lunes, 19 de diciembre de 2011

Sortides en Carretera Nadalenques


Diumenge 25/12/2011 (Nadal) - Passeig de germanor apte per a tothom

Quedarem a les 7h.30min. per sortir desde l'Ateneu d'Arenys de Mar a les 8h.
Ruta:
Arenys de Mar, Mataró, Crta.Mata i Arenys de Munt (cafetò on estigui obert).
28 kms. 1h.30min. aprox.

Dilluns 26/12/2011 (Sant Esteve) - MíTICA i TRADICIONAL PUJADA A STA. FE

Sortida des de Campins a les 8hEl que no vulguin matinar poden anar directament.
Per qui vulgui venir, alguns sortirem desde MuntBikes a les 6:30h per fer el cafè tradicional a St.Celoni.
Ruta:
Campins, Sta. Fe del Montseny i Campins (esmorzar de germanor).
30 kms. 1h.30min. aprox. (pujada 15kms.)

Posteriorment, com ja sabeu farem l'esmorzar de germanor al Restaurant La Falda del Montseny, on tenim reservat un bon espai. 
Qui vulgui pot venir a fer recolzament durant la pujada amb cotxe i també pot es venir només a esmorzar sobre les 9.30h a 10h. 
Preu aprox.: 10€
Inclou: Amanides variades, pa amb tomàquet, all i oli, botifarra acompanyat de mongetes i patates, aigua, vi i cerveses, i cafès.
A les 11h. aixecarem taula perquè tothom pugui anar amb la família per menjar les barretes proteiques més antigues del món (CANALONS), de postres barretes energètiques (TORRONS) i tot això acompanyat d'un bon isotònic (CAVA)...;-)...

Quin perill que tenen alguns!!!
I també algunes...;-)...
P.D.: Si us plau confirmeu els que vindreu per poder fer una aproximació de la reserva al Restaurant.


Bon Nadal i Bones Festes,
MuntBikes

22 comentarios:

  1. jo vindré! i penso arribar l'ultim!

    arnau

    ResponderEliminar
  2. martí diu que també ve i que pensa arribar el primer, així que prepareu-vos! MindundiiiiOOoOS!

    pd: sembla que aixo va directament a la punyalada de tiburón fignon

    ResponderEliminar
  3. Compteu amb mi també per la pujada i per l'esmorzar...;-)

    ResponderEliminar
  4. ...i amb nosaltres. Per la pujada i per suposat l'esmorzar, sino quina gràcia té?
    Joan i Emma

    ResponderEliminar
  5. jo,vindre a fer temps.....per es-morsa. joan

    ResponderEliminar
  6. eiiii
    Jo reapareixeré!! ueueue!!! xo dubto q faci la pujada, crec q aniré amb en sitjà....jojojo!! stic fatal físicament i no tinc ganes de passar fred!!!
    Ens veiem al cafetó de Nadal!!!!!! muaaaaa

    ResponderEliminar
  7. Compteu també amb mi...
    Albert, el Bañeras no, l'altre ...

    ResponderEliminar
  8. Jo tambe vindre. La pujada a sta. Fe per st esteve es un doa molt important en el meu calandari ciclista. Tot una tradicip. Comensada fa molt temps per uns apasionatd del ciclisme. En aquella epoca no erem moltd ni el ciclisme estava tan de moda com ara. Pero teniem tanta o mes pasio que ara. Ara es una pujada per valents. Que estiguin disposats a matina a pasar a fred i enfrantarse a descubrir el malt estat de forma en que ens trobem en aquuesta epoca de la temporada. Be dons us animo a tots a venir. Per aixi un any mes a mantenir la tradicio. I es que mantenir les nodtres tradicions es el qye ens dona les nostres senyas d identitad.

    ResponderEliminar
  9. maria... en sitjà puja en bici!! ho saps!??¿ jajajaja puja with me si vols! :)

    arnau

    ResponderEliminar
  10. que vols dir puja with me? si no podre ni seguir-te 10metres!!!!! uffff....nse ja sabeu q me quejo mucho i al final acabo fent-ho com una tonta....weno ho parlem!!!

    ResponderEliminar
  11. Jo stacla que vinc pero ho sento per l'arnau pero arribare jo l'ultim ja que nire molt tranquil sense estres!

    ResponderEliminar
  12. Hola penya:
    compteu amb mi, però m'alineo amb la línia light, i si en Martí em vol fotre punyalada que la faci. Avui, que hem coincidit, jo anava tot blau, bici inclosa i el tot vermell i amb forca. Jo d'angelet està clar i ell de dimoni gros, àlies Satanàs.
    M'apunto als dos esmorzars.

    Per cert: avui he coincidit amb la classe feta ciclista ( Sitjà) i ja us podeu imaginar....... No han passat els anys. Si vol, que no us passi res. Bon Nadal i menjeu molt de tot, així ho tindré més fàcil. :-)

    ResponderEliminar
  13. no podré venir,pero us deitjo a tots que tingueu bones festes i bona sortida i entrada d' any. Ens veiem.....david.de s.iscle.

    ResponderEliminar
  14. maria,, jo, post pinyo amb moto.. crec que pujaré amb cotxe... jejje

    arnau

    ResponderEliminar
  15. Compteu amb mi....;-)

    Jordi Roig

    ResponderEliminar
  16. betinni y danilo iremos con el hacha jejeje

    ResponderEliminar
  17. Me voy ha anticipar al mensaje navideño del rey.
    Sois una grupeta genial!!!
    Os deseo a todos que paséis unas buenas fiestas y sobretodo os de salud a vosotros y a vuestros familiares (siempre os tengo presente), y que podamos disfrutar de este precioso deporte durante muchos años.
    FELIZ NAVIDAD (Jose Calella)

    ResponderEliminar
  18. Les tradicions comencen a vegades ben tontament. Pujar a Sta Fe el dia de St Esteve potser n'és una d'aquestes, però que collons, avui hem complert amb la tradició!!!!! Bon dia, bon ritme, bona companyia i bon tiberi. Apa-li, fins la propera.

    ResponderEliminar
  19. Totalment d´acord amb tu Quim. Jo crec que si es una tradicio. I com totes les tradicions no es de ningu i alhora es de totom.

    Un dia esplendid. Amb el fred de rigor per fer-ho mes especial. Pero amb un sol radiant.

    Avui ha estat un bon dia de ciclisme. Un dia feliç per molts motius. Pedalar el costat dels de sempre en Jordi, Joan, Quim, Albert.etc. Retrovar ciclistes autentics com en Frank i en Jaume. Bons amics com en Javier, que encara que ens veiem de tard en tard es un plaer gaudir de la seva companyia. Com no els incondicionals de sempre en Joan, l´Emma, l´Arnau, en Marti, La Maria.Nous fitjajges, En Genard, en Ricard i en Gabriel. I el retrovat Carlos. Que aquest any de ben segur triunfarà.

    Tot acompanyat d´un esmorzar de Bandera. Organitzat com sempre per el Roger. "Roger ets un Crak".

    En fi gracies a tots per fer posibles aquestes jornades inolvidables de ciclisme. Que be ens ho pasem i que per molts anys ho poguem fer.

    Abans d´acavar vull fel.licitar a la Fina i l´Albert per la bona noticia. De tot cor us dic que m´he alegrat moltisim. tots estavem amb vosaltres i patiem, encara que no vuulguesim preguntar res per respectar la vostra intimitat.

    ResponderEliminar
  20. He llegit el teu comentari Vicenç i m'he emocionat molt, tant quan parles de ciclisme i tradicions com quan t'has referit a nosaltres.... Gràcies de tot cor i a tota la grupeta pel suport que ens heu donat tot aquest temps, de debó que ens ha ajudat molt,... i sabem que hem estat presents en els vostres pensaments durant aquests moments difícils... De nou moltes gràcies i preparem-nos pel 2012 perquè s'estan afilant molts ganivets...
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  21. Hola "companys de Muntbikes". Aprovecho para daros las gracias a todos por dejarme compartir estas salidas. La verdad es que esta subida a Santa Fé tiene todos los ingredientes para convertirse en una clásica. La fecha, el lugar,la distancia,la temperatura...pero lo mejor es sin duda la compañía. No dejo de sorprenderme en cada salida que hago con vosotros con la calidad humana y el buen ambiente del equipo de Muntbikes. He estado en muchos grupos vinculados al motor y se que lo difícil no es conseguirlo, es mantenerlo. Así que ojala os pueda disfrutar así muchos años. Un abrazo desde aqui para Roger que siempre me invita a vuestras salidas, a Vicens por aceptarme como hijo prodigo y a Jaume o Joan (ahora no recuerdo el nombre exacto, aunque si recuerdo que tenía una Pinarello Dogma 6.0 chulisima, aunque con una horquilla algo hortera de purpurina :))que tuvo la delicadeza de acompañarme en toda la subida y algo que no olvidaré como ejemplo de bon company, como deceleraba disimuladamente el ritmo cuando me descolgaba.

    Una vez mas muchas gracias y espero entrenar un poco mas para seguiros disfrutando.

    Un abrazote del Pixapins!

    Javier Aguilar

    ResponderEliminar