sábado, 7 de mayo de 2011

Diumenge 9 de Maig "Terra de Remences"

Per fí arriba una de les grans. "Terra de Remences" ja està aquí.
La Marxa més important de Catalunya. L'equivalent al "Giro" pels professionals.
En aquesta edició, MuntBikes suma més de 20 participants a "Terra", per el que, el diploma de Club nombrós, ja el tenim assegurat. Enhorabona!!

Desde MuntBikes, us volem agraïr a tots, la vostra participació a "Terra" lluïnt el maillot de MuntBikes.

Us desitgem sort i força. Estem segurs que els vostres temps estaran a l'alçada de la vostra qualitat com a ciclistes, que és molt alta.

Vicenç i Arnau Rebollo
MuntBikes

26 comentarios:

  1. hola a tots: ja tenim Terra de Remences a la botxaca. I de quina manera... Un grup força nombrós de Muntbikes i acabant tots la llarga, ruta dura molt dura. Ens hem guanyat la sortida "tranquila" de la semana que ve amb esmorzar inclòs.
    En quan la meva volta. La primera part, realment em va passar volant, molt bones sensacions i la situació bastant controlada, fins que vaig veure dues noies davant meu, s'em van girar els ulls i es van posar en blanc, jajaja. Finalment aconsegueixo deixar-ne enrera una, de Olot a St. Esteve, i l'altre a Bracons, jejeje... on tothom em deia que era la cinquiena noia.
    Segona part: BRACONS, quina tela, com puja!!! però és el que hi ha i s'ha de fer. Un cop coronat, paro un minut, més no, no sigui que les nenes m'agafin, jajaja. Omplo bidons i cao avall. A Torelló faig un esforç per enganxar-me amb un grup de nois que port al davant. Sort que ho aconsegueixo, així que em porten fins Manlleu. I ale, altre cop amunt. Anava controlant el temps i pensava que podria baixar de les 6 hores. Finalment acabo amb 6:04h. Així que ho hauré de dixar per l'any que ve.
    Tot i així arribo molt contenta i sobretot emocionada, doncs baixo mitja hora respecte l'any passat.
    Conclusió: gran ruta, molt bones sensacions de cames i de cap i a per l'objectiu d'aquest any QUEBRANTAHUESOS.
    Per acabar, vaig fer un bon dinar amb molt bona companyia.
    Adeu a tots i fins la propera amics.
    P.D. tots a penjar la vostre crònica, que a més a més tots teniu coses bones per dir.

    ResponderEliminar
  2. http://www.terraderemences.com/inscripcio/clasificacio.php
    classificacions provisionals!

    podeu solicitar el diploma de la prova imprimit en paper cartulina, a MuntBikes deixant un comentari aqui amb el nom i numero de DNI, el preu és de 1€ simbòlic en concepte de cartulines i tinta.

    gràcies.

    MuntBikes

    ResponderEliminar
  3. Hola a todos!!! Ayer disfruté de un bonito día de ciclismo al lado de todos vosotros, que culminó con una buena comida y una "carrerita" de vuelta a casa jejeje (no tuvimos bastante en REMENCES).
    A nivel personal he mejorado con respecto al año pasado aunque creo que lo mejor todavia está aún por llegar.
    Es muy divertido disfrutar sufriendo encima de la bici con este "grupu".
    Gracias a todos.
    PD: Arnau mañana te doy el DNI para el diploma.
    Fdo. Jose (Calella)

    ResponderEliminar
  4. Hola a tots/es: És veritat que aquest any quasi tots heu fet una, dues i fins i tot tres passes endavant.
    Jose: Si el millor està per venir que tremoli el temps de 4:50 d'aquest any. Ahir quan jo passava per on et vaig passar l'any passat, tu ja devies estar arribant. Et felicito, has demostrat que ets el millor.
    German: Tres quarts del mateix. En un any millorar una hora és l'hòstia. Això segur que et compensa les hores i més hores que passes sobre la bicicleta. Et felicito.
    Arnau: Fa dos anys ni podies amb el Capsacosta i ara baixes de 5:30 a la llarga. Com diu una cançó dels Manel, sou joves i forts.
    Jordi Trens: Carai, carai. Molt bon temps.
    Dani: Tu puedes mucho más chaval!!. Et felicito !! Molt temps parat i tampoc li fots tantes hores per millorar.
    Vicenç: em trec el barret. No ho se segur però em sembla que has fet el millor temps teu i quasi ets top -5:30 h, que ja és l'hòstia.
    Xavi: Per sortir de l'última fila de la graella i anar sempre a remolc, temps boníssim.
    Pepe: Si portéssiu, entre altres coses, bomba per inflar, estaries amb un temps acollonant. Com més gran més bo ets. Ets un bon Reserva.
    Joan: L'any vinent t'agafo roda segur. Ho juro!!!! Que mi deixaré la pell.
    Albert: Ja ets top -6 h. Grandiós crono. Portes un any a un nivell inabastable.
    Roger: Fer el primer any menys de 6 costa molt i t'ho dic per experiència. T'he de dir però que ahir passat Bracons et vas convertir en el meu rival a batre. Va venir d'un pel.
    André i David: Sou l'essència del cicloturisme més pur del grup. Us felicito. En definitiva, els temps a meta son directament proporcionals a les hores de dedicació a la bici.
    I per acabar l'Emma. Boníssim temps campiona. Ara: quan ahir et vaig dir posa't darrera meu ho tenies que haver fet. Jo anava a fer +/- 6 h i a cada port comparava els temps en referència al 2010. Em va sortir clavat i ja veus que vaig arribar només 5 minuts abans que tu.De veritat que no vaig donar ni una pedalada de més. Bé això és mentida, baixant Bracons olorant la sang d'en Roger al davant vaig forçar una miqueta i les cames van enrampar-se una estoneta.

    I als que vau fer la curta, segur que tots teniu el temps que volieu tenir.

    I si em deixo algú que em perdoni.

    Ara a preparar la QH, on tinc la intenció de donar-ho tot i patir el que fa temps que no pateixo. Esteu avisats!!!.

    a reveure.

    quimet

    ResponderEliminar
  5. Quim i Emma que no voleu el Diploma???
    Poseu el DNI!!!!
    Jajajaja!!!

    Roger

    ResponderEliminar
  6. Hola a todos, hemos mejorado en todo en equipo y en calidad ya, se ha visto en esta marcha que es , una de la mas grande que hay. Cuesta mucha prepararla pero, siempre llega muy buenos resultados ya sea, en la corta como en la larga, cada uno sabe las sensaciones como le han ido, para mi la marcha la tenia muy bien estudiada y sabia que iba hacer muy bien tiempo pero, lastima que tuve una averia, ya no vale lamentaciones otro año sera hay, que tomarselo positivamente. Y termino dando mis felicitaciones a todos que han participado, somos buena gente y muy buen equipo ´´ ole´´ muntbike. un abrazo

    ResponderEliminar
  7. Felicitats a tots per la marxa i els "tempassos" que heu fet... La grupeta segueix creixent en número i en qualitat i Terra de Remences segueix sent una marxa tan dura i exigent com sempre ...
    Fins passat Olot es va a sac, Capsacosta es puja a mil, a Ripoll s'arriba a tot drap i de Canes no en parlem... De retorn a la vall d'en Bas se separen els de la curta i quedem els de la llarga que sembla que ens portin a l'escorxador Bracons... Aquí es puja com es pot, personalment el tram final he baixat del 8Qm/H, i qualsevol excés es paga després. La baixada de Bracons, sinuosa, ràpida i plena de "repetxons"-trampa que surten radera les corbes, no deixa recuperar sinó que acaba de cascar les cames, s'insinuen les "rampes" per els constants canvis de ritme i queda arribar a Manlleu on després de trepitjar la cinta comença l'agonia del Condreu, 31 Qm que no s'acaben mai, dividits en tres trams, uns 20 fins passat de Cantonigros que és el pitjor, uns quants de descens i fals pla i uns 4 finals que et rematen abans no comença la baixada...
    La satisfacció la trobem a l'arribar, s'ha acabat el martiri i a meta comentem la jugada, ens avituallem no sense abans estar desorientats de l'esforç fet ... i la "guinda" la posen les patates de la Deu.
    De nou felicitats a tots, als que feu la curta, als que us acosteu a les 5 hores (quin "vèrtig"), als que esteu sobre les 5,30, als que baixeu de les 6 i als que sobrepasseu les 6 ... Penseu que quan anàvem cap al dinar encara arribaven grups a meta.
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  8. Pepe, Albert el DNI para el diploma!!
    Llegiu el comentari del Arnau!!

    Roger

    ResponderEliminar
  9. german morente limones 43445958.Q

    ResponderEliminar
  10. Hola a tots! Una marxa molt dura físicament i mentalment un portes el cos bastant el limit ( parlau amb caire personal) aquest esport te aquesta grandesa un cada un de nosaltres al fa gran a la seva manera.feliçita a l´organització de terra de remences un 10 i com no felicità a tots els companys del grup munt bikes i cc AM

    ResponderEliminar
  11. En primer lloc felicitar-vos a tots per els bons temps que heu fet. I consti que no ho dic per quedar be.

    A mi personalment em va anar quasi perfecte. Seguint els savis consells del meu fill "Arnau". Varem anar de menys a més. I vaig poguer acabar la Marxa em més força que mai. El temps que vaig fer em satisfà molt. Es el millor que mai he fet. Nomes lamento la caiguda a "Can toni Gros". Com l´unic fet negatiu.
    Un gran dia de ciclisme. I és que el temps t´ensenya que en això del "Cicloturisme". Acabes competint sempre contra tu meteix. I és una satisfacció molt gran quant van passant els anys i encara ets capaç de baixar els teus millors temps.

    Felicitats a Tots sou un Grup "Collunut".

    Vicenç Rebollo.

    ResponderEliminar
  12. Lorenzo Jesùs Diaz Bueno DNI 38792352T.Merces

    ResponderEliminar
  13. Personalment,intentare acabar la llarga el any que ve,ya que per culpa del meu problem no la vaig poguer acabar.Felicitats per tots

    ResponderEliminar
  14. La primera "Terra de Remences" a la butxaca!!
    Excel•lent ruta i felicitats a tothom!!
    Aquesta ha començat ben d'hora. A les 5h 15min. del matí!! (la meva dona després de dir-li que m'aixecava a les 4h30 min. automàticament em va dir: "Tranquil Dilluns anirem al psicòleg, realment estàs malalt!").
    Arribo a MuntBikes, carreguem maquines, arriben els companys i som-hi!!
    Al peatge de Tordera es reenganxen la gent de St.Cebrià, Família Pérez i l'Andre.
    Una bona caravana (7 ó 8 cotxes)cap a St.Esteve d'en Bas.
    Arribem aparquem i a buscar dorsal, ens vestim, alguns fan les seves coses ben fetes (jo no!! error!!) i ja es comença a notar el nerviosisme al ambient. Es algo que es sent i no es pot explicar. Ens preparem i cap a la cua de sortida. Mare de déu!!! Quanta gent!!
    8.00h!! Petardazo i ha caminar poc a poc cap a l'inflable. Uns 3 minuts mes tard, passo per sota l'inflable i el xip fa piiiiii!!!. Gaaas!!
    Començo a pedalar a bon ritme amb l'Arnau i en Vicenç, era com anar amb moto per BCN entre cotxe, anàvem passant a gent. 3 boixos de MuntBikes roçant els manillars del altres, passant entre dos, on no passava ni un i vinga, que això li diuen Marxa Cicloturista, pero es una de les nostres carreres de l'any!! Que n'aprenguin!!....;-)
    El primer port Capsacosta no em va semblar difícil, de fet no el recordo molt bé, segon port Coll de Canes tampoc res diferent, però on comença a tenir una sensació rareta (cuidddaoooo!!! crec que hauré de fer un PITSTOP), aquí em trobo amb Adrià que no es troba molt bé, segons em comenta i que s'esta pixant, llavors li comento de fer un PITSTOP a Olot després del port. Em diu que si. Coronem port, faig baixada, i al arribar Olot paro a una BP a esperar l'Adrià per fer el PITSTOP. Passa Albert Galicia que en seguida m'identifica i em pregunta si estic bé (gracies amic!), segueixen passant grups molt xulos de gent i quan veig a l'Adri......ffffiiiiiiiuuuuuuuu!!!!! em diu "passo passo que no em trobo bé!!". Imagineu-vos la meva cara, tal era la meva cara, que la senyora i marit del costat, em diuen: "Si vols te la aguantem nosaltres (la bici mal pensats)i vas al bany". Accepto no havia mes remei, i faig PITSTOP.
    Arrenco i vinga a pedalar cap a el temible BRACONS. Aquí fins arribar a St.Esteve d'en Bas, vaig amb un grup que apreta i les cames ja les començo a notar que no responen igual, i jo pensava: "Ostres i ara a Bracons i Cantonigros que passarà?". Al arribar al desviament de la curta i la llarga, veig al Llorens retornant de la llarga i vaig pensar: "Si jo tinc les cames tocadetes, segur que el Llorens va enrampadíssim".
    El camí cap a Bracons era com anar a l'escorxador, silenci però a la vegada respecte i nerviosisme.
    Faig avituallament d’abaix i comença la tortura...;-) (continua...)

    ResponderEliminar
  15. (segueix...)
    Vaig pujant però j amb les cames tocades i me’n adono que porto els pinyons molt amunt i tan sols això a fet que començar.
    Ja portàvem una estona i visualitzo una equipació MuntBikes, al apropar-me veig que es un tauró moribund a punt de caure a les xarxes del temible BRACONS. Llavors l’adelanto, el saludo i segueixo el meu ritme.Al veure’m el tauró es reanima i li fa l’efecte de cafeïna i s’excita. Segueixo amunt i el tauró es va quedant. Arriba una temible doble curva, desconeguda per mi, amb una pendent infernal. Aquí no puc moure el meu desarrollo i el meu cap diu: “Roger para 30 segons camina i santornemi”. Així ho faig, paro, camino 30 m. I torno a pujar a la bici. Començo a pedalar i sento de fons: “Tranquil Roger no corris”, era el Tauró que ensumava la meva sang i això li donava vidilla, però jo vaig seguir a la meva. Al coronar Bracons, menjo, hidrato i arriba el Tauró. Jo ja estic i sortint, em diu el Tauró: “espera’m que faig una pixadeta i baixem junts”. Decideixo tirar perquè ja havia parat força estona i perquè em temia que el Tauró volia un cadàver que li obris camí per al final donar-li la queixelada final.
    Baixo Bracons sol i arribant a Torelló m’enganxo a un bon grup. Fem Manlleu i comencem el remat final Cantonigros, aquí ja començava a tenir electrificacions a les cames quan intentava donar gas. La qüestió era acabar. A punt de coronar Condreu miro el Super Polar i veig menys de 6 hores, i penso: “Vinga Roger, objectiu baixar de les 6h”. Coronem Condreu com podem i baixada rapida fins l’Arribada. BIEEEEENNNN!!!! 5h58min PERFECTE!!! Menys de 6h. a la meva primera edició personal. El Tauró arriba al cap de pocs segons, menys mal que no l’esperat sinó m’hauria devora’t com un bon depredador que es...;-)
    En definitiva ruta preciosa per la zona, pel recorregut i per l’ambient. Molt ben organitzada. Ja estic abonat aquesta Marxa, compteu amb mi cada any.

    Dades del Super Polar:

    -Distancia: 171,15kms.
    -Desnivell acumulat: 2.615mts
    -Vel. Màx. 75,3 km/h
    -Vel. Mitja 29,2 km/h
    -Temp. Màx. 27ºC
    -Temp. Mín 12ºC

    P.D.: Al finalitzar varem ajuntar-nos tots els amics i va estar genial compartir tots els comentaris amb vosaltres, però em van donar una SUPERNOTICIA!! En Llorens em cedeix la seva inscripció a la QH i podré anar amb vosaltres!!!! Ueeeee!!! Desde aquí vull donar gracies al LLORENS (bautitzat com “El FECSA/ENDESA o L’ELECTRIFICAT” per les seves rampes...;-)...)

    ResponderEliminar
  16. Be, que puc dir que no s'hagi dit ja.
    En primer lloc, vull enrecordar-me de tots, un per un, i espero no deixar-me a ningú: Vicenç, Arnau, Roger, Joan, Albert G., Pepe i Dani Perez, Quimet, Xavi, Germán, José, David, Andre, Llorenç, Adrià, Eric, Carlitos (carinyosament, eh?)i com no de la meva estimada Emma (quina màquina, eh?), no sabeu on us heu ficat, jajaja. Per tots vosaltres, tota la meva admiració i reconeixement per fer que un petit projecte com es "muntbikes" s'hagi convertit en un referent. Com aquí heu demostrat, els èxits arriben sols.
    Felicitats a tots. A uns per ser uns fora serie, a altres per la seva tenacitat, a altres per la seva progressio i a altres només per demostrar que son uns valents...
    De veritat que estic orgullós de poder gaudir tants moments amb tots vosaltres.
    En segon lloc, de la crònica que puc fer de la cursa, fent una lectura positiva, dir que despres del paron que vaig tenir, l'objectiu principal era acabar la llarga amb la mirada posada a la QH'11 i l'objetiu s'ha assolit, pot ser em queda una mica la sensació de haver pogut donar una mica més, però lo fet, fet està i això em te que servir per millorar per la següent.

    Be nois, ja no us dono més el rotllo. Disculpeu que faci la meva crònica tant tard, però es que alguns treballem, jajajajajaja, es broma, no us enfadeu ;-)

    Fins aviat amics, una abraçada a tots.

    Joan Morales

    ResponderEliminar
  17. Upss!!, m'havia descuidat al meu amic Manolo, peça clau per mi en aquesta cursa... quin fallo!!, gràcies a ell, pel seu recolzament i ajuda. Si no hagues estat per ell, crec que quan vaig punxar m'hagues retirat. Ell va estar allà al meu costat i em va donar ànims per continuar..., quin luxe de company i amic.
    Mil gràcies de nou per tot, ets un fora de sèrie.

    ResponderEliminar
  18. Moltes felicitats a tots, no se si sou conscients del gran nivell ciclistic que esteu assolint....simplement acollunant..m´estic pensant si podré tornar a sortir amb vosaltres...haviat tornaré amb el grup i quan acabeu la QH us far,e una proposta per l´any vinent...fins aviat.

    ResponderEliminar
  19. moribund jo pujant a Bracons???? ay, ay, ay, que me desorino !!!!!!. :-)))))).

    Roger, preparat la mar de bé per aquí un meset (QH) o si no seràs devorat sense compassió. Vull fer una QH de pim, pam toma lacasitos. :-)

    Jordi: i tant que podràs. T'asseguro que no mosseguen. Espero frisos la proposta pel 2012. venint de tu penso que serà de molta, molta "envergadura" .

    apa-li nanus, no afluixeu que lo millor està per venir.

    quimet.

    Postdata: com m'agrada que em surtin objectius inesperats. m'enteneu no???

    ResponderEliminar
  20. Quimet cuidado, vigila no siguis tu també un objectiu, jajajajaj

    ResponderEliminar
  21. Hola a tothom. Jordi, ja pots contar amb mi. Vinent de tu segur que és alguna cosa molt xula. Molta sort a la brevet400!!!! d´aquest cap de setmana.
    Quin grupu més maco!!!!
    (jose Calella)

    ResponderEliminar
  22. Quimet, el tema de fer un QH de pim pam toma lacasitos, tu no et preocupis, jo t'anire deixant un caminet de lacasitos perque no et perdis...;-)
    Ens veiem Diumenge esmorzant tots junts a Collsacreu, i no si valen baixes....;-)...Passarem llista!!!

    ResponderEliminar
  23. Emma: m'encanta i em super-motiva ser el teu objectiu. Ara: si unim forces podem fer un tiempazo i fulminar en Roger que "va por libre". Ja en parlarem.
    Roger a la QH "ponte las gafas del cerca porqué vas a flipar. Palabra!!"

    quimet.

    ResponderEliminar
  24. Quim ja estas buscant aliances?
    Que no pots tot sol?
    O potser estas fent cas del: "Si no puedes con tu enemigo, unete a él"? Jajaja!!

    Menú Dissabte nit:
    Primer Plat : Sopa Aleta Tauró
    Segon Plat: Filets de tauró a la panxa amb all i julivert

    Bon Profit!

    ResponderEliminar
  25. Roger:
    Quan llegeixo els teus comentaris, per cert d'un "D’un baix to i d’un baix nivell i d’un baix perfil molt preocupant" (apm), penso: "ese tio es un campeón" (apm).

    Recullo el guant que m'has tirat a la cara, renuncio a qualsevol tipus d'aliances i que guanyi el millor.
    se'm fa la boca aigua pensar en menjar un bon plat de rogerets o altrement dits molls, peox molt apreciat i que als taurons agrada moltíssim.

    Diumenge però, alternaré com si res hi hagués entre nosaltres tot menjant una bona botifarra.

    apa-li, a reveure. Per cert: s'han de penjar els 10 manaments de la grupeta que penso que hauríem de jurar en acte solemne un per un.

    Quimet.

    ResponderEliminar
  26. jjajajajaja, sembla un restaurant xino això amb tant de tauro !!!
    aqui els privilegiats em fet un entreno de professionals amb el team movistar! dema posaré fotos!

    arnau

    ResponderEliminar