miércoles, 29 de diciembre de 2010

Evolució Blog Munt Bikes


Bé, avui una entrada diferent. Acomiadant l'any, us deixo el que ha estat, gràcies a tots vosaltres, l'abismal progressió del blog desde que el varem inagurar.
Això demostra, en una linea semblant, la projecció d'aquest esport en els temps que corren.
MuntBikes ha obtingut un creixement entorn del 15% respecte al 2009. Encara lluny d'anar a tota vela, però fruit de l'esforç i tots els amics que ens envolten, això és ja un fet....;-)
Hem assolit entre tots, cada cop reptes més importants, tenim un superEquip de Sènior Màster-30, un de Juvenils, recentment engegat, i qui sap si uns pròxims de Fèmines i Veterans.

Ahir anàvem per la N-II un grup de uns 30 ciclistes uniformats. Vist desde darrera on era jo, féiem POR!. Semblàvem professionals! és una dada que cal analitzar i tenir en compte ja que era un dimarts no festiu. Si algú es va fixar, els cotxes, els vianants i d'altres ciclistes ens miraven maravellats de la marxa extessa que portavem al llarg d'uns 50 metres de grup.

Felicitats a tots i Bon i millor 2011!
Arnau
Munt Bikes

10 comentarios:

  1. Felicitats a tú i al teu pare per la vostre feina,segiu així.
    Bon any 2011 a tota la familia ciclista en general i molt particularment a la nostre gruppeta.
    Fins aviat.

    ResponderEliminar
  2. Tens rao Jordi, això es el fruit de la feina ben feta. Feina feta amb molta il.lussió i sacrifici. Només per això es mereixen tot el nostre respecte i recolçament per tot el q necessitin.
    Aprofitem per felicitar l'entrada d'any a tota la nostre estimada grupeta :-)
    Emma i Joan
    Pd. Ja se q esteu acostumats a q tots els comentaris els faci l'Emma, però aquest es meu jejejejejeje

    ResponderEliminar
  3. Es un placer para mi rodar al lado de todos vosotros.
    Feliz Final de Año a todos los componentes de la familia Muntbikes,desde el primero al último.
    Me habéis demostrado la gran clase que tenéis tanto encima de la bici como cuando os bajáis de ella, capitaneaos por Arnau y Vicenç los dueños de la mejor tienda de bicis que he estado (y he visitado unas cuantas antes de conoceros) y junto con mis amigos de la Colla de Verano Azul de Sant Celoni habéis conseguido que el ciclismo para mi sea algo más que un deporte.
    Además habéis logrado que yo, una persona que no soy ni del Madrid, ni del Barça; ni de Pedrosa ni de Lorenzo; ni de izquierdas ni de derechas; ni de Alonso ni de Hamiliton... tenga claro una cosa: al igual que el seguidor más apasionado culé yo tengo autentica devoción por un club y este es MUNTBIKES.

    Gracias y FELIZ 2011.

    Pd: dejando a un lado el sentimentalismo snif,snif, quiero recordaros que no comáis mucho turrón y no bebáis en abudancia porque el año que viene mi Super GIANT TCR ADVANCED y yo daremos palos y palos y palos…juajuajua.

    ResponderEliminar
  4. Vull desitjar-vos a tots un feliç any nou!
    Agrair a MuntBikes el bon tracte i la feina ben feta!!! SOU UNS CRACKS!!
    Porto poc temps a la grupeta xo em sento com a casa i "en mi salsa"
    Q el 2011 sigui molt millor q el 2010 i el projecte Mbikes sigui avançant a tota màquina!
    Ens veiem gent,

    Firmat: MARIANELLA.....
    En breu em veureu rodar amb la italiana......Huahahahaaaaaa

    ResponderEliminar
  5. Arnau quin vertig!!!...;-)

    A tots felicitats per formar aquest "grupu", ja que veig que us estimeu tots i us teniu respecte per cadascun d vosaltres i això es capdalt, perquè aquest projecte perduri durant molts anys.

    Jo sóc Català, del Maresme, Culer i sobretooot... MUNTBIKER!!!

    Marketing Manager MuntBikes

    ResponderEliminar
  6. bé! moltes gràcies a tots! ens alegrem de que es trobi cadascú com a casa seva! (és que ho és) és una grupeta integradora i sempre la xifra és en augment! mai descendent.
    com que us heu portat bé vaig a montar la pinarello de la maria i la roda del joan perque pogueu sortir avui jejej!

    Arnau

    ResponderEliminar
  7. Ara em toca a mí dir la meva, ara sí que sóc jo de veritat.
    Felicitar-vos, Arnau i Vicenç per aconseguir que Muntbikes sigui molt més que una botoga de bicicletes; sigui un punt de referència per tots nosaltres, un lloc on un grup d'amics ens hi trobem i hi passem bons moments, un club que dia a dia creix i cada vegada és més fort. Heu aconseguit fer del ciclisme algo més que un esport. Així que no cambieu mai, les veles s'inflaran i anireu vent en popa. Espero poguer disfrutar d'aquest projecte, que de ben segur que arribarà a bon port.
    Només desitjar-vos molta sort i que el 2011 sigui millor que el 2010, us ho mereixeu.
    P.D. Nota per tota la grupeta:
    Us desitjo a tots que l'any 2011 us vingui plè de felicitat, ciclisme i salut. Perquè tots sou genials i per això tenim la millor grupeta del Maresme, del Maresme noooo..... del món.
    Res més a dir, ah!!!!! sííííí...... m'oblidava,
    TREMOLEU que la "depredadora" sempre que pugui atacarà.... ja ja ja
    FELIÇ 2011!!!!!!!

    ResponderEliminar
  8. Hola: Felicitar a MuntBikes, la millor botiga de bicis del món mundial. A fe que trincu trincu us ho esteu currant d'alló més. Llàstima que el grupu, no sap anar trincu trincu. Masses "machus" a buscar parella ( vol dir a arribar primers).
    Avui, Vicenç i Arnau, tinc que dir-vos que haver-me fet companyia en la pujada al Pollastre, ha significat que us perdoni tots els pecats comesos aquest 2010, que son molts,i a més a més de la gran satisfacció de poder rodar al vostre costat, cosa que ara com ara ho tinc una mica, molt difícil. A tots els altres, que diuen que avui és va poc a poc, però a l'hora de la veritat ni putu cas, ens veiem al 2011. :-)

    Que tots, del primer a l'últim ( aquest sóc jo :-), tingueu un boníssim any 2011, i no només ciclísticament parlant.

    quimet.

    ResponderEliminar
  9. Gracies Quim per el comentari. Per mi sempre seras un referent en el ciclisme d´ahir d´avui de sempre.

    Vicenç Rebollo.

    ResponderEliminar