viernes, 11 de febrero de 2011

Sortida de carretera Diumenge 13 de Febrer

Ruta: Sant Hilari Sacalm

Quedem a les 7h. a l'Ateneu, per sortir a les 7h 30 min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Tordera, Cal Coix, Sils, Sta. Coloma de Farners, Alt de la Pedrallarga, Sant Hilari ( Parada i fonda), Arbúcies, Coll de n’Orri, Breda, Sant Celoni, Collsacreu i final de festa al Pavelló.

120kms. 5h. aprox.

S'adjunta mapa de la ruta i més detalls clickant "aquí"

Fins Diumenge!!!
MuntBikes

19 comentarios:

  1. Hola amics,
    Ostres, com m'agrada aquest port... ja sabeu que jo soc sempre partidari de anar-lo a fer. M'encantaria vindre el diumenge, no sé perqué sempre m'anvolico a anar a les socials...
    En fi... bona sort!

    ResponderEliminar
  2. aveure si puc anar, i fem una bona sortida!

    ResponderEliminar
  3. segueixo tocat. no vinc. que tingueu bona sortida.

    ResponderEliminar
  4. Quim!!!
    Recuperat aviat que t'has de menjar un pop.
    Demà se't trobara a faltar.

    Cuidat i fins aviat!!!

    El Pop

    ResponderEliminar
  5. Quim t'esperem al Pavelló a les 12h.!! Albert portens la Copa al Pavelló!!!

    Roger

    ResponderEliminar
  6. Sortida molt xula erem aprox. 20 persones i feiem molt bona pinta. La grupeta va creixent i això es bonic. I encara faltaven alguns...;-)
    Una petita incidencia al principi, ens a fet parar una estoneta per solucionar un problema amb el pedal d'en Joan Morales, passat Canet. Aquí Jordi Rebollo ha cambiat els seus plans, ja que anava una mica just de temps i ha decidit anar fins a Tossa.
    Això ha fet que començes a tirar fort, i com no, Germán, José i Xavi l'han seguit i hem tingut que apretar tota la grupeta fins passat Malgrat. Aquí abans de arribar a Tordera en Xavi i Jordi han apretat fins passat Tordera. Això ha trencat una mica i hem començat a pujar a Cal Coix a bon ritme, on ens hem reagrupat.
    Després hem anat junts fins a Sta.Coloma, on hem començat a pujar la Pedrallarga (joder!!! i tan llarga, i a més a més a quin ritme!!! Collons!! Semblava que fos un port de 5kms. i no de 20kms. no entenia res de res!!). Això ha fet que el grup s'anés estirant cada cop més. Personalment s'he m'ha fet molt llarg, però l'he pujat força bé. Llàstima que 500mts. abans d'arribar a St.Hilari Sacalm, a l'últim revolt, l'amic Jordi Roig a caigut...:-(...però tot a quedat amb un ensurt. Hem esperat una estona per reagrupar i hem decidit fer cafetó, ja que el vent ens estava refredant. A la cafeteria hi havien més bicis que motos, algo inusual en aquest punt....jejeje!!!
    Després hem baixat ràpid i amb força vent tots junts, fins al desviament del Coll de n'Orri, on tot i que s'havia comentat d'anar tranquils, hem tornat ha apretar, però al ser curt(uns 2kms.aprox.) hem arribat tots bé, menys en Marc Hernàndez, que estava amb una pàjara. Allà hem decidit quedar-nos en Vicenç, Arnau, Xavi i jo, per portar al Marc fins passat Breda, on en Gabriel la recollit amb el cotxe. Per rematar la feina, el estimat vent a fet de les seves desde Breda fins a Vallgorguina. Aquí m'han portat, fent relleu, estava ja tocat i encara tocava Collsacreu. Aquí hem anat junts i al circuit de motos, ens hem trobat al Dani, Joan Morales i Marc cambiant una punxada. Hem seguit, perquè estavem tots ja tocadets (jo més que ningú) i A Can Colomeró, ja estava fos. Aquí la familia Rebollo a pujat bé, i m'he quedat jo amb el Xavi (que m'ha anat ajudat durant un bon tros). A Collsacreu reagrupament i al Pavelló!! Allà ens hem trobat a la Martieta i en Quim.
    Estiraments, bocata, birra i cap a casa CANSAOOO!! Però..."Sarna con justo no pica!"

    Dades POLAR desde Ateneu fins Pavelló:
    -115,65 kms.
    -4h 10min.
    -28,2 km/h mitjana
    -1500mts. ascens positiu
    -19ºC máxima temperatura
    -1ºC mínima temperatura

    Visca el grupu MUNTBIKES!! I felicitats a tots els seus integrants.

    Salut i pedals,
    Roger

    ResponderEliminar
  7. Lo primero,hoy me he sentido muy bien en toda la salida no he tenido frio y tenia muchas ganas de hacer esta subida,Jose madre mia que manera de ir en bici solo conozco una persona que se exprima como tu y es de envidiar,Arnau siempre es un placer ir a tu rueda,no te gusta perder pero cuando lo haces para mi ganas igualmente.Para mi eres el ciclista ha batir pero con igualdad de condiciones el respeto me no me deja ganarte,para mi no vale,no lo dejare de intentar asin que muy atento.Menuda grupeta que hemos subido a collsacreu haciendo relevos cada kilometro sabia que se iba ha disputar pero lo que me deja sin palabras es la calidad que tiene Albert galicia,Jordi tengo todavia que aprender mucho pero grascias por ayudarme tanto.

    ResponderEliminar
  8. Hola a todos!!! Vuelvo ha estar internautizado. He hacho un repaso al blog y quisera dar gracias a Vicenç, Pepe, Arnau, Germán... por los comentarios tan generosos y bonitos que han hecho sobre mis esfuerzos encima de la bici, aunque no se merecen porque todos nos esforzamos a nuestra manera y yo lo hago gracias al "grupu" porque sin vosotros el ciclismo solo sería un deporte. FORZA MUNTBIKES!! (El martés +) Pd: Quim ponte bueno pronto que las salidas sin tí no son tan divertidas :)

    ResponderEliminar
  9. german! ayer me podías haber passado por encima, parecia mi primer dia en la bici joder, com es pot canviar tant de un dia per l'altre!?!?! bé la pujada molt maca! un paissatge molt bonic, no va ser el millor dia per molts altres tampoc, devia ser el clima (el posarem com a excusa) ni el dani ni el xavi ni el rana ni jo i algún altre no estàvem en el millor dia i ja es veia.. però bé una més al sac i el que no et mata et fa més fort..
    jo enlloc de posar els datos del polar,,, que serán iguals que altres, posaré el que vaig menjar post sortida per recuperar! jjeje ojo!!
    1- entrepà bimbo amb formatge
    1- panet de nocilla
    1- dinar normal
    1- gelat magnum
    1- bossa amb xuxes
    1- redbull
    1- kinder bueno
    1- palomites del cine
    1- nestea
    1- més xuxes
    1- amanida del mc donalds (de pollastre i frmatge)
    1- hamburguesa pollastre mc donalds
    1- kebab mc donalds
    1- gelat sundae mc donalds doble de caramelo
    1- cocacola!
    jejejeje està prou bé! pero com que ja torno a tenir gana aquí us deixo i vaig a esmorzar!!

    arnau

    ResponderEliminar
  10. Hola a tots!!!

    La sortida d'ahir va ser una de les que he passat pitjor desde que vaig en bici 25 Juny 2009.Però era possible amb les sensacions de fatiga dels dies anteriors i de que seria el primer port de veritat que feia desde la sortida QH.

    Felicitar als que vareu aguantar el ritme infernal fins d'alt.

    Estic conten de veure que la gent torna estar en la seva millor forma el que hem motiva per les properes sortides intentar estar de nou amb els del davant.

    P.D: A mi m'han posat un candau a la nevera...jajaja.

    ResponderEliminar
  11. Quina canya Arnau de "tiberi" que et vas anar fotent ahir...! Si ho llegeixen els que escriuen llibres de "Cómo alimentar tus Pedaladas" i els lectors que fidelment compleixen les dietes, els agafarà un patatús!!!!, però segur que et vas sentir ben recuperat.
    De fet ahir va ser una sortida estranya, molt ràpida i sense relleus al principi,més calmada per la travessioa de Sta. Coloma i totalment esbojarrada en la Pedra Llarga, port inacabable que cadascú va pujar com va saber... Després baixada a tot drap cap a Arbúcies, reagrupament i enèssim "pacto de caballeros" que alguns no vam complir al Coll de n'Orri i que va acabar de rematar als pobres juvenils (no tots) que feia estona que demanaven l'hora... Ànims nois, sou uns valents pel sol fet d'haver vingut i aguantat fins on heu pogut... El guió final ja estava escrit, alguns (menys mal, perquè si no no haguéssim "rascat bola")acompanyant al Marc en el seu Via Crucis, altres aprofitant l'avinentesa, alguna punxada inoportuna (o oportuna, segons com es miri), etc., el Jose impressionant, ja ho sap!, el Jordi fotent-nos un pal amb plat gran a l'últim suspir i el Germán que dóna guerra sempre, sense treva... En fi, un plaer anar sempre amb tots vosaltres i augmentant la colla i el nivell contínuament... Ànims per al Quim que aviat estigui recuperat del tot perquè se'l troba a faltar i un record pel Gramlin dolent que s'està regenerant als Alps...

    ResponderEliminar
  12. No em vau esperar... hi haurà venganza...

    ResponderEliminar
  13. A la meva punxada a collsacreu volia dir

    ResponderEliminar
  14. Hola a tots: El fet de que estigui lesionat no vol dir que no segueixi al "tantu de lo que se cuece"
    Ahir, ja veig que va tornar a venir The training man. Les notícies diuen que abans de fer-se fonedís us va portar a ritme alt. Jordi t'estàs guanyant una fama que et costarà molt treure't.
    També se que el Pop ahir estava pagant peatge de totes les seves demostracions, a vegades inesperades, de la setmana.
    carai.Arnau, pitjor Que en German.Amb tota la llista que has posat, aviat fora de joc, ciclísticament parlant. El pes, com a mi et tirarà cap avall. I gràcies a tots per recordar-vos de mi. La lumbàlgia i ho dic perquè fa anys em va passar és molt, però que molt puta. Ja em va retirar de la circulació més de 6 mesos i de cap manera vull que em torni a passar. vaig sortint però no puc forçar massa. A veure com anirà. Us trobo a faltar pandilla de c.....

    Ah!!, The Gentleman. Dos caigudes en poc temps. Vigila amb l'asfalt de l'hivern, és traïdor traïdor. Que et milloris.

    A reveure i una abraçada a tots/es.

    quimet

    ResponderEliminar
  15. quim això no és un cas especial faig el mateix cada diumenge! pero com es posen dades de polar, em va fer gràcia posar les meves, que enlloc de en ppm les posaré en kilos o Kcal! jejeje però vaig bé de pès! ja vindrà el bon temps on em treuré el pès de la capa per poder volar, !

    ResponderEliminar
  16. esteu muuuuts???? quan no hi han pals no hi ha conversa ehh!! jejje

    ResponderEliminar
  17. això és veritat arnau. per passar de 10-15 comentaris fa falta sang, fetge i caps tallats a la vitrina.

    és trist però és així.
    ahir dimarts, que ens vareu passar abans de canet, les cares eren de màxima tensió. feia fins i tot por. ningú piulava.

    es bo, per persones amateurs com nosaltres, directament una panda de matats ( ciclísticament parlant) anar sempre a aquests nivells tant alts??. ho aguanta això el cos, un dia un altre i un altre també? . Quina factura pagarem d'aqui un temps??. se que predico en un desert més gran que el sahara, però potser em fem un grà massa. ara tothom que foti el que vulgui. jo només ho deixo caure.

    quimet.

    ResponderEliminar
  18. vaya tela la jente tiene que estar muy fuerte por que caen 4 gotas y los machotes se rajan,bueno descansar bien por que este domingo no habra perdon,dejar las excusas en casa.Menuda salida la del jueves media 29,5 no esta nada mal para dos cicloturistas.

    ResponderEliminar
  19. cagona!! tu entrena lloviendo! que te hará falta! jejeje

    arnau

    ResponderEliminar