viernes, 31 de diciembre de 2010

Sortida de carretera Dissabte 1 de Gener del 2011



Dissabte 1 de Gener de 2011
Hora de Sortida 9h. Lloc Ateneu.
Ojo!! Amb els controls d'alcoholèmia....;-)
Ruta: Arenys, Mataró, Arenys "Cerveseta a l'Ateneu", St.Pol, Arenys.
25kms. 1h.

P.D: Tindrem nou servei de reparació ràpida de punxades de cara al 2011. Clickeu aquí.

No parem de creixer!! Sempre amb vosaltres!!
MuntBikes

6 comentarios:

  1. Hola: Avui, no he pogut venir però ara he intentat sortir una horeta i mitja que s'ha quedat en mitja hora. He vist l'Albert Galicia sortint de la rotonda de l'experience i he girat per anar amb ell. Però al poc pinxassu, el primer de l'any, comencem bé collons!! Ara he pensat, potser no està tant malament a lo millor trucant al servei de reparació de pinxassus que ara ha posat MUNTBIKES (veieu més amunt a la entrada de la sortida).. He trucat però fes-te fotre, per tenir-lo ha de ser amb la sortida conjunta. Llàstima perquè pintava més que bé. Creuo els dits per rebentar demà.
    apa-li colla entreneu que l'any promet i molt.

    quimet

    ResponderEliminar
  2. ....Bon Any!!...la meva pregunta és....el servei de reparació del Joan era la Emma.....xo venia massa vestida no?? Jajaja!
    A veure em sembla molt bé posar una buenorra x vosaltres, xo les nenes q?? JO QUIERO Q ME CAMBIE LA RUEDA UN CACHAS!!! jajajajaja
    Bueno nois em començat el any amb bon peu, q segueixi així x tots, a dir q ha canet m'he reenganxat amb el Jordi Roig "Queixalada" i al final m'he cascat 80, ara ja puc continuar menjant!!!

    Apaaaa ens veiem!!!!

    ResponderEliminar
  3. Res de res, és servei ràpid de pinxassus és un camelu. Avui dos i no han aparegut. com que estava molt espitòs, sortint d'Hostalric, les dues neurones que tinc, s'han creuat i he fet el primer palu de l'any. Quinze Km a saco fins a Sant Celoni i amb un peix al cove. En Corbacho. Nanu, el que fas molt sovint, és l'aeiou del que no s'ha de fer mai si no vols que els cabrons del darrera et fulminin com han fet avui. Jo feia estona que esperava que algú rematés a gol i justament ha estat qui fa uns dos anys li vam fer exactament el mateix i casualment al mateix lloc, en Germán que cada vegada està més posat en l'història.

    Ara, ha Sant Celoni he arribat cantant divinus.

    Apa-li penya, ens anem veient. Això promet.

    quimet

    ResponderEliminar
  4. quim... ara ja t'agraden els pals no?? com canvía la historia segons desde on es mira ehh??

    jajajaj! (no tens credibilitat)

    arnau

    ResponderEliminar
  5. Hola tots: ahir 2 de gener,onomastica de la vinguda de la verge a Zaragoza i de sant Gregori Sant i Martir entre altres.... va ser un dia rufu,humit,fred....s´enflairave....ganas de carn fresca i aixis va ser.El veteranu més veteranu,alies" TAURO" va posar la directa i en un atac dur i sec calculat i presis va fer micas la grepeta i marxà emb un "grupu" de TRENCA-OSSOS esperant la reconpensa i aixis va ser.Es varen cruspi el pobre Sant i Martir "corbatcho"....el cel sigi...i ara tenim el TAURO cantan DIVINAS per les aigues d´arenys......per cert aquesta tarde hi ha un boló en la bar de cantada de DIVINUS emenitzat per el TAURO i el cuarteto TRENCA-OSSOS.....el cuartet son: el ruiseñor,el pop,forres gump,nenet.Esteu tots comvidats.Fin aviat....

    ResponderEliminar
  6. Hola penya:avui no podré venir. tinc deures ineludibles. em sap greu perquè riuríem una estona. Aquest matí he posat micro amagat al bar per gravar-ho tot.

    Arnau, per a tu també n'hi hauran de palus. La temporada és llarga i mai saps d'on poden venir les garrotades. :-). I una cosa quedi clara: el meu palu vol ser didàctic i li explico al Jose que ha de fer perquè això no li torni a passar. Ell farà o no cas del que he dit, ja és grandet i ara ja comença a portar un temps amb nosaltres.
    I per acabar: tenir o no tenir credibilitat me la sua.Jo he vist ( dijous passat) sortir a passeig ( me rio para no llorar) i tothom a tota metxa. ( menys uns quants als que ja vaig donar les gràcies) jo no en tinc, però quasi tothom no sap el significat de la paraula. :-)))))

    Anuncio òsties a tort i a dret. amén. Ara a descansar que encara tinc agulletes.

    Per cert: veient el nivell que vaig veure ahir a l'escapada em sembla em sembla que ho tindré molt fàcil. ( pa xulo yo) .

    I ara en serio: Gràcies per la paciència que vau demostrar ahir amb els meus dos pinxassus. Sou uns col·legues de 10. Demà dimarts a la tarda faré festa.

    quimet. Potser si que em comencen a sortir aletes de tauro. diumenge vinent aniversari de la traïció. Hi haurà revenja. veniu hi ho veureu amb els vostres ulls. Sóc dit

    ResponderEliminar