viernes, 9 de diciembre de 2011

Preinscripcions QH 2012 - Divendres, 16 de Desembre



Finalment hem decidit allargar una mica el plaç d'inscripció per a tots aquells despistats i pel gran èxit de convocatòria que hi ha hagut.
L'últim dia per poder portar els 4€ i les dades personals, es aquest Divendres, 16 de Desembre, que serà el dia que farem totes les preinscripcions juntes.

P.D.: No patiu que les probabilitats de que ens toqui son les mateixes, l'important es que ho fem junts.

Post del Dijous 8 de Desembre:


Com ja sabeu molts de vosaltres, el període de preinscripcions a la Quebrantahuesos 2012 ja esta obert, des del 5 de Desembre fins el 9 de Gener.
Aquest any hi ha una peculiaritat, i es que per poder preinscriures, es necessari abonar 4€.
Aquests son a fons perdut, i no es retornaran ni en cas de poder accedir a plaça, ni en el cas que quedem fora del sorteig. Coses del èxit...;-)
També aquest any hi ha hagut el canvi de data endarrerint-la 1 setmana, i es celebrarà el 23 de Juny, amb la qual cosa, coincidirà amb el cap de setmana de Sant Joan, amb els pros i contres que això comporta.

Dit això, tothom qui vulgui participar al sorteig conjuntament, haurà de portar l'import de 4€ abans del Dilluns 12 de Desembre a la botiga MuntBikes, perquè per la tarda es faran totes les preinscripcions juntes. Aquell que no pugui passar, que es possi en contacte amb la botiga al 93-793.91.35 i li facilitaran el nº de compte per poder fer l'ingrés.

Aquí podeu consultar més informació:
http://www.quebrantahuesos.com/

Salutacions i molta sort,
MuntBikes

3 comentarios:

  1. yo no pienso ir pk ya m he cansado de ver como todo se mueve por interés . 20.000 euros k kieren embolsarse sin más. muchos del foro de caf (ciclismo a fondo) pensamos k es una pura verguenza sin más.

    ResponderEliminar
  2. 20.000€???
    Por ahora con los preinscritos a dia de hoy, ya llevan más de 31.000€

    Roger

    ResponderEliminar
  3. I si no toca no passa res. ens en busquem una altra que de marxes guapes tan o més que la QH n'hi ha unes quantes.

    quimet

    ResponderEliminar