jueves, 24 de marzo de 2011

Reclamació a terra de vi i cava

Hola bona nit,

Em dic Arnau Rebollo, sóc sotspresident del club ciclista MuntBikes, em dirigeixo a vosaltres per formular una reclamació per uns fets succeits el passat diumenge en la marxa cicloturista TERRA DE VI I CAVA que organitzeu desde el vostre club, uns fets per els quals estic molt decebut amb la organització de la prova i em van ocasionar moltíssimes molèsties.
- en primer lloc vaig formular moltes inscripcions a membres del meu club , excepte 3 o 4 que vaig haber de fer-les el mateix dia.. Una ODISSEA! imposible. a les 7h estàvem a la taula de incidències on s'ens deia que en breu vindría algu per atendre les incidències, fins les 7:45 no va apareixer ningú a solventar incidències per una marxa que teòricament sortia a les 8.
no m'inporta el retràs de la sortida, el que em molesta és que no hi haigi ningu a la taula fins les 7.45. això no pot passar.
- en segon lloc, i SUPER GREU és que: emprenc la sortdia, vaig fent la marxa, cap al grup del davant, on hi ha el cotxe que obre cursa, aqui de motos de asistència les que vulguis, com que aquests van ràpid, no és tant aburrit, penso jo. Vaig fent la marxa, i al km 80 vora santes creus, tinc una avería, un radi trencat, impossible de seguir i impossible de reparar al moment, la roda és una campagnolo bora ultra, un model que si l'hi falta un radi, al portar-ne pocs, és descentren molt, per tant, em paro. El meu pare, present amb mí en aquell moment, m'ofereix la seva roda, l'hi dic que no que segur que enseguida hi ha algún cotxe d'assistència que em pot recollir, bé espero pacient sabent que, hauré desperar mitja horeta com a minim, cap problema..
1- passa l'ambulància de la cursa, l'hi demano assistència i la seva resposta es que ells no em poden recollir que esperi que en 10 min pasará el cotxe escombra.
els 10 minuts es converteixen en 1 hora gairebé, passa el cotxe escombra furgoneta blanca de tamany mig amb 3 ocupant amb xaleco groc, passa per el meu costat, Crido, Xiulo, aixeco les mans i.. RES! RES DE RES! no para! increíble! no m'ha vist, com pot ser? estik a peu de carretera, amb els peus al asfalt, una persona que es compromet a fer el servei de cotxe escombra com a minim ha de fer això, d'escombra. cal dir també que com que va passar absoluta-ment tothom per davant meu, el cotxe escombra anava MOLT més endavant que molts ciclistes inscrits a la prova, pagat i amb dorsal.
per ultim passa una moto de la prova, amb xaleco groc i moto tipo ''custom'' que l'hi aixeco la mà la crido , redueix, em mira, i decideix continuar i no parar. increíble! no donc creus, no m'ho puc explicar, no entenc res, en aquest momet ja començo a veure-ho cru.
van passant els minuts, lentament, i en vista del éxit decideixo caminar, nose cap a on ni perque però no puc estar quiet. comença a fer fred. agafo la bici a coll, camino per la carretera, la bici a coll i amb una cara de circumstàncies que no entenia res. Estic en una prova organitzada? Acabo de pagar 38€ mes el xip de compra?
Són les preguntes que em feia en aquell moment. amb les cales de les sabates desfetes, arribo a santes creus, un ciclista vestit de blau, es para i m'ofereix el seu telèfon, truco al meu pare, per informar-li que aqui no em recull ningú, que faigi algo. espero a santes creus, els minuts pasen molt lentament, fred, vent i aburriment. començo a fer càlculs de velocitats mitjes per treure una hora aproximada de que el meu pare haigi acabat la marxa i li dongui temps de venirme a buscar. recordo que porto aquí desde les 10:30, cap càlcul és compleix, ja no sé que fer, no se com distreurem cada cop està més ennuvolat, ja no tinc cap barreta per menjar i no tinc més aigua, molta estona després paro a un ciclista al que l'hi dono les gràcies enormement, que em va deixar el telèfon, torno a trucar el meu pare, i resulta que li han dit a la organització que no es preocupi que segur que algú ja m'ha recollit,
SI HOME!! aquí no ha vingut ningú, és llavors quan ell te que conseguir el numero de telèfon de la furgoneta que esta recollint els senyals i avituallaments, ja que desde la organització no hi ha resposta ni solució. increíble!
es posa en contacte amb la furgoneta trucant amb el numero que ha conseguit i desde el seu propi mòbil. la furgoneta la porten en jordi i en paco, desde el meu punt de vista, les 2 uniques persones que van complir la seva tasca i alguna que no era seva, això del que parlo ja són les 3:30 de la tarda, recordo: porto desde les 10:30 = 5 hores abandonat.
no cal dir que estik refredat en aquests moments i que aquesta reclamació la volía fer el dilluns, cosa que no he fet per escriure en fred.
reclamo una solució inmediata per part de la organització, siguent així no emprendré cap més acció, si no em veuré obligat a exjercir els meus drets com a usuari de la prova, com a federat, i com a sotspresident de club degudament federat.
reclamo com a mínim l'import de la meva inscripció ja que no vaig rebre ni un sol servei prestat per part de la organització, tanmateix la dels 3 acompanyants que venien amb mí al mateix cotxe, com és el meu pare que no se li donava cap informació verídica sobre si estava en asistència o no, i els 2 que queden per ferls-hi perdre tot el dia ja que a mi em van deixar a la zona esportiva de vilafranca amb la furgoneta a les 5 de la tarda. per descontat no cal dir que allà no hi havia ni l'apuntador, molt menys algo de menjar o habituallament per la gana que portava.
espero resposta per part vostre i una solució a la alçada de les circumstàncies perque em pugui plantejar la possibilitat de tornar l'any que vé i no haver de fer una mala propaganda de la prova ja que no aporta cap bé per a ningú.

atentament.

Arnau Rebollo.
a

8 comentarios:

  1. Ostia, Arnau... això no es una marxa... ES UNA PUTADA !!!!

    IMPRESENTABLES, ES PER DENUNCIAR-HO !!!!

    ResponderEliminar
  2. Aquí els impresentables son els que van passar i no et van recollir o no van fer res per que et recollissin. Tenir un participant 5 hores tirat els ha de fer pensar si estan preparats per muntar una marxa com aquesta. jo penso que ara com ara, amb coses com les que expliques, els organitzadors s'han de preguntar moltes coses.
    Jo ara com ara i si no canvien molt les coses no hi aniré mai.

    ResponderEliminar
  3. és una vergonya, amb el agreujant de que envio un email a la marxa, i el email que tenen no és valid, no hi ha contacte per enlloc. amb lo facil que és fer un GMAIL O HOTMAIL avui en dia,
    no he rebut contestació ni per part d'ells ni de la federació!.... arnau

    ResponderEliminar
  4. Collons, quin mal rotllo Arnau!

    Fins que t'arribi una resposta (que espero sigui aviat) i tot i que no és consol, el boca-orella ja va fent la seva funció sobre deixant el nivell d'aquesta marxa on realment ha de ser-hi.

    Fins aviat.

    Àlex (El Masnou)

    ResponderEliminar
  5. Ostres noiet! Que malament...així qualsevol s'anima a organitzar una cursa...quina cara!!!! Indignant!

    Judith (Canet de Mar)

    ResponderEliminar
  6. Aquest senyor és un pesseter impresentable, l'any passat pas el mateix, i els fet les culpes als Mossos, (abans de sortir ja hi va haver un mosqueig dels mossos pel comentari per megafonia rient del tema del temps i distància entre el cap i la cua) i als de protecció civil que per cert vaig tindre la sort que em recollissin amb la bicicleta en un dels seus cotxes. Vaig tindre la sort de fer una bona part del recorregut amb ells, escoltant les converses entre els seus cotxes, i veient els més de 12 intents (vaig perdre el compte) de parlar amb l'organització per mòbil de l'acompanyant del conductor sense resultat. L'única furgoneta i un cotxe escombra (per a 700 participants, té molt a aprendre de la marxa del Montseny), cada vegada que s'omplien, anaban i venien a Vilafranca deixant la cua. Quan tornaven els escoltava preguntant on estava la cua, cosa difícil de saber si havia sortit l'ambulància per alguna caiguda. Por cert l'any passat vaig veure que el cotxe escombra anava retirant la senyalització en abans que passés la cua. De l'avituallament vaig tindre la sort que quan passem estaven recollint.
    Aquest any ha sigut igual o pitjor, amb més participants per la megafonia deien sobre 960, menys mitjans i en les cruïlles els motoristes amb uns petos (quan pas el Quique, el primer de la penya estava, desapareixent abans del pas de tots nosaltres ). No cal dir que vellet les dues darreres marxes, l'any que ve ni els companys, ni jo anirem a la marxa de les terres del vi i el cava.
    Esteve, Verdú

    ResponderEliminar