viernes, 7 de octubre de 2011

Sortida carretera Diumenge 9 d'Octubre



Ruta: Volta al Volcà de la Crosa

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Calella, Tordera, Cal Coix, Aeroport Vilobi d'Onyar, Aiguaviva, Volcà de la Crosa, St.Dalmai, Sta.Coloma de Farners, Riudarenes, Mallorquines, Hostalric, Tordera, Calella, St.Pol, St.Cebria i Arenys de Munt (cerveseta al Poliesportiu).


Total: 124Kms. 4h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

Us esperem a tots, fins Diumenge!!
MuntBikes

2 comentarios:

  1. Cerveseta al ziamm!!! que al pavello no ens volen ;)

    ResponderEliminar
  2. Si, si, m'agraden aquestes sortides més aviat planeres, tot i que la d'avui ha estat, al meu parer dura pel fort ritme que alguns (va per ells) han marcat només de sortida. A altres, ens és molt difícil fer relleus en aquestes circumstàncies, i no vull que això valgui d'excusa, tot i que és veritat que volia arribar bé al final.
    Resumint: a tota hòstia fins a Tordera i pujada a Cal Coix rapideta, almenys per a mi. Evidentment altres no tenen aquesta sensació i diuen que pujaven de "tranquis". Reagrupament i sant tornem-hi a tota traca. Li comento al meu ara arxi-rival Martí ( anomenat tauró MARTIllo) que l'horari serà fulminat i farem sobre 3:30 i així ha estat al final. ( aclariment: arxirival perquè cada dimarts i dijous va a massacrar-me sense pietat)

    Amb un plis plas ens hem posat a santa Coloma on més d'un anava boig buscant aigua. Parada no planificada on uns quant que portem forces reserves hem aprofitat per, evidentment no parar i anar a cal Coix a un ritme normal, que no vol dir parats. A dalt a cal Coix (PARADA OBLIGATÒRIA EH!!! DANI) reagrupament molt curt i focs d'artifici fins al final. Com que he decidit forçar una mica més, he intentat anar amb els de davant i patint com feia molt, molt temps he aconseguit fer-ho.

    Us tinc que dir que no n'hi ha per tant. :-) :-).
    Se les van fotent entre ells ( el Dream team), però tres cinqüentons que allà estàvem hem aguantat molt bé. Arrivan a sant Pol a mi ja em quedava mig telediario i aguantant com he pogut fins Sant Iscle on he tingut que abaixar el fort ritme que marcava en Nenet ( quina creu).

    De totes maneres, el nivell està com mai ho havia vist. Jo mitja de 33 i picu.

    On voleu arribar penya??? obro debat que espero sigui assenyat i sucós a la vegada.

    Joan i Albert: em sembla que aquest any, la canalla ens el menjarem amb patates. Me veo bien. Muy bien!!!!

    Pa chulo yo, pa ostias mi padre.

    Pel meu gust, podeu seguir amb rutes, ràpides i planeres.

    Ahhhh!!!!!! MARTI-llo, dimarts no puc venir. quin descans :-)

    Quimet.

    ResponderEliminar