miércoles, 8 de diciembre de 2010

RESUM DIMARTS i DIMECRES...NO COMMENTS!!


NO COMMENTS!!
Després d'un entreno infernal ahir al migdia, amb una mitja de 34,7km/h (en German ENRAMPAT PERDUT!!) amb una apretada pujant Argentona, on el Pepe em va donar un cop de mà (gracias Pepe!!....;-)...), i amb varies estirades pel port d'Arenys i St.Pol, i on després l'Arnauet va estar obrint pista pujant desde St.Pol a Arenys a un bon ritme (tinc entés), jo pobre de mi, pensaba que avui seria més suau....VAYA ILUSO!!
Comentaris post sortida, ..."nooo tranquil rodem fins Blanes i després només hi ha una pujada a Can Carreres, i tornem Arenys"....., lo de rodar fins Blanes, perfecte!!!, però lo d'una pujada.....jajaja!!!......això no era una pujada, això era una PARET!!! DEU MEU!!!
Però bueno, gracies als consells d'en Joan Morales, l'Emma i Joan Puigvert, hem acabat aquest infern, això si fent més "S" que un tonto, però hem arribat, i alguns no poeden dir el mateix...;-)...
Un cop abaix, es rumorejava, que retornariem per St.Pol-St.Iscle-Arenys amb la calma, sense forçar. Comentaris rodant de tornada...."avui no crec que pujem tan rapid com ahir per St.Iscle"....joder!!! Menys mal!!! VAYA ILUSO!!!! Un altre cop m'han embaucat!!!
No havien passat ni 2kms. i a St.Pol ja estava en Dani Pérez fent relleu i apretant com un puta (clar que ell no havia pujat fins a dalt de Can Carreras...jejeje!!!...)...i ostia!! ja em cremaven les cames cosa fina!!!
Llavors en Galicia li ha fotut un crit, s'ha possat davant, però res, l'efecte a durat potser 2 kms més, fins passat St.Cebrià, que llavors una altre apretada del Il Capó, acompanyat de l'Arnauet i en Dani (SENSE Can Carreres al damunt) jo ja no sabia que fer a part de pedalar.....i res a roda amb Joan Morales i després amb Galicia (menys mal de tu Albert), he pogut arribar Arenys.

P.D.1: A baix, deixo una foto de les meves cames després d'aquests dos dies intensos.
P.D.2: Germán la foto de arriba es para que le indiques al medico donde te duele....;-)

Roger

19 comentarios:

  1. jajaaj cabronnn he pujat 2 km!! , alguns no an pujat si per St pol!!! I Hi han alguns que no an ni vingutt!!! jajaaja (no dic noms)

    ResponderEliminar
  2. jajajajajajaja!!! roger stic plorant de riure....uuuuu QINS PEAZO QUADRICEPS!! ni Cancellara!!!
    Vinga vinga q aquest ritme faràs la Half amb els ull tancats!!! yujuuuu

    ResponderEliminar
  3. Enhorabona els que heu pujat a Can Carreres!!!

    Sou uns cracs!!!
    Desitjo que no feu crac avanç d'hora. Sino aquest 2011 serà massa avorrit.

    Sabieu que per Sant Esteve donant copa al que queda primer?

    ...jajaja...sísí!!!

    La copa de ví que ens pendrem molts per esmorçar.
    000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!!!!

    jejeje...

    ResponderEliminar
  4. Hola Roger: VAYA ILUSO!! estàs fet. Son quasi tots uns....., no sé com dir-ho. Si no marquen paquet no estan contents. Jo ja no vull donar consells perquè ningú em fa puto cas, però com que et veig assenyat te'l dic: No intenteis seguir massa dies el seu ritme ho estàs acabat. Mira en German. KO abans de començar la temporada i jo que encara no he fotut un pal a l'aigua he detectat cansament crònic en molts del elements del "grupu"

    Quan es van planificar les sortides del 6 i 8 ja vaig veure que eren autèntiques trampes per EMBAUCAR a il.lusos i quedar ben contents de les seves gestes.

    I res més, només desitjo que NO OS EMBAUQUEN MÁS aquest "GRUPU DE LA CARRERA PERPÈTUA" .

    apa-li nens/es a la prochaine, és a dir tomorrow.

    fignon .

    postdata: germán espero te recuperes pronto, pero te veo mal eh???. yo seguiré una época tranquiño, si quieres acompañarme ya lo sabes.

    ResponderEliminar
  5. No creguis Quim que el Roger és tan assenyat com dius... Deixa'l córrer... que aviat ens posarà a caldo ... perquè s'apunta a totes a la que la carretera s'empina.
    Els altres, com pots veure,no tenim remei ni en volem tenir perquè a cada moment fem allò que més ens agrada...
    Ens veiem demà a "ritmillo" tranquil...,,.

    ResponderEliminar
  6. Hola a tots...
    Quim, jo no se si son els anys o que... però jo si que he estat assenyat... Tres dies de bici, 60,60 i 70kms a mitja de 28.
    El tormell no esta gairé fi però va millorant i no hi ha dolor!
    Per el 26 estaré força bé, no per arribar amb els caps de cursa ni falta que em fa... Però puc dir gairebé segur que no arribaré l'últim a Santa Fe.
    Jjajajajaja, ja he lleçat la primera pedra...
    Salut i a pedalar fort!!

    ResponderEliminar
  7. Dia 26 no m'ho perdo sota cap concepte.
    Però vindre a riure, no a patir. OK?
    Tinc entès que aquest dia es per això, no?

    ResponderEliminar
  8. roger: "baix" cap concepte et perdis la pujada a Sta Fe. El millor està al final de la baixada. L'ESMORZAR. De cursa no en té res, i t'ho dic jo que sembla ser que sóc fundador fa moltíssims anys junt amb en Dart Wather i no sé si d'altres ( ja perdo la memòria). És una pujada lúdic-festiva i m'agradaria instaurar que els tres primers ( el podi) paguin l'esmorzar de tots els altres. us sembla bé l'idea.

    Albert Galicia: "disfruta" tot el que puguis i més , però ja tens una edat eh???. que no te embauquen estos jovenzuelos.

    Albert Bañeres. fent el que fas, el turmell aviat estarà com nou i llavors més val que molts se la tallin i és facin monges. :-)
    sóc dit.

    fignon.

    ResponderEliminar
  9. hola a tots! és una matada aquella pujada. de fet crec que no havia pujat res semblant, mai a la vida,,
    ara be,,, a tots ens agraden les fites aquestes on de vegades et veus posicionat per davant d'algú que no esperaves i això agrada, gent com l'albert g. ja sel veu moltes vegades barallantse amb en german o amb mi o amb en joan etc.. per una bona posició 'entre nosaltes' i això tots sabeu que també fa gràcia i motiva! (esteu molt forts albert G, joan p, joan M i companyia.. feu por) serà que el ''grupu'' no vol parar ara que ens veiem força bé i amb el santafè a la vista? hi ha gent que hi té molta fè en aquesta pujada,! jo el primer.,
    dit això també dic que a dates post-26D, miraré de entrenar una mica bé i amb ordre de fases, aniré mes lent per després anar més rapid. NO al peu de la lletra de cap plà d'entreno però si seguir una mica de protocol ja que tampoc sóm ni serem professionals.
    dir també que en dani ja está molt fort,i això havia de passar! quina agonia! jejje
    res més (per ara) jeje aveure si feu molts comentaris i en quim pot incendiar el blog!! quim crec que si no fós per tu, no farien les animalades que és fan! els hi agrada que els renyis! de fet és el primer que molts deuen fer quan es posen davant del PC, ''AVEURE QUE HA DIT EN QUIMMMM???????''

    A treballar que vaig!

    arnau

    ResponderEliminar
  10. No et preocupuis Quim per l'edat ... que cada dia "em sento més jove" i potser soc jo un dels "embaucadors" ...
    Conyes a part, ens sentim bé fent el que fem i per això pedalem i escrivim...

    ResponderEliminar
  11. HOLA A TODOS, QUIERO DECIROS QUE YO NO PODRE ESTAR EL DIA 26 Y, ME GUSTARÍA ESTAR PERO, EL DEBER ME LLAMA, LÁSTIMA, ES MUY BONITA LA SUBIDA CON LOS COMPAÑEROS DE FATIGA, ME LO PASO BIEN COMO, CADA UNO SE ESFUERZA EN SUPERARSE Y, DAR PALOS( AL AGUA JAJAJAJA). BROMAS A PARTE ESTE GRUPO ES DE LO MEJOR QUE HAY, TANTOS AÑOS PEDALEANDO JUNTOS, CUANTOS RECUERDOS Y, TODAVÍA DANDONOS CANDELA, JAJAJA. SALUDOS A TODOS

    ResponderEliminar
  12. "Joder, Bettin". Cuanta razón que tienes y que lástima que no puedas venir el 26. Todavia me acuaerdo del primer día que suviste a Coll Formic. Cuanto tiempo.... Amigos como tu hay pocos.

    En quant a les sortides, d´aquest pont. M´ho he pasat molt be. Ahir Impresionant l´Arnau. Aquest any que be serà imparable. També em va agradar molt la "Revelió" dels Juvenils amb el Marc al capdavant. Aixi m´agrada per damunt de tot "caracter".
    Per cert a les il.lustres absensies a la pujada a "Can Carreras". Amb tots els respectes mes d´un no va venir per por a que la "deprededora", s´el "Crospis".

    Vicenç Rebollo.

    ResponderEliminar
  13. "Per cert, que m´oblidava.
    El 26 de dessembre Sta. Fé. "GUANYAR O MORIR".
    Amen.

    Vicenç Rebollo.

    ResponderEliminar
  14. Jeje...m'agrada guanyar però no tinc presa...jijiji

    Tot al seu moment.

    ResponderEliminar
  15. morir intentan-ho! això sempre! o casi sempre! ara haurem d'entrenar suau! lo de avui era una exemple! plat petit i a regenerar i construïr de destruïr ja arribaran els dies ;)

    ResponderEliminar
  16. discrepo tant que ja no sé que posar.

    dia 26, St Esteve ( màrtir ) moriran molts oi???

    servidor, aquest any no pujarà amb bambes, però anirà a ritmillu, i no m'agradaria gaire trobar-me cadàvers.

    Postdata: estem a l'exercit??? estem en guerra????

    una altra postdata: Vicenç a mi l'Emma, ja m'ha trinxat varies vegades. la felicito!!!!, i per ara no m'he mort. :-)

    fignon.

    ResponderEliminar
  17. bueno.. en vista del éxit de la ultima entrada del blog, procedeixo com a administrador del "site web" a borrar-ho ja que no m'agrada el caire discrepant i anònim que està agafant, això és un blog integrador on tothom hi té paraula sempre i quant no s'extralimiti ningú,queda borrat el post.

    he dit.

    ResponderEliminar
  18. A mi m'esta passan per la pedra tothom quasi totes les sortides i encara sobrevisc.

    Per tant ho de morir o deixó pels immortals de la grupeta.-*

    Amen.

    Xavi Carrillo Roca (El POP)

    ResponderEliminar