lunes, 3 de enero de 2011

Cronica 2ª Nadalenca MuntBikes


Diumenge 02 de Gener del 2011 es va celebrar la 2ª Nadalenca MuntBikes amb un gran ambient familiar i de festa.

Varem quedar unes 35 persones de diferents poblacions dels voltant de MuntBikes (St.Cebria, St.Iscle, Canet, St. Pol, Arenys de Mar, Calella…) a les 7.45h, i es preveía un dia una mica tapat i emboirat.

La primera sorpresa va ser quan MuntBikes, ens tenia preparat per a tots els assistents unes banyes vermelles de “Reno”, amb la condició que si aconseguiem fer-les arribar al Restaurant on esmorzàvem, teniem dret a una “super” rifa de Nadal.

Cap a les 8.15h, finalment varem arrencar 35 “Renos” desbocats Riera amunt. Tot un espectacle, que pels que varen poder veure-ho, debía ser divertit, si més no, sorprenent...........;-)

La ruta va ser una ruta molt maca, amb un gran companyerisme, i amb un ritme que tothom es va sentir molt comode, ja que es va anar parant cada vegada que el grup s’estirava, just abans de que es trenques. Això va generar un bon ambient i sobretot molt bon rotllo entre diferent bikers de diferents edats i nivells.

Després d'uns 20 kms. i haber passat pel Corral del Forn, la Creu de Rupit, El Corredor, la Casanova, varem arribar al Restaurant Collsacreu, i després de la foto “OFICIAL”, varem entaular-nos a recuperar forces.

Allí varem esmorzar amb unes grans vistes del Maresme (bo, bonic i barat) i varem rebre la visita dels nostres amics “carreteros”, els quals varen ser benvinguts i ben acollits, amb gran ilusió.

Per acabar i rematar la festa, es va fer la “RIFA” promesa entre tots els participants, d’una serie de regals obsequi de MuntBikes, la qual va tenir molt bona acollida i va ser la cirereta de la festa.

Per acabar i amb la panxa plena, varem baixar de Collsacreu per una serie de corriols molt emocionants fins a Lourdes, i d’allà ens varem deixar caure fins a MuntBikes.

En resum una ruta de BTT molt bonica, divertida i amb molt bona compañía.

Us adjuntem link, on podreu veure el perfil i la ruta que varem fer, clickant aquí

També us adjuntem link del Facebook de MuntBikes on podreu veure totes les fotos:

http://www.facebook.com/album.php?fbid=1631228174679&id=1055862869&aid=2079910&ref=notif&notif_t=like

P.D.: Esperem els vostres comentaris, per poder millorar.

Gracies a tothom,

Roger

1 comentario:

  1. Molt bona pedalada i amb molt bon ambient.
    Encertat el fet de no allargar-la gaire ja que pels que només podem gaudir de la familia el diumenge es complicat participar en aquest tipus d' esdeveniments sense tindre que estar pendent del rellotge.
    Vaig gaudir molt i espero poder participar en d' altres que s' organitzin.
    FELICITATS!!!!

    ResponderEliminar