miércoles, 6 de julio de 2011

Sortida carretera Diumenge 10 de Juliol

Ruta: Volta a Osor (Girona)

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar per sortir a les 7h.15min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Tordera, Sils, Sta.Coloma de Farners, Anglés, Osor, Sant Hilari Sacalm, Arbucies, Breda, St.Celoni, Collsacreu y Arenys de Munt (i cerveseta al pavelló)

Total: 131kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande

Perfil:







P.D.: Reserveu-vos el 24 de Juliol que es farà una de maca, grossa, històrica i internacional. Que serà??....;-)

Ens veiem Diumenge!!
MuntBikes

8 comentarios:

  1. AVEURE SI VINC A REHABILITARME,,, DESPRES DE NO FER UNA SORTIDA DE DIUMENGE DESDE LA QH, I FER 12 DIES QUE NO TOCO LA BICI!!! TANT DE TREBALLAR... NO SE SI SERÀ BÒ..

    ARNAU.

    ResponderEliminar
  2. Roger... Sense la teva crònica la vida muntbikera no té sentit... Escriu-la aviat, please!
    Albert

    ResponderEliminar
  3. Doncs bé, primer de tot gracies Albert per el teu comentari, però com bé sabeu estic esperant un "RETOÑO" que es dirà POL, i les obligacions de bricolatge i altres menesters em criden, però tot i així intentarem continuar amb la labor de cronista...;-)
    Bé doncs som-hi:
    A les 7h del matí just quan baixo Riera a baix em trobo Sr.Roig, Dark Vader (sense casc) i Andre pujant riera amunt...???..."On aneu??" - "No que el Ateneu, no ha obert i anem a fer un cafè", i jo penso "Doncs som-hi, el cafè es imprescindible!". Anem al TAS-TAM, on acabaven de obrir i ja tenien la terrassa plena amb tot de jovent tornant de festa. Entrem a demanar cafès, després d'unes mirades d'aquelles que et repassen de dalt a baix, on més d'un afectat per la festa major, deuria pensar: "D'on cony han sortit aquests astronautes?" Fem els cafès i cap a l'Ateneu.
    7h12min: allí estan tots els companys ja esperant, i encara l'Ateneu no ha obert...:-(
    7h15min: comencem a sortir i ens trobem Arnau!! (com li agrada apurar....;-)...)
    Som un bon grup (Albert, Arnau, Vicenç, Martí, J.Roig, Andree, Llorenç, Dani, Pepe, Germán, J.Morales, Manuel, Jordi Trens, amic Jordi Trens, Alex Sullastres i després ens varem trobar al company Esteban). Si m’he deixat algú, ho sento, però ja som molts com per retenir-vos a tots en ment.
    Comencem a rodar per la N-II a un bon ritme i tinc bastant mal de cames. Les hores de bricolatge i el posterior puja i baixa pes per les escales del dia anterior sembla que es noten. Passem per Pineda i comença a fer caloreta i s’escolten comentaris retòrics dient: “Sembla que passarem fred”. Doncs dit i fet, per parlar, comencem a pujar Cal Coix i es comença a tapar poc a poc, fins tenir una boira densa densa, que no permetia veure a més de 50 m i fa fresqueta.
    Quan coronem esperem a reagrupar el grup i seguir junts. Desviament per Sils direcció Santa Coloma de Farners. Arribem a Sta. Coloma i abans del desviament cap Anglès, l’Esteban fa una passada a tots bestial (crec que portava un motoret i l’estava provant, això esta per confirmar). Degut a aquest sprint, es passa de frenada i segueix recte, on tots ens desviem cap Anglès. Una mica més, i no el podem ni avisar ni xiulant, estava a uns 100m ja!!! Carai amb el motoret, hi ha rumors que el botó del OFF no funciona molt bé....jejeje!!
    Un cop ens desviem, això ja comença a pujar poc a poc cap Anglès i es començar a notar el mal de cames de “Bricomania”. Arribem Anglès junts i ens desviem cap a Sant Hilari Sacalm.
    Son 24kms. d’Anglès a St.Hilari Sacalm, però quins 24 kms.!! Passem per Osor i son molt bonics, molt frescos i no molt forts, però això si, constants. Molt adients climàticament per fer a l’estiu.
    Pujem mínimament en grup, però poc a poc es van fent 2 grups. Jo intento aguantar amb el grup de davant fins que afluixo (per raons obvies) i ens quedem l’Albert, Jordi Trens, Alex Sullastres i jo. Ara ja son 3 grupets: els de davant, els de darrera i els del mig...;-)
    (continua...)

    ResponderEliminar
  4. (continuació...)
    El grup de davant es trenca i es queda “rezagado” Germán i algu més (no se qui era), que el grup del mig visualitzem davant nostre. Això fa mantenir un bon ritme i em poso davant una bona estona on intento mantenir un ritme constant. L’Alex Sullastres es despenja i ens quedem l’Albert, en Jordi Trens i jo. Però al cap d’una estona, malauradament, s’encén la llum i sona l’alarma de: “Para, o t’explotarà la bufeta”. Ja feia estona que estava encesa la llum, però vaig intentar allargar fins a St.Hilari, però no va poder ser. Vaig aturar-me, buidar el depòsit, i tornar arrancar, quan tot just arribava l’Alex Sullastres. Vaig seguir una estona amb ell, intentant anar al mateix ritme, però desprès vaig continuar al meu ritme, sempre amb el seu permís...;-)
    Arribem a Sant Hilari Sacalm, reagrupem, omplim ampolles d’aigua, menjem... i després d’estressar a la Sra. del forn continuem el camí.
    Fem la baixada de Sant Hilari a Arbúcies ràpid, amb una mica d’inconsciència, i amb un Llorenç eufòric baixant a fons i pedalant-ho tot, fins les baixades de 70km/h!!
    Creuem Arbúcies i ens dirigim cap el desviament del Coll de n’Orri. En aquest transcurs, el Martí te una averia mecànica (buje mig sortit) i decidim para just quan agafem el desviament cap a Coll de n’Orri. S’avisa al grup, però no s’atura i decideix parar a dalt del Coll. Parem l’Arnau, en Vicenç, jo i en martí clar. Sort del super mecànic Arnau, que va poder solucionar el problema amb poques eines (com el MacGyver). A mi m’envien a avisar al grup, per si algú te presa. De camí al Coll, em trobo un ciclista que esta fent uns moviments rars amb les cames i conforme em vaig acostant reconec que es en Llorenç (acalambrat perdut, podia donar llum a tot el Maresme). Li dic que tranquil que l’Arnau, en Martí i en Vicenç estan darrera i que s’ho prengui amb calma. Corono, aviso a la gent de l’averia, i tot just passen en Llorenç que va baixant. 2 minuts més tard, ja arriben els de la averia.
    Baixem cap a Breda junts i agafem la carretera cap a Sant Celoni. Allí ens quedem un grup per poder portar a en Llorenç fins Arenys, i un grup decideix anar tirant ja que alguns tenen una mica de pressa. La carretera fins Sant Celoni es va fer eterna, es avorrida, lletja, perillosa i no aporta res (algú ho havia de dir).
    Tots varem fer una bona labor de companyerisme, però en especial l’Arnau i el Manuel on van anar empenyent una bona estona al Llorenç. Varem passar per Vallgorguina i pujar Collsacreu (mira que es punyetero).
    Arribada al pavelló, cerveseta i entrepà més que merescut amb tots els companys de fatiga.

    ResponderEliminar
  5. amb aquestes cròniques tan detallades, no tinc ni que venir. gràcies Roger.
    quimet.

    ResponderEliminar
  6. que és això que surt ara i que diu: Tu comentario serà visible tras la aprobación. ( qui aprova??)

    Censura??????. no m'agrada!!!!!!!

    quimet.

    per cert, segueixo pedalant i més ràpid que mai.

    ResponderEliminar