lunes, 30 de abril de 2012

Sortida carretera Dimarts 1 de Maig


Ruta: Volta pel Litoral

Quedarem a les 8h. per qui vulgui fer cafetó al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Malgrat - Blanes - Palafolls - Pineda de Mar - Calella - Sant Pol de Mar - Sant Cebrià - Sant Iscle - Arenys de Munt (esmorzar a la Plaça de l'Església).

Total: 51kms. 2h. aprox.

Ver mapa más grande


P.D.: El "BUNKER" de la foto es per si algú es vol amagar, veient els comentaris de la sortida d'aquest Diumenge...;-)...
P.D.2: Aprofiteu aquest festiu, que diuen les males llengües que el volen treure, ja que amb la crisis, aquest festiu (DIA DEL TREBALLADOR) es cada vegada més minoritari. 


Ens veiem Dimarts!!
Club Ciclista MuntBikes

3 comentarios:

  1. Sobre el P.D- titulat el Bunker i que va d'algun comentari de la sortida de diumenge, abans d'incendiar-ho tot, ja que tenia un comentari escrit i només faltava donar-li al botó return, prefereixo callar ( que em costa moltíssim) i evitar problemes més greus. Dir que hi ha molta diferència en comentaris que s'expressen amb un transfons de conya, i altres que disparen a tort i a dret i sota la meva modesta opinió amb una mala llet acollonant. I res més que tingueu bona sortida ja que demà no puc venir, no per depressió, todo se andarà, si no per imponderables horaris. Per cert, em fa mal tot!!!

    Quimet. ( tinc que demanar permís a algú per atacar????)

    ResponderEliminar
  2. No Quimet no has de demanar permís per atacar.

    I no t'has de molestar per que d'altres facin comentaris un xic més punyents que els teus.

    I per favor no et facis la victima com sempre (tiran la pedra i amagan la mà).

    I no hi ha malallet es llet amb proteines...jejeje...

    Et demano disculpes si te ofès d'alguna forma, suposo que seràs capaç d'entendre-ho i perdonar, al igual que el dia que et van insultar a Sant Pol o el dia que van fotre la bronca al pabelló no fa molt, és el pronto del moment.

    Tots som companys cadascú amb el seu humor i sarcasme, així que espero que hem perdonis el que t'hagi molestat.Això ho faig estens per a tots.


    Xavi Carrillo Roca

    ResponderEliminar
  3. Pero si el Xavi ya tiene trabajo sacar a la perra jajajaja no te enfades bueno enfadate y a cascarla

    ResponderEliminar