viernes, 27 de enero de 2012

Ruta CANÍBAL 2012

Apodat com EL CANÍBAL
Ruta: "La CANÍBAL 2012"

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per fer un cafetó i així sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Collsacreu - La Roca - Vilanova del Vallès - Font de Cera - Alella - Masnou - Vilassar - Argentona - Orrius - La Roca - Parpers - Dosrius - Can Bordoi - St.Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 131kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande

Perfil:








P.D.: No es fan presoners, s'hi val tot!, aliances, especulacions, soborns.. etc etc,
P.D.2: La previsió es ben fresqueta!!! I potser neu!! Jajajaja!!

Ens veiem Diumenge!!
MuntBikes

9 comentarios:

  1. Espero que podem sortir demaa, merda de pluja. Jo avuie stic K.O per migranya, avere dema..

    ResponderEliminar
  2. Merda, merda,i merda. La grip m'ha tombat i no podré ser-hi. Justament aquest any que em veia de 10. Llàstima. :-) ( que tinc que dir no??)

    Espero i desitjo que us traieu els ulls com sempre i us ho passeu molt bé, tot recordant-vos que a la carretera ja sabeu que hi ha molts perills. Vigileu i arribeu sencers que a l'arribada no hi ha premi. Només l'ego d'haver pogut amb l'adversari, i aquest és un premi molt i molt pobre.

    Dani millora't i ja saps el que varem parlar. :-)

    Espero crònica!!!!!!

    quimet.

    ResponderEliminar
  3. Alla la meva cronica, KO, DESTROSSADA, avui m'ha tocat patir i molt. Pero bueno, és el que hi ha, no sempre pot anar be. Jajaja.
    Desde aquí vull donar les gracies al Roger al
    Manolo i al Miquel per esperar-me a cada port i no deixar-me sola, sense ells avui segur que no acabo.
    Res mes a dir, espero la propera anar millor.

    ResponderEliminar
  4. Sortida durisima. No podia ser de una altre manera. Per aixo es la ruts canibal. Ja despres de collsacreu sa format in gtup de escapats de sis que rrs un d havia de decidir la canibal. Erem Albert Javier Pepe Dani jose i vicens. Em snat relabant fins que a orrous en Jose i Dani en atacat i en marxat. Estsven mes forts que els altres. Al .finsl sa imposat el Jose seguint del Dani i en tercer lloc en Vicens. Pero ja distanciat rm 9m. Tpt segit en Javiet i l Albert totd dos fortisims.
    Al finsl 30 de mitja.

    ResponderEliminar
  5. Emma!, sempre hi ha dies que toca patir més del compte, però d'això tu en saps ..., i com diu la dita, "el que no ens mata ens fa més forts". Has acabat la caníbal i això ja és un mèrit... A recuperar-se que encara estem al gener.
    Javier!, que bueno que llegaras por atrás... "me has salvado la vida" porque un par de caníbales me habían dejado para el arrastre.... En Vicenç, ha sapigut regular i controlar la situació quan s'ha quedat sol, "quanta saviesa tens en ciclisme"... En Joan també, fent part de la volta en solitari, com a bon fondista curtit en mil batalles, .... I el grup que heu acompanyat a l'Emma i l'André, l'important és estar a la sortida i acabar les voltes ... Quim, has estat el gran absent, sense tu la "caníbal" no és el mateix.... Ah, em descuidava el Pepe, hay que comer... "De bon rotllo".
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  6. Enhorabuena a todos los que estuvieron el Domingo, fue un dia duro, no solo por la ruta, si no por el tiempo (frio y humedo)y por el canibalismo de la marcha.
    Albert, fue un placer pedalear juntos, marcamos un buen ritmillo y al final casi pudimos alcanzar al Vicenç, que pena que fuera con la "calculadora", porque la ecuacion le salio bien ;)
    Ya tengo ganas de que llege el proximo domingo y podamos salir sin comernos los unos a los otros, que por un dia vale. Bueno, a no ser que Quim, que se la perdio, quiera que la repitamos...
    Javier

    ResponderEliminar
  7. Hola a tots: Sortida 7:30 ,ritme contingut, bé, la cosa funciona. Pujem el primer port, ritme exigent...primer canvi de ritme... iii , no vaig, no vaig, merda! s´en van!!!! corono Collsacreu i ja soc al palco, el meu cap sembla una olla de grills. Comença el meu calvari. Tot sol per aquestes carreteres de Deu, on mil pensaments m´envolten i la sol.litud d´un diumenge fret i humit recorre el meu cos fragil.La maquina i jo anar fent cami, parlant amb ella, es molt pacient, mai contesta i sempre em dona la rao. A devant no veig a ningu (merda)a darrera tampoc (bé), pedala Joan pedala que no t´agafin. Quina agonia van pasant els kilometres... calla!!!!que veig una llum, si, si...es, es Collsacreu, es la fi.Cronique d´un cicloturista malalt de bici.Fins la propera. Visca la Canibal.Joan

    ResponderEliminar
  8. La podriam repetir cuan fagi bon tempss, que ara e sun rolloooo

    ResponderEliminar
  9. Bé: felicito a tots els caníbals que heu participat a l'edició d'aquest any. Ja em sap greu no haver pogut venir, però d'haver-ho fet, hagués anat a l'arrastre. Penso que en Dani no deixa de tenir una part de raó. És molt aviat, tot i que en aquest club la temporada és perpètua. Jo i altres esperem petades i més petades però mai arriben. A partir de demà davant l'arribada del fred siberià, servidor és retira a fer ciclisme de saló que no vol dir per mariquites eh?????. Joan, l'objectiu és clar. A tope!!!!!!!!!!! (me rio de janeiro)
    quimet

    ResponderEliminar