post-sortida.

    aparteu les criatures que vindran corbes.

    quimet

    ResponderEliminar
  17. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  18. Molt bona sortidaaaa

    http://www.daniperez7.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  19. nenet: a xulillo no et guanya ningú. Quan he vist que t'escapaves amb en german, m'he donat conte que les paraules de l'Albert agafaven relleu. veure't amb la tessitura de lluitar amb en German és poc per tu no???.espero que a partir del gener acompanyis al teu pare i als altres bons a les socials. :-) allà allà hauràs de demostrar si passes la revàlida. ( he que si Albert??)

    bona sortida. potser una mica dura pels juvenils però s'han comportat. Marc: no et desanimis, venir sense entrenar té molt mèrit.

    Carlos i Pèndol (àlies el xupeton :-)), però que molt bé. Vosaltres a lo vostre. No vulgueu encara seguir els de davant. Ja arribarà el moment d'aquí uns mesos. m'agradaria ser-hi per poder fer fotos però em sembla que no podré.

    i res més el servei CRACKS JA JA JA, está pa lo que haga falta. Ara bé aquest servei anuncia que tanca portes a finals de gener. Sóc dit.

    quimet, fignon i the shark revolution.

    avui erem 20 i pico. Vicenç això creix i creix aviat tindràs que posar cotxe de seguiment.

    ResponderEliminar
  20. cobarrrrrde: has borrat l'entrada.

    :-) que xulo soy que tipo tengo

    ResponderEliminar
  21. Òstia!!! Des del divendres que no mirava el bloc..., per favor, quina feinada que meu donat a llegir tant comentari...! Que no hi ha res millor a fer la tarda del dissabte?, he he he...
    Per cert, n'hi ha algun que té bastanta "mala llet" ..., i a mi m'agrada la conya, però també m'agrada que ens tractem com cal, ni que sigui de paraula. On s'ha de parlar és sobre la bicicleta i a la carretera, cadascú dins les seves possibilitats i ganes, i recordo que per alguns de nosaltres l'any dura 12 mesos i els volem aprofitar "a tope" perquè ves a saber quant ens durarà l'energia..., encara que arribem "cremats" al maig i al juny, però fins llavors haurem disfrutat molt.
    En fi, espero que ningú s'emprenyi i que seguim disfrutant com avui, que érem una bona colla i tothom ha pogut escollir el seu ritme i la grupeta més convenient.

    ResponderEliminar