viernes, 10 de junio de 2011

Sortida carretera Diumenge 12 de Juny

Ruta: Volta per Terra Negra (previa QH)

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per fer un cafetó i així sortir a les 7h30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Malgrat, Blanes, Tossa (primera rotonda direcció Llagostera), Terra Negra, Llagostera, Caldes de Malavella (repostatge Font), Cal Coix, Tordera, St.Pol, St.Cebrià, Arenys de Munt (cerveseta al pavelló)

Total: 116kms. 4h.aprox.

Perfil:








P.D.: Per anar fent boca, aquesta es una de les imatges espectaculars que us trobareu a la QH.
Quin respecte, no?
















Ens veiem Diumenge!!
MuntBikes

11 comentarios:

  1. Y la gente gritaba: mañana palos, mañana palos, mañana palos... y entonces pensé: mañana me apunto jajajajaja (Hasta mañana! Saludos desde mi nido de calella).

    ResponderEliminar
  2. hola: demà vindré a prendre bona nota de l'estat de forma de tots i cadascun de vosaltres per tal de començar a preparar la tàctica de la setmana vinent. arribaré en un moment dolç, dolç de forma.

    serà veritat?????.

    quimet

    ResponderEliminar
  3. jo demà vindré amb una companya d'equip,....tingueu pietat q vindré dormida....bufff quines hores....q aviat!!!! us esperaré a canet...així puc esgarrapar minutets de son.

    fins demà!!!

    ResponderEliminar
  4. hola: avui molt bona volta.

    perquè sempre s'ha d'anar a patir amunt i amunt, si tenim rutes amb no tanta pujada i molt més divertides??? Almenys per mi.

    Jo, anant tranquilet i xupant roda he fet 32 Km/h que no està gens malament.

    Bé, la propera la QH. Molta sort a tots i als que us importa molt el crono, que aconseguiu el que espereu i no us frustreu.

    Espero que dissabte a la nit anem a veure un mojito.
    :-)

    quimet

    ResponderEliminar
  5. Quim ! Jo vinc. A fer el mohito, i passo del puto crono, encara que estare fortissim! Espero i si no m'es igual, arnau

    ResponderEliminar
  6. Un mojito!!!!Jo m´hi apunto.QH mes igual el crono..... el penso esmicular.... i no és conya.....i si no és aixis amb tallare la cueta.

    ResponderEliminar
  7. ok. però veig que he fet una falta d'ortografia grossa.

    no volia dir veure ( de mirar) si no beure. se que ho heu entès però així queda aclarit.

    repeteixo, molta sort a tot/es. El meu objectiu és arribar sencer a meta i amb la sensació d'haver gaidit d'un dia de bicicleta diferent. Si el crono està normalet molt millor.

    he vist un avanç de predicció de la meteo i sol a tutti pleni.

    quimet.

    ResponderEliminar
  8. Avui a les 7 tots a Muntbikes per parlar com anirem cap a la quebrantaa

    ResponderEliminar
  9. Sortida genial la de Diumenge, varem sortir un bon grup desde Arenys i varem anar aumentant fins ser entre 23 i 25 ciclistes després de Calella, i la veritat es que feiem molta "pachota" veient la cara de la gent dels pobles...;-)...
    Ha estat una sortida conjunta, on hem reagrupat a Tossa i dalt de Terra Negra.
    Després de Terra Negra, de camí a Caldes de Malavella, la veritat es que hem rigut moltíssim, ja que el pilot ha començat a fer sprints i ha lluitar el premi de "La Font" on tothom perdia forces rient i ha estat super divertit (l'anectota de la jornada).
    Després el grup pujant a Cal Coix s'ha trencat, i jo amb Jordi Trens ens hem quedat al mig d'aquestos dos, e intentant enllaçar els de davant, hem preferit afluixar i esperar el grup de darrera per pujar junts. Un cop passat Tordera, ja vora el mar (on hi han Taurons) a la N-II, ha aparegut el Sr.Montmany (alies el Tauró del Maresme, o bé "The Shark" a nivell internacional), fent un super relleu i observant als seus rivals pujant a Sant Iscle. Però tot a quedat en un ensurt, i el Tauró no debia tenir molta gana, perquè no s'ha menjat a ningú.
    Hem arribat al Pavelló i hem repostat tots entre riures i comentant la jugada.
    Dit això, Srs. i Sres. en veiem a la QH, i no us estresseu que : "La suerte ya esta hechada..."

    ResponderEliminar
  10. Fel.liciutats a tots. Sense excepcions. Heu fet uns temps impresionants. En especial el mesu fill Arnau, que ha fet un tiempazo (6h.37m). Que em fa sentir molt orgullos.

    En el que respecte a mi. Em sento en un nuvol. Fa onze anys vaig fer la meva primera "QH", amb un temps de 8h.33m. Onze anys depres he fet 6h.54m. I si com vaig dir. Tu sempre lluites contra tu mateix. Aixó em fa sentir amb una plenitud interior absoluta. I es que a vegades: "La vida es Bella".

    Per últim agraïr a l´Emma l´organització de la estada a Sabiñanigo. Ha estat perfecte. un 10. "Gracies Emma".

    ResponderEliminar