viernes, 18 de marzo de 2011

LA PRIMERA!!! - XXª Terres de Vi i Cava


Marxa: XX MARXA CICLOTURISTA TERRES DE VI I CAVA

Quedem a les 5h.30min. a MuntBikes per qui vulgui anar junts fins Vilafranca del Penedès.
La marxa:
L'altimetria:
Els Avituallaments:

• Líquid i Sòlid - Alt de les Ventoses (Km. 58)

• Líquid i Sòlid - Alt de la Torreta (Km. 95)

• Líquid - Font-Rubí (Km. 122)

P.D: Farem reagrupament a tots els avituallaments...;-)...els més forts esperaran al "grupu".....broma!!!
P.D.2: Que ningú marxi directe al Pavelló d'Arenys de Munt a fer la cerveseta, tornarem amb cotxe. Avisem perquè el RedBull i StimulRED, potser no deixar pensar a més d'un, i no vagi a ser que agafi la N-340 i segueixi pedalant fins Arenys.

Fins Diumenge,
MuntBikes

12 comentarios:

  1. Hola a tots els que hi aneu, molta sort. No us traieu els ulls uns al altres. Us demano una cosa. Porteu una ampolleta de cava, que a MuntBikes la tinguin a la nevera i dilluns ens la bevem ben fresqueta. Que us sembla.

    Als que no i anem podríem quedar a les 8:00 a l'ateneu i decidir una volteta d'unes 4 horetes. que us sembla??

    ResponderEliminar
  2. això està fet!! estem molt forts!!

    ResponderEliminar
  3. d'acord jo a les 8'00 estaré a l'Ateneu!

    Llorenç

    ResponderEliminar
  4. d'acord jo a les 8'00 estaré a l'Ateneu

    ResponderEliminar
  5. Hola a tots /es:

    Acabo de veure les classificacions ( entreu a www.albecam.com) i m'he quedat impactat.

    José Préstamo: Senzillament acollonant. Aquest any si!!!!

    Emma: cada dia més ràpida. Mama por.

    Pepe i fill: Qui team més perillòs. Us felicito.

    Xavi, Vicenç i Albert: carai carai. N'hi ha que heu pujat dos esglaons de cop.

    Roger: Vini, Vidi, Vinci.

    Jordi Trens: Bé, bé. Aquests quilets que et vaig veure de més és noten.

    Joan: Ets el meu idol. Ja m'explicaràs, però me sembla me sembla que has arribat fresquet.

    I per cert un tal Carlos vera pérez que ha guanyat la curta, és el nostre carlitos???. Si és veritat, és el record Guiness (APM).

    I si em deixo algú que em perdoni però no l'he vist.

    Quin nivell. Impossible arribar-hi.

    A reveure.

    Quimet

    ResponderEliminar
  6. Bona nit,
    Avis!!! Demà penjaré la crònica, amb pels i senyals...he arribat tard i haig de sopar
    Salut i pedals,
    Roger

    ResponderEliminar
  7. jo també faré la cróncia demà perque avui encara diria algun disbarat...

    arnau

    ResponderEliminar
  8. 4:45h del matí, sona el despertador, horror, negre nit i jo vestint-me de gala; sort qued'aquí a una estona estaré en bona companyia i això d'aixecar-se tant dora no fa tan mal.
    5:30h, 10 pirats davant de la porta de muntbikes vestits per l'ocasió i a punt de marxar a Vilafranca.
    Una vegada més ens costa una mica arribar a la zona esportiva, però a les 7:30h ja estavem sobre les bicis amb dorsal i xip (la història dels xips el Roger us l'explicarà, jajajaja...)
    Sortida 8:10h, intento seguir la roda del Joan i l'Albert, però a la que portava 10km els deixo, estan fortíssims i jo no puc seguir el seu ritme, evidentment anava a 190puls.
    Em passen varios grups i finalment aconsegueixo trobar el grup més adient al meu ritme, i d'allà que no em moc.
    Arrivant a Santes Creus, just meitat de cursa, Km 70, veig l'Arnau a la carretera parat, em comenta que té el radi de la roda trencat així que com que no puc fer res per ajudar-lo segueixo, (el cotxe escombre ja el recollirà, jajajajajaj, cotxe escombre invisible i sino pregunteu-li al pobre Arnau, va tenir el planton de su vida)
    Resultat, 4h47mn. 10min menys que l'any anterior. Tot i així encara he d'entrenar més doncs la que va quedar davant meu em va treure una minutada, així que em tocarà fer km. Però contenta, segona posició dedicada al Joan que pobre estava a casa recuperant-se dels caixals.
    Felicitar-vos a tots dels bons resultats que veu aconseguir, una vegada més demostrant que a Muntbikes tothom està fortíssim (així vaig sempre de collada, jajaja )
    Destacar la gran actuació del nostre Juvenil, el Carlos al igual que el Corbacho marcant un super temps.
    Fer un petit incis en quan a l'organització; un desastre doncs no varem sapiguer res de l'Arnau fins passades dues hores i mitja ben bones. Total eren les 4:30h que l'Arnau arribava a Vilafranca.
    Intento quedar-me amb les coses positives, i un dia més vem riure com mai... situacions i imatges que quedaran a les nostres memòries per sempre, jajajajaja, encara ric ara.
    Fins demà amics !!!!

    ResponderEliminar
  9. Fel.licitats, a tots per els bons resultats a la marxa Terra del vi i el Cava. Especialment a. "Corbacho" i en Carlos Vera. Impresionant. Es un orgull que correu per el Munt.Bike. A mi ahir amb donar "Pal Pelo". Practicament em va guanyar totom. Felicitats. i Fins la Tarda que no tindre mes remei que aguantar els vostres comentaris. "Ay que joderse".

    ResponderEliminar
  10. Eh el del comentar anterior soc jo (Vicenç Rebollo).

    ResponderEliminar
  11. Bona nit a tothom,
    Ahir va ser un gran dia de bicicleta!!
    Primer de tot perquè ahir ja ens van passar totes les coses que ens podien passar en una temporada, així doncs, això vol dir que fins a final de temporada ni ens perdrem pel recorregut, ni trencarem radis, ni perdrem les claus del cotxe, ni ens fotran 5€ pel xip, ni res de tot això...jejeje!!
    I en segon lloc perquè, tot i així ens ho hem passat bé fent allò que tant ens agrada.
    El dia va començar com un rellotge, al mil·límetre, com li agrada a Il Capó. A les 7h 15min estava jo fent d'urbano al parking de Vilafranca i veig arribar la caravana de la mort...;-)
    Tot perfecte, anem a buscar inscripcions i la primera en la frente!, 4 llistats diferents amb milers de Pérez's diferents per averiguar quin era el meu dorsal (bravo organització!). Per fi l'aconseguim i ja veig l'Arnauet fent cua a un lloc on no hi havia ningú...que sospitós, anem a fer un cafè i el Vicenç ja començava ha estar nerviós. Cafetó i alleugerament gratuït.
    Vaig cap el cotxe a preparar-me tot i en Vicenç i Arnau encara no hi son. Finalment arriben amb els dorsals i xips, es canvien justets de temps i cap a la sortida. Sortim amb retràs(bravo organització!)i som-hi!! Comença la meva primera Marxa en carretera!! Les primeres sensacions son bones però una mica stressants, jo personalment penso interiorment: "Mira, tu ves tirant i aguanta el que puguis, que així tindràs darrere més gent que t'ajudarà a tirar si has de afluixar". Vaig anar tirant i en principi només veia a en Jordi Trens davant i sabia que en German, José, Vicenç, Pepe, Dani i Arnau estavan davant. I una mica més endavant, just darrera la matricula del cotxe obrint cursa estava el Rana (manda huevos Rana!!), però bueno, ben fet així tothom debia preguntar-se: "De donde coño salen estos locos de MuntBikes" i aquesta es una manera que ens coneguin. Em va agradar bastant l'ambient i jo vaig anar fent, fins a mitat de cursa, on una de les vegades que aixeco el cap, veig a l'Arnau al boral, i li pregunto: "Tot bé? Vols res?" i em diu: "no no, tira tira, la llanta". En aquell moment em va sapiguer fatal per l'Arnauet, però sabia que si ell m'havia dit "tira tira!", era perquè no el podia ajudar. Llavors vaig seguir el meu camí fins al segon o penúltim avituallament. Allí vaig parar a pixar i a menjar una mica de fruita i omplir bidó. Aquí em va donar la sensació que estava a boxes de la F1, "Collons quin stress la peña!!", però no perdre 30 segons!!
    ...continua...

    ResponderEliminar
  12. ...continua...
    Varem rematar l'últim port i em sentia bé, encara quedaven 2 kms. de pujada a Font-Rubí i vaig anar amb un bon grup on tornava ha estar en Jordi Trens. Aquí varem anar apretant i ja al pla anàvem fent relleus amb un parell que varem imposar un bon ritme els últims kms.
    Quan arribo i passo per sota la Meta sento: "Molt bé Roger, molt bé!!" Quina il·lusió!!, ja havia acabat la meva primera Marxa. Pregunto com anat i bones noticies, en Rana ha guanyat la curta. A partir d'aquí comença l'odissea!!
    Comento a la gent: Vaig al cotxe a deixar les coses, algú ve? L'Albert contesta: "He perdut les claus del cotxe!!" Jo estava flipant. Si si les havia perdut. Jo em posava a al seva pell i em volia morir, només pensar que tenia que trucar a la dona perquè li portes les de recanvi...buff!! En Joan Puigvert a punt de penjar-se de la Dogma, tenia dinar familiar...:-(...Quin marrón!! Bueno, anem a recollir l'obsequi i a menjar una mica, i quan preguntem a la organització per un noi que el tenien que recollir el cotxe escombra, ens diuen: "Ja ha passat i no ha recollit a ningú" (bravo organització!).
    Teniem un grup sense cotxe i un integrant perdut per el Baix Penedès a uns 75kms. de l'arribada i sense mòbil. Quin panorama!!
    Llavors, vaig anar a tornar el xip fent una cua de collons, i em diu una noia que no em tornen els 5€ de fiança (bravo organització!). En aquell moment, la vaig mirar i directament em va dir: "Si no estàs dacord ves a parlar amb la noia dels xips de la meta" (crec que amb la mirada es va cagar), i així va ser. Aquesta noia no sabia a qui li havia dit això.
    Vaig anar, i després de exposar-li la meva opinió al respecte, vaig aconseguir que els 5€ de fiança ens els restessin del xip groc de propietat que varem comprar uns quants (Rana, Xavi, Albert, Joan i jo). Finalment l'Albert troba les claus (un senyor les havia trobat i les tenia a casa seva), i el grup pot marxar abans de que en Joan es faci el "Harakiri".
    Va marxar tothom i encara quedavem l'últim "bastion" (Rana, Emma, Vicenç i jo) tancats a una ESPACE amb una oloreta tremenda.
    Llavors truquen al Vicenç i ens informen que ja han trobat un noiet amb bici i unes BORA, que porta desde les 10.30h (eren les 15h) esperant el cotxe escombra (bravo organització!). En Vicenç pregunta quant tarden aprox. en arribar i li diuen "una hora!!!". Aquí jo hem retiro i torno al Vendrell, i en Rana, la Emma i Vicenç marxen al BAR (ahogar las penas-BRAVO ORGANITZACIÓ!).
    En definitiva un 10 per els integrants/amics de MuntBikes, un 0 patatero per l'organització.
    Menció especial als lesionats que no va poder venir, i al altres MuntBikers que tampoc van poder assistir, per altres raons. Esperem poder pedalar la pròxima vegada amb ells.

    Dades del SUPER Polar:
    -140,80 kms.
    -4h 29min.
    -31,4 km/h mitja
    -1965 mts. ascensió acumulada

    Les altres dades son secretes, ho sento ja ha començat la temporada...;-)..."SECRETO PROFESIONAL!!"

    ResponderEliminar