viernes, 30 de marzo de 2012

Sortida carretera Diumenge 01 d'Abril

Ruta: Volta als Àngels

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per fer un cafetó i així sortir a les 7h.30min. Hiperpuntuals!! )

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Sta. Susanna - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Fornells de la Selva - Celrà - Bordils - St.Martí Vell - Madremanya - Els Àngels (reagrupament i FOTO al Santuari) - Quart - Cassà de la Selva - Caldes de Malavella - Cal Coix - Tordera - Pineda de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 162kms. 6h.15min aprox.

Ver mapa más grande


Perfil Port:















P.D.: Posem el detall del PORT de la jornada, perquè tothom pugui fer les seves estratègies perverses (especuladores, valentes, de desgast...) 
P.D.2: Mireu bé el recorregut perquè no tinguem dubtes, i molt atents perquè aquest mes d'ABRIL, s'han planificat unes rutes molt boniques...;-)... 

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

15 comentarios:

  1. Que esteu Cagats. Feu algun comentari. Encara que sigui del temps.

    ResponderEliminar
  2. Cagats??? demà tàctica especuladora portada a l'última conseqüència durant els primers 130 Km. Que tirin els gregaris. Els capos ens reservem pel final. :-).

    The Shark.

    ResponderEliminar
  3. vale quim,... crec que tothom ja ho sabía! jejejeje
    jo per si decàs faré de gregari com sempre..
    a veure si demà al ser una ruta llarga i de fondo ENTRA TOTHOM AL RELLEU sense excepció! que el diumenge s'ens quedava cara de burro a 4.. ;)

    aRnAu

    ResponderEliminar
  4. No volia comentar res esperant que el "capo" Quim digués la seva, però com que no es decideix... començaré!, encara que no sé com fer-ho perquè ningú es molesti...
    La sortida fins els Àngels genial, ritme constant, relleus organitzats i pujada on cadascú ha fet el que ha pogut...
    A la tornada ha començat la diversió a partir de Caçà, amb estrebades i atacs als repetxons, repartint llenya però reagrupant a Caldes de Malavella, i aquí és on m'ha quedat la cara de tonto,... a mi que sempre porto dos bidons, càmera, desmontables i manxa,...
    Mentre aguantava la bici del Joan i esperava els juvenils que buidessin el "súper", han anat desfilant els col·legues que ens han acabat esperant a la cruïlla de la N-II, però no tots,..., alguns han continuat la ruta.
    Després, a cal Coix, ni rastre, i alguns han marxat a la captura... Els altres hem reagrupat de nou, tots anàvem justets i hem decidit tornar junts a relleus i que ningú es quedés... De fet pel camí ja n'havíem deixat a un ... Finalment hem arribat a Sant Pol on cadascú ha decidit tornar cap a casa perquè es feia tard...
    En conclusió, més de 160 Qm ben treballats però amb un gust agredolç ...
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  5. Hola:
    No és això "companys" no és això. Estic avergonyit de que dos companys és quedessin endarrerits tot i que molts pensàvem que anaven pel davant. El caos creat a la font de Caldes ha estat de puta pena. No paro de preguntar-me si alguns molestem.

    Quim Montmany i Malagelada

    ResponderEliminar
  6. ya no paro mes a la font!! pa queee? cangueloooo

    ResponderEliminar
  7. jajaja... que divertit!!!!

    Després de 4 sortides tot torna a ser com abans.

    Poder amb els anys tindrem una prespectiva diferent del nivell real de ciclisme que tenim i no ens importara arribar primers o últims.
    Sols procurarem disfruta de la bici com un hobi o una forma de desconectar, en el qual el més importan serà compartir bons moments de ciclisme.

    Tenir canguelo no és justificable...aqui no s'hauria de mata a ningú per tenir un mal dia, es baixar el ritme i tots junts cap a casa.

    No??????

    ResponderEliminar
  8. Hola a tots: estic emprenyat amb mi mateix per no pararme a ajudar a un conpany, crec que he actuat malament i demano disculpes.La resta mes igual.. JOAN.

    ResponderEliminar
  9. La veritat:

    a la font s'ha parat i en quan ja haviem agafat aigua hem anat tirant.. NO ESCAPATS.
    a cal coix també s´ha parat (2 min apox) es veu que quan els 4 o 5 que erem al davant, hem arrancat el grup on nomes recordo que hi havia el pepe el dani i el gabriel ja eren alla gairebé.
    ens han agafat aviat i com que NO ANAVEM ESCAPATS, ens han atrapat i ens han deixat, sense cap intenció nostre de seguir-los.
    perquè no s'ha esperat a malavella? perque un adherit al grup NO integrant del mateix ha punxat just abans d'arribarhi, llavros alguns sota la nostra responsabilitat de la greu falta de respecte (que ja podreu perdonar) a la resta, hem decidit no esperar ni un segon, tampoc escapar-nos, ja que anavem a un ritme de uns 33kmH, Ara fa un any, aquest mateix individu, va aprofitar una situacó igual però amb un altre afectat per marxar, i no ens oblidem.. entre d'altres coses. aixó ho saben uns cuants. dit això a la resta , dispculpes per part meva, no era intenció de deixar-vos enrrere, si volgués sorir sol, no m'aixecaría a quarts de 7 per venir amb vosaltres.

    arnau

    ResponderEliminar
  10. a banda d'això la ruta molt maca, caloreta.. i bon ambient tret d'un incís sense importància ;)

    ResponderEliminar
  11. Bona ruta. Mal dia de ciclisme. A vegades Les tensions personals, et fan fer coses del tot inanceptables. Lo facil seria demana disculpes. Pero quant ets ven concient del que fas no deixa de ser un acte d´ hipocresia. Cal mes reflexionar e intentar que no tornir a pasar. Us agraixo a tots. Especialment al Quim, que els vostres comentaris aixin sigut tanm benevols.

    Vicenç Rebollo i Bartrolich

    ResponderEliminar
  12. Hola a todos, solo pedir disculpas de no esperar en Can Coix a la vuelta y de la averia que comentais, ni me enterado del tema...esperemos que no ocurra otra vez y sigamos siendo un grupo con buen rollo...
    Gabriel

    ResponderEliminar
  13. Hola : apuntats del Club a les Rues del Montseny a data 3/04

    385 Llarga Galicia Ferrer, Albert MUNT BIKES CLUB CICLISTA SI
    145 Llarga Lek, Andre MUNT BIKES CLUB CICLISTA SI
    456 Llarga Montmany Malagelada, Quim MUNT BIKES CLUB CICLISTA SI
    362 Llarga Puigvert Soler , Joan MUNT BIKES CLUB CICLISTA SI
    272 Llarga Trens Piña, Jordi MUNT BIKES CLUB CICLISTA SI.

    LOS VIEJOS ROQUEROS NUNCA MUEREN!!!!!

    CANALLA: ANIMEU-VOS!!!! que demà ja és més car.

    Quimet. ( encara estic cabrejat eh!!! :-) )

    ResponderEliminar