viernes, 6 de abril de 2012

Sortida carretera Diumenge 08 d'Abril

Ruta: 4 Voltes a Crta. de Mata

Quedarem a les 6h.50min. al Caprabo/Lidl d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h. en punt!!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Caldetes - Mataró - Riera Sant Simó - La Fornenca - Sant Andreu de Llavaneres - Sant Vicenç de Montalt - Arenys de Munt - Sant Iscle - Sant Cebrià - Sant Pol - Canet - Arenys de Mar....així 3 voltes senceres i a la 4ª ens aturarem al Pavelló d'Arenys de Munt.

Total: 161kms. 6h. aprox.

Ver mapa más grande


Perfil:








P.D.: Aquesta vegada NO hi ha cap reagrupament, però, el que vingui sabent que NO farà totes les voltes i no ho comuniqui abans o durant la sortida, serà severament sancionat. AVISATS ESTEU!!

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

27 comentarios:

  1. Hola:
    em fa molta gràcia lo de la sanció. :-) .n'hi ha molts dels que gaudeixen amb rutes CANÍBALS com aquesta que tenen moltíssima experiència en sortir a les carreres a guanyar ( jua jua) i sempre acaben AL PALCO i no ho diuen abans de començar. Doncs aquí igual. QUE TOTHOM FOTI EL QUE LI ROTI, que en definitiva és la filosofia d'aquesta sortida MAQUIAVÈLICA. Per exemple una persona complidora com jo amb les normes, ja té de sortida 15 minuts de penalització. He comptat 12 semàfors que per 4 voltes passen del 40. la meitat els trobaré vermells i pararé.

    on és la gràcia d'arribar al davant i triturar als companys????. No hi ha igualtat de condicions ergo NO GUANYA EL MILLOR.

    Ahh!!!!! i els que es fan portar bidons a mitja ruta ja ratllen lo ........ Porteu-ne dos que no passa res de res. Que somos unos mataos!!!!!!.

    Quan arribeu al pavelló, demaneu-me un cafè en llet bullint que així quan arribi, estarà al punt. Gràcies i que tingueu/tinguem bona ruta.
    Demà em sembla que faltarà gent. és una sensació que tinc.
    :-) :-) :-) quimet.

    ResponderEliminar
  2. Quant acavi la cursa d awuesta tarda. M en vaig a deixar bidons a la cryra. De mata. Per el tema dels semafors. Em tapare la matricula de la bici.
    Per cert els que no vongueu avui a veura la cursa esteu apuntsts a la llista negre.

    ResponderEliminar
  3. Hola a todos!!! Después de acabar el Gran Premio Muntbikes, sólo puedo decir: Muchas, muchas Gracias.
    Muchas gracias, a Muntbikes por organizar una prueba con un recorrido tan chulo.
    Muchas gracias, a los que os habéis encargado de dejar el circuito limpio de tierra (que después de lo que ha llovido estos días seguro que os ha costado mucho) y nos ha permitido disfrutar de unas curvas espectaculares sin peligro de caídas.
    Muchas gracias, a todos los que en cada vuelta me habéis animado. Aunque mi rostro reflejaba el esfuerzo, por dentro era inmensamente féliz. Yo pensaba que era una apasionado de la bici, pero hoy me habéis demostrado que comparado con vosotros, sólo soy un apréndiz.
    En cuanto a los resultados, felicitar a todo el equipo. En especial al ganador Dani González (menuda máquina), y a Dani Pérez que si no hubiera pinchado seguro que hubiera tenido copa.
    Por último deciros que disfutéis de la sálida de mañana, que el 22 toca tortura china, jejejeje.
    Jose (Calella)

    ResponderEliminar
  4. Jose: has de deixar d'escoltar música durant les carreres i concentrar-te al màxim en l'esforç. Les carreres no admeten distraccions. Ara: has estat més que bé en un circuït duríssim on heu acabat menys de la meitat dels que heu sortit. Estàs fent una progressió brutal i això no és gens fàcil. ànims i a seguir així.

    Vicenç: acabo de fer un pentinat a Mata i he recuperat els bidons que havies deixat. :-) Ho sento però tindràs que parar a les fonts, que tampoc és pecat. :-) .

    Quimet.

    ResponderEliminar
  5. Quimmmmmmmmmmm, la pentinada a mata l'has fet amb el Bkool???? és per saber si els bidons que has trobat son reals o irreals jajaja el meu segur que no el trobes, esta a dins el meu cotxe al costat de la carretera jajajaja!!!!! :P

    Martí Roca

    ResponderEliminar
  6. Hola a todos,

    Jose, enhorabuena por la carrera de hoy, has estado muy muy bien, yo no me encontraba mal del todo, pero me quede muy rezagado al principio, la proxima vez estare mas atento.

    La organizacion ha estado muy bien, enhorabuena.
    Y que decir a la gente que no ha parado de animar...muchas gracias, me habeis hecho disfrutar de la bici!!

    Yo ya aviso que mañana si tengo que parar porque tengo que mear, pararé.
    Si tengo que parar a por agua, pararé.
    Si tengo que parar en un semaforo, pararé.

    Que al final del dia, es una salida del club. (Aunque si luego puedo pegar un palo, pues claro que lo daré, aunque me autoenvie al palco...) jajajaj

    Buenas noches

    Javier

    ResponderEliminar
  7. us voldria demanar disculpes a tots per el pollo que he liat al bar i sobretot al Quim...Quim m´he passat tres pobles..suposso que arrivar l´últim a influit en la meva reacció exagerada.

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. Hola: entre lo del matí i ara tombat al sofà mirant aquest bèstia d'en Tom Boonen, estic de bici fins la cocorota. Per tant demà "nasti de plasti" que vol dir res de res. Collons!!!! m'acaba d'agafar una rampa i no és conya. Uf!!! ja està. Semblava en Nadal a la roda de premsa :-).

    Ha estat una gran matinal de ciclisme, almenys aquest és el meu parer. és que fins i tot sembla que no anem, i mires els resultats i carai si avançem. Se que faig molt de Marino Lejarreta( que sempre tancava el pilot), però la meva calculadora no em deixa fer més. Quan els cavalls guanyadors han marxat, gràcies a déu !!, m'hi he implicat una miqueta més, però quan vas justet no pots gastar ni un gram de més ( qui vulgui que s'ho apunti i m'acompanyi allà a darrera).
    Estant tant digitalitzat com estic, us puc dir que en el tram de Mataró (quan girem fins el Pollastre (14,320 Km) he fet: 35:49 ( a veure si sabeu qui tirava pujant després de Sant Vicenç??) 33:57, 33:02 i 34:30 que per ser la última no està gens malament.

    Jordi: NO t'he de perdonar res. és veritat que vaig dir que pararia, però quan un es fa gran ha de fer guerra psicològica per minar a l'adversari. Això és el que feia, tot i que també recordar de l'existència de semàfors no està de més. Fora d'un o dos i jo estava una mica lluny, s'han passat vigilant molt. Ja em quedo forces vegades per coses extres i traicions variades, però avui volia lluitar per veure on em col.locava. I tot i que ara estic cansat, estic content del rendiment. Ara la setmana vinent a rodar pel Montseny i anar-hi anant.

    dades d'avui al meu rellotge:
    160,4 Km. 05:03:30, 31,8 Km/h (gens malament), 1725 metres pujats, 137 ppm i màxima de 164 ( com he patit cabrons!!) i 3825 Kcal. Amb raó he buidat la cuina del Capote. :-) ( Arnau, se que tu també has menjat pollastre d'aquí mateix)

    I res més, recordar als companys que per raons varies no han pogut estar en aquest MONUMENT DE la colla MUNTBIKES. Proposo que a partir d'ara, el campió porti tot l'any un maillot tipus mundial. :-)

    quimet, avui batejat per un moment com a venedor de fum. (colors del fum: vermell, taronja i verd :-) ) :-)

    ResponderEliminar
  10. Bona tarda companyes i companys; des de la Cerdanya catalana ocupada pels francesos us envio una salutació i un relat dels entrenaments secrets en altura... Bé, secrets no gaire perquè per un poble que es diu Ur m'he trobat de cara al "¡¡¡Ferretero!!!", jo baixava un port que es diu en français del "calvarie" i ell el pujava,... i per mala sort meva ha donat mitja volta i m'ha acompanyat fent d'amfitrió per la comarca i, oh, sorpresa!, m'explica que hi ha un port molt maco que m'agradarà molt, el coll de Llo, i ja us ho podeu imaginar, m'ha fotut una "emboscada" i m'ha donat de pals fins al DNI,... Rampes del 10%, corbes que pugen serpentejant i el pitjor, al pla de dalt vent huracanat de cara que no deixava avançar i el "Ferretero" traient-me de punt...
    En definitiva, jornada dura de ciclisme d'alta muntanya amenitzada per les inclemències del temps i les "companyies perilloses" ...
    Conyes a part,ha estat un plaer pedalar amb el Carles i descobrir noves rutes i carreteres empinades.
    Ah, m'alegra molt llegir els comentaris de tots vosaltres, sobretot que el premi Munt Bikes hagi tornat a quedar a casa i que el Jose, el Dani i el Javier vagin progressant encara que amb diferent sort.
    Respecte a les 4 voltes a Mata no m'esperava que el Quim se saltés tants semàfors... i el que és acollonant és el temps que heu tardat, de rècord. Chapeau!!!
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  11. ujuuu!!! el coll de Llô.....preciós....l'he fet varis cops i és xulíssim....ara albert allà n'hi han bastants de duríssims i macos!

    ResponderEliminar
  12. Ostres Albert, quins records m'has fet aflorar. Fa molts anys anava a passar dies a Llo, i evidentment la bici m'acompanyava força. Algun dia m'agradaria tornar-hi. Dir però que no corria ni molt menys com ara, però a lo millor gaudia més que ara, espiritualment evidentment. :-).

    Estic descansant de la pallissa d'ahir. Demà sortida de relax.

    Quimet

    ResponderEliminar
  13. Bona sortida. Aquesta volta m encanta. I es una demostracio de que sense sortir del Maresme es ppt fer una ruta molt canyera. Algun dia m agradaria poguer organitzar ina prova profesional de carretera en aquest circuit. En quant a la sortida d avui. Molt dura. He patit molt. Pero tambe he disfrutat molt. Sobre tot amb l exibicio de l Arnau. Que desde que ens hem escapat a la 3volta ha tirat sol practicament tita l estona hi ha mantingut a rsya ell sol a tot el grup perseguidor. Una mica com el t. Bonen a la paris robuix

    ResponderEliminar
  14. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  15. ja comensem amb els anonims!!! firma no ??

    ResponderEliminar
  16. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  17. Exigeijo. Com a responsable i predident de C.c. Muntbikes. Que aquest anonim s ldentifiqui. A la vida ja ni ha masa de cobards. I el meu blog no en vull ni un.

    ResponderEliminar
  18. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  19. Cap casualitat Xavi: Servidor, que és un matao, avui està matao. A més a més fa tant bé entrenar com descansar. Ara esperant la supercompensació de la sortida d'ahir i anar pujant una miqueta la forma. Com he dit abans, demà sortida de recuperació. Espero que algú m'acompanyi.

    A 4 punts!!!!!. Visca el Barça!!!!!!!

    quimet

    ResponderEliminar
  20. Hola a tothom! nomes volia dir-hos que m'ho vaig passa de collons en la sortida, com ja sabeu intento venir cada any a les 4 voltes a mata!es una sortida que m'agrada molt, Viçents,Arnau,Dani!!l'any que bé no us deixare escapar o sino almenys intentare escapar-me amb vosaltres jejeje!!
    Dir que hi ha molt de nivell general,sou unes makines tots!!
    Salutacions a tots ens veiem aviat!

    ResponderEliminar
  21. Hola a tots!avui sortida lúdica i cultural "ruta del ferro".amb la meva dona, un dia fantastic.Les 4 voltes ????? un bon entreno.Fins demà....JOAN PUIGVERT SOLER .....no la liem....

    ResponderEliminar
  22. jo també m'ho vaig passar molt bé fent les voltes! no les tenia totes de poder-vos aguantar la distància de la escapada amb tant de plà i tanta gent per fer relleus al darrera.. així que vem saltar aviat (no estava planejat) per poder treure una renta suficient a la pujada i a la baixada per intentar mantenir-ho al plà.. que ja era feina difícil! ens vem organitzar molt bé i ho vem aconseguir! felicito al gabriel i al meu pare que també van fer molta feina, al dani també el felicito ja que si jo hagués fet la cursa el dia abans no hagués aguantat ni mitja volta..
    avui sortida de relax també que tinc pupa a les cames..

    arnau

    ResponderEliminar
  23. Nota informativa:
    A partir d'ara qualsevol comentari publicat sense firma (en mode Anònim) será esborrat inmediatament. així que qui tingui ganes de molestar... ''que se la pique un pollo''

    ResponderEliminar
  24. Trobo molt bé la nota informativa de l'administrador. Aquí, ara com ara no hi ha censura sempre que el que escriu doni la cara. Uns xerren a la carretera foten estopa a tope i altres xerrem aquí, intentant provocar, fer riure i a vegades vendre fum."es lo que hay".

    Avui primera remullada de l'any. Aquest temps és el que té, sol i pluja amb pocs minuts de diferència. I res més. Torno a firmar no sigui que no se sàpiga qui sóc.

    Quimet

    ResponderEliminar
  25. Dir-l'hi al fill de se mare de l'anònim que s'ha fet passar per mi que més li val que tingui una explicació convincen i que no tingui la mala sort que l'identifiqui.

    En tot càs no necessito el bloc per engegar a ningú, en tot càs li diria a la cara. La persona que s'ha fet passar per mi, es clar, que no hem coneix.

    Al merda o merdes dels anònims ves a la merda i aprèn a escriure.

    A l'idiota que ho ha escrit vull que li quedi clar que no ha aconseguit.

    Siusplau Arnau i Vicenç no l'esborreu. Si!!! estic faltan al respecte al desgraciat del anònim.

    ResponderEliminar
  26. Anònim capullo sempre escric amb la meva compte gogle i a més estava amb bici...sí,sí...he sortit.

    ResponderEliminar
  27. Estic d.acord que estiguis enfadat, indignat, decebut... Pero insultant-lo d.aquesta manera no faras que ens digui qui es, ja que l.unic que aconsegueixes es fer-nos agafar mal rotllo, a part de rebaixar-te a la seva alcada.

    GENARD

    ResponderEliminar