martes, 26 de abril de 2011

Agraiment

La cursa Sènior Master 30 del passat Dissabte dia 23 d'Abril, va ser tot un èxit i més pels corredors de MuntBikes, ja que un d'ells s'en va endur el primer lloc amb autoritat.
Felicitem desde aquí al nostre corredor Dani Gonzàlez, prolongant una escapada de 3 corredors durant gran part de la prova, un Bicicletes Esteve i l'Israel Nuñez en els 3 integrants als quals també felicitem. El primer lloc es va disputar al sprint.
Felicitats al Albert Bañeres i agraiment per el èmfasi per que aquest projecte funcioni, gran paper de la resta d'integrans del equip i dels col·laboradors, Esteban, Juan Miguel, Carlos Vera, Toni Àlvarez, Pablo.. etc!!! tots!! i cada un! el projecte va creixent gracies a tots vosaltres, sense individualitats i cada dia un pas més endavant.
La raó del post és aquesta, agrair a tots els que ho heu fet possible! Companys de Sant Cebrià, familia Morales, José Prestamo, familia Pérez, Puigvert, Galicia, Roger super Roger, familia Vera, Maria Casanova, Judith Aguas & company, gent d'Arenys, de Canet, de Sant Iscle! de tot arreu, Jordi Roig, familia Alsina, Martí Roca, i un llarguíssim etcetera!
Bé l'any que ve, la farem encara més grossa.

P.D.: Clickant (Part 1 i Part 2) trobareu les fotos al nostre Facebook.

Munt Bikes, cada dia més i millor.

1 comentario: