viernes, 17 de diciembre de 2010

Sortida de carretera Diumenge 19 de Desembre del 2010











Deixo dos del seguidors de les fémines de MuntBikes




Quedem a les 7h. a l'Ateneu per sortir a les 7h 30 min.
La Ruta serà la següent: "Els 5 ports"

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Mataró, Argentona, Orrius, La Roca, Parpers, Can Bordoi, St. Mª de Palautordera, El Mortirolo, St. Celoni, Collsacreu, Arenys de Munt. Cerveseta al Pavello.

100kms. 4h. aprx.

NOTA: Ruta dura, i sobretot molt freda. Peró aquesta es la ruta que es va decidir per aquest Diumenge, i les rutes no es canvien.

P.D: Novetat !!! Tindrem cotxe assistencia, l'adjunto !!!


19 comentarios:

  1. Hola: En aquest món i en aquesta vida res és immutable i tot és pot canviar. Hi ha gent que mai canviaria res ( no dic noms) i d'altres a l'inrevés.

    jo en sóc un d'aquest últims

    M'arrepenteixo i molt d'haver proposat aquesta ruta maquiavèlica i totalment fora de lloc.
    Proposo canviar-la per la següent.

    Arenys- Masnou- Blanes- Tordera- Sant Pol - 4 Carreteres (Pavelló). (125 Km)

    Com que és plana la sortida serà a les 8:00, hora també més per persones normals i la majoria de vosaltres com que mai porteu llums us anirà millor i se us veurà per la carretera.

    Ara només cal que feu comentaris (un cada un) per tal de veure si s'aprova democràticament o no. Si surt que no evidentment no diré res i seré ben lliure de decidir que faig.

    I res més. que tingueu tots un bon cap de setmana.

    Fignon.

    ResponderEliminar
  2. Hola a tothom!!! Segurament Quim la teva proposta sigui la més sensata, però que persona en el seu sa judici s'aixeca un diumenge a les 6 del matí per anar en bicicleta? Jo voto per la ruta dels 5 "repechones" juajuajuajua. Ens veiem diumenge

    ResponderEliminar
  3. jajajaja Quimm, aqui no es canviaaa la rutaaaa am lo que molaaa!!!! Fins Diumengeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ResponderEliminar
  4. Quim !!!
    Molt malament!!!
    Sincerament et vas marca un farolàs!!!
    Hi ara amagues el cap? Vas posar una putada de ruta per després campa la boira??

    Al meny la teva proposta podria ser un xic més coherent amb la que vas proposar i simplement anul·lar o ignorar Il Mortirolo que possiblement es el que faré jo, per motius de salut.

    No m'agrada la teva política tan canvian fés el que volguis, però això va més enllà de la covardia, se'n diu vaguitis crònica.( parlo de ciclisme, es clar!!!!)

    Si segueixes així no mossegueras ni els nens amb tricicle dels parcs.

    Avui és un dia molt trist per mi. A mort el meu amo i protector(El Tauro).

    Va tenir un gastronteritis aguda o atac de cagalera de tres parells de nasus, que no va poder superar.
    Pregueu per la seva ànima...jejeje

    P.D: siusplau envieu les condolènces aquí.
    GRACIES!!!!

    Atentament Xavi Carrillo Roca (El Pop)

    ResponderEliminar
  5. vaja seguidors q tenim les fémines....molt sensuals amb aquest modelito!! jajajaja!!
    Q vagi bé la rutilla, jo sortiré amb MTB i a les 11am (és q sóc molt senyoreta jijiji)
    A topeeeee gent!!! I A DISFRUTAR Q LA VIDA SÓN DOS DIES!!!!

    ResponderEliminar
  6. Yo tambien voy a poner mi opinion.se habla mucho De la ruta de mañana parece que de golpe nos de miedo de los cinco puertos la verdad,despues de lo pasado esto es de risa.Yo lo tengo muy claro para mi sera una salida mas disfrutar de mis mejores amigos y sufrir en fin al cabo esto es ciclismo y como dice mi hija punto pelota.

    ResponderEliminar
  7. german! mañana no vendré a por ti!!
    por la parte cientifica te diría que voy a hacer un entreno especifico de potencia..
    pero la realidad es que me levanatré tarde i cojere la btt 1 hora jajaja!

    arnau

    ResponderEliminar
  8. Ets una mojonaaa d'aqui poc et fulminoooooo jajajaja

    ResponderEliminar
  9. Per cert demà no farà tan de fred com durant la semana!!

    ResponderEliminar
  10. Hola a todos!!! Bonita ruta la de hoy.
    En primer lugar: FELICIDADES JOAN!!!! La edad no pasa por tus piernas, menuda exhibición de fuerza y trabajo que has hecho hoy.
    Dani: cada día estás más fuerte, y eso me gusta porque harás que nos exijamos más, aunque acabarás siendo inalcanzable.
    Vicenç: Espectacular la demostración de clase y fuerza que has hecho hoy, coronando los 5 puertos en primer lugar y marcando el ritmo cada vez que la carretera empezaba a subir. Me tendré que encomendar a "San Can Carreras" y a "San Urbanización de st. Iscle" para intentar ponértelo un poco difícil.
    Todos los demás integrantes del "grupu" de 10 como siempre.
    Los días fríos de invierno, con vuestra compañía són menos fríos.
    Nos vemos el mártes. Aguuuuuuuurrr!!!!!1

    ResponderEliminar
  11. Estic frissos,espactan,taqui-cardic,uffffffff un sac de nervis uffffffffffff, QUIMMMMMMMMMMMMM UN TETSSSSSSSSSSSSSSSS.LA CRONICAAAAAAA.

    ResponderEliminar
  12. Doncs avui no faré la crònica habitual. Avui he detectat que aquestes i altres conyes marineres que he anat fent sempre de bon rotllo, no cauen del tot bé a tothom i jo ho entenc ja que tots tenim diferents sensibilitats. com que no vull cap mal entès, a partir d'ara quan escrigui ho faré molt més seriosament i amb molt de respecte
    Lo principal que vull dir: Joan, Felicitats. M'has atrapat i estàs fet un xavalin. segueix així.
    Ha sortit una volta molt reeixida i jo m'ho he passat molt bé. Tinc una petita lesió rera la cuixa que espero recuperi aviat. Us dono les gràcies a tots per esperar-me a cada port. Poc a poc intentaré no fer-vos esperar tant.

    I res més, ens veiem per Sant Esteve. Esperem que faci bon dia i que tots gaudim d'una bona matinal, cadascú amb el rollo ciclista que vulgui.

    Quimet.

    ResponderEliminar
  13. QUIM INCÈNDIAHO!!!! AIXÒ JA NO SERÁ EL MATEIX SINO.. NO CREC QUE PUGUIS AGUNATAR MOLTS DIES AIXI PERÒ... ! JEJEJE
    BUENO ENS VEIEM EL 21 EL 23 I EL 26

    ResponderEliminar
  14. Buona notte carissimi amici: no em reconec en el missatge d'ahir. Potser anava mamat. no ho se. O estava molt però que molt deprimit. La ment humana ja té aquestes coses

    Si algú o alguns no els hi agrada lo que dic, directament que es fot/in.
    Reeixida la sortida d'ahir??. d'això res de res. d'entrada ja em va semblar que el que feia anys i el seu convilatà Albert G, estaven untats, ja que portaven un ritme d'aquí t'esperu. Semblava que treballaven per algú per tal de portar a ritme viu el grupu.
    Tot això adobat amb una foscor de gola de llop i una pluja torrecollons que no auguraven res de bo.
    Comença el primer port, a ritme nurmalillu, però als 2 Km faig figa ( voluntària), si hagués sigut obligatòria hauria sigut uns 2 km més amunt, per tant no paga la pena patir tant. Arribo dalt on m'esperen.
    A parpers m'exigeixo una mica més i detecto que "al loro que no estamos tan mal". A Can Bordoi tres quarts del mateix. Aquí dir que veig un demarrage d'en Corbacho que enriuten dels d'en Contador o d'en Riijs quan anava dopat fins dalt de tot i va deixar l'Indurain. On vas company així??. Jo diria que al suïcidi ciclista.
    També dir que el nenet anava tirant "xinos" de res abans de començar els ports. nenet per fer el ridi, quedat quiet.
    En german i l'Arnau ni se'ls veia. :-)
    En Vicenç , perdò en Darth Vader sempre amatent i vigilant col.locat in the second place calculant el moment exacte de la dentallada. He llegit que va coronar primer tots els ports. Et felicito però dir-te que tal com estic veient el percal, aviat tindràs molts contrincants. Aquí ningú entrena.

    Seguim: Cap el Mortirolo, jo com un autèntic home aguantant fins que em va agafar un petit jamacuco a la cuixa esquerra i vaig tenir de frenar una mica. Ara tinc que veure si és passatger o ja ela meva musculatura està per l'arrastre. Arribo al cim cansadet de tan camí i em trobo amb el wuapu més wuapu de tots els wuapus. Bona sorpresa i a més vaig comprovar que tot i haver passat una greu lesió està en plena forma i ahir ja va callar més d'una boca d'algun xulillo eh nenet????.
    I hasta aquí puedo leer. Jo fent camí cap a la QH on callaré moltíssimes boques ( i no soc un boques). :-) bé una mica si.

    i colorin colorado este cuento se ha acabado

    I ara qui no faci un comentari és directament un
    mer.... se..... Sigueu però benèvols ja que si no m'emprenyaré i la contesta serà viperina.

    apa-li bona nit.

    quimet, àlies fignon i també conegut com el taurò ( The shark) ben mirat no sé perquè m'ho dieu ja que no mossego ni a un pop. :-)

    ResponderEliminar
  15. jajaja Quim, si el albert em va passar a collsacreu, pero ni es va aixecar a les 6:30 del matí ni portava ni 5 ports ni es va mullar tant copm nosaltres, o sigui que em fara callar si em guanya a una ruta de ports i ploven ;)

    ResponderEliminar
  16. Gracies Quim per ser com ets. Els teus comentaris em toquen molt els "Collons". Pero a partir d´ara, et contestare en el Blog pero d´una manera especial a la carretera. O sigui et fotare de pals fins les orelles. Per cert et fel.licito per haver vingut a fer la volta. Que es el que toca. I per cert si que ets una mica "voques". Sempre ho as sigut. I a la "Quebranta" vas a pillar cacho "Enterao".

    Per últim Dani. Tens tota la rao. El wuapo, mes wuapo, s´està fent vell i no es dona conte. Si vol presumir que vingui desde 1ªhora.

    Vicenç Rebollo i Bartrolich

    ResponderEliminar
  17. No sé Quim quins fantasmes ("de bon rotllo", com sempre) vas veure de sortida..., de fet "era molt fosc", però et puc assegurar que no hi havia cap conspiració ni complot santcebrianenc a les ordres de ves a saber qui per endurir la "cursa" i anar a la contra d'algú ... Ara que ho recordo, no vaig donar cap relleu fins passat Mataró... ara bé, sí que em vaig afanyar al sentir el crit de "marica l'últim" ... perquè si et descuides t'has de fotre un "calentón"...
    Després tot va anar com va anar, cadascú fent els seus "tests" i provant-se, alguns a base de pals i demarrades, altres a "ritmillu"... i altres guanyant als ports (felicitats!).
    La conclusió és que tothom està més que fort i molt entrenat, i que el que abans eren voltes molt "salvatges" ara semblen sortides molt "normaletes"... i això fa que el nivell vagi creixent cada any més.
    Bé, ens veiem dijous a l'entreno i compte amb les estrebades musculars que són malparides de curar. Esperem Quim que no sigui res...
    Adéu

    ResponderEliminar
  18. Hola: Vicenç, ja m'agrada tocar-te'ls. Saps que estàs just a la meva diana, esportivament és clar.
    Recullo el guant que m'has tirat, ja que a la QH, sobre el Km 160 et faré un avançament que no sabràs ni de donde he salio. Ara només em queda afinar el meu potent motor dièsel per tal de que pugui amb un dos temps, potent, molt potent però no tant resistent. ( ja veus que vaig d'enterao i boques).

    Albert: com que era tant fosc potser em vaig malfixar. ara, el gremlin dolent si que va sortir "enxufat". Segueixo pensant que havia fet un pacte amb algú. :-) pel que fa a la musculatura, potser si que amb aigua pura i pa amb "membrillo" no en tinc prou. estic replantejant-me el meu avituallament en cursa per tal d'adaptar-lo als temps actuals. I també algun estirament que altre no m'aniria malament.El clenbuterol i les transfusions queden per més endavant i per moments culminants. :-) L'any passat ja vaig tenir dos avisos i no ens ho podem permitir.

    apa-li penya, ens veiem diumenge a la pujada LÚDIC-FESTIVA, i per fi sembla que pujarem amb bon temps ja que fa dos anys que la cosa ha estat xunga.

    a reveure.

    quimet

    ResponderEliminar
  19. Hola a tots. Quim espero que la teva lesió no sigui res ( aixó deu ser l´edat) respecte a la sortida , yo tenia ordres d´equip.... i ja m´entens, tinc que complir.... pró gracies per tornar a escriure ets la salseta del "grupu".El dillun a l´hora de la tertulia senblava un enterrament, tots preocupats pel teu cumentari ,sec, contundent, sense escletxes....on no hi havia dret a la replica.Tota varem pensar que et retiraves.......com a cronista esportiu pró mira per on avui veig en el bloc la teva cronica i m´has alegrat el dia.No canviis!!!!!!

    ResponderEliminar