viernes, 11 de marzo de 2011

Sortida carretera Diumenge 13 de Març

Ruta: Volta pel Montseny

Quedem a les 6h. 30min. a l'Ajuntament d'Arenys de Mar (cafè Arbúcies).

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Tordera, Arbúcies, Coll del Ravell, Sant Marçal, Sta. Fe, Les Antenes, Turó del Home, Mosqueroles, St.Celoni, Collsacreu, Arenys de Munt (cerveseta merescuda!!)

132kms. 6h. aprox.

Perfil total de la ruta:


P.D.: Farem un cafetó a Arbúcies
P.D.2: Intenteu fer cas a les senyals.....;-)......si podeu clar.....jejeje!!!

Fins Diumenge!!!
MuntBikes

12 comentarios:

  1. recordeu la nova limitació de velocitat quan entreu a la autopista..! ara és 110! donem gràcies senyor al zapatero.....

    (arnau)

    ResponderEliminar
  2. Doncs jo ho trobo collonut. Ara entenc que pels que aneu en bici sempre a saco com tu, també vulgueu anar per les carreteres a saco.
    Demà el menda no farà la ruta establer-ta. I molt m'assembla que al Montseny potser està nevant en aquests moments. Jo ruta planera i tranquil.la. QUE MACO QUE ÉS ANAR EN BICI SENSE PATIR!!!.
    I tot de bon rotllo eh!!!! que els que demà matineu, que tingueu molt bon dia. ens veiem .

    si hi ha una sortida "B" que entenc hi tindria que ser, penjeu-la . thank's.

    ResponderEliminar
  3. Quimmmm jo vinc am tu si no està tot mullat sino pasu d'embrutar el cavallinooo!!!

    ResponderEliminar
  4. nosaltres sortirem entre 8 i 8.30 si no plou, i els anirem a trobar al revés! en dani te més dades de la ruta, sol·licito que les posi! espavila dani!

    ResponderEliminar
  5. Si no esta mullat anire per COllsacreu, sant celoni, i pujarem per mosqueroles, fins las antenas

    ResponderEliminar
  6. JORDI TRENS Etapa preciosa i el ritme perfecte felicito al GERMAN a fet la etapa de la seva vida avui m'ha demostrat que te cames per aguantar lo que vulgui del Vicens no cal dir res com sempre perfecte gracies .

    ResponderEliminar
  7. Dia amb molta boira i humitat però amb unes vistes acollunants.Ritme tranquil tota l'etapa.
    Felicitar a tots els que han pujat fins el turó, els que s'han quedat en l'inten i greu penalització els que un cop més han refusat el repte...mu mal!!!!
    Felicitar de nou a la roca de la grupeta ell ja m'enten i com no destacar la impresionant etapa d'en German que avui a demostrat que pocs se li poden apropar quan esta bé. ENHORABONA!!!

    ResponderEliminar
  8. muchas gracias a todos por un apollo incondicional pero una cosa es cierta somos una roca todos hoy yo he tenido la suerte de estar en un momento perfecto,pero lo que mas me gusta de esta grupeta es que siempre mis amigos te ponen en tu sitio.dicho sea de pasa estas palabras buestras me dan muchisima motivacion para la carrera de la semana que viene.gracias a todos-

    ResponderEliminar
  9. Bravo Vicens i German fent una pujada al·lucinant..., sense paraules; també per en Jordi T., Xavi, Joan P., Emma (¿quantes captures al sac...?), Jordi R. ,arribant al Turó patint com mai quan fa una setmana se't va emportar un cotxe per davant..., i també al Roger i Joan M. que no heu coronat per molt poc però heu fet un desnivell duríssim d'uns 2200 m en 50 Qm de pujada... Etapes com la d'avui són les que ens fan més "grupeta", forts i competitius.
    Ara toca recuperar que la setmana que ve "toquen Bastos"...
    De la sortida destacar la quantitat d'aigua que hi havia per tot arreu, a l'asfalt, als vorals, als torrents, rieres, rius, oceans, .... també la poca neu que hem trepitjat al final, el bon dia increïble qu ens ha acompanyat, el ferm deplorable dels últims 6 Qm que de no posar-hi remei la Diputació hi deixarem la bicicleta a trossos, això si no trobem un esboranc que ens "engolirà" i anirem a parar a l'infern...
    Bé, no m'enrotllo més perquè sé que el Roger està preparant una crònica amb pèls i senyals...

    ResponderEliminar
  10. Hola a tots! Nosaltres tambe ho hem passat molt be pujant xerrant i fent fotos i pals, encara que nomes hem fet 75km ( amb un turo inclos) menys 2km.per part meva no he refusat cap repte, he refusat la hora.. Les 6.30 ( avui passo) jajja de totes formes hem pujat a ritmes que multipliquen els km x 2, coronant collsacreu a 35 amb en dani ufff quin patiment, i els pals que ens hem donat al colomero a plat 23kmh be, us felicito a tots, german por lo que he visto cuando subia hacia el turo a ti especialmente. Jejeje ahora dicho esto te invito a no faltar el martes o el jueves que lo ves crudo i te vas a pasear jajjaja, bueno aqui las lloronas anem a fer uns bolos! :)

    ResponderEliminar
  11. Xavi, no vagis tan de sobrat que la gent s'està fican molt forta i aixo acaba de comensar. Espavila perque mes d¡un et robarà la cartera.

    ResponderEliminar
  12. Felicitats a tots x la sortida!! I felicitats x aixecar-se a hores intempestives x pedalar....jajaja!!! qina bogeria, al final les rutes començaran a les 5am :)
    Albert G. et vull felicitar x teu aniversari, ja que no ho vaig poder fer personalment (jo i el bettini vem anar al Papiol). Tela qin regalito de ruta, ehh!!

    ResponderEliminar