sábado, 26 de mayo de 2012

Sortida de carretera Diumenge 27 de Maig

Quedem a les 6h. a la rotonda de la nacional d'Arenys de Mar.

La ruta serà la següent:

Arenys de Mar, Tordera, Cal Coix, Girona, Banyoles, Port de Rocacorva. Banyoles, Girona, Mallorquines, Masanes, Hostalrich, St.Celoni, Collsacreu i Arenys de Munt.

200km. 8h. aprx.

5 comentarios:

  1. Aquesta pujada de Rocacorva ma resultat durisima. Em sigut molt pocs. Pero tot i aixi ens ha anat prou be. Jo tenia que ser aviat a casa i gracies a l Albert Esteban i Xavi. Hem arrivat a la 1h. Tot un recort. 200km a una mitja de 30 km.
    A l Esteban li prova la nova bici. Com pujar es insultant. I el que em sembla admirable es l Andre es un cicliste autentic. No es queixa mai i sempre acava totes les sortides.

    ResponderEliminar
  2. Indignacio es el que sento. Despres de llegir la Vanguardia. No te res a veure smb la sortida d ahir. Sino amb el Giro. Segons diu la Vanguardia. A pesar que en Purito podia proclamarse guanyador del Giro. O si mes no segur que feria podium. La Generalitat i el Consell superior d Esports no van enviar cap representacio oficial a Milan. Vaya Pena de Paisos els Dos. Ara aixo si la final de la copa fins la sopa. I representacio a Madrid la que faci falta.

    ResponderEliminar
  3. Un ole tu!!!!! molt sentit pel nostre company JORDI ROIG I MONTSANT, per la BPB d'aquest cap de setmana. Jordi, ets un campió i el que més m'agrada, és la teva estimació i persistència en aquest esport. Felicitats!!!!!!!!!!

    Quimet

    ResponderEliminar
  4. Gràcies Quim,una crónica el mes aviat posible, el LLuis Fenoy i Jo varem disfutar molt.

    ResponderEliminar
  5. Enhorabona Jordi!!!!
    GRAN!!!!

    Fites com aquesta diuen tot sobre el tipus de cicliste que ets.

    Personalment tinc un gran record de la brevet de 300km al teu costat, i la veritat s'hem va fer llarga. No hem puc ni imaginar que deu ser Barcelona-Perpenya-barcelona.

    Felicitats de nou. Espero que aviat rodem junts els diumenges.

    ResponderEliminar