jueves, 31 de marzo de 2011

Sortida carretera Diumenge 3 d'Abril

Ruta: Volta ULTRA montanya

Quedem a les 7h. 15min. a l'Ateneu.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar-Mataró-Argentona-Coll de Parpers-La Roca-l'Ametlla-St.Feliu de Codines-St.Miquel del Fai-St.Quirze Safaja-Moià-Tona-Seva-El Brull-Collformic-Montseny-St.Celoni-Arenys de Munt (i a la UCI directes).

155 kms. 7h. aprox.


Perfil de la ruta:







P.D.: Porteu nutrients que ho agraireu (més de 3.500m de desnivell...:-o...)
P.D.2: Dues grans potencies mundials, l'americana i l'alemana.













Fins Diumenge!!!
MuntBikes

23 comentarios:

  1. la volta està més que bé, però el bucle a Sant Miquel del Fai, que hi fa???.

    No en teniu prou???.

    Postdata: demà no us abrigueu o quedareu ben rostidets. Ah!! i els dos bidons son imprescindibles. Us demano anteposeu la vostra salut i benestar, que no pas 600 gr de més a la bici, tot i que aquest consell se que molts "ni putu cas".

    Apa-li a reveure.

    quimet

    ResponderEliminar
  2. Ni "Putu Cas". Si pogues aniria amb l´aigua en estat de condensació per baixar pes.

    Vicenç Rebollo.

    ResponderEliminar
  3. en 155 km alguna font hi haurà...

    arnau

    ResponderEliminar
  4. la potència alemana! aquest tiu era i és el meu ídol en el ciclisme! encara que al final es va torçar una mica, però com ho destrossava tot!

    arnau!

    per tema nutrició demà portaré
    1 ingesta per hora
    + el plus de algun mineral tipo magnesi per prevenir rampes ja que fa molts dies que no faig més de 50 km.. ;)
    = 4 o 5 barretes 2 gels i 1 magnesi.

    arnau

    ResponderEliminar
  5. si teniu temps mireu aquest video! així es puja! no som res!

    http://www.youtube.com/watch?v=l39ahBFGnuk

    muntbikes

    ResponderEliminar
  6. "vai vai hasta otro ratito". davant l'evidència de que no arribo al nivell mínim exigible i NO M'HEU ESPERAT baixant de Collformic, tindria que dir NO ENS HEU ESPERAT i jo us puc assegurar que no volia (em) anar sol(s) fins Arenys si no que volia anar en grup, M'OBRO I JA US HO FAREU. Per anar força estona sol, i vaig tot el rato que ja soc grandet. Ens veurem a les marxes.
    Apa-li que no decaigui. esteu fets uns campions!!!!

    Quimet.

    ResponderEliminar
  7. Home sol sol, jo diria que hem anat uns 20 km junts i uns 20 estava a 300 metres davant teu i jo veia el grup alla davant, jo baixava lent perque tenia una roda desinflada, tothom ho sap, ja deia jo que això era pa sucat amb oli tot i que jo volia fer la ruta com tocava i no la curta.

    Martí Roca

    ResponderEliminar
  8. Si tothom ha baixat am grup tranquilament, i estava tot sec. jo avui me dormit i se que es culpa meva pero hi havia gent que no volia parar i encara no entenc pq. Si dos comopanys venen a 2 mintus fotense una crono pero bueno no tornara a passar.

    ResponderEliminar
  9. que salida al principio un poco desconcertante,no se sabia ha que ritmo cojer ni cual era el ritmo ideal,pero para nuestra suerte estaba el Juan,para mi ha sido una salida de entreno muy bueno como bien dice el Alber Galicia,El Xavi nos ha demostrado que el tio esta a las buenas y a las malas,por eso le doy las gracias por ayudarme ha conectar con el grupo de escapados,por favor tener mucho cuidado vajando tan rapido por que cuando uno tiene un accidente como el mio se da cuenta de lo rapido que puede cambiar la vida,el Arnau es todo corazon estaba rebentado y el tio nos ha demostrado una vez mas lo fuerte de coco que es,gracias por disputarme collsacreu,lastima que no haya podido rematar la faena el xavi se ha desfondado para que lo consiguiera otra vez sera

    ResponderEliminar
  10. HOLA A TOTS .Quimet no t´enfadis,cuan tiren tiren i no esperen a ningu, eixó forma part del taranna del grup que cada dia és més extrem i més radical....et demano perdó si no t´he esperat no sols a tú sino a tots els que us heu tallat vaixant.Prò ha sigut la hostia, l Albert va com un tiro,l´Enma.....uffff.... estrátosferica, Roger.. ..callat.....prò com tira.Dels prossss res a dir no els he vist.

    ResponderEliminar
  11. Al meu bon amic, Quim.

    Que s'esperi a la gent pujant o d'alt del port ho trobo genial però baixant amb la carretera seca i amplia com es la de Collformic...de veritat no entenc la teva queixa.

    Et vaig dir que vinguessis que la podies fer i que a collformic esperariem i així a estat, però després a la baixada no pots espera que la gent baixi al teu ritme a més no et dic que baixis amb mi però podies baixar tranquilament amb en Joan, Albert, Emma, etc... no crec que sigui tan dificil, siusplau deixa de somiqueja.

    No tens gens ni gota de raó.
    A més no et posis tan negatiu ni diguis paparradas de que no vindras perque no tens nivell.

    Pujant milloras entrenant però baixant has de ser tu que et treguis algunes pors i comencis a intentar seguir a la gent que sap baixa com en Joan Puigvert, el rei del deixar-se caure.

    P.D: Tot desde el respecte i l'estima.
    Vinga home no siguis així!!!

    ResponderEliminar
  12. Volta d’ULTRA muntanya.
    A les 7h estàvem en Germán i jo esperant que obrissin l’Ateneu per fer el cafetó de rigor.
    Hem passat llista, Quim, David Pedregal , Andre i alguns més presentes!! Bravo!!
    Arnau quasi arriba tard i li posem falta. Dani falta!! El seu tutor Pepinni es queda a esperar-lo (las malas lenguas diuen que amb la derrota del Madrizzz i la victoria del Barça no podia adormir-se i avui li pesaven els llençol, jejeje!!).
    Comencem a rodar suau per la N-II, i Argentona comencem a pujar el primer port (Parpers), ben tranquils ja que la jornada anava a ser dura i llarga, i així la família Pérez també podia enganxar-se.
    Arribem a Parpers, reagrupem tots i esperem a Esteban que vinguí per fer-nos de GPS, ja que l’Albert Banyeres s’ha caigut de la llista (falta!! i greu!!)
    Baixem Parpers, La Roca, Les Franqueses, i aquí parem a esperar als Pérez (2 minuts).
    En Dani arriba “mosca” calent per la crono que han hagut de fer, però reflexiona, i entona el “mea cupla” ràpidament.
    A Llerona, Jordi Trends i Dark Vader ens han deixant per fer una variant, ja que no tenien temps per més.
    El “grupu” ha seguit Ametlla, Bigues i St.Feliu tots junts. Aquí la Depredadora i jo hem aprofitat per fer un riuet.
    Reagrupament i cap amunt, St.Miquel del Fai, aquí la cosa es calenta pero la bellesa del paisatge ho cura tot i arribem gairebé tots junts al desviament.
    Mentre reagrupem al creuament de la curta i la llarga, comencen a sonar veus: “Que si es farà tard” “Que no cal donar la volta”…. Escolteu!! Aquest “grupu” no dèiem allò de : “LES RUTES NO ES CANVIEN”. Doncs fem-ho!!
    Decidim fer la curta, seguim anant tots junts, punxada abans de Seva (reagrupem) i seguim fins a Seva.

    ResponderEliminar
  13. Allí comencem a pujar a Collformic, i l’Albert Galicia (el felicito perquè esta molt fort) obre un grup amb Pepe, Dani, Arnau i Germán.
    Més enrere som en Quim, Joan (el felicito es la constància personificada), Martí, Emma (chapeau!, esta super en forma), i en Xavi.
    Primer en Joan anava davant amb mi, pim-pam-pim-pam, i aquí m'he posat jo a estirar una mica fins que ens hem quedat en Xavi, en Martí i jo.
    Al cap d'una estona estàvem en Xavi i jo sols, Martí havia desistit, i evidentment, jo ja amb la llum vermella encesa i fent pampallugues, fins que l'ordinador d'abord ha dit: "Donde vas flipaoo!"(Errroooorr!! cagada monumental!!)
    Primera llisó: Si mai has fet Collformic, nanu no estiris i dedicat a observar!!
    Finalment Xavi ha marxat m'he quedat sol i darrera tenia la Depredadora. Ja havia begut oli, era qüestió de temps ser depredat...;-). Aquí m'ha passat xino-xano i jo m'he quedat amb la llum fent pampallugues, encesa ben vermella i l'ordinador d'abord dient: "Toonto!! Tooonto!!" Coronem a Collformic, i ens agrupem tots, menys Andre, que prèviament ens avisa que no l'esperem.
    Comencem a baixar i s'escapen els més forts. Quina baixada!! Que guapa!!
    Aquí, baixo amb l'Emma, en Joan i l'Albert, ens ho passem de conya baixant fins que ve el pla i comencem a portar un ritme molt elevat. Torna la llumeta vermella a fer pampallugues (no entro als relleus), però a més a més comença a sortir fum del motor (les cames). Li foto una mica de líquid refrigerant (isotònic i gel) i "PA ALANTE".
    Ja estava patint pensant amb Vallgorguina i Collsacreu, i el ritme que portàvem.
    He aguantat fins Vallgorguina, aquí a part del llum vermell i el fum, ja començava a fer "tirons" el motor i la llum groga de la reserva.
    Tot i així aguanto el ritme, disminuït pels meu GRANS companys (Joan, Emma i Albert), fins a Can Colomeró.
    Aquí al fer la curva el motor a fotut un PET, que ni la central nuclear de Fukushima.
    Llum vermell, warning posat, reserva encesa, fum del motor i l'ordinador d'abord seguia dient el mateix: "tooontooo!! toontooo!!"
    Doncs res, hem arribat a Collsacreu i cap al pavelló a fer una cerveseta i comentar la jugada.
    L'Arnauet havia arribat primer, Dani, Germán, Pepe i Xavi. Després Joan, Emma, Albert i jo. Després en Martí.
    Dades del SUPER POLAR:
    -138,5 kms
    -26,7 kms/h mitja
    -2065 mts. ascens
    -Vel.Màx 70,6km/h
    -5h 12min.

    P.D: Quim hem reagrupat a St.Feliu, dalt de St.Miquel, a Seva(punxada David), i dalt de Collformic i a part hem fet tot la ruta junts menys a partir de Collformic. De 138,5kms, hem anat fins el km.100 junts, desprès a la baixada s'han fet 3 grups diferents que ens hauran separat màxim 15 minuts. Tampoc hi ha per tant!!

    Doncs apa-li, demà ens veiem per xerrar una estona per la tarda a La Magda/MuntBikes.
    Quim t'esperem i parlem...;-)

    Salut i pedals,
    Roger

    ResponderEliminar
  14. Bon dia a tots, quina ruta més maca la d'ahir; com feia temps que no feia (en tots els sentits). Doncs personalment em trobava forta com mai sobre la bicicleta, resultat d'entrenar molt i per suposat també descansar per poder recuperar (més important que entrenar).
    El millor, quina baixada!!!! va ser genial, Joan, Albert, Roger i jo. Entre el Joan i l'Albert portant la baixada i quasi a arribar a Sta. Maria de Palautordera, relleus cada 500m. al màxim, INCREÍBLE, com vaig dirfrutar. Anavem els quatre amb els ulls en blanc, jajajajaj
    Quim, seria una pena que deixessis de venir per el que va passar ahir. Simplement es van fer grups i anavem a pinyo, a nosaltres tampoc ens van esperar.
    Fins demà, espero trobar-vos a TOTS (vale Quim...) al ziam. El Joan també vindrà, que ja el tenim recuperat :), ara em tocarà engreixar-lo una mica, jajaja
    Fins demà amics

    ResponderEliminar
  15. bé, una bona sortida, com ja ha dit tothom, al principi ritme desconcertant, que vem anar afluixant, ja que no costa res esperar si es sap que vé algú per darrera patint.
    anem fent, l'hi dic al meu pare quan estem a mataró que truqui al dani o en bettini, per saber mes o menys on son, quan nosaltres som a la arquera, ells a llavaneres , anem fent a ritmet, i a dalt parpers esperarem, quancomençem a pujar parpers, en principi em poso en modo conservador, fins que s'em gira la closca i decideixo que vull arribar primer a dalt, quan la sang s'escalfa hi ha un conflicte d'interesos dins el cap-.
    dit i fet, com que m'havia quedat al mig i sol ni massa lent ni massa rapid, per tant, apreto una mica i m'ajunto amb el jordi i el xavi, apretadeta final i ja som a dalt. esperem i van arribant. baixem una mica i esperem al dani i pepini. arriben.
    van caient els km i cada cop pesen més les cames, fa dies que no tinc bones sensacions, em falta algo, però com sempre.. ja tornará!pujem sant miquel del fai, cap prblema, reagrupament pixarades i bidons plens! tots contents,
    nem fent i ens disposem a pujar collformic, en german estira, però queda molt, no fem cap gest especial, llavors començem a pujar més ràpid pepe, esteban albert xavi i jo. en poc canvi de cartes, en xavi es queda i en dani entra, en el primer cop de vista en german deu estar pujant bé, apretem ritme i l'albert que está fortissim i molt ben amoblat, es queda perque l'esteban ha fet un parrell de tensades de corda, en german ja esta siguent neutralitzat, pero el felicito perque ha pujat molt bé, si la pujada dura 1 minut més l'agafem, però dura el que dura.
    en pepe i dani eren a prop pero tarden en arrivar al final, l'hi pregunto que si han parat a collir bolets i casi pero no, han parat a omplir els bidons, això no va sortir bé perque si hagués estat de unaltre forma, no nego d'arribar a dalt amb pepe dani i adeuuuuuuuuuuuu fondo a vall! però no, vem decidir esperar, començem a baixar rapid. en els repetxos en dani fot un pallllllllllllllll que casi em trenco per la meitat! marxem unaltre cop. però en baixades i plà, és dificil marxar, veig que no estan molt lluny, i decidim afluixar que serà més productiu, german es posa davant i s'equivoca de direcció! l'hi podriem haver fet la guarrada, pero al final no l'hi fem encara que la mereix! jaja, santceloni, german amenaçant del que ens farà i com.. vallgorguina,, seguim, palooooo pepe!! pepe fot un pal que tela i trenca el grup. es comença a omplir el palco,, xavi despres pepe i.. germáaaan al palco! jejej no pasa nada monada! amb el permís del dani arribo sol a collsacreu! després dani i german, pepe i tancant el primer grup xavi.

    arriben els altres als quals felicito a tots! marti cada dia millor,,
    emma.... emma!

    quim, no t'enfadis! ja parlarem pero crec que s'ha fet les pauses i pautes, necessaries.

    arnau

    ResponderEliminar
  16. Hola: vists els comentaris:

    a) us aprecio molt.
    b) no estic però que gens d'acord amb molts d'ells.Evidentment és el que jo penso, però deixem-nos d'hòsties que no sóc "una llorona"
    c) no patiu ni una mica per mi, quan el cos m'ho demani vindré. M'ho muntaré per aparèixer pel Ziam.
    d) i repeteixo que no vaig baixar poc a poc. tota la baixada rera l'Esteban i amb en Martí que ell creu que si que anàvem poc a poc ja que diu textualment "jo baixava lent perquè tenia una roda desinflada". Et felicito Martí, en condicions normals de baixada seràs imparable.
    i e) Joan (gremlin, em sembla que no tant dolent) et perdono!!! :-).

    ara a entrenar per pujar el nivell.

    vaig a veure si m'apunto a les rutes del montseny.

    quimet

    ResponderEliminar
  17. quim no siguis mala persona!! jajajajja

    arnau! (hauré d'entrenar per la QH degut a la amenaça que vaig rebre ahir.. :( jajajajaja

    com t'agrada aixecar el dit executor ehh!

    ResponderEliminar
  18. ahir vaig estar quasi tot el dia escoltant rock dur i harcord. entre les peces que vaig posar més vegades hi ha "el dia de la bestia" de defcondos"
    Cada vegada que l'escoltava notava com es despertava la bèstia que tinc dins.
    Ahir en vaig senyalar uns quants, però em falta senyalar a la depredadora que segons en van explicar va ser la que va començar a baixar a tota metxa.em costarà però l'ofensa de l'abandó per enéssima ( això vol dir moltíssimes) vegada serà venjat.

    Ah Arnau, prepara't per baixar de les 7 hores o no tens res a fer.

    Ah, i el nenet, que va ser informat de que jo anava tirant d'Arenys a Mataró ( collons quin ritme més brutal vaig posar) després de la seva clamorosa clapada, que s'ho faci mirar si és que s'ha cabrejat amb mi. Ahir almenys m'ho va semblar.

    apa-li i ara cap a entrenar solet que avui toca FR i UA. :-))))

    Per cert arnau no tens pas la quilla que va fer servir en F Schleckal Criterium International i que diu que t'estalvies 2"/ Km. potser la necessitaré.

    apa-li a "disfrutar" de la setmana que serà primaveral a tope.

    quimet.

    ResponderEliminar
  19. quim ens veiem al caprabo a les 3.. a pals tot es cura!
    arnau

    (anirem tranquils) estem cansats.

    ResponderEliminar
  20. Bueno...bueno.
    Tranquils el que es diu tranquils, no se jo...
    jajaja...Gassssssssssssssssssss!!!
    Dani fins dimarts que ve...jejeje.
    Vaya pals que c...

    ResponderEliminar
  21. jajaja el meu estat de forma no es el idoni, i aquets pals son de broma.... jijijiji Toro de canet in action!!

    ResponderEliminar
  22. ja, ja ,ja (anirem tranquils) estem cansats. ja, ja, ja.

    Frase APM: " este tio flipa". :-)

    fins demà al ziam.

    quimet

    ResponderEliminar
  23. jajjaja quim vem anar tranquils almenys jo! un parell d'estiradetes i prou... :)

    arnau

    ResponderEliminar