viernes, 8 de abril de 2011

Sortida carretera Diumenge 10 d'Abril

Ruta: Volta TEST "Rutes del Montseny"

Quedem a les 7h. a les 4 carreteres d'Arenys de Munt.

Ruta serà la següent:
Arenys de Munt, Collsacreu, Vallgorguina, St.Celoni, Campins, Sta.Fe, St.Marçal, Coll del Ravell (Benzinera-Reagrupament-15min), després de Coll Ravell fins Seva passant per St. Sadurní d'Osomort (tram neutralitzat tots junts), desde Seva fins Collformic, Montseny, Sta.Maria de Palautordera lliure (Rotonda-Reagrupament-15min), St.Celoni, Vallgorguina, Collsacreu, Arenys de Munt (cerveseta al pavelló).

140 kms. 6h. aprox.


Perfil:







P.D.: Com haureu pogut comprovar, a la definició de la Ruta, s'estipulen on anirem en grup, on reagrupem i on va cadascu va la seva. Això ho fem pel bé del "grupu".
Resum: anirem junts fins Campins (fase de calentament), apartir de Campins cadascú al seu ritme St.Fe, St.Marçal i fins a Coll Ravell (benzinera), aquí reagruparem i esperarem 15 min. Després anirem junts tot el tram Coll Ravell-St.Sadurni d'Osomort-Seva, on allí tornarem a obrir la "veda"i cadascu pujarà a Collformic al seu ritme i no pararem a dalt, sino que es continuarà i es farà seguida la baixada fins a Sta.Maria de Palautordera (rotonda) on tornarem a reagrupar i s'esperarà 15 min més. Desde allí fins a Vallgorguina anirem junts i a partir d'allí es diputarà Collsacreu i ja ens trobarem al Poliesportiu on comentarem la ruta i farem la cervesta...;-)
P.D.2: Deixo foto on es demostra que les carreres i la competició poden anar lligades amb el companyerisme, amistat, solidaritat...;-)...

Fins Diumenge!!!
MuntBikes

28 comentarios:

  1. Ens veiem demà!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (I molta sort per la gent que demà té cursa: PEPE,CARLES...)

    ResponderEliminar
  2. mal de cames! és un port que no as posat roger xD!

    ARNAU

    ResponderEliminar
  3. Porteuu dos bidons que farà faltaaa!!!

    ResponderEliminar
  4. Demà sortiré una mica més tard, que a les 6:30 encara és molt fosc, A10!

    ResponderEliminar
  5. que es aixo de sortir a les 7 de les 4 carreteras¿? no vindra ningu

    ResponderEliminar
  6. Podriem sortir a les 6:30 no? així potser arribem per esmorzar al pavelló!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  9. joseeeee, jolin q jo tb corro....pa' mi no hay suerte :(
    Y suerte a vosotros x la ruta....(que dolor de patas solo de pensar-lo) huahahahaaa!!

    ResponderEliminar
  10. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  11. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  12. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  13. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  14. Perdona María, no sabía que tenías carrera. Seguro que te habrá ido muy bien, espero que hagas una crónica y así nos enteramos de tus hazañas. a10.
    (jose)

    ResponderEliminar
  15. Bona sortida la d'avui!!!! Deixo alguns datussss: 05:30h, 202 de max, 3940 kcal, 150 km, 26,8 de mitja, 2800 de desnivell.

    ResponderEliminar
  16. carai dani: molt bons "datus". estàs més que preparat per les marxes que venen. ho trinxaràs tot. "ere un ciclista digno de admirá" ( frase adaptada APM).

    ResponderEliminar
  17. xavi: echa el freno madaleno!!!!!!. les formes et perden i t'ho dic amb tot el carinyu del món. total que son 30' més o menys. jo avui he pujat Santa Fe amb record de minuts ( més que mai) però també amb record de satisfacció. Dia apostoflant, vistes collonudes i quasi 4 horetes pel Montseny que m'han deixat un morenu que em farà irresistible.

    Bé penya, adéu no sense dir-vos que us trobo a faltar, però el càstig segueix.

    Per cert. no hagués pogut arribar als punts de trobada abans de 15 ' i també trobo que la afotu per ressaltar la companyonia no està gaire ben triada i mi sobra la connexió entre carreteres i COMPETICIÓ, o potser si que les sortides de la grupeta van cap a això. apa-li nois/a, celebro que la sortida d'avui us hagi anat tan bé. Una abraçada a tots.

    quimet

    ResponderEliminar
  18. Be ara parlant de la ruta, ha estat molt be m'ha agradat el terreny i zones per on no havia passat, em pujat santafe molt de trankis , despres de haver solventat una petita averia a la cervelo den manolo, hgem arrivat a dalt un grupet ben avingut, i ens em deiat caure cap a coll del revell sense pressa per effectuar el reagrupament, collformic ja l'hem pujat repartint una mica de llenya pero tampoc massa perque a santamaria de palautordera hi havia un altre reagrupament, tot i aixi hem puujat a ritme altet amb. Un espectacular jordi trens, en superdani el inigualable. Del meu pare i uns metres mes endevant en jose, tot i aixo hetret unes difrencies considerables de varis minuts, agafem aigua a sta maria...(Quina seeeed!) I cap a st celoni reparto de estopa i coronacio o a collsacreu de la ma de dani perez i per darerra el meu pare i en jordi trens. Seguit una mica despres de la resta, us felicito, malgrat les inclemencies puntuals hem superat un repte mes i a l'hora a casa, sou els millors!!

    Pd: pot ser qque hi haigin coses mal escrites perque ho estic fent amb el mobil i a cegues sense veure el que escric! Arnau rebollo

    ResponderEliminar
  19. Pepe,Maria i Carles, estem esperant la vostra cronica i sobre tot la del Jordi, i respecta la sortida se m´ha fet llarga ,pesada i calorosa.

    ResponderEliminar
  20. Gent!! Doncs aquí va la meva crónica (q consti q jo de expressió escrita cero...). La cursa era a Cellera de Ter, hem sortit uns 5-10' abans alguns màster 60 i les noies (erem 2), comencem tirant trankilament la primera pujada (al km4, cap a l'estanyol) arribem a dalt i decidim tirar, fer la baixada i esperar al pilot en una recta.....aquí ja ve el cotxe dels àrbitres i vinga a pedalar fort! Hem continuat el grup q erem fins q a la 2º pujada( la brunyola) un portet de ciment que quan ens ha absorvit el pilot, jo m'he cagat com sempre....ES Q VAN COMO LOCOS! aquí m'ha passat el PEPE i em diu vaaa q viene bajada! jajaja pobre de mi....el pilot a marxat i em un grupet d'uns 8, em anat cap a anglés i em pillat un grupet....al final em fet un grup de 15 components aprox. Llavors hem creuat el poble de cellera un altre cop i cap a Amer, planet i fals planer cap amunt....aki he tingut un moment de flaquesa xo he pensat....va cullons apreta!! i sisisi he pogut anar entre tanto machote...jejeje, en mi salsa! Arribem a la 3º pujada (x st esteve de llémena)....tela tela quin patiment...com una truja he patit!! quins esbufecs, xo he aguantat!!! oleeee!! alguns homes m'anaven esperonant....i bé bé no em trobo malament i per fi la 4º i última pujada...akí he pensat, akí ni et despenjis et porten i ja stà....em quedaven 10km per acabar, he aguantat!! un hem diu, va dona q ja has arribat fins aki aguanta! i siiii jo allí aguantant bé! comencem la baixada i la Testosterona comença a fer efecte en els machotes pq fan una baixada mlt ràpida....i a 20m meus un de cop vola....literament vola, carda una volta de campana ell i la bici....pobre...res inconscientmnt afluixes una mica i m'he qedat tallada quan qedaven 5km a l'arribada....xo m'és igual stic mlt contenta xq ja tenia la feina feta i molt bones sensacions de cames. :D
    Pepe ara te toca a ti......Ranita vinga comentari! Jordi q tal la brevet???

    ResponderEliminar
  21. Jajaja!!! Maria me quedo con la primera frase: "Jo de expressió escrita cero..."
    ¿Que eres de expresión corporal?.....juajuajua!!
    M'encanten tantes croniques....;-)
    Vinga aquí tothom a dir la seva.
    Pepe, Carlos, Joan Morales, Jordi Trends, Albert Galicia, Dani....vinga tots a escriure 4 ratlles amb el vostre punt de vista...GANDULS!!!
    Roger

    ResponderEliminar
  22. Molt bona sortida. L'horari personalment m'ha anat perfecta, ja que sino, no hauria pogut acabar la ruta.
    Parlan de companyerisne, avui m'han donat una lliçó en Viçens l'Arnau i en Dani, gràcies per els ànims a Collformic.
    Xavi, no sóc ningú per donarte consells, peró si sortisis en positiu estaries amb els de davant. Jordi Trens

    ResponderEliminar
  23. de res jordi! no 'thavia vist mai tant esplèndit!
    ets un màquina! el meu pare increíble com ja he dit abans., i en dani va ser un honor saber que era ell el que venia darrera meu a collsacreu i entrar amb ell de la mà com a la foto del slheck i contador.
    la resta , impresionants només cal donar-se conte del que estem fent,,! (eh roger??) ho haguésis dit?

    arnau

    ResponderEliminar
  24. pd:; pepe bettini vente aquí que a las carreras no se te ha perdido nada! que se nota cuando faltas! jajaj

    ResponderEliminar
  25. Hola compañeros bueno me he perdido vuestra rutas del montseny pero, yo a lo mio (carreras) la de cellera de ter. hemos ido tempranito yo y la Maria. Este año a sido la ruta al reves y, no se si a sido mas dura pero, para mi realmente durisima una media de 38km con 4 puertos no duros pero aun ritmo infernal, al final me quede cortado en el ultimo puerto con un compañero de equipo pidiendome que le llevara hasta meta y yo como soy buena persona pues eso jajajaja, pero llegue con buenas sensaciones, poco poco me estoy poniendo en forma jejeje. bueno hasta pronto

    ResponderEliminar
  26. La brevet de 200km és la mes curta peró s´han de fer.Sortim a les 7 del matí i sempre cara amunt,aquest any és més dura (2700 denivell acumulat),en Lluis i jo ja fem una gupeta de cuatre,coneguts d´altres brevets,anem fen km i passan "repetxus"del 13%...jo fa molta estona que vull parar a esmorzar, peró no passem per cap poble,...després de anar per camins rurals molt trencacames i sense un putu cotxe...al km 120 parem a menjar,girebè el primer que em posso a la panxa,quina gana que tinc,bocata dos birres i cafè,ja soc un altre.Apartir d´ aqui es tot cap avall fins a Manresa el recurregut es guapissim.
    Aquí ja ens tracten de veterans i ens fa molta gracia que la gent d´aquest mundillo ens tractin aixi.Aquesta brevet no te massa historia però forma part de l´objestio final que és la Paris-Brest-Paris(1200km)...ja tenim més clar que em de fer per anar-hi i ja tenim altres companys per anar a França...potser es un objectiu massa agoserat peró per mi no quedarà.Despres d´aquest gran començamet d´any que he tingu,caigudes i accident...aquest diumenge a estat molt bó per tornar a tenir bones sensacions.Així es com a anat aquest brevet,bon temps,bons companys,molt bon recurregut i sobretot es que l´objectiu es mes clar.Fins aviat.

    ResponderEliminar
  27. Pepe: este compañero no será el jefe de filas y el "amo" del equipo??. Pués a cuadrarse y a ayudar. Para esto te pagan. Dilo todo. Jua , jua.

    Pagaria per veure la "afotu" de l'Arnau i en Dani donats de la ma. Ay que bonito.!!...

    tant nivell em cansa psicològicament. més ràpid jo ja no puc anar. Me rindo.

    Us felicito a tots especialment als que heu competit i participat a altres proves.

    A aquest ritme aviat MuntBikes competint al Tour de France.

    ResponderEliminar
  28. ostres ja que tothom diu la seva, no seré jo la que no digui res. Jo estava treballant el ciclisme de base. Mountain bike amb els nens,, en portava tres. Prepareu-vos que aquests repartiran estopa, jajajaja ja els estic entrenant física i psicologicament. Tenen una llista negre penjada a l'habitació...
    Tot i així felicitar-vos a tots, sigui els de ruta del diumenge com els de carreres per fer que el nostre ciclisme sigui més que simplement pràcticar esport.
    Adeu i fins demà amics

    ResponderEliminar