jueves, 8 de diciembre de 2011

Sortida de carretera 11 de Desembre de 2011


Ruta: Volta pel Montseny i Maresme

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, St.Pol, St.Cebria, St.Iscle, Collsacreu, St.Celoni, Gualba, Campins (reagrupament), Mosqueroles, La Costa (reagrupament), Mortirolo, Sta.Maria de Palautordera, Llinars, Can Bordoi (reagrupament), Dosrius, Argentona, Mataró i Arenys de Mar (cerveseta i el que calgui a l'Ateneu).

Total: 103 kms. 4h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

Us esperem a tots, fins Diumenge!!
MuntBikes

19 comentarios:

  1. osti tu, quina sortida pel mes de desembre. Pujades una rera l'altre, rampes del 20%, si està bé el 20%, sterratos com al Giro d'Itàlia, però "
    "wuapa" com poques. Els que no heu vingut, heu d'anar-ho a fer. La rampa sortint de Gualbe i després d'un troç de sorra és impressionant.
    I acabem la sortida amb el tauró ( io) i el nenet incendiant la grupeta. De Dosrius a Arenys en un plis-plas i ningú s'ha quedat. Un nivell impressionant!!!. Apa-li, ens veiem. Demà pujaré a pagar els 4 € de la QH. No us oblideu.

    ResponderEliminar
  2. QUIM PARECES EL AVE FENIX, ESTAS COMO UN TIRO, TE VEO MUY BIEN, NO LO PIERDAS, COMO TU DICES TODO EL EQUIPO DE MUNTBIKE ESTA QUE SE SALE JAJAJAJA, PERO,NO BAJES LA GUARDIA EH¡¡¡¡LA SALIDA A SIDO MUY BONITA Y FRESCA JEJEJE, Y AHORA POCO A POCO A COGER LA FORMA,UN SALUDO A TODOS, SOIS LOS MEJORES. AH¡¡¡ SE ME OLVIDABA ENMA ERES LA MEJOR COMO, AGUANTAS CON TANTO HOMBRE, CADA DIA ESTAS MAS FUERTE, SALUDOS

    ResponderEliminar
  3. Gran dia de ciclisme, que be m'ho he passat !!!
    La ruta preciosa, la companyia genial i les rampes flipants, jajajaj. Bé, més ben dit, LA RAMPA.
    Quimet perquè ens ataques quan t'estavem esperant, això és de nen dolent, jajaja. Es broma, doncs es iniciat lo millor de la sortida, una súper serie Dosrius-Arenys.
    Sort que acabaven a Arenys sinó em moru.
    Pepe, hoy ha sido mi dia. Estaba finísima, y ir con vosotros hace que me ponga las pilas, sinó me quedo sola y no me gusta.
    Ale, nos vemos el martes

    ResponderEliminar
  4. Hola a tots. Una sortida digna de la grupeta de muntbikes, ritmes sostinguts pals pujant ,veixant ,planajant...una festa dominical .....Emma felicitats , Andre" estas que te sales"felicidades.joan

    ResponderEliminar
  5. Vaya rampa. Impresionant. A sigut una sortida molt guapa. Si realment podem f
    er padsr la nodtra marxa per aquest llocd. Sera flipant. Per acavar felicitar al Alber. Esta fortisim. Al igual que el tauro. Que sa deixat de literatura barata. I sa posat el mono de fer feina. I per ultim dirli a l Emma. Nena tu vales mucho.

    ResponderEliminar
  6. Hola a tots. Una sortida digna de la grupeta de muntbikes, ritmes sostinguts pals pujant ,veixant ,planajant...una festa dominical .....Emma felicitats , Andre" estas que te sales"felicidades.joan

    ResponderEliminar
  7. Vaya rampa. Impresionant. A sigut una sortida molt guapa. Si realment podem f
    er padsr la nodtra marxa per aquest llocd. Sera flipant. Per acavar felicitar al Alber. Esta fortisim. Al igual que el tauro. Que sa deixat de literatura barata. I sa posat el mono de fer feina. I per ultim dirli a l Emma. Nena tu vales mucho.

    ResponderEliminar
  8. Un dia super bonito, aun me duelen los riñones de retorcerme en La Rampa (tiene que ir con mayusculas...) hemos llevado un ritmo muy bueno, ya por la N-II hemos ido a 1000!! Chapeau!!
    Yo voto por añadir el tramo de tierra y La Rampa a la Marcha, es como la Hoz de Jaca en la QH, es un repecho horroroso y el piso es malisimo, pero le da mucha epica al recorrido, y es asi, se acepta. Por eso creo que tendria aceptacion...
    Nos vemos el domingo!

    Javier

    ResponderEliminar
  9. Llegiu aquest article i mireu el video...
    http://plataformarecorridosciclistas.org/2010/08/16/breves-etapa-savigliano-sestriere-del-giro-2005-con-el-colle-delle-finestre/
    A partir d'avui aquell tram es diu "Colle delle Finestre" que es un tram del Giro "Sterrato".
    Brutal!!! Tenia dubtes pero he reflexionat i madurat la idea, i m'encanta!!! Sobretot perque es en pujada i molt poc frequent!!

    ResponderEliminar
  10. Feia temps que no posàvem tants comentaris i és que la sortida s'ho ha merescut. Com diu el Javier la Rampa en majúscules ens ha fet "retorçar", però jo no donaria més pistes del recorregut...
    Teniu raó en tot, el nivell està tan increïble que això fa que encara ens esforcem més, i estem a primers de desembre... En fi, la cosa està molt complicada i com diu en Joan "se'ns ha girat més feina que mai"...
    Albert (el Bañeras no, l'altre)

    ResponderEliminar
  11. Hola a todos, la salida ha estado muy bien, como dicen por ahi, si asi es en diciembre, que ritmo se llevará en febrero o marzo....y respecto al circuito tambien me sumo al secretismo total, a la gente que vaya solo habra dos opciones...o querran repetir o la odiaran. Gabriel

    ResponderEliminar
  12. Estoy miy contento de ver que tanto javier como gsbriel se animado aponer comentarios. Asi la post salida es mas divertida. En cuanto al ritmo que se lleva. Estoy acojonado y sobte todo por la salida de este proximo domongo. Ya que vamos muy cerca de la Costa y es posible que suframos el ataque de algin Tiburon.

    ResponderEliminar
  13. Si senyor, hem de tornar a activar el blog de cara al 2012. Sempre amb educació i bon rotllo. Sobre si algun tauró atacarà el diumenge, convido a tothom a venir i així veure-ho en directe. La diversió està garantida :-). El que si us puc dir, es que el tauró que jo conec, respecte el codi de circulació i diumenge pararà al semàfors i entrarà a les rotondes amb precaució. La N-II és molt transitada i s'ha d'anar en compte.

    quimet

    ResponderEliminar
  14. Jajaja!! Totalment d'acord amb el respecte del codi de circulació, i haig de dir, que últimament el respecte del codi a millorat molt. O no Quim?

    Em sap greu que el tauró, encegat en fer atacs sorpreses com el de Dosrius, pugui caure a les xarxes d'algun pescador/a i li tallin l'aleta per fer sopa.

    No m'ho perdre de cap manera aquest espectacle de la mare naturalesa!!

    ResponderEliminar
  15. JO si que m'el hauré de perdre! pero ahir dia 1 de la temporada¡, aviat tindré nivell per venir,

    arnau

    ResponderEliminar
  16. els que no hagueu portat els 4 €i les dades per lo de la quebrantahuesos que sapigueu que dijous serà l'ultim dia.
    no us preocupeu per el dia d'inscripció que és un sorteig i la provabilitat és la mateixa, el numero 1 que el 6547 ok?

    MUNT BIKES

    ResponderEliminar
  17. Arnau no ploris i vina ja!!
    Aquí s'ha d'estar sempre, a tope o de vacances!!!
    Els de darrera també ens agrada de disfrutar de la teva companyia!!!...;-)

    ResponderEliminar
  18. Va Arnau no ploris tant que fa tres setmanes estaves fent curses de resistència a molt bon nivell. Diumenge vine que anirem fent de Marino Lejarreta fins que quedi poc. :-).
    Postdata: Vist lo vist anar xupant i atacar al final no deu ser delicte no???? o a lo millor ja ni i serem per fer un atac perquè hem parat a un semàfor??. "A veces he visto escapadas muy raras"

    ResponderEliminar
  19. Jo no parare a ningun semàfor pq no tinc pastillas de fre, quina pena :(

    ResponderEliminar