miércoles, 9 de mayo de 2012

XV Terra de Remences (13/05/2012)

Ja esta aquí, ja arriba el dia!!!

Si Senyors, sembla que estigues molt lluny, però després de passar un hivern bastant dur, i tot just haver fet algunes sortides de primavera, la GRAN CLÀSSICA CATALANA ja esta aquí: TERRA DE REMENCES




Comença el bon temps i comencen les grans i dures cites per tots. Aquest Diumenge 13 de Maig, el Club Ciclista MuntBikes, com cada any, anirà amb una extensa representació (+de 20 ciclistes) a la XV edició de Terra de Remences, la marxa referent a Catalunya i una de les primeres a tota Espanya.

L'expedició sortirà a les 5h30min, des de la botiga MuntBikes (Arenys de Munt) ben puntuals com sempre.
També comentar-vos que hi ha una part del grup que dinarà per la zona (Olot), un cop finalitzada la marxa. Si algú es vol apuntar que parli amb l'Arnau o Vicenç trucant a MuntBikes.

Per fer una mica de "salseta", sinó la vida es molt aburrida, deixo aquí els temps de l'any passat:


Dit això, adjunto perfil, juntament amb els kms. i el desnivell:

175kms. - 2.600m. desnivell acumulat
Molta sort a tots, que segurs que ho fareu de conya, com cada any.

P.D: Només hi haurà un reagrupament al km.175 a St. Esteve d'en Bas...;-)...
P.D.2: S'accepten apostes tipo:

-El José Préstamo guanyarà la proba? O bé li molestaran els mossos baixant?
-A quants es menjarà la "Depredadora" aquest any?
-L'Arnau tindrà una averia i estarà perdut per la Garrotxa fins les 21h?
-El "Tauró" neutralitzarà la diferencia al Roger? O tornarà a menjar "Pop"?
-Quantes rampes tindrà en Lorenzo?
-On pararà en Genard a comprar pà?
-L'André i Jordi Roig faran 3 voltes acostumat a les Brevets?

Salut i pedals,

C.C.MUNTBIKES

23 comentarios:

  1. Buufff Quim quants fronts oberts!!...;-)
    Respecte al meu, aquest any ho tens ben fàcil de neutralitzar aquests 17 segons, amb la lumbalgia que porto....jejeje!!

    ResponderEliminar
  2. ostia putaaa!! ja m'ha entrat la cagalera!!
    sé que el mateix temps es gairebé impossible que el faigi, però, allà estarem.

    arnau

    ResponderEliminar
  3. posant pressió eh?????.doncs aquest any la intento portar ben controlada. directament hi aniré a veure que surt. que va bé, doncs bé, que va menys bé, doncs també bé. La bici és per gaudir-la i un temps no pot marcar-nos una pressió excessiva. Apa-li a gaudir tots de la forma que més li agradi la bici. Això si no us despisteu que si per una de les casualitats tinc un bon dia, seré implacable. :-)

    quimet, i ara a entrenar que es fa tard!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. ah!!! i a tu Roger te la tinc però que ben guardada. Ja saps el perquè ( dalt de Bracons 2011). Intentaré que els 17 segons siguin 17 minuts i no dic 17 hores perquè és impossible. Potser ets la única pressió i motivació d'aquesta Remences 2012. I dir-te que pots sortir davant meu, ja ens trobarem pel camí. :-) :-)

    the sharkkkkkkkkkkkk.

    ResponderEliminar
  5. Que ilusión. Aquí estaremos dispuestos a dar lo mejor. Yo lo máximo que he hecho esta temporada han sido 80kms en Montmelo pero podremos con los 170. Nos vemos en la comida en Olot.

    ResponderEliminar
  6. El Pop va menjat abans de començar, per que aquest any no esta per fer cap marxa no arriba al nivell del grup i la caiguda de l'octubre l'hi va minar les ganes de marxes.

    Tot i això espero que els meus companys superin el meu temps del any passat que esta assequible a tot el grup.

    Tot dit molta sort i disfruteu a tope com ho faria jo. I el més importan no us deixeu rès al dipòsit arribar amb batzine disminueix la satisfacció del esforç....GAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSS!!!!!!!!!

    Xavi Carrillo Roca abans anomenat el POP.

    ResponderEliminar
  7. Aquest any a Remences. Arrivem la majoria sense tenir aquell punt de forma que ens agradaria. O al menys si es el meu cas. De totes formes encara que aixo es un incomvenient tambe es bo per que ens ajuda a relativitzar aixo del ciclisme. A vegades no es pot entrenar tot el que un voldria. Pero aixo ens fa mes humans. I com be diu en Quim lo important es disfrutar de la Bici
    Sort a tots a Remences. I us espero a tots al dinar de despres que es el que realment importa.

    ResponderEliminar
  8. Ja,ja,ja, Roger eres un crack, y gracias por poner la clasificación del año pasado y no la de hace dos, aunque a Quim seguro que le hubiera gustado más (que feliz ibas en Coll de Condreu).
    Yo este año no estaré pero si que pensaré en vosotros, sobretodo de 11 a 12 que será lo hora BRACOONSSS jejejeje!!!!
    Suerte y pasadlo muy bien.
    Saludos!!! (Jose Calella)

    ResponderEliminar
  9. els que veu demanar la roba sportful JA ES AQUI!!

    ResponderEliminar
  10. BUENAS A TOTS!!!!
    Sincerament jo no sé que faré a Remences, doncs aquest any tinc la sensació que la temporada encara no ha començat, entreno com puc i quan puc, el que si que sé és, que com vegi un muntbikers per davant meu aniré a per ell, jajaja.
    ES BROMAAAAA!!!!! O NO!!!
    Parlem de temes serios, tema dinar, per favor tots els que us hi quedeu escribiu un coment al blog per sapiguer quants serem, i no trigueu massa en dir-m'ho.
    Jo acabo de fer una reserva per 12 persones. Amb opció de venir més gent.
    RESTAURANT: LA DEU (el de l'any passat)
    PREU MENÚ: 18€
    ...I MOLTA SORT A TOTS A REMENCES !!!!

    ResponderEliminar
  11. A mi em passa el mateix, tinc la sensació que no he pogut entrenar i que la temporada estigui encara per començar.... pero molt il.lusionat de poder fer aquesta cursa que l'any passat no vaig poder fer.
    Espero que tots ens trobem be el diumenge i tinguem molt bones sensacions per poder donar el millor de nosaltres i disfrutarla al maxim.
    ens veiem diumenge!!

    Bern.

    ResponderEliminar
  12. Bona sort a tothom i sobretot disfruteu ,que es l´esencia del ciclisme...jo descanso per preparar la BPB que és la próxima setmana...per cert a la gent que li agraden els númaros,la setmana pasada a la brevet de 400 el Lluis i JO varem fer 27,2 de mitja.

    ResponderEliminar
  13. Compteu amb mi per la marxa i pel dinar....
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  14. Hola a tots/es: C'est fini.Una altra Marxa al sac!!!!.
    D'entrada felicitar a Munt Bikes, per la seva extraordinària participació. Quan he arribat he vist el President honorable Sr. Vicenç Rebollo i Bartrolich, més content que un pèsol i no era per menys. A les seves mans tenia el diploma acreditatiu de la gesta aconseguida pel Club. Felicitats!!!!!!!! i que per molts anys puguem tornar-hi.
    La marxa, com sempre molt dura. "Mecago" en el putu Bracons!!!!!!. ( o tenia de dir) ja que l'odio tant o més que el Turó de l'Home.
    Sortida a la part final del grup, on la majoria ja han deseperagut en un tres i no res, especialment els Rebollo amb dues ziga-zagues. M'he quedat amb en Roger i l'Albert. Ràpids fins al peu de Capsacosta on l'Albert ha marcat galons. Bona pujada amb en Roger torobant-nos pujant l'Emma, en Joan M i en David Pedregal. També en Genard que no ha fet cas de la norma del calaix dels de la curta ( Genard, Genard!!!!!). Seguim fent via, amb gran pilot fins Ripoll i també fem una bona pujada a Canes.
    Girem cap a la putada aquella amb un promig de 33,1 Km/h, Flipo!!!. Estic sec i amb ganes de pi....... Li dic al Roger que paro. Em diu que ell va pujant i m'espera dalt. Quant surto a la carretera, m'atrapa i em sobrepassa l'Emma, més depredadora que mai. En aquest punt, em faig un jurament. Arribo a la meta amb ella, si o si. O sento Roger!!!!C'est la vie :-). Corono atrapant just al Roger que em pregunta, però li dic que "yo sigo". He calculat que l'Emma, m'ha agafat sobre un minutet. baixant em donen , com sempre en aquesta marxa rampes, però ni molt menys per parar. Aguanto el dolor ( l'Emma m'apreta) i avall que fa baixada. Quant sortim a la carretera més ampla, portem un grup a uns 200 m. Penso, allà hi és ella). Comencem a pujar Condreu i l'atrapo. Penso, està caput, però res més lluny de la realitat. Em vaig girant i la veig sempre i això que el ritme està més que bé. Torno a parar a dalt per omplir bidons. Passa com un tiro!!!. A partir d'aquí, pluja a dojo, baixada perillosa i a meta amb l'Emma. Baixem de 6 hores, que era lo que m'havia proposat. Personalment 5;55:55 ( ni fet exprés) ( estic allà com cada any)

    A la pujada de meta la gent exclamava: mira és una noia!!!! Emma: Chapeau!!!!!!. Amb el canvi de vida que has fet aquest any i aguantant super-super.

    I res més: Felicitats a tots, independentment dels temps, tot i que els he estat mirant i això no ho para ni déu!!. Joan: Parem ja o seguim un any més????

    Sort que el Presi va dir que ell aquest any no estava per gaires focs artificials. Si és descuida no se.

    Ah!!!!! Roger ara estem 1 a 1 ( empat) :-)

    Quimet.

    ResponderEliminar
  15. Remences 2012
    Ja comença a “ratllar” tants anys seguits..., però s’hi ha d’anar, per ambient, recorregut, organització, el dinar… No hi podem faltar mai i aquest any érem 19+1!!
    Remences és sempre el mateix, una cicloturista-carrera encoberta, a mil des de la sortida i amb el terrible Bracons esperant per donar-te un joc d’”òsties”.... Després a Cantonigros i al Condreu ja coneixem l’agonia..., però a mi hi ha tres trams que m’agafen sempre per sorpresa, que són la baixada de Capsacosta que quasi no baixa, sempre has de pedalar i si intentes menjar no et pots empassar la barreta i a sobre perds el grupet ... Després ve el tram d’Olot a la Vall d’en Bas, on et fan volar i també intentes menjar i no hi ha manera... i finalment de Bracons a Manlleu amb aquells revolts al principi i repetxons a continuació que també et compliquen la vida... És a dir, no hi ha mai un tram que puguis descansar, potser el més favorable és el de Sant Joan a Ripoll...
    Del grup que hi hem anat em quedo sempre amb la lectura més positiva, impressionant els que s’han acostat a les 5 h 20’..., els altres millorant les marques personals o estant-hi molt a prop... i que ningú se senti malament pel temps aconseguit perquè aquí hi juguen les circumstàncies personals de cadascú, “si no he pogut entrenar més, si la feina és agobiant, si tinc altres condicionants, si em trobo amb més o menys ànims”, etc. Per si us pot servir, el 1r any que hi vaig anar vaig fer 7 hores, i el segon 6h 40’ i amb unes rampes que ni el Llorenç ..., però sempre amb ganes de tornar-hi.
    O sigui, aquesta setmana a estirar cames i a preparar-nos per la pròxima.
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  16. Remences 2012 : He quedat sorpres veïent els
    `TIEMPAZOS´que heu fet tots,em trec el barret i
    aprofito per felicitar-vos a tots,que independenment del temps a tots ens costa molt,
    sobre tot pujar el estimat Bracons.
    fins la propera...
    DAVID.

    ResponderEliminar
  17. Hola a todos, solamente felicitar a todos los asistentes a remences, por los tiempos y acabar enteros. Desde mi punto de vista, me fue muy bien rodar con la "familia Rebollo", otras veces llegaba a Bracons desfondado, pero con ellos marcaron un ritmo muy sensato, guardado para el final que se hace muy duro...chapou para Arnau, por marcarnos el ritmo, gran parte de la marcha.

    Bueno como dicen por ahi, a "lamerse las heridas y prepararse para la siguiente salida"
    Un saludo
    Gabriel

    ResponderEliminar
  18. M'encanta llegir les cròniques de cadascú, especialment les de'n Quimet!! *.* Per cert, deixeu-me dir que som tots plegats unes màquines!!

    P.D. Demà a palooooos!!!

    ResponderEliminar
  19. Enhorabona a tots, sou uns màquines!!!

    M'he quedat amb un gust amarg de no poguer participari, més veien el nivell i el bon ambient que es desprén de les cròniques i els comentaris... algún dia i tornaré.

    Ens veiem avui per estirar cames.

    ResponderEliminar
  20. SOU TOTS MOLT BONS I QUAN MÉS GRANS,DE EDAD,MÉS TIREU.QUIM HAS FET UN TIEMPAZO I ESTIC D´ACORD AMB EL GENARD LES TEVES CRÓNICAS SON SEMPRE ESPERADES PER TOTS.

    ResponderEliminar
  21. Felicitats a tots per els bons temps que heu fet. Agrair vos la vostra participacio. Que ha fet que ens emportesim el diploma de participacio.
    Tambe vull que jo tambe penso que el Quim. Fa els millors comentaris. EsL anima del blog.

    Per ultim recordar vos que aquest diumenge fem una sortida ligth i anirem a esmorzar. Us hi espero a tots.

    ResponderEliminar
  22. jo encara estic al·lucinant, no tant per els temps personals, sinó per els temps de tots.! wOoOoOw!
    al final es el que té valor, el simbol de les coses ben fetes com a grup, aquí ningú és el millor del món però tots tireu que no veigis!
    també cal remarcar que els nostres corredors del TEAM MUNTBIKES (competició) van tenir cursa el dissabte, i el diumenge es van plantar a meta en 5h! pelades! alber, dani gonzalez, pablo.. etc etc

    fent referència al comentari de Super Gabriel, tinc que dir, que potser si no fós per ell l'ultim troç m'el hagués près amb més calma.. vem portar una regulació mútua tot el condreu i la baixada a tope cap a meta, ja que poquets ens relevaven,, tiràvem 3, nosaltres 2 i un altre noi. 32,64 kmh de mitja.. són d'aquelles coses que si les tinc que repetir, no sabría per on començar.
    per últim, 20 MuntBikes a la remences,(inscrits) de voluntat propia i marcant una identitat.
    i fa por pensar que en faltaven uns quants per apuntar.. pepe. dani, llorenç, marti, carlos, etc etc..

    EL DIUMENGE SORTIDA PER PAÏR TOT AIXÒ! HEM D'ESTAR TOTS ALLÀ PER COLAPSAR LA NACIONAL!!

    ARNAU

    ResponderEliminar
  23. hi ha numeros del SORTEO DEL ORO a MuntBikes,
    tenim un conveni amb la creu roja, hauríem d'intentar vendre el màxim de butlletes per poder seguir organitzant curses i coses com a club!
    a veure si ens hi posem tots i venem uns quants al nostre entorn!
    el sorteig es el 19 de juliol
    5€ per butlleta.

    MUNT BIKES

    ResponderEliminar