viernes, 25 de febrero de 2011

Sortida carretera Diumenge 27 de Febrer

Ruta: Girona - Els Angels tornada per la Costa Brava

Quedem a les 7h.a l'Ateneu, per sortir a les 7h.15min

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Malgrat, Tordera, Cal Coix, Quart, Santuari dels Angels (Parada), Madremanya, La Bisbal, Calonge, Sant Feliu, Tossa, Blanes, Sant Pol, Sant Iscle i arribada al pavelló d'Arenys de Munt.

180kms. 7h. aprox.

Port de Els Angels:
Imatge perfil de Els Angels clickant "aquí"

Port de La Ganga:
Imatge perfil de La Ganga clickant "aqui"

P.D.: Reagrupament a Els Angels i tots en grup fins St.Feliu de Guíxols.
P.D.2: Porteu provisions que no us passi com el de la foto (potser amb "membrillo" no hi haurà prou....;-)...)

Fins Diumenge!!!
MuntBikes

19 comentarios:

  1. culló quina rutaaa! encara porto mal de cames i a sobre tinc un sopar!.....
    arnau!

    qui vee?

    ResponderEliminar
  2. ruta de fons?????....NOOOOOOOO.i si tornesim per ANDORRA??? uffff

    ResponderEliminar
  3. avera vull llista de qui vé! que estic petat ejeje!

    arnau

    ResponderEliminar
  4. verge santa!!! a les 7,15h???? qina son!!!!!!!! bojosss!!!
    q us vagi bé, i q us faci bon temps...tapeu-vos una mica q farà més fred!
    jo aniré a BCN.....ja us explicaré si no me matat!! ;)

    ResponderEliminar
  5. Jo vinc!! Que sigui el que déu vulgui...quina por!!
    Qui som?
    Terrible Enfant-Dark Vader-Llorona-Gremlin-Morales-El Pop...i jo...algu més?

    ResponderEliminar
  6. quim out. :-(
    que us vagi molt bé. faré sortida curta per aquí, si puc i dilluns demano hora al traumatòleg. semblava que anava a millor, però avui terrible. sniff!!!!.

    ResponderEliminar
  7. Nois!!!!!

    Sou els millors i avui a estat un plaer anar amb vosaltres i en especial amb el meu company de fatigues d'avui en Vicenç... com els vells temps no m'ho puc creure.

    La meva més que sincera enhorabona per demostra un cop més que el patiment és ciclisme i el que no acaba amb un el fa més fort.

    Quim gràcies per aquesta ruta.
    Una maravella(dura,exigent i amb terreny per a tothom).
    Sento molt que t'hagis perdut possiblement una de les rutes més maques que he fet fins ara.
    T'hem trobat a faltar tots sense exepcions i esperem que aviat tornis a donar força els pedals.

    Ens veiem aviat,

    ResponderEliminar
  8. P.D:
    Dades de la sortida:

    184,6km
    6:16´35´´
    29'4 km/h

    ResponderEliminar
  9. Sortida molt guapa per paisatge i climatologia, però alhora dura com la mare que la a parir. Llàstima de les incidencies mecàniques (Arnau punxada i al palco, Xavi punxada doble la Bisbal).
    Hem anat molt bé de sortida, rar en el grup, però fent relleus (menys la Llorona del Dani que estava dormint-mamón!!) i respectant el ritme fins ben bé a Quart, on començava el primer port, i minuts abans ens abandonava Arnau (hi han rumors al grupu que la punxada ha estat provocada perque no tenia ganes...;-)...). Pujant en Viçenç, Xavi i en Santi han marxat i jo a roda amb Dani he pujat fantàstic, llàstima que quan ja els teniem, he tirat la toballola. Als Angels reagrupament, foto i baixada amb molts "baches" i un vent de collons!! Arribant a la Bisbal, El Pop, a fet una punxada doble (punxada doble vol dir, punxo, cambio, no faig ni 2mts. i torno a punxar. Collons!!!). Aquí m'he quedat fred i sol amb el Manuel, tot els altres, com a maricones han marxat a refugiar-se del vent. COBARDS!!! Per fi arranquem i comencem a pujar el port de la Ganga (molt bonic). Quan el coronem, queda tota la Costa Brava davant. IM-Presionante!!! Hem parat a posar aigua a St.Feliu de Guixols i amunt. Colló amunt, he pujat amb Dark Vader, el Pop i Trends. Hem marxat amb Dark Vader i el Pop, i he anat aguantant fins a una baixada, que els he perdut. Aquí ja havia begut oli, irrecuperables i ha començat el "via crusis" tot sol (que aburrit, això no s'acaba mai collons!!) i jo pensava amb la pujada de Tossa a Lloret i m'acollonia, i no arribava una corva, una caleta, les motos, i passaven corves i corves i no arribavem mai. A part m'estava pixant!! Fins que arribo tot sol a Tossa ja tocadet, però al pujar per arribar a Lloret, mare de deu!!!, ja no sabia com posar-me a la bici...buf...buf...buf...tot just coronar per baixar a Lloret m'ha agafa el grupu. Aquí en Santi Estrague (que cabronasso!!!..;-)..) li dic: "aquí ja baixa tot, no?" i em diu: "que va ara queden 3kms. que es lo pitjor" i jo m'ho crec i m'enfonso. El grupu marxa. Torno ha estar sol i pensava que l'últim. Arribo a la benzinera de Lloret fos. Però faltava en German!! Hem recuperat forces, Donuts, Powerades, Aquarius....el ja grup estava ferit. Aquí German diu: "en Blanes cojo el tren". Decidim tornar juntets i llavors el Manuel amb rampes. Jo penso: jodeer com esta el "percal". Rodem a bon ritme de tornada i cap a casa. Avui ni pavelló ni osties!!
    M'he fotut 5 barretes i 1,5 litres de isotònic, quan arribo a casa, pesava 1,2kgs menys!!. Ara ja l'he recuperat dinant....jejeje!!...comentari de la Meri al veure el menjar de la taula: Carinyo, no tens molt menjar?? Juajuajua!!
    Apa-li!!! Fins la pròxima i a veure si venen els que falten, masses CAMPANES!!! Al final hauré de passar llista!!!....;-)

    ResponderEliminar
  10. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  11. Nois feia temps que no disfrutava i patia tant al damunt de la burra......ha sigut un plaer ens veiem aviat..........

    ResponderEliminar
  12. jo 60km i cap a casa, però em convenien més els 60 que els 180! tinc alguna molèstia al genoll unaltre cop i no la vull jugar, així que lo de punxar ja em va semblar bé. poques ganes tenía. que us vull donar molts pals aquest any encara jajaj!
    ara a descansar i diumenge transmaresme 7h de btt!
    (ara,, tant com provocat no... que no em feia tanta por la ruta eh! )

    arnau

    ResponderEliminar
  13. tubulars no!!! cobertes amb càmera si!!!!. Ho tenia que dir i no ho sento.

    Arnau, potser que anem al traumatòleg junts. Roger gràcies per la crònica. Les dentetes em toques a terra però és igual. Veig que en german segueix tenint un motor de dos temps. M'anima ja que encara que estic perdent el fondu, ell no millora. :-)
    He passat un cap de setmana de ràbia, per no poder venir i pel putu mal d'esquena. Avui però he millorat molt. Estic molt despistat. espero que passi aviat i salvar els mesos d'abril, maig i juny. I res més, fins demà que espero sortir.

    ResponderEliminar
  14. quim tubular fins la mort! tubular + blackberry! :) jajaja

    ResponderEliminar
  15. http://germanmorente1.blogspot.com/

    jajajaa

    ResponderEliminar
  16. inscripcions a la terra de remences obertes! no us adormiu que ja sabeu el que passa després!

    ResponderEliminar
  17. Ens apuntem junts un dia concret per els dorsals?

    ResponderEliminar
  18. ja estem apuntats alguns. com no espavileu...

    ResponderEliminar