martes, 22 de mayo de 2012

Nou portabidó invisible!! Oferta StressNutril i altres novetats...

  • Us presentem el nou portabidó invisible vincero desingConsta d'un suport de carboni imantat molt potent i un bidó amb el seu encaix imantat també, l'estem provant i es molt estable. El pes del portabidó son 16 grs. a part de la millora estètica que representa. El preu és de 36€ el suport i 9€ el bidó. Ho teniu disponible a la botiga MuntBikes.




  • Oferta en el famós recuperador NutriSport StressNutril, que a part de beneficiar-te d'un millor preu, tenim un pack d'edició limitada que inclou un parell de mitjons d'estiu MuntBikes. PVP: 36€ + 5€ mitjons = preu oferta 32€
  • Col·lecció de mitjons Sidi Coolmax per l'estiu, canya semi alta i molt confortables, mantenint com sempre el inconfusible disseny italià de la marca.

  • Lubricant Squirt Lube (cera) molts ja ho coneixeu, el famós lubricant en sec Squirt Lube per condicions extremes de clima sec o amb molta pols. Es proveïdor oficial de la Andalusia Bike Race o de la Titan Desert. Al taller de MuntBikes fà temps que l'estem utilitzant per les curses de terreny sec.

Tot això i molt més ho trobaràs a MuntBikes, la teva teva botiga de bicicletes del Maresme!!

1 comentario:

  1. He vist en Martí(llo) amb aquest nou bidó. A primera vista causa impacte ja que no saps com carai s'aguanta. Estic segur que el sistema tindrà èxit. L'idea és molt bona.

    ResponderEliminar