martes, 23 de agosto de 2011

Sortida carretera Diumenge 28 d'Agost

Ruta: Pujada al Turó de l'Home (Volta pel Montseny)

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, St.Pol, St.Cebrià, St.Iscle, Collsacreu, St.Celoni, Mosqueroles, La Costa del Montseny, Fontmartina (Font), Turó de l'Home, Les Antenes, reagrupament al PK20 de la Crta. de Sta. Fe (Font), Campins, St.Celoni, Vallgorguina, Collsacreu, Arenys de Munt (cerveseta al Infinit a la Plaça de l'Església).

Total: 99Kms. 4h30min. aprox.

Ver mapa más grande






P.D.
: IMPORTANT saber, que un cop es coroni el Turó, s'anirà baixant directament cap a Les Antenes i cap a la Crta. de Sta. Fe, on ens reagruparem tots al km. 20 (Font).

P.D.2: Qualsevol persona nova, que tingui algun dubte, ens pot escriure als comentaris i es respondrà el més breument possiblet.

Us esperem a tots, fins Diumenge!!
MuntBikes

39 comentarios:

  1. Hola. Jo no sóc nou, però: PER QUÈ EL TURÓ DE L'HOME?????? tenim sort de no tenir l'Everest aquí al costat ja que si no cada dia allà. Ho dic de bon rotllo, però tanta i tanta pujada ja cansa no??????? Ho dic per a mi, que consti.

    Apa-li que us vagi molt bé. ens veiem.

    Quimet.

    ResponderEliminar
  2. quim a les 7 allà com un clau!! no et posarás a plorar a aquestes alçades!

    ResponderEliminar
  3. !!!Bufff...... EM MATAREUUUUU!!!!

    Quina por!!! voleu dir aue vingui... Oi oi oi!!! Amb prou feines pujaré Collsacreu!!!!

    Muaaaaaass!!!

    Fuentes

    ResponderEliminar
  4. Quim estem parlant de menys de 6 kms de un total de 99kms!! Vingaa t'esperem!! Com un clau al Ateneu!! A part, necessitem algu que ens porti en safata de plata...;-)
    Anna tu tranquila, t'aseguro que t'agradarà molt, es una ruta molt bonica.
    Saluuut!
    Roger

    ResponderEliminar
  5. Bon dia Anna, em presento, sóc l'Emma. Encara no ens coneixem però ja he sentit ha parlar de tú.
    -Que bé companya nova.
    Ves i puja el Turó, no tinguis por (jo aquesta sensació al principi també la tenía, però es supera), una pedalada darrera l'altre, el cap al seu lloc i cap a munt, t'asseguro que hi arribaras i a més a més tindras una satisfacció enorme, així que no t'ho pensis. (pensa que hem de fer pinya i començar a espantar-los, jajaja).
    Homes de la grupeta, prepareu-vos que les dones faran pinya i atacarán, jajajajja.
    Adeu amics fins la propera que no se quan podrà ser, a lo millor demà.

    ResponderEliminar
  6. Hola Emma! Encantada!! Jo també he sentit parlar de tú!!!m han dit que ets un crak!

    Moltes gracies x els anims! Ja t explicaré com m anat i si pots venir millooooooooor!

    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  7. Gent!!! M'estic pensant venir, em fa un pal q t'hi cagues fer el puertaken.....roger 6km?? q passa q la pujada comença al mirador? i la costa del montseny i mosqueroles llanito no? jajajajajajaja
    No se si vindré, si no vaig q us molt vagi bé!!! a veure si després em passo x l'infinit!!
    muaaaa grupetaaaa

    ResponderEliminar
  8. maría a les 730 surts de canet! que per allà passem! ok?? avera si ara resultará que som cagones! jejeeje apa!

    arnau

    ResponderEliminar
  9. A les 730? q horas son esas? MUAHAHAHA!!! si sóc una cagona o digali com vulguis.....em fa massa pal....buf buf! tinc cero ganes de pujar al turó, mosquerioles, la costa.....

    ResponderEliminar
  10. Anna: Ves-hi. és molt dur però com diu l'emma, fer-ho recompensa i molt. Recordo quan l'emma va pujar-lo per primera vegada i ara ja és la DONA del Turó de l'HOME. A la que pot allà va. I dir que amb una depredadora ja en tinc prou, almenys jo. Controlar-ne a una costa molt però a varies em tornaré boig. Amb els xulos del Dream team ja no puc (per ara), però qui riu últim riu millor eh??????

    quimet. la meva religió em prohibeix pujar al TH :-) :-)

    ResponderEliminar
  11. jajjaja, quim el dream demà fará de les seves o que?? jo no sé que faré avui estic una mica fet caldo.. pero ja soparé fort! i intentaré treballar poc avui.. avera si muntbikes em deixa.. ;)

    arnau

    ResponderEliminar
  12. Hola a todos!!! Una pregunta hay venta anticipada para el palco VIP para mañana? Reservarme una, porque tengo las piernas "duritas", ayer 4 Can Carreras y hoy un turo +7repeticiones de los 2ultimos km + 1 Can Carreras.
    Saludos!!!
    (Jose Calella, a la que tenga un gramo de fuerza ataco aunque solo duré 5seg.)

    ResponderEliminar
  13. Perdonad por confundir el pretérito perfecto con el presente de durar.
    Saludos!!!
    (Jose)

    ResponderEliminar
  14. ole jose!! jajjaja lo tuyo és la cantidad eh! vamos a pedir al ayuntamiento que haga una carretera que llegue más arriba solo para ti! jajajaja

    ResponderEliminar
  15. Jose: ets un "brutu" :-) 7 vegades? Record guinnes.

    Quimet

    ResponderEliminar
  16. Dios mio!!! 4 Can Carreres?? Cuando estas subiendo la 4 vez, tu cabeza que te dice? Y que sientes en las piernas? Jose, el año que viene en la QH2012, al dia siguiente la repetimos, te parece...;-)...?
    Quimet no ens portaràs en "safata de plata"? Vine i evita el TH, tal i com indica la religió. Per cert, crec recordar que l'hivern passat deies que el Turó no tocava en èpoques de fred, i ara a l'estiu tampoc. Quan toca llavors?

    ResponderEliminar
  17. Gracias a todos vosotros cada día me gusta + ir en bici, cada uno a su ritmo pero lo importante es pasar un buen rato, y eso siempre lo hago cada vez que salgo con la "famili" MUNTBIKES
    Hasta mañana Salu2!!!!!
    (Jose)

    ResponderEliminar
  18. Alli estaremos mañana, a sufrir un poco...que daño hacen ahora las cervezitas del verano...
    Javier

    ResponderEliminar
  19. Vaya salida,por mi parte genial y creo que todos estamos bastantes contentos,estoy super contento,me he encontrado muy bien y la verdad es que no cambiaria nada ni siquiera la salida de cadena,Arnau siempre me gusta ir con tigo pero no creo que tu seas de los que no sepan ni perder ni ganar pero estas cosas que hacen te desmerecen tus victorias que no son pocas solo te pido el mismo respeto por todo lo demas muchas gracias por la oportunidad firmo GERMAN

    ResponderEliminar
  20. Buenoya aprendere a perder! Y lo del dedo er a en broma, pero esque ya de salida me estabas amenzando de lo que me ibas a hacer, jejej el dedo era un resumen del resultado! :) jejej

    ResponderEliminar
  21. Eoooo, por si a alguien le interesa, ya he llegado a casa!! Estáis todos muy fuertes, Vicenç recuperaté pronto. Nos vemos en el TURó!!! (espero durar más de 5seg. jejejeje)
    Fdo. Jose

    ResponderEliminar
  22. Desde luego que si,estas muy fuerte y creo que nadie aqui lo discutiria,solo que cada uno gana y pierde con su propio estilo y desde luego tu estilo de ganar a mi no me va,te he visto perder y la perdad es que prefiero que ganes ja,ja,ja.

    ResponderEliminar
  23. Hola a totes/tots:Us veig, per ser final de temporada, molt bé. Més que bé. Per cert, coronant Collsacreu, em passa la Maria a 25 i em diu : DEPREDADOOOOOORAAAAA!!!!!.Només faltava això. I la titular, que evidentment a fet el TH, no gens lluny. Dream Team, m'associaré amb elles i els +50 i us maxacarem. :-). :-)

    German: a veure si saludes!!!! I dir-te que aquí no guanya ningú. guanyem totes/tots.

    I vigileu amb es cotxes que adelanteu baixant que no soporten que una bici els superi.

    quimet

    ResponderEliminar
  24. Por supuesto cuando te he visto no me ha dado tiempo te pido disculpas pero tenia mucha prisa.Nos vemos el Martes.Soy German

    ResponderEliminar
  25. Hola companys: sortida dura i etgigent amb un mateig,crec que a sigut un dia estrany a un la sortida gent nova, molta tensió,escapades el primer km,Collsacreu a plat i despres, un rosari de companys pojant el calvari del turo, crec que las sortides de germanor s´han acabat.Els diumenges s´ha d´estar per la feina i si no al PALCO, la preparació i mentalitsació durant la setmana i la mare de las carreras el DIUMENGE cada DIUMENGE......també crec que tindriem que fer una clasificació per punts per tal de controlar al guanyador i al final de temporada regalar-li un pernil o dos.GREMLIN

    ResponderEliminar
  26. Jajajajajaja!! Quim com he rigut amb el comentari....no t'he passat dient depredadora....he dit....CORRE Q VE LA DEPREDADORAAAAA!!!! jajaja!!! Es q ja saps "bicho malo nunca muere" i la tia (amb tot el respecte, emma) ha pujat al TH i encara stava allà donant guerra, q consti q jo els últims 6km m'he rajat q em fotia un pal q t'hi cagues, la marianella pobreta no pot aguantar aquests ajetreos de la merda d'asfalt...jajajajaja!!!
    apaliiiii nus veiemmmm

    ResponderEliminar
  27. Bona sortida amb més de 22 ciclistes!! Això comença a ser preocupant!!...;-)...i encara falten alguns que estan de vacances (doneu-vos, tots els que no heu vingut, per eludits!! Us esperem!!).
    Hi han rumors a l'Administració Central, que la DGT juntament amb els Mossos, estan intentant contactar amb el "staff" de MuntBikes per posar-nos 2 motos davant i un cotxe darrera cada Diumenge quan sortim. Us seguirem informant de les negociacions.
    Pensava que Monsieur Montmany vindria per portar-nos en "Safata de Plata" com la setmana passada, però no ha estat així...:-(
    Així doncs en Martí i jo hem posat un ritme constant per fer una sortida neutralitzada i aprofitar per escalfar una miqueta.
    5 min. més tard, en Dark Vader, que el motor no li funciona fi per sota de certes revolucions, ha augmentat 2 puntets i s'ha escapat 10 mts., l'Arnau ha anat a comentar-li alguna cosa, i alguns s'han imaginat una escapada i ja s'ha "liat" grossa.
    El pilot ha seguit al seu ritme escalfant, gaudint del paisatge, la Maria despertant el veïnat i pujant tranquils per St.Cebrià i St.Iscle.
    Un cop arribats a 4 carreteres començant a pujar Collsacreu, de cop i volta estampidaaaaa!!!! salten 3 ó 4 davant, uns altres intentem seguir-los, altres que ni s’immuten i viiiiiingaaaa tota la carretera “esparcida” de ciclistes (m'agradaria veure l’ imatge en helicòpter, deuria ser dantesc!!).
    Baixant ens hem agrupat un bon pilot, i en Manolo, Javier, Raul i Jordi Roig han començat a rodar molt ràpid com si ens anés la vida i menys mal que el Sr.Roig els hi ha comentat: "Afluixem perquè ja tindrem temps de corre".
    Creuem St.Celoni i comencem a pujar cap a Mosqueroles i aquí ja comença a picar poc a poc.
    Van passant els kms., arribem a La Costa. Tinc bastant mal de cames i abans d’arribar a Fontmartina amb l’Adri, agafem un grupet que teníem per davant. Llavors erem en J.Roig, Javier, Manuel, Alejandro, Adri, Raul i jo. Al arribar a Fontmartina hi ha un “amago” de parar per reomplir aigua, però un parell diuen que no paren, l’Adri tampoc i jo paro. Però al veure que no parava quasi ningú (només en Raul i Javier) decideixo arrancar abans de que marxi el grup per no anar sol. De poc va servir, al cap de poca estona ens varem quedar l’Adri i jo sols.
    Poc metres més endavant, em vaig quedar sol. L’Adri va tirar per intentar agafar el grup.
    Un cop sol hem va passar pel cap moltes vegades quedar-me a baix del Turó esperant el grup, però un cop al creuament, em va succionar i no vaig poder evitar-ho.
    Començo a pujar la tortuosa pujada i cada vegada em costa mes moure les cames. No tinc quasi forces i afluixo moltíssim el ritme. M’atrapen l’Alex i un company nou que no recordo el seu nom, però es marxen no puc anar amb ells. Finalment un metres abans de coronar, el Gremlin Dolent em passa com una bala. Arribem a dalt i baixem amb l’Alex junts la horrorosa baixada, trenca bicis, trenca neumàtics, trenca culs, “jode riñones”, casca mans i avantbraços...en definitiva una merda baixada (algo ho havia de dir).
    En dirigim cap a Les Antenes i tot just agafar la Crta. Sta. Fe ens trobem tots els companys reagrupats a la Font del km.20.
    Un cop allí, alguns amb pressa, decideixen baixar i alguns altres esperem als demés. Carreguem aigua, comentem la jugada i sobretot riem molt, i desprès d'enviar un SMS a l’Anna, rebem un altre dient que ha anat baixant per l’altre cantó cap a St.Celoni.
    Comencem a baixar cap a St.Celoni i ja cansadets, decidim pujar tranquil•lets Collsacreu per intentar anar tots junts. Durant aquest desenllaç, ens trobem a Monsieur Montmany que puja amb nosaltres. Coronem i cap avall a fer la cerveseta a la Plaça de l’Església.

    ResponderEliminar
  28. roger molt ben explicat.. això és el que va passar amb la ''escapada'' no tenía intenció que ho fós, pero mira per on ja hi érem liats!..

    bueno aprofito per animar a l'ana que ahir es va quedar una mica penjada.. el ambient va estar caldejat desde principi, tots esberats i a pals fins a dalt., també era una ruta més fàcil en el aspecte de que no anàvem molt lluny.. ens moviem en molta duresa però aprop de casa, de totes formes tinc entès que algú et va anar esperant a sant iscle i collsacreu..
    No et preocupis que tots hem començat per el mateix lloc.. cada dia veuràs que arrives un pèl més lluny.

    arnau

    ResponderEliminar
  29. Fue una ruta muy bonita! Mi primera subida al Turó, asi que me lo tome con calma y precaucion, el final es duro, sobre todo al estar tan descubierto del aire.
    Acabo de crear una ONG para recaudar ayudas y poder asfaltar los 6k finales del Turó, seria un gran avance para la humanidad! :)
    Me gusto la subida al Collsacreu en bloque y sin tirones (hasta el final, claro..)asi mola, y se crea mas tension! jajaja
    Vicenç, gracias por animarme en los ultimos metros..respect!! :)
    Nos vemos en la carretera!

    JAVIER

    ResponderEliminar
  30. Hola gent!! Que tal!!!!

    Tot hi arribant a la una a casa meva, feta pols i morta estic super contenta d haver pujat fins a dalt . A collsacreu ja em vaig despenjar una mika ( mica força) i com no sabia el cami vaig anar st.m. De palau tordera....fontmarina. Ja havia assomit anar sola i em vaig dur una sorpresa quan us vaig trobar!!
    Quan em vareu trucar no sentia res i em veu acollonir quan el miss al mobil deia cap a santa fe. No volia mes pujadaaaaa!!jaja!!
    La baixada va ser moooooolt dura!! No se si mes dura k la pujada!!tremolava tot i les mans mortes de frenar!
    Em sap greu si hem veu esperar molt i total x res, no podia correr mes!!

    En difinitivaaaa!!ja tinc un altre a la buxaca!!

    Petons!!

    Ana Fuentes

    ResponderEliminar
  31. 32 comentaris, això si que m'agrada cadascú dient la seva i cada dia som més! amb les noves incorporacions, anna, gabriel, diego, javier, albert, etc etc etc, perque cada día apareix un!

    us fel·licito!

    arnau
    MuntBikes

    ResponderEliminar
  32. aquí tothom s'escapa sense voler, eh Arnau. quan un està al davant amb alguns metres, no regala ni de conya i jo inclòs.

    :-). Per cert, ahir vaig pujar a Sierra Nevada amb els rodillos. Guai i amb asfalt perfecte. :-)

    quimet

    ResponderEliminar
  33. jejje, el asfalt del turó estava pitjor! escapat fins dalt ale, q n'aprenguin jejej! ;)

    ResponderEliminar
  34. Ahir Dimarts tènia ganes d´estar una estona al bar despres d´un dels vostres entrenamenta o carreres o com li vulgeu dir i la veritat es que no em va agradar GENS ...la gent discutint qui era el millor...que si yo te gané que si me chupas rueda...total erem uns dotze,tres enprenyats iels altres sense dir res ...gairebè ni ens varem dir adeu.
    A mí m´agrada molt parlar de bicis i de tot el que l´embolta i ahir vaig perde el temps en mig d´una grupeta(dubto que o siguem)que crec que és la meva.
    A mí ,i altres ens varem sentir incomedes...no m´agrada la gent que dona lliçons de com anar en bici i fer grup...tampoc m´agrada la gent que creu que el nivell d´un CICLOTURISTA és medeix per els seus temps en unes marxes determinades.
    Esta venint gent nova que em sembla que esta flipant amb molt de nosaltres i seria important fer-los sentir dins del grup i no fora.
    El bolg esta molt bé, però la gent que no es del grup em comena que sempre estem barellats...hauriem de reflexionar si volem seguir aixi o no.
    Fins aviat.
    P.D:no he volgut molestar a ningú,i si ho he fet li denano disculpes.
    JORDI ROIG I MONTSANT

    ResponderEliminar
  35. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  36. Hola Jordi por mi parte te pido disculpas por lo que tubistes que aguantar yo jamas entro en estos trapos pero te puedo prometer a ti y a todos mis amigos que esto no volvera ha pasar.Dicho esto me gustaria que mi amigo de batallas borrara su comentario por que lo encuentro ofensivo,soy parte de esta crupeta y merezco respeto,creo que cada uno entrena como puede y como quiere segun las necesidades de cada persona,si algun dia voy con vosotros y mi ritmo no es el adecuado me lo decis y punto,pero tambien me podeis dejar marchar y todo arreglado nadie obliga a nadie a correr si no quiere yo no llevo ha nadie atado a mi.Vicens no olvides que yo estoy aqui por tu culpa tu me has enseñado todo lo que se necesita para ser un buen cicloturista y recuerda que ese respeto jamas te lo faltare tu eres mi mayor referencia y modelo para seguir.Gracias a todos por que somos la grupeta que todo el mundo mira y dice cuidado con munt bikes que siempre van muy rapidos soy GERMAN

    ResponderEliminar
  37. Hola: si que és veritat que moltes vegades ens cabregem, però passa ràpid i és una mica el tarannà d'una grupeta on ja si barregen molts tipus de caràcters , edats a més de diferents formes d'entendre la bici. Estic però amb tu, que quan estiguéssim asseguts prenent algo, les discussions fora de to s'apartessin.

    I també dir, que particularment si que m'he enfadat a vegades ( totes gravades en pedra picada :-) ) i ho he escrit, i moltes altres vegades, el que escric és conya marinera i provocació per tal d'arribar com és el cas al 37 comentaris en una sortida. Pocs club ho poden dir, per no dir que cap i mira que i perdo el temps en Internet.

    Visca MuntBikes i la mare que ens va parir a tots. Som com tothom qui més qui menys però se'ns coneix que som d'ARENYS. :-)

    quimet. Amb una calipandria de campionat :-((

    ResponderEliminar
  38. Hola companys, cada dia m´agrada més aquet blogc....som la hostia del mon mundial sensa això i les esbatusades del diumenga...... la meva vida no tindria sentit......que grands que souuuu......a.....us deixo que tinc que entrenar....................GREMLIN.

    ResponderEliminar