viernes, 16 de diciembre de 2011

Sortida de carretera 18 de Desembre de 2011


Ruta: Passeig per la Costa del Maresme

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Mataró, El Masnou, Vilassar, Canet, Calella, Lloret, Palafolls, Pineda, St.Pol, St.Cebria, St.Iscle i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 111 kms. 4h. aprox.
Ver mapa más grande

P.D.: Anirem molt a prop de la costa, i es molt important recordar, que estigueu ben atents davant el possible atac d'un del depredadors més temuts del Maresme...

Monsieur Montmany somrient a la càmara...;-)...

Us esperem a tots, fins Diumenge!!
MuntBikes

15 comentarios:

  1. Hola a todos!!! Por fin puedo asistir a una salida :), aprovecharé que es el último domingo antes de Navidad para ensayar unos villancicos, seguro que no faltara el de: "Palo, sobre Palo" en vez de "Campana, sobre Campana" y el de: "Hacia LLoret vuela una bici rin, rin" en vez de "Hacia Belén va una burra rin,rin", y alguno más que tengo guardado ;). Espero que se anime mucha gente y hagan los coros jejejeje.
    Saludos!!!!!!!!! (Jose Calella)

    ResponderEliminar
  2. "Passeig" per la costa del Maresme. Això de "Passeig" és un xist no?

    ResponderEliminar
  3. ole per la foto, quedo bé i estic content, però poc a poc les dents em van creixent, i lo bo que és sense hormones del creixement ni epo.

    Si ve en José no caldrà atacar gaire perquè ell ja s'encarregarà de tot. però que no es passi gaire que a partir del Km 100 la cosa es pot posar "XUNGA". :-)

    Apa-li, si no m'adormo demà a les 7:30 a l'Ateneu. Reitero que pararé als semàfors i si em quedo sol en un d'ells aniré directe a casa. Sóc dit.

    Quimet

    ResponderEliminar
  4. Quim, que be que m´ho he pasat. Es que tu sempre vols jugar Al "Catenatjo". Com els equips italians 89 minuts a la defensiva i acavar guanyant per un gol de rebot en l´ultim minut.

    Vicenç Rebollo.

    ResponderEliminar
  5. Hola a todos!!! me lo he pasado esta mañana de fábula, y digo de fábula porque entre el tiburón (que atacaba cada dos por tres con sus comentarios a la grupeta jejeje), las orcas asesinas (según Quim) que están fuertisimas (yo lo he padecido hoy) y la lección que me han dado (no por mucho atacar se llega el primero), parecía ser uno de los personajes de este género literario.
    No cambiés, sois los mejores!!!
    (no podré contestar por problemas en mi PC)
    (Jose Calella)

    ResponderEliminar
  6. Hola: demano perdó al grup per haver entrat a una rotonda a Calella a 30 Km/h i no a 10 Km/h, posant en perill la integritat del grup. No passarà mai més. Si vosaltres entreu sempre controlant i vigilant pels de darrera jo no seré menys.

    quim

    ResponderEliminar
  7. Como buen castellano y soriano, tengo que dejar caer un refran de mi tierra, muy propio de la epoca de matanza:
    "A cada cerdo le llega su San Martin"
    Tiempo al tiempo..... :)
    Javier

    ResponderEliminar
  8. Javier: me alineo con tu comentario. Ayer con el recorte "por la patilla" que hicieron los escapados se rizó el rizo de las triquiñuelas. Pensaba que lo había visto todo ( semàforos, rotondas, entrecoches etc.....), pero cada vez se sube un escalón más ( olé tu, olé tu ( frase APM). Jo al davant no podré estar-hi, però si que puc ajudar a que caiguin torres que ara es creuen inexpugnables :-) i a fe que m'hi prepararé!!!!!. Jose et felicito perquè tu si que entens la conya marinera dels meus comentaris. Normalment son per provocar i posar nerviós tot i pensant que ningú i picarà, però veig que vaig errat. Ahir però si que em vaig emprenyar i molt a la sortida. Que carai costava esperar un (1') miserable minut a que arribés en Pepe. Doncs a partir d'aquesta tonteria, servidor va tenir que fer un esforç de tres parells de c...... per agafar el grup, perquè poc a poc no anava tot i que s'havia dit que se'ns esperaria). Jo si que veig molt nerviosisme, massa en el pilot. Jo no jugo ni a l'atac, ni a la defensiva ni a res de res. Jo vaig en bicicleta i intento passar-m'ho lo millor que puc. I també em sobren els comentaris que no se'm veu massa pel davant. Faig el que puc i si no passo és perquè no n'hi ha més. Cadascú, tots amb nivells molt diferents, se sap lo seu i fins on pot arribar. Jo ahir, vaig arribar no just, justíssim i si arribo a donar relleus a 36-38 a lo millor ni arribo. Arribant a Sant Iscle em van envoltar un estol de pajarracus i "san se acabó" i no si valen excuses però degut al ritme altíssim de tota la volta vaig menjar molt poc i això és un error fatal.

    I si que és veritat que un tauró davant una banda d'orques "assassines",i àvides de sang poc pot fer-hi.

    Però: “Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer” i visca el Barça que almenys em va arreglar el matí.

    I tot, tot, tot amb molt de "carinyu". que no s'enfadi ningú.

    ResponderEliminar
  9. Siento recordar, que en las fechas en las que estamos, seria para hacer una pequeña reflexion a nuestros corazones, fomentar la "germano" entre compañeros,abrazarnos (pero nada de mariconeo)e ir todos juntitos...Ya se sabe...pero "algu ho tenia que dir"...Bueno aprovecho, para felicitar las Navidades...Y que las "orcas asesinas" se hinchen de mazapanes y muchos polvorones, que creo que es la unica forma de estar a su altura...Gabriel

    ResponderEliminar
  10. Quim, como dice la cancion del tiburon de hace ya unos años...
    "No pares, sigue, sigue, no pares, sigue, sigue!!!"
    Los amantes de la bici somos sufridores, que le vamos a hacer!!
    Javier

    ResponderEliminar
  11. Y despues de la cancion calida y caribeña dedicada a Quim, desearos a todos unas felices fiestas y un buen fin de año, nos veremos para el dia 8 de Enero, comer mucho y entrenar poco, que es la unica manera de poder ganaros!!
    Javier

    ResponderEliminar
  12. Graciss Javier. Feliz navidad y prospero año a todos. Espeto que tu si comas mucho y entrened poco. Por qie cada dia te veo mas fuerte. Se que me queda mucho que sufrir a tu rueda si puedo segiuirla. En cuantp al Tibiron no te preocupes es una especie protegida. Y como dice el refranero popular. Quim a dios rogando.y con el mazo dsndo.

    ResponderEliminar