viernes, 28 de enero de 2011

Sortida de carretera Diumenge 30 de Gener

Aquí la teniu!!! Es notava la tensió a l'ambient....;-)...jajajaja!!!

Ruta: LA CANÍBAL. Els 6 ports.

Quedem a les 7h. a l'Ateneu, per sortir a les 7h 30 min.

La ruta serà la següent:
Arenys de Munt, Arenys de Mar, St.Pol, 1-Collsacreu, La Roca, Vilanova, 2-Font de Cera, Alella, Masnou, Vilassar, Argentona, 3-Orrius, La Roca, 4-Parpers, Dosrius, 5-Can Bordoi, St.Celoni, 6-Collsacreu, Arenys de Munt.

145kms. 5h.30min. aprox.

S'adjunta mapa de la ruta i més detalls clickant "aquí"
S'adjunta previsió meteorològica, per evitar sorpreses i excuses, clickant "aquí"

P.D.: NO!! hi haurà una sortida ruta més curta, de fet, si algú ho fa, serà lapidat durant tota la temporada!!
P.D.2: Tot s'hi val!!! No es fan presoners, es valen aliances i tot tipus d'estratègies.
P.D.3: Adjunto foto del actual campió.

Nota: El Gremblin Dolent, en plena acció!!!

Fins Diumenge!!!
MuntBikes

32 comentarios:

  1. que us vagi molt be jo aniré a la MONTALBIKE, espero que no ens plogui.
    Estarè atent als comentaris post- sortida

    ResponderEliminar
  2. autobús amb remolc! carnet especial! quim.. estaràs preparat?
    preu del tiket::: TOTHOM DÓNA RELLEUS! NO és gens econòmic ja ho sé.. pero en aquest cas regeix la llei de la oferta i la demanda,. i hi ha poca oferta.. jaja!

    vinga fins dema.. german... (estoy fatal)

    arnau

    ResponderEliminar
  3. Crec que si algu punxa hauriem d'esperar!!!

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. Ja m'han arribat noticies de que en Vicenç esta comprant aliats per la seva fuga... Per que serà que es busca en Pepe, l'Esteban, el nanet,etc...
    Jo faré com sempre, deixaré passar als escapats i ajudaré a la grupeta a neutralitzar!
    Una vegada neutralitzats em dedicaré a posar-me a roda i els fotaré de pals fins que em cansi!!!
    AAaaaaaa, també portaré aliats.... sots dit!
    Per canival, jo!

    ResponderEliminar
  6. ALBERT,,,, AMB TU NI PER COMENÇAR NO TINC,,, JAJAJAJAJAJJA

    ResponderEliminar
  7. Fotras pals si arribas a olorarnoss!! i vine a fer tota la volta cagat!!

    ResponderEliminar
  8. Ruta Caníbal, lliçó extreta: NO TINC AMICS.
    Encara estic vestit però les coses s'han de posar en calent i és el que vaig a fer.

    En primer lloc i com que sóc un senyor d'Arenys felicito als guanyadors de la ruta caníbal. Em sembla que han estat l'Arnau, en Vicenç i en Pop.

    Pepe: NO TE VEO DÓNDE ESTÁS??

    Comencem:

    Germán: En aquest grup he vist de tot. Escapades en semàfors, en travessies molt perilloses, i altres, però com la teva d'avui mai dels mais.
    Parem tots a esperar l'Arnau i surts com un esperitat. Tu i només tu, has estat el culpable del ritme infernal del principi fins a Collsacreu. Bé tu i el germaníssim Jordi Rebollo, que encara és hora que m'agradaria m'expliqués el ritme de pujada per sant Iscle i la seva espantada a Collsacreu. Aquí hi ha marro.

    GERMAN: ERES UN COBARDE y te va a costar mucho lavar esta etiqueta. Me has decepcionado un montón.

    Pop: Esperava una maneta i no una punyalada, i Pepe, hoy te has cubierto de gloria y has hecho la mayor discriminación negativa ( hacia los hombres) que nunca he visto remolcando a la Emma en los últimos metros de Collsacreu, aunque te he implorado que no cambiaras el ritmo. Repito, te has cubierto de gloria y evidentemente HAS LLEPAT i me n'alegro.

    I per lo demés, gran volta quasi tota amb un Martí Roca estratosfèric. Martí faig una reverencia davant teu. Lo que avui he vist que feies, ha estat acollonant i en ric de molts que avui hauran anat xupando que es gerundio.

    I sort que al final he pogut atrapar a la depredadora, que mai es rendeix i que sempre et marca la roda. Tres atacs he tingut que fer-li per deixar-la de roda. Uffff!!!!! :-), però lo que m'han fet a Collsacreu es tenia que pagar avui i tota la temporada evidentment.

    I pel que fa a mi, em surten 129 Km, un temps de 4:38:18 fins al pavellò una mitja de pulsacions de 141 amb un màxim de 167 a Collsacreu on no podia seguir i velocitat mitja de 28,1 Km/h gens malament per haver anat sense pilot. Sabeu que em costen els primers ports i no teniu pietat. La venjança serà terrible. Soc dit. A partir de febrer, entrenaments en solitari i no us diré que faré. A vosaltres NI AIGUA.
    Apa-li ja m'he esbravat una miqueta. Vaig a dutxar-me que no ha estat res.

    quim.

    ResponderEliminar
  9. lo primero no creo que haya sido el culpable de ese ritmo infernal,solo que necesitaba ver como estaba y calentar bien,creo que los resultados hablan por si solos.Respecto a la salida para a sido una autentica tortura,pero a mis compañeros os he visto como de costumbre todavia no se los detalles de esta salida pero por mi parte no hay mejor grupeta.pd.Arnau eres de las personas que tiene mas relojes que nadie que conozco hazte un favor y comprate uno que merezca la pena ja,ja,ja.Mi siguiente comentario biene dirijido a mi gran amigo el Xavi esto era una salida para mi entender por eliminacion no quien gana mas puertos,dicho esto te h visto estratosferico,sigue asin que acojonas.

    ResponderEliminar
  10. No anava escriure.
    Però Vicenç tens raó, perque no???

    Primer de tot felicitar l'Arnau, en Vicenç i en Pepe guanyadors de la Canival.
    Cadascú a quedat on li tocava en el dia d'avui per tan felicitar a tots per l'esforç d'aquesta animalada de sortida.


    Segon felicitar en Carles Vera, el juvenil del grup.
    INCREIBLE la lliçó de ciclisme amb molt poca experiència del nano.

    Crec que algú tenia raó quan deia que hauria d'entrenar amb juvenils.
    SOBRETOT SI SOM COM AQUEST,NO??????


    Per últim i el més importan per mi, demana perdó en Quim per la punyalada esmentada, però espero que no m'ho tinguis gaire en Compte.
    Era LA CANIVAL.


    Proxim Canivalisme ``Terres del Ví i del Cava´´.

    P.D: Sort que Terres del Ví i el Cava no acaba en pujada. No Vicenç ??? jejeje...
    De bon rotllo.
    Pujan ets massa dur de pelar encara.
    A partir d'aqui fins la propera marxa relax i Pau.

    P.P.D: Quina rabia he perdut el 3 lloc de l'any passat per dos metres i he fet un mitja apróx de 2km/h més ràpid, això dona una imatge clara del nivell que hi ha aquest any.

    ResponderEliminar
  11. Buenas a tots, bona sortida la d'avui. Pero hi ha petites coses a comentar.
    Quim em sap greu que t'hagis enfadat tant, però crec que el concepte de la sortida no l'has entés: "RUTA CANÍVAL" tot s'hi val.
    Es cert que el Pepe m'ha ajudat i no una ni dues vegades, unes cuantes, però quan hem coronat collsacreu no t'haviem tret tanta distància i si haguessis volgut ens agafaves, el Martí ho ha fet.
    després dir-te, ja que treiem els draps bruts, jo també ho faré. L'any passat a mí pujant cap a buscar les quatre carreteres se'm va sortir la cadena i vaig tinguer que parar. Ningú excepte el meu marit, em va esperar, i jo no vaig dir res de res ni em vaig emprenyar doncs el concepte de RUTA CANÍVAL el tenia clar i ben aprés. A que no ho sabies?
    Així que no facis la llorona. La teva emprenyamenta la detectat, fins i tot, el ciclista que m'acompanyaba quan tu m'has passat sense dir "ni ase ni bèstia"; ell m'ha ajudat ha agafar de nou la teva roda.
    I em sembla que entre una dona i un home sobre la bicicleta encara hi han diferències. Tú no en tens ni idea el que arribo a patir ja per intentar estar entre tots vosaltres, així que algún privilegi em mereixo. No creus? Res més a dir.
    Arnau, Pepe i Vicenç, us felicito, sou uns cracks.
    I novament dir-vo a tots que és un plaer disfrutar del ciclisme amb gent com vosaltres, encara que avui us he vist poc, ja ja ja.
    Pepe, mil gracias, eres el mejor, gracias a tí y tus consejos estoy donde estoy

    ResponderEliminar
  12. German:tu calentaments a la carta.guai! Que valent ,nomes calentes tu, els altres a saco.
    Emma,l'any passat, jo vaig girar,pero veient q ningu parava vaig seguir amb el pilot. No trobo q tot si valgui,ara son diferents punts de vista. El q es veritat es q no us he pogut seguir perque baixar rapid tal com estava la carretera em fa cangueli. Pepe,rectifico,has quedat tercer, pensava q en pop havia estat 3.
    I emma despres de 90 km ,nomes pensava en atrapar-te i evidentment passar-te.
    I si us plau no us agafeu massa en serio els meus comentaris, ja q m'agrada provocar. Avui he vist un nivell com mai. Una passada. I l'emma,la única dona,de 10. Em sap greu si t'has enfadat una miqueta. entenc el q dius ja q jo tambe mi sento una mica en inferioritat fisica.
    Quimet

    ResponderEliminar
  13. HOLA A TODOS LO PRIMERO QUE QUIERO DECIR ES QUE, HEMOS EMPEZADO CON UN RITMO DE CARRERA INFERNAL Y, ESO SE PAGA DESPUÉS DE 140KM, SEGUNDO ESTO VA PARA MI AMIGO DE SIEMPRE QUIM, TIENES RAZÓN QUE ME DIJISTES QUE NO LE AYUDARA A ENMA PERO, ELLA ME COMENTO QUE NO PODRÍA LLEVAR ESTE RITMO TAN FUERTE DE INICIO Y, LE DIJE QUE LE AYUDARÍA A SUBIR HASTA COLSACREU Y ASI FUE. SORRY. Y TERCERO FELICITO A JOSE POR LA ETAPA QUE A HECHO, ERES UN CRACK CAMPEÓN. AL FINAL HEMOS LLEGADO BASTANTE TOCADOS SOBRETODO LAS PIERNAS JAJAJAJA. AH¡ TAMBIEN A ENMA POR SU TENACIDAD Y AGUANTE QUE TIENE Y, NO MEDES LAS GRACIAS HAGO LO MEJOR PARA QUE ESTES CON NOSOTROS QUE YA ES DECIR JEJEJEJE.

    ResponderEliminar
  14. Hola a tots, els piques són saludables, pró sempre de bon rotllo. En primer lloc felicitar el "grupu" esteu tots molt forts, no molt forts estratosferics.....en segon lloc felicitar al guanyador L´ARNAU i tercer per l´any que bé ja no fará falta l´autobús de 60 places amb una
    "berlingo" ja en tindrem prou i encara sobraran places.Res més, ara a descansar.

    ResponderEliminar
  15. Hola a tots, amics!! Si si amics, encara que avui, el missatge que em van donar era: "Roger avui no hi han amics", i així m'ho he pres, he posat el modo "supervivència" i "palante!!".
    Ara bé, dit això, vull comentar a en Germàn, que no ha estat gens maco el que has fet avui, perquè així l'únic que aconseguirem, es que un altre dia no esperem a ni cristo, en aquest cas l'Arnau, pero un altre dia pots ser tu Germán o jo, i el semàfor de la carrera no s'havia posat verd encara. Però al final, Germán, algu t'ha maleït i has arribat molt enrrere. Bueno de fet encara t'esperem al pavelló...;-)
    Haig de dir que m'ha agradat molt la ruta i que els PORTS, tot i no haver fet mai cap (només Collsacreu) m'han agradat molt per la seva varietat. Chapeau per l'organització.
    Al juvenil Carles, comentar-li que avui ho ha fet molt bé, però perquè ha fet cas dels savis consells dels més veteranos i has posat seny. Si segueixes fent cas, podràs venir molt més sovint, i arribar lluny. Molt bé Carles.
    Gran companys de ruta:
    -Jordi Roig gracies per els teus comentaris de gran ajuda...;-)
    -Joan Puigvert, Albert Galicia i Miquel Gómez hem fet Can Bordoi i Collsacreu junts amb un bon rollo i un "fair play" acollonant, i això que era la Caníbal!! Que N'APRENGUIN!!!
    Llàstima que hem recollit un cadàver que es deia José "Corbacho". Era la primera vegada que veia un cadaver en bicicleta en plena ruta, i encara que m'havien parlat, això m'ha deixat totalment "impactat-acollonido". José chapeau!!
    Quim, l'autobús no hauria de recollir a tothom i espera a al gent?
    Això de no parar en una parada on hi ha una bella dama, es una mica lleig no? Jejeje!!
    Per últim felicitar a l'Arnau, Vicenç i en Pepe com a campions absoluts, a l'Emma com a la campiona fèmina i al Carlos com a campió juvenil.
    Dates del Super POLAR:
    -131,65 kms.
    -4h 24min 37seg
    -29,90 kms/h mitjana
    -1.750 m desnivell acumulat positiu
    -Temp. Màx.9ºC / Mín.4ºC

    P.D: Algú te el telefon d'un cirurgià per que em faci un trasplant de ronyons/lumbars?

    Una abraçada a tots,
    Roger

    ResponderEliminar
  16. Que Guai la Canival!!!!!! soc en Martí Roca

    A Canet em surt la cadena del meu nou Super Record muntat a ultima hora del dissabte, i com no fallava per tot arreu!!!!!

    Hauuuuuu toca a sprintar a fondo per atrapar el Grupu, aconsegueixo arribar i aguantar fins a Sant Celoni, pero en Roger em comença a parlar i parlar i parlar i parlar i dic prou plego i em despengo!!!! men torno a casaaa.

    I veig en Quim i penso doncs ho podriem intentar i vinguent a relleus ell 3 i jo 1.

    anem fent a bon ritme, fins que peto al 5e port Can Bordoi i haig de tornar SOL desde allà, és bastant dur quedar-te tirat per allà però és la Canival i es el primer cop que feia algu així.

    Falta molt per poguer seguir-vos, jajaja

    ResponderEliminar
  17. he escrit una cronica de 50 linies i s'em ha borrat! cagummm deuu!!!!! dema la poso. joder,,,,

    ResponderEliminar
  18. Estic molt content de la "Ruta Cannibal.Per el resoltat final. Molt bon treball dels 6 escapats. Molt coasionats i amb les coses molt clares. Però sobretot per que entre tots estem convertin aquesta sortida en tot un clàsic. La participació va ser "Bestial". Feiem paxoca i fins i tot el pas per alguna població ens aplaudient com si fosim el pilot de la Volta a Catalunya. Per aixó us donc les gracies a tots. Per últim, crec que s´ha de "Guanyar amb Humilitat" i "Perdre amb dignitat". Aixó si sempre savent que som un grup d´amics boixos per el cilisme.

    P.D. Jose Prestamo(Alias Corbacho). Para mi ayer fuiste el mas fuerte. Pero en el futuro tienes que pensar que tu solo contra el mundo, es imposible. De todas formas tienes mi Admiración i Respeto.

    Vicenç Rebollo i Bartrolich

    ResponderEliminar
  19. hola! bé aveure si aquest cop i per tercera vegada no s'em esborra!

    crònica de la ruta canival desde el meu prisma o punt de vista:

    Tenía pensat participar a la cursa de BTT MONTALBIKE, on final ment no vaig anar perquè no quedàven plaçes per tots, és així on decideixo que aniré a la canival de carretera.
    anava a patir molt.
    Surto de casa cap a les 7:00 am i el primer contacte amb el món exterior m'agrada, no fa fred, es respira calma.. massa calma.
    miro al cel per fer un 'scanner' de la previsió meteorològica ja que la provabilitat rondava el 50% de pluja segons les fonts.. però clar no shi veu res! (que és de nit burro, què fas mirant al cel??)
    em poso les sabates, agafo les provisions les quals detallo: 2 barreta nutrisport cycling de plàtan + 2 gels nutrisport de maduixa + 1 stimulred de cafeina... faig números i agafo un gel més dels de..(per si de cas..) final-ment no el vaig necessitar.
    creia que el grup pujava per el mig d'arenys pero no estava segur, truco al meu pare i em diu que corri que m'esperen 2 minuts. pujo a la bici i començo a baixar ''rapidillu'', analitzo l'estat fisic i de pulsacions.. no tinc sensacions = bones sensacions! no em fa mal les cames, pulsacions correctes. he descansat bé!.
    travesso arenys de mar a fondo! com m'agraden aquests adoquins que han posat amb el despilfarro econòmic del PLAN E! aquest president pobret....
    arribo a la rotonda del ateneu.. i... primera sorpresa!: german ja 5 minuts que ha marxat, els quals els haurém d'afeigir a la seva derrota.. jeje, a mi mes igual qui guanya o qui perd.. pero el primer que penso és.. pobre suicida.. (te cogemos seguro!).
    comencem a rodar i en jose que ja es posa en modo solidario i s'entrega per el grup posant un ritme que cualsevol diria que haurem de fer 140km..pujem sant pol fins collsacreu a un ritme que tela! no a gust de tothom. (quim hauries d'haver apretat les dents i no quedarte a collsacreu, el grup t'hagués portat fàcilment fins el seguent port, pero la estratègia de cadascú és lliure. baixem cap a st celoni i d'aquí cap a el port, donem relleus més o menys tots, el ritme és alt però tothom especula. per cert aqui ja fa estona que hem agafat en german.
    van passant els km fins que arribem a orrius, la pujada és fa dura ja que amés portem convidat, l'albert i els seus amics! que van fer de les seves al ultim km..aquí si que ja s'ha fet la selecció, que suposo que ja és la que ens portará al final., baixem rapidet i anem fent, a la poca estona punxa l'albert, no l'esperem, personalment em sap greu però significaría deixar-nos atrapar i no ens conpensa. jaja.
    quedem: pepe, dani, xavi, vicens, jose i jo. aquí ja és forma un grup molt cohesionat fins el final, on el grup parla de que pujarem junts collsacreu menys l'ultim troç que guanyi el que tingui que guanyar, dóno el relleu per fer un test de força ja que lo de marxar estava dins el protocol. abans del colomeró ens separem on quedem el meu pare i jo que em posa un ritme el qual em fa posposar el ''palet'' jeje. finalment em dóna pas i ànims perque guanyi i augmento un ritme que ja éra superior a 20kmh! pulsacions altíssimes en l'ultim troç però gran satisfacció d'arribar a collsacreu en solitari. de seguida arriba el meu pare després en pepe, xavi, dani.. i el jose una mica més endarrera que per mi és el champion absolut. l'hi cedeixo la medalla.

    ResponderEliminar
  20. a tots un 11 sobre 10.
    al meu pare,, sense paraules. sempre al màxim
    pepe.. que grande eres (no de mayor eh) jaja
    dani... el que tuvo retuvo, que cabró com tira.
    xavi.. avui ha fet les coses molt bé i està com mai.
    jose. eres amo y señor del universo!.
    jordi roig: las mata callando.. ehh!!!
    joan i albert: com es nota que la experiència és un grau.
    martí: qui t'ha vist i qui et veu..
    emma: crec que més de un somía amb tu per les nits (pedalant eh)!
    albert b.. no tenim ni per començar amb tu ja ho saps! jajajaj
    quim.. només et caldría una apretada de dents en alguns moments encara q et pujin més les pilsacions del que voldries! pq tens més fondo que ningú
    carlos.. d'aqui poc ja no el voldrem...
    i tota la resta genial! que la volta ha estat inmillorable..

    ens veiem avui a muntbikes! :)
    arnau

    ResponderEliminar
  21. collons arnau, jo ja apreto les dents però si no puc no puc. ahir anava a totes i no vaig poder, per poc, però no vaig poder. Ahir vam perdre pocs,potser només jo. Ho he fet indignament??. :-). Dic el que vaig veure, agradi o no agradi ja que a vegades ser-hi o no ser-hi ve del canto d'un duro.

    l'indigne quimet. :-) i va de bon rotllo eh??. és que en Vicenç a vegades es tant serio que no puc reprimir-me.

    ResponderEliminar
  22. jajja quim. si que ve de poc, per això de vegades va bé entrenar-ho una mica. ve de un metre!
    per mi molt digne!

    ResponderEliminar
  23. per cert la part del carles galicia s'em ba esborrar, només l'hi dic desde la modesta opinió que no tingui pressa,, que torres més altes han caigut!

    ResponderEliminar
  24. I axo de torres mes altes han caigut suposu que es per mi no?

    ResponderEliminar
  25. per cert carlos!,, esque tu no arrives ni a torre jajaja!!! mindundii

    ResponderEliminar
  26. Notícia d'última hora: sembla ser que l'Emma i un servidor, vam passar finalment al Germán que estava amagat i mig mort.
    Aquesta vegada s'ha fet justícia. Germán y te lo digo en castellano, este año en todas las citas importantes incarás la rodilla.
    I ja amb aquesta notícia d'última hora tanco els comentaris meus de la Caníbal 2011, no sense proposar-vos que la propera en lloc de tenir 6 ports i 1765 metres de desnivell, és a dir feta a mida per alguns, tingui com a molt un port i màxim uns 300 metres de desnivell. Ja n'hi ha prou de la tirania del cap amunt.

    ResponderEliminar
  27. Si en Carlos es un Mindundi, el que ho ha escrit no te ni ideia de ciclisme, ni de qualitats d'un ciclista.

    Per que???
    Per que entre 1 i 2 anys ens passara per sobre a tots.


    P.D: Es una opinió personal. A més se l'hauria de segui motivan perque segueixi enganxat aquest esport amb tan poc seguiment entre el joven.
    No s'ha de motivar a uns desmotivan els altres. Competir es una motivació secundaria al simple plaer d'anar en bici.I això ho de troba cadascú.

    Sóc dit el POP.

    ResponderEliminar
  28. jajjaja! xavi ho he escrit jo lo de mindundi. (arnau) responent al teu comentari..exposo que quan dic torres més altes han caigut no em refereixo al carlos v. sinó a TOT el grup.
    2- tinc la suficient confiança amb els juvenils del equip de munt bikes per que sàpiguen que mai és despectiu.
    3- i per ultim algo de ciclisme si que dec saber, crec jo, ja que m'hi dedico.això només ho dic per el que has posat de que no té ni idea i que m'anomenes! jeje.
    no t'ho prenguis malament eh!

    arnau

    ResponderEliminar
  29. Doncs posa el nom!!!

    I així no ho interpretare de la mateixa manera.

    Però tot i així la segona part mi reafirmo.
    Segona part a partir de... perque????

    EL POP

    ResponderEliminar