viernes, 9 de marzo de 2012

Presentació Oficial del Equip de Competició MuntBikes i volta conjunta Diumenge 11 de Març


Ruta: Volta amb el Team MuntBikes

Un grup quedarà davant de la botiga MuntBikes a les 7h.30min. per fer la foto oficial del Equip de Competició MuntBikes 2012, per posteriorment baixar junts fins Arenys de Mar on ens ajuntarem amb tots els demés companys de la bici.
Per altra banda, també es quedarà a les 7h.30min a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per fer un cafetó i estar a la rotonda de la N-II a les 8h. en punt per incorporar-nos al grup que baixi d'Arenys de Munt.
No cal dir, que tot ciclista que es vulgui apuntar, serà molt benvingut ...;-)...

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Masnou - Alella - Font de Cera (reagrupament) - Vilanova del Vallès - La Roca - Sta.Maria de Palautordera - El Montseny - Mortirolo - La Costa (reagrupament) - Mosqueroles - St.Celoni - Vallgorguina - Arenys de Munt (terrasseta i solet al ZIAM).

Total: 98 kms. 3h. 30min aprox.

Ver mapa más grande

P.D.: Aquesta vegada es passarà llista de manera molt estricta, i qui falli, estarà marcat amb una estigma per tota la temporada. No si valen excuses!!...;-)...


Us esperem a tots Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

7 comentarios:

 1. Si us plau, no m'estigmatitzeu. Demà ho tinc impossible per causa inexcusable i de força major.

  Presentaré tota la documentació que faci falta per no ser sancionat. Que us vagi molt i molt bé.

  The shark (new version resurrection XXXI)

  ResponderEliminar
 2. quim tens plaç fins demà a les 12:00h per presentar la documentació.

  gràcies!

  jajjajja

  ResponderEliminar
 3. va ser una bona i nombrosa volta ja que vem arribar a ser 30 muntbikes!


  arnau

  ResponderEliminar
 4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 5. Aquesta sortida, presentació del nostre equip de "Masters". Demostra que les coses ben fetes tenen molt de futur. Per això vull fel·licitar el nostra "Capita" Albert Bañeres i el seu fidel "Escuder" Esteban. per la feina ben feta. A pesar de les difilcutats i dels pocs recursos. Heu conseguit fer un equip de bandera que honora el nom de "MuntBikes" allà on competeixen. Un bon grup de ciclistes amb bon tò i en bona qualitat humana; "Molt important". Espero que tots ens acompanyeu durant molt temps, i que us sentiu integrats en aquest projecte de ciclsime que es tot el que representa "Muntbikes". Fel.licitats i que tingueu una temporada plena d´exits.

  Vicenç Rebollo

  ResponderEliminar
 6. No m'agrada, m'encanta :)
  Encara que no vaig poder estar amb vosaltres físicament, us asseguro que pensava tot el diumenge com em podia escapar...

  Gracies a tot el Staff!

  ResponderEliminar