miércoles, 2 de noviembre de 2011

Resum i detalls 1er Open MuntBikes 2011

Uns dies després...


Primer de tot us volem agrair a tots els participants per la vostra assistència al nostre primer Open de BTT i per la confiança dipositada que hem tingut de part vostre i dels nostres sponsors i col·laboradors.
També hem d'agrair a tota la gent que ha format part de l'organització de manera desinteressada per ajudar-nos a intentar fer les coses de la millor manera possible. De ben segur que sense tots vosaltres això no hauria estat el mateix. Gracies!!


Després d'uns dies de molta pluja, que va deixar un terreny immillorable, i amb el patiment de que plogues el mateix dia, finalment les previsions meteorològiques varen ser bones i varem tenir una bona resposta dels ciclistes aconseguint superar la xifre dels 600 ciclistes, 500 dels quals va ser amb l'inscripció anticipada, podent així emportar-se la samarreta tècnica juntament amb la bossa de regals que varem repartir al finalitzar la cursa.
10 participants van ser premiats amb diferents regals que recordem a continuació:
  • Scott Scale 29er Comp.....................Dorsal nº 382
  • Oakley Straight Jacket Ducati...........Dorsal nº 251
  • Mitjons Tècnics Lurbel......................Dorsals nº 130-185-225-333-438-505
  • Massatge Esportiu...........................Dorsals nº 285-463
Varem dissenyar 3 tipus de recorreguts perquè s'adaptes a tothom (en kms., tipus de terreny i perfil), i que sembla que a la gran majoria va agradar. Tot i així hem anotat tots el comentaris dels participants a l'arribada i dels que ens ha fet arribar per diferents canals (Botiga, Blog, E-mail i Facebook) per així, de cara a l'any vinent, poder millorar tot plegat.

Comentar-vos que tal i com us varem comentar a l'arribada, varem patir l'extracció de 2 cartells claus, perquè el transcurs fos amb normalitat. Aquests, eren 2 cartells on desviàvem el recorregut Mig i Llarg del Curt. En quan ens van informar, i varem poder corregir l'inseperat succés, malauradament ja hi havia passat un bon grup de ciclistes i aquests varen patir les conseqüències.
Per aquesta raó, nosaltres varem anotar tots aquells dorsals afectats, i tot i que varem donar l'esmorzar a l'arribada i se'ls va entregar la bossa amb tots els regals, MuntBikes els hi tornarà els diners de l'inscripció, si ells ho creuen oportú a la nostra botiga MuntBikes d'Arenys de Munt.


En breu penjarem, més de 1.000 fotografies que van fer els nostres 3 fotògrafs, al nostre NOU Facebook (http://www.facebook.com/MuntBikesArenys) i que si feu "Me Gusta" podreu veure sense problema. Us deixem algunes mostres a continuació...






Aquí teniu les classificacions del Circuit Curt, Mig i Llarg, i un llistat ordenat per nº Dorsal. Veureu que en alguns casos posa "Error", i es en el cas de fer Circuit Erroni.
Deixem algun recull de comentaris per la xarxa:

Volem fer menció i agraïment de forma especial:
Als Sponsors: Scott, Giant, NutriSport, Fusteria Torres, Frankfurt Arenys, TwoNav, Optica Ubach, Lurbel i EBG disseny gràfic.
Als Col·laboradors: P&G, Aneto i Nutrexpa.
I a tots els Amics i Socis del Club Ciclista MuntBikes i a tots els seus familiars, per l'esforç que sabem que significa i sobretot per la paciència que han tingut.


A tots vosaltres GRACIES!! SOU GENIALS!!


Fins la propera,
Club Ciclista MuntBikes

16 comentarios:

  1. bona cursa! encara que va ser durilla i confusa en trams la idea era passar s ho bé! fins la proxima!!

    ResponderEliminar
  2. Ja ho he comentat a la publicació anterior, però ho repeteixo : bona pedalada, no importa el resultat quan podem gaudir de la gran varietat de terreny per el que ha transcorregut. Lo important es passar-ho bé, i si hi ha hagut alguna pega, dons no passa res, érem molta gent i es impossible deixar content a tothom.
    Felicitats !!!

    ResponderEliminar
  3. Ante todo, FELICIDADES, es normal que pasen cosas en recorridos tan largos y por lugares de acceso complicado, "" pedalada fenomenal "", algunos fallos que seguramente serán subsanados el año próximo para convertirse en una de las mejores pedaladas del calendario.
    Continuar por este camino, es el correcto, sobre todo, tener en cuenta las criticas que sean constructivas, las otras son fáciles de hacer desde el desconocimiento de lo que cuesta organizar un evento de tal dimension.
    Lo dicho, felicidades y animo para el próximo año.

    ResponderEliminar
  4. Llastima del merder, sino hagues guannyat...en fi,sera l.any vinent.,jajaja
    Enhorabona, pels collons de fer.ho,per les ganes i per pensar ja a la proxima.chapeau.
    Comentaris que aporten coses son petits tresors pels organitzadors, els destroyers, no feu ni cas.
    Amunt makines!!

    ResponderEliminar
  5. OBLIGAIS A HACER ME GUSTA PARA VER LAS FOTOS. PERO SI NO TENEMOS FACEBOOK
    TAL VEZ ES QUE NO HABEIS ENCONTRADO SITIOS DE ALMACENAMIENTO PUBLICOS O SIMPLEMENTE ES QUE QUEREIS POR PELOTAS PASARNOS POR TIENDA.
    ENHOABUENA POR EL INTENTO DE HACER UN EVENTO.ANIMO A SEGUIR INTENTANDOLO

    DORSAL 136

    ResponderEliminar
  6. Des de Sant Feliu de Llobregat us vam prometre lluita, suor i esforç i vam acomplir!! Jo (dorsal 463)vaig acabar fent 57km (jiji, JA US IMAGINEU PQ) però hagués fet 10km més!! pq gaudir dels camins que teniu per aquí no té preu!! I el clima de lo milloret!! El meu company es va equivocar i va fer la curta de 18km (tot i que volia fer la de 50km), per sort la va fer 2 cops i va acabar més feliç que un ginjol!!
    Tinc un dubte: vaig passar per dos punts de control i un em vau marcar al dorsal, circuit curt (1r control) i l'altre (2n control) circuit llarg, finalment a la classificació surto com a ERROR de recorregut, sort que hi apareix el temps i puc agafar-lo com a referència i mirar la posició (virtual, ja que degut a tot plegat us va ser difícil classificar-nos), el primer control no estava situat abans del primer avituallament, abans del trencall dels 2 altres recorreguts? Res, un dubte sense més importància.

    Una abraçada i a seguir amb aquesta trempera nois!!
    PD: us superaré al desafiament del FB de la pujada de 8'10'' que anuncieu, palabra!! jeje.
    Txus i Lluís (Corriol Team)

    ResponderEliminar
  7. Dorsal 136,
    Nosotros por pelotas no obligamos a nadie hacer nada, ni un "MeGusta" para ver las fotos. De hecho quien NO haga "MeGusta", puede ver las fotos IGUALMENTE, y tambien si NO tienes Facebook puedes verlas. Igualmente, si así no te va bien, tambien las publicaremos en breve en Picasa.
    Muchas gracias por los animos y ten por seguro que cada año lo vamos a intentar hacer mejor que el anterior.
    MuntBikes

    ResponderEliminar
  8. Txus i Lluís,
    Ens sap greu que el teu company no pogués fer la llarga, pero si vareu acabar contents es el que ens val....;-)
    El primer control de pas estava passat el primer avituallament, despres del trencat del Mig i Llarg.
    Amb gent com vosaltres, ens dona forces, per estar pensant ja en el any vinent.
    P.D: Quin desafiament et refereixes?
    Una abraçada,
    MuntBikes

    ResponderEliminar
  9. SUPONGO QUE SE REFIERE AL DESAFIO DE MONBIKE, LA SUBIDA A SANTA MONICA, POR LLAVANERAS

    ResponderEliminar
  10. Jo també vaig ser dels perjudicats, però aixó no treu que m'ho vaig pasar de conya, no vaig fer els 50 km. com tenia previst però si alguns més de 30 kms. L'esforç vostre ha valgut la pena i de tornar els 10'00 € ni se m'ocurreix. Gràcies a tots el voluntaris i ánims als organitzadors. Ens veiem al 2012. Joan C.C.Sant Celoni

    ResponderEliminar
  11. Dices al compañero que puede ver las fotos sin hacer me gusta, pues no se como.
    En casa no tenemos feshbu y no nos deja ver nada.¿Seriais tan amables de buscar otras opciones que no sean redes sociales? flick,picassa,algo así.Gracias y animos,a nosotros nos gustó a pesar de todo lo que se dice por aquí

    Martí n.598

    ResponderEliminar
  12. Gracies Joan Garcia ... ;-)

    Martí nº598,
    En este link, podràs ver 3 albumes con todas las fotos, sin la necesidad de hacer "MeGusta": http://www.facebook.com/MuntBikesArenys?sk=photos
    Igualmente despues de cargarlas todas en Facebook, tambien estaran en Picasa.
    Gracias,
    MuntBikes

    ResponderEliminar
  13. Eo! Correcte el desafiament de la pujada a Sta Mònica per Llavaneres. Quins cracks que esteu fets, el company de la 29er va fi, fi. Es nota quan l'experiència és un grau, jeje.

    Llavors si no he entès malament, hi havia 3 punts de control on aturar-te i t'havien de signar els 3 si fèies la llarga?? Al no conèixer la zona no us puc situar el punt on ens vam perdre o on estava situat el punt de control, només sé que seguint en Xevi (porta una tenda de bicis, és de Vic però viu a Arenys. Nineer 29er) vaig poder tornar a la cursa i completar el traçat llarg.

    Ens veiem aquest cap de setmana a Teià i/o el proper a St. Celoni??

    Txus
    Corriol team

    ResponderEliminar
  14. Enhorabona per la pedalada! Ens ho vam passar molt bé i no ens vam perdre! segur que l'any vinent tot surt perfecte!

    Judith

    ResponderEliminar
  15. Em sap més greu veure que quinze dies després encara hi ha cintes penjades pel recorregut que tots els problemes que vam patir el dia de la pedalada.
    Concretament del turó del pollastre baixant cap al Remei per agafar el camí del Jalpí.
    Dorsal 470

    ResponderEliminar
  16. Ahir diumenge encara continuava perfectament marcat un tram pels corriols propers al Corredor.
    El dia de la pedalada em va quedar un molt bon gust de boca per la bona feina feta per vosaltres al escollir un bon recorregut.
    Ara, setmanes després i ,veient cada cop que pujo a pedalar, que no només us han quedat cintes sueltes, sinó que hi han trams sensers per on no heu ni passat, el gust de boca es va agriant...
    Espero que sigueu tant bons desorganitzant com heu demostrat que sou organitzant

    Dorsal 419

    ResponderEliminar