viernes, 26 de noviembre de 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 28 DE NOVEMBRE DE 2010






Quedem a l'Ateneu a les 7h. per sortir a les 7.30h.

Arenys - St.Celoni - St.Fe del Montseny
Les Antenes - Mosqueroles - St.Celoni -
Collsacreu - Arenys

Aprox. 95 kms.

NOTA: Es passarà llista i es prendrà nota. Llorones incluides. Aconsellable porta cadenes o neumàtics amb clau. També una mica de sal, per anar-la tirant per davant abans de passar.




26 comentarios:

  1. l'èpica ciclista per a mi ja ha passat. Sé però que en el nostre grup, hi ha elements que els hi va i molt el tema. Sobretot feu fotos i pengeu cròniques. les espero amb fruïció.

    que tindria que fer perquè aquest grup fes coses més NORMALS????. I lo bo és que ara em direu llorona.

    ens veurem en els moments oportuns, jo per la morralla ni n'immuto. els objectius i les victimes ja estan escollits. :-)

    i ara espero forces rèpliques, a veure si en sou capaços/ces, COBARRRRRDES!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola a tothom! Jo pensava que pujàvem en bici, però en veure allò de les cadenes ja tinc els meus dubtes. Jo per si de cas aniré amb els llisos per venjar-me de dimarts passat jajaja (Eh? Jordi i Vicenç) Salutacions.

    ResponderEliminar
  3. Quim volem la llistaaa dels nominatsss !! Siusssplauuu!! Jajaja quina emocióooo! ;)

    ResponderEliminar
  4. Quim, sempre has estat, una Llorona. Tant de merder la setmana pesada, per respetar la ruta preestablerta. I ara que no vens. I es que por la "Boca muere el Pez". Si no vens estas apuntat a la llista.

    ResponderEliminar
  5. Aviat arreu es coneixarà la grupeta del diumenge de Munt Bikes, per la grupeta VOLL-DAMM!! No per les cerveses que es trinquen (sempre en acabat de la ruta),no, sinó per les coses no normals que fan. Com la falca publicitària que promociona aquesta cervesa....
    En fi, ciclistes que no fan coses normals... je,je..
    Nota: Previsió de nevades al Montnegre i Montseny a partir de 800 metres.
    Esperem que en surtiu vius, sans i estalvis...
    Fins aviat,

    ResponderEliminar
  6. Estimats companys,el seny i la rauxa on t´es.El Quim te raó,aquesta volta aquet temps no toca,encara que.....a lo millor...si o no...bé.
    -La roba,d´hivern o d´estiu ??????
    -Les incripçions a l´ataneu les antenas o al pavello.?????
    -cadenas o llisos???
    -i la panera...????
    bé companys espero respostes...uuuffff...quin...estresssss
    -

    ResponderEliminar
  7. Albert: ara mateix estic veient el temps: d'entrada foto de santa fe completament nevat. A Sant Celoni la nit passada mínima de -1, a Vallgorguina fàcilment -3, -4.
    Previsió de pluja demà al matí. : Apa-li valents EL MONTSENY US ESPERA !!!!
    Al que em diu llorona: no vinc perquè no vull. intento raonar i demà, està clar que no és un dia per anar al Montseny, que dic al Montseny, a les Antenes a més de 1200 m d'alçada. Jo no m'he begut el poc enteniment que em queda.
    us queda enteniment?????.
    Molt bo lo de la grupeta Voll-Damm. n'hi ha que son especialment amants d'aquesta cervesa amb doble malta.

    la llista és secreta però el principal objectiu no canvia mai. potser AQUEST ANY SI.

    ResponderEliminar
  8. Joan estic amb tú, seny no en tenim... quanta raó té el Quim, però la ruta és la ruta, els qui decidiu la volta sou aquells que el dilluns aneu a fer un cafè, i crec que sou uns quants. Així que ningú té escusa per no venir, ja ja ja.
    Així que a buscar al fons de l'armari la roba d'hivern, hivern, aquella que em poso per anar a esquiar. Ja tremolo només pensar el fred que farà.
    Apa, fins demà, us espero a tots,eehh!!!!!Quim.

    ResponderEliminar
  9. Nois!!!som-hi!!!!

    Demà serà un d'aquells dies memorables per això no hi faltaria per rès del món.


    Quim la cronicà la faré segur,el que no et puc asegurar es la seva pubicació per el perill de baixar en caixa de fusta.Intentaré treure alguna foto si puc treurem els guants!!!


    P.D:Quim tens raó però les rutes són les rutes i es van aceptar per tan...puja a la bici.
    Siiiiiiiiii!!!!
    Estem completament sonats...jajaja...
    blublublu...nacanacanaca...


    Xavier Carrillo(alias El POP d'arenys)

    ResponderEliminar
  10. Las lloronass hablan jajajjajaja, ens veiem demà!!! Abrigeu-vos..

    ResponderEliminar
  11. Emma: a mi cap el Montseny no m'esperis.
    Demano a tots aquells que us quedi una mica de seny, que dilluns (29) vingueu al bar del costat de MUNTBIKES ja que es triaran les rutes del mes de desembre. Us ho dic perquè així impedirem anar diumenge si i un altre també a pujar i a passar fred. Hem d'aconseguir rutes planes adients per rodadors i especialment aptes pels juvenils. I aquest és un altre tema. Si porteu els nanus demà al Montseny, su's podrà titllar d'infanticides . Sóc dit.

    Ah!!! i entre les víctimes pel proper 2011, dir que la majoria son del gènere masculí, però també per primer cop n'hi ha del femení. I no dic noms :-)

    Ja tinc la bandera de quadres per venir demà a l'Ateneu a donar-vos la sortida.

    ResponderEliminar
  12. Deixo tan sols el que diu el Meteocat:
    Precipitacions:
    Se n'esperen de febles al quadrant nord-est (Arenys, Vallgorguina, St.Celoni i el Montseny estan aquí) fins a mig matí i a la resta del litoral i Prelitoral de matinada. La cota de neu estarà situada a l'entorn dels 800 metres (Les Antenes esta a 1.200 mts.).
    Serà la sortida perfecte, ara faré de "pitoniso":
    A l'Ateneu, fred, tapat i no plourà, pero amb el terra una mica moll, just començareu a pujar per Collsacreu i començarà a ploure, no molt, però lo just per mullar-vos i no treure-us el fred del cos. Vallgorguina el fred apretarà i per St.Celoni, els peus, nas, orelles ja no notareu. Arribareu a St.Fe i la pluja apretarà, els ànims decauran i més d'un es plantejarà baixar cap a St.Celoni. Alguns altres no. Els joves estarán acollonits d'anar amb adults boixos e irresponsables. Si finalment pujeu a Les Antenes, haureu d'abortar l'ascens per culpa de la neu i la manca de tracció. Recolareu i llavors us enrecordareu del Quim Montmany que estarà Arenys com un senyor. Això si l'experiencia serà una d'aquelles que donarà a parlar molt i formarà part de la magnifica historia que estem forjant com a grup. Anims campions!!!!
    Si us plau vull tot tipus de fotos.
    Apali sort i una abraçada,
    Roger

    ResponderEliminar
  13. Abans d'anar cap a Bcn, dir que aquesta grupeta VOLL DAMM, es creix davant les putades que li posen al davant. Com més sonades, més gent hi va.
    A la sortida la tira i faltava encara molta gent per recollir a MUNTBIKES, entre ells i m'estranya molt l'Arnau. Em sembla que ja s'està fent gran. Ahir sopant a Canet per anar a dormir aviat. no se no se.

    Em trec el barret i espero us hagi anat molt bé.

    aquesta setmana tindré que recuperar la sortida perduda, no sigui que m'aneu agafant avantatge. :-)

    postdata: Roger, quedem al Montseny el proper 26/12 OK???

    ResponderEliminar
  14. Quim, Avui em ensenyat els juvenils la diferencia entre "Homes, Homenets i Cagamandurries. No cal que et digui en quina categoria es quedat. Encara que hi ha qui diu que la categoria de Llorones, esta inclús per sota de la "Cagamandurries".

    ResponderEliminar
  15. aneu, aneu ensenyant als juvenils. la setmana passada els millors professors, els que veig que son capaços de ensenyar-los a ser HOMES,anaven marxant un rera l'altre. semblava que tenien pressa. Amb profes com vosaltres: quin futur ciclista els hi espera???

    Nanus: "que no os embauquen". vosaltres encara a les carreres no trobareu ni cap port de primera ni de categoria especial i les antenes ja son palabras mayores.

    I res més, vaig a estendre tots els mocadors humits.

    us espero demà a la tria de les sortides del proper mes de desembre. Sapigueu que l'única pujada que votaré serà la de sant esteve.

    sóc dit. em sembla que escric massa. tindré que limitar els comentaris.

    ResponderEliminar
  16. Avui ha sigut un gran dia de CICLISME, (sempre es pot avançar encara que et diguin que no, i encara que sàpigues que les condicions no són les més favorables sempre pots anar cap a davant més ràpid o més lentament, només no avances si abandonas o et rendeixes) felicitacions a tothom! en especial als juvenils i a Germán (bona pujada) Agur.

    ResponderEliminar
  17. Jornada èpica de ciclisme i, a sobre, el temps ens ha acompanyat a pesar de tots aquells que pressagiaveu catàstrofes climàtiques, diluvis pel camí, etc.
    El comportament dels juvenils ha estat exemplar. A les 7,30, puntuals, ja estaven a punt i nerviosos del que els esperava, després s'han comportat com adults i han fet un entrenament que els ha ensenyat a patir, a guanyar experiència, a conèixer els seus límits, a gaudir d'aquest esport i esperit de grupeta, cadascun al seu ritme i dins de les seves possibilitats. Crec que han crescut molt!, però tens raó Quim, encara és aviat, però pensa que aquest any no tot el que faran seran carreres sinó que també aniran a les marxes i allà es trobaran algun que altre port.
    Algunes imatges del dia, la "mala sort" de l'Emma, l'ànima caritativa del Xavi, les "pistonades" del German matxacant la bici (que fuerte que estás!), i no parlem dels cracks que a la que la carretera s'inclina desapareixen de la vista...
    Ves fent llista Quim que hi ha més feina que l'any passat, i per cert, n'hi ha que s'entrenen en secret i prometen batalla...

    ResponderEliminar
  18. la sortida ha estat be! crec que no hem passat excessiu fred perque tots ens n'esperàvem una mica més, i anàvem provistos de roba d'hivern.
    en german ha fet escapades al seu nivell... al que ens té acostumats... en jose com sempre pals a la seva sombra sense descans...jeje amb aquest fred no l'hi fa cas ningú...
    els petits genial, tot i que santafé es un peatge dels cars i han de aprendre on és el seu lloc. sobretot en carlos, encara que al final ho va fer molt bé! i la resta perfecte com sempre! la animadora Emma ens va fer un parell de demostracions de '' btt'' anant a fer una mica de ciclocross per el montseny!! aquesta noia pot amb tot, nosaltres per la carretera i ella per el marge! joder!!!!

    arnau

    ResponderEliminar
  19. com veieu he adjuntat un parell de fotos del estat climàtic de la sortida del diumenge!

    ResponderEliminar
  20. "Arañazo". Ayer estuviste soverbio. Que nivel. Me devolviste lo del martes y con intereses. German tu tambien "Chapo".
    Ma agradat molt l´escrit de l´Albert.I vull dir que aquest "Juvenils" son uns "cracs". S´em cau la baba amb ells. Estic super content d´haver tirat endavant l´equip de juvenils. ("Gracies a Tots"). I tal com diu l´Albert impresiona molt la seva serietat("puntuals tots") i el seu comportament.Sempre respectuos, i atents a totes les indicacions del "Veterans".
    A tu amic Quim, et dire que si be la ruta no era la mes apropiada per ells, sortides com aquesta ajundant a curtir el caracter. Aixo els i donarà mes "casta".
    Per acavar dir-li a l´Emma que si es dediques a jugar a futbol. Ahir la haurien expulsat per tirar-se tant a la "piscina"
    Vicenç Rebollo (l´autentic)

    ResponderEliminar
  21. be punt i final: 20 comentaris, un èxit. en definitiva: us felicito a tots del primer a l'últim per lo benparits que sou. Potser que anem guardant els comentaris i l'any vinent fem un llibre. com riuríem eh????.

    ara em serio: que tothom faci el que vulgui, si es "disfruta" segur que ha estat ben fet. jo us asseguro que em sap greu no haver vingut.

    apa-li a la prochaine com diuen els gavatxos.

    ResponderEliminar
  22. Sortides com les de Diumenge és fan aquets 20 comentariss!!!!

    ResponderEliminar
  23. a tots els madrilenyus de l'entorn Munt Bikes.

    us acompanyo en el sentiment !!!... :-)

    això és una puta mentira. us està més que bé per ser d'un equip que no puc entendre com té seguidors. :-)

    ResponderEliminar
  24. i tant, massa ego que va quedar tot per terra davant la trepitjada i lliço de moral i modals que el barcelona va donar.

    ResponderEliminar