martes, 26 de julio de 2011

2012 a la vista...

Hola a tots,

Com que post- Vallter 2000, hem tingut un cap de setmana de reflexió a la presentació de Scott 2012, on hem tingut temps d'analitzar com anem i com estem, ens auguren boníssimes perspectives per la grupeta aquest 2012. Hi han un munt d'idees sobre la taula, de la mà de molts integrants del grup, que aviat és posaran en marxa, farem un bon sopar d'hivern coincidint amb l'inici de temporada, on planificarem la temporada d'una manera evolucionada i millor. Per fer créixer el grup en nombre i qualitat. Qualitat, en una temporada millor planificada, amb fases d'entrenament classificades per l'època del any, amb els que farem encara més bon paper allà on anem.
Reptes i projectes nous, sempre en la línea de creixement continu que portem, gràcies a l'esforç de tots vosaltres.

El Diumenge es va assolir un repte més dels innumerables ja, i els que queden faran tenir encara més ganes de bici, i ganes de grup.

Us felicito a tots per la fita del Diumenge tot i que jo vaig pujar fins dalt, se'm va passar molts cops pel cap de fer mitja volta.

Aprofito també per animar a la gran quantitat de lectors i aficionat que sabem que té aquest blog, a que s'apuntin al grup, ja que per molt difícil que sembli els reptes que fem, tots hem començat exactament del mateix lloc: de ZERO.

Bona temporada a tothom.

Arnau, Vicens i en nom de tots,
MUNT BIKES

No hay comentarios:

Publicar un comentario