viernes, 27 de abril de 2012

Sortida carretera Diumenge 29 d'Abril

Ruta: Excursió Monestir Montserrat

Quedarem a les 5h.45min. per qui vulgui fer cafetó al Capote, per sortir a les 6h. en punt!! des de la rotonda de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Mataró - Argentona - Parpers (reagrupament) - La Roca - Granollers - Les Franqueses - Canovelles - Caldes de Montbui - Sentmenat - Castellar del Vallès - Matadepera - Rellinars - Monistrol - Monestir de Montserrat (reagrupament i ciri) - Monistrol - Rellinars - Matadepera - Castellar del Vallès - Sentmenat - Caldes de Montbui - Canovelles - Les Franqueses - Granollers - La Roca - Parpers (reagrupament) - Argentona - Mataró - Arenys de Mar (vermutillo al Ateneu).

Total: 208kms. 8h. aprox.

Ver mapa más grande


Perfil:
















P.D.: Si veieu alguna Moreneta per la carretera no pareu pensant que ja heu arribat. Ella no es mourà del Monestir...;-)...
P.D.2: Companys mireu i estudieu bé el recorregut al detall, per evitar malentesos en ruta. 


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

18 comentarios:

  1. tots a montserrat demà! a veure si és una d'aquelles en que no es veu el final del pilot quan mires enrrere!!!

    MuntBikes

    ResponderEliminar
  2. a mi ya me gustaria pero 208 km como que me queda grande :( y seguro que encima vais a medias de mas de 32km/h . otra vez que hagais algo menor ya veremos. que disfruteis!

    ResponderEliminar
  3. Si el llit em deixa a lo mijor vin

    ResponderEliminar
  4. llorenç! no vaigis a dormir i arreclat!! jeje a les 6 com un clau!!!

    ResponderEliminar
  5. hola a todos, soy Miguel, uno de los que sufrio la persecucion del bestia de Jose(calella) el maquinon que nos saco 5 minutazos de nada en las rutas de el Montseny, y en meta me comento que haciais salidas muy guapas los domingos, si no os importa me gustaria acpolarme a vuestra grupeta en Parpers para Subir a Montserrat con vosotros.
    Saludos y hasta mañana.Repito,si no os importa.

    ResponderEliminar
  6. Mireu be la ruta. sobre tot a partir de Granollers. Es una ruta desconeguda i em de mirar de no perdrens.
    Us animo a tots a venir. A vera si dema fem mes qua amb les bicis que el cotxes que ens trobarem.

    Vicenç

    ResponderEliminar
  7. Miguel. No nos importa estaremos encantados de que vengas. Lo unico que te pefimos es que respetes el ritmo. Vamos muchos y hay que ir y volver.

    ResponderEliminar
  8. mirant la ruta que marqueu al google em surt que aneu per autopista bueno la c-60. es pot anar amb bici per aki? si es així no ho sabia. és un dubte que tinc ja em direu si es correcte

    ResponderEliminar
  9. Poc respecte per l'esforç dels altres.

    Molt d'especulador que ataca després d'estar paran al grup i queixança del ritme el 80% de la sortida... eh!!!! QUIM!!!!!!

    No m'agradat gens la teva forma de fer i pots tenir per segur que ho d'avui no quedara així...

    Tret del meu petit cabreix que he arreclat arriban completament fós a casa. La sortida a estat durissima i amb un recorregut d'anada que espero repetir algún dia, definició bonic de debò.

    Carlitos ets una bestia parda y et demano disculpas per dir que et veia igual que l'any passat estas molt més fort.

    Sobre l'esprint de la mubisa m'he mort y meu aixafat com un cuquet tan l'Arnau com tu.

    Llorenç l'any vinent fes un esforç i vina a les sortides de fondo més subin...ya,ya!!!...que has estat malalt fa poc per això et salves ramping...jejeje...al final has acabat com un campió. Els massatges, estiraments tindran recarrec el dimarts o el dijous en forma de birra. JAJAJA.

    Ala!!! fins la propera.

    ResponderEliminar
  10. Hola a tots/es: anava a fer una entrada de Pau i germanor, ja que la visita a un Monestir ho comporta una mica, però al veure el comentari anterior del Sr POP, la sang m'ha començat a bullir davant la falsedat tant gran que diu. :-). Ni he especulat en cap moment, ja que anat al davant més que mai, i no m'he queixat ni una sola vegada, ni una!!! Si he arribat al davant teu en tots els ports, t'aguantes (je je). "Lo siento mucho la vida es así". La peregrinació d'avui, ha estat en general boníssima, amb alguns problemes a la tornada, però les coses surten com surten i així les hem d'assumir. Hem anat a un ritme que evidentment s'ha d'adaptar als que menys entrenen i la cosa ha anat superbé. Felicito als cracks ( son aquells que sempre van a tope) que avui han respectat un ritme que se que a ells no els hi agrada massa, però quan s'han d'adaptar s'adapten i això està molt bé. Em sembla que al final hem sigut 18 o 19 amb incorporacions externes que sempre son benvingudes, que han fet que MuntBIkes, fes goig avui travessant mig Catalunya. I res més, la sang encara m'està bullint!!!!!. Xavi, avui has llepat!!!!!!!

    Visca el C.C. MuntBikes!!!!!!!!!! i fins Remences.

    Quimet que d'especulador i queixica avui res de res!!!!

    ResponderEliminar
  11. stic dscord amb tu Quimet. He anat casi tota la estona al darrere i no t'he vist el pel!! per cert, en dani no va posar q venia?? ¬¬

    ResponderEliminar
  12. segons el meu psre. La sprtida d avui ha quedat definida per dos sortides tatalment diferents. La anada. que ha estat guspisima. i s ha vist que es pot anar a Montserrat per llocs preciosos. I encamvi la tornada ha estat plena d incidencies e interminable. sense que aixo sigui culpa de ningu. De totes maneres crec que ha sigit una sortida exitosa i aixi ho demostra la gran asistencia.

    ResponderEliminar
  13. No ho entenc si estas tan fort i vas tan bé com es que nomes apareixes pel darrere de tan en tan i ya que vas tan sobrat col·labores amb empenta els que ho necesiten...

    De bon rotllo però avui es l'últim cop que arribaras per devant meu en un port.

    Per últim a tot el que cregui que el que ha fet en Quim ha estat genial podien haver seguit empentan als que ho necesitaven i no guardar-se per treure pit.

    La setmana pasada 8 i gran companyerisme, aquesta ego a raudals però m'ha quedat clarissim com m'haig de comporta apartir d'avui.

    I Quim no pots pasar de no voler venir per que vas tenir una mala marxa a la bacil·lada que t'has marcat amb mi, així que el proper com que estiguis baix d'ànims et faré com en la canibal de fa dos anys a Collsacreu.

    Sóc dit.

    ResponderEliminar
  14. Primer de tot demanar disculpes per haver protagonitzat les dues punxades de la jornada amb la seva corresponent perdua de temps. Dit aixo, vui dir-vos que avui m'he trobat molt comode entre vosaltres i m'ho he passat molt be.
    Durant aquesta setmana anire a la botiga a tornar tots els tubulars que m'he carregat als seus amos que tan amablement m' han deixat.
    Moltes gracies per tot i ens veiem d'hora.

    ResponderEliminar
  15. Contestar al "anònim" que pregunta si es pot anar per la C-60, que no es pot anar per la C-60 (evidentment), però ho posem així perquè es paral.lel al Pol. Ind. del Cros, i el GoogleMaps, talla la crta. del Cros arribant Argentona. D'aquesta manera tenime compatibilitzats els kms. igualment.
    P.D: Si us plau, es norma del nostre Blog, firmar tots els comentaris.

    Gracies,
    C.C.MuntBikes

    ResponderEliminar
  16. Al Miquel dir-te que gràcies a tu per guiar-nos en la ruta, si no encara estaríem travessant Matadepera... A tots els companys i companya, l'excursió a Montserrat ha estat un plaer..., de les que es recorden molt de temps...
    Érem 20, de totes les categories, de juvenils a veterans i fèmines, quasi 8 hores sobre la bici, i la sortida ha anat molt bé, sense caigudes, només amb algun "percance" de menor importància que si ho mirem bé és el mínim que pot passar... La llàstima ha estat el Jesús que s'ha trobat malament i les "rampes" del Llorenç...
    Com de costum a la tornada hem saquejat la gasolinera de guàrdia i al final el vent a favor ens ha fet volar. Ara, com diria el Quimet, toca la "supercompensació"...
    Ens veiem dimarts,
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  17. Agraïu-vos a tots la paciència que vau tenir ahir amb mi per el tema de les punyeteres rampes. Sembla que no hi ha solució, que hi farem... Gran sortida per això. Gràcirs Xavi per empenyar-me durant tanta estona, al Rana, Albert Galicia, Arnau i a la resta del equip. Fins demà.
    Llorenç

    ResponderEliminar