viernes, 9 de septiembre de 2011

Sortida carretera Diumenge 11 de Setembre




Ruta: Volta a Riells (Entreno Marxa Pineda)

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar per sortir a les 7h.30min.
Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Calella, Palafolls, Blanes, Tordera, Hostalric, La Batlloria, Breda, Pujada Riells, St.Celoni, Vallgorguina i Arenys de Munt (cerveseta al Poliesportiu ó al Infinit a la Plaça de l'Església).


Total: 91Kms. 3h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

P.D.: Reagruparem a dalt de Riells.

Us esperem a tots, fins Diumenge!!
MuntBikes

10 comentarios:

  1. Hola a tothom,
    Quina mania en entrenar una marxo o el que sigui la setmana anterior!!...
    Per cert, he sentit a dir que volen acabar al Castell de Montsoriu.... sots dit!
    Albert Bañeres

    ResponderEliminar
  2. podriem pujar al castell que fer lo de riells es aburrit

    ResponderEliminar
  3. nooo vinc!! aniré amb els " veteranus" a bellvitge!!! q vagi mlt bé!!

    ResponderEliminar
  4. Hola!!

    Jo si us va bé vindré a patir amb vosaltres!!

    Fuentes

    ResponderEliminar
  5. i tant que tens que venir ana!
    faltaría més!!
    jo també vindré., ;)

    arnau!

    ResponderEliminar
  6. hola compañeros menuda salida.Desde el primcipio se sabia que iba ha ser una salida muy rapida solo tenias que ver lo rapido que hoy la jente queria ir,al Roger y un presente nos hemos tenido que dar un calenton para contactar con el grupo,la verdad es que solo tenias que ver la jente tan cañera que habia hoy,en el puerto se ha ido a mil mi cabeza me decia que me descolgara pero mis piernas me decian lo contrario gracias que al final he tomado la decision correcta,la verdad es que ha sido durisimo pero ha merecido la pena,Xavi ha hecho lo que seria la ultima escapada del dia asin que por que no,veamos lo que pasa,el grupo perseguidor no se ha hecho esperar capitaneado por el todo poderoso Dani en pocos kilometros la escapada se ha venido abajo,pero la cosa no queda hay,el segundo grupo no es cojo y ponian las cosas muy dificiles,gracias al Xavi que nos ha hecho un relevo de dos kilometros a mas de 38kilometros por hora hemos llegado,a las 10:25 en casa ni mi mujer se lo cree cuando me ha visto me dice que hoy si que te hass cansado rapido,ja,ja,ja,sin comentarios.

    ResponderEliminar
  7. estuvo muy bien hoy, una salida corta, por la hora en la que llegamos!!

    Javier

    ResponderEliminar
  8. Mooolt bones!! el diumenge se'n van enganxar els llençols i em vaig dormir...jejeje!! A les 8 30 vaig sortir i vaig fer una bona ruta amb l'equip d'en Gabi.

    Aquet diumenge me apuntat a fer la ciclo de Pineda, la veritat es que estic una mica cagadaaa, jajajaja!! M'agradaria fer el recorregut un parell de cops abans de diumenge. Algú s'apunta?

    Petons!!!

    Ana Fuentes

    ResponderEliminar
  9. ana jo treballo a muntbikes a tope, sinó aniría,, pero prou feines tinc per sortir dimarts i dijous.. :) pd; jo no em vaig dormir pero em van canviar el despertador de hora que més o menys és el mateix.. :)

    ResponderEliminar
  10. Me imagino que el domingo la mayoria ira a la marcha de Pineda...Yo no voy a ir, me gustaria hacer aprox 120-130k ¿Habra una salida del club? Si alguien sale, o se quiere animar, avisarme.
    Javier

    ResponderEliminar