martes, 19 de junio de 2012

Expedició MuntBikes a la QUEBRANTAHUESOS 2012


Amics i amigues, ja la tenim aquí. Si si, ja ha tornat arribar el dia!!

Després de passar bona part de la temporada entrenant (alguns poc, d'altres molt, alguns altres moltíssim i d'altres clandestinament) i de no saber fins l'últim moment si teniem o no inscripcions i si podriem anar o no degut a les dates que han canviat aquest any (dia de la revetlla de St.Joan), la QH 2012 "JA LA TORNEM A TENIR AQUÍ!!". I per que no sigui dit, una expedició nombrosa del C.C.MuntBikes, com no podia ser d'una altre manera, assistirà al Magne Event de ressò nacional i internacional.

A continuació teniu totes les dades per arribar a bon port (mai millor dit):

-Ens allotjem a "La Casa de Luminosa" ubicada al poble de Ipiés (Osca) igual que l'any passat. Està a 12kms (15min.) de Sabiñanigo. Telf: 974-337.013. Aquí teniu més detalls de la casa: http://www.lacasadeluminosa.com

Per arribar a Ipiés (no confondre amb iPad, ni amb iPhone), us deixo aquí la ruta desde l'Ateneu d'Arenys, per si algú vol anar amb bici:

Son aproximadament de 4h. a 4h30min de viatje, en funció dels punts que us deixeu pel camí. Cuidaaaoo amb la benemérita a partir de Lleida...;-)...

Dit això amics i amigues del C.C.MuntBikes, si teniu algun dubte, podeu trucar a la seu del Club i l'Arnau o en Vicenç us resoldran qualsevol dubte amablement.

Informació de la Marxa:
Recorregut QH

Perfil QH

1er Port de Somport

2on Port Marie Blanque

3er Port Pourtalet

4rt Port Hoz de Jaca
Per més informació sobre de la Marxa podeu consultar la web: http://www.quebrantahuesos.com/

P.D.: MOLT IMPORTANT!! Porteu el següent document imprès i signat:


-I si voleu que algun company us recolli el vostre dorsal i bossa, també heu de signar aquest document i portar les fotocopies dels DNI's (els 2) i fotocopia de la Llicencia Federativa en vigor:


Ens veiem Divendres per sopar.
Us desitgem molta sort a tots i sobretot que gaudiu molt del moment,

Club Ciclista MuntBikes

14 comentarios:

  1. Us desitjo molta sort a tots!!!!

    Que obtingueu tots els vostres reptes personals.
    Que transcurreixi amb bon ambient i el més important sense cap tipus d'accident ni incident.

    GASSSSSSSSSSSS i tota la sort del món.

    El POP

    ResponderEliminar
  2. Una QH sense taurons, pops, ni altres peixos no serà el mateix, però penseu de veritat que us trobarem a faltar... De totes maneres hi haurà depredadors/es de tots els colors i sexes assetjant a cada corba, metre, port,... i això sol, al costat de la calor i l'home del mall, ja faran d'aquesta QH una fita memorable.
    Parlant de la feina que fa el Roger anunciant les sortides i els events, m'afegeixo a l'onada d'elogis que va rebent... perquè hi posa tota la informació necessària i més encara, n'hi ha tanta que ja no et deixa res per buscar... Per tant, qui no sàpiga que el Portalet té 30 Qm, o com es va a iPot (perdó, Ípies), o on ens allotgem, o quin full autoritza, o ..., no té perdó de Déu. Gràcies Roger i sort a tota l'expedició "munt-bikes"·
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  3. El tauró, molt afligit està navegant pels oceans sense rumb, però remuntarà segur. Us desitjo a tots/es molt bona marxa i no puc deixar de fer-vos algunes recomanacions. Sortiu trincu trincu per acabar forts al final. Si fa molta calor, pareu i beveu, el temps perdut el recuperareu amb escreix. I res més espero redaccions a la tornada.

    Ànims i sort!!!!!!!!!!

    Quimet.

    ResponderEliminar
  4. MOLTA SORT A TOT EL TEAM MUNTBIKES!!!!!

    ResponderEliminar
  5. espero amb ansia comentaris de com us ha anat.

    Quimet Fignon i Shark.

    Per cert, tornat de Mataró en cotxe m'he creuat amb el capo (DV). Potser no està cansat?????. quin crack!!!!

    ResponderEliminar
  6. Hola a tothom, ja l'hem fet!!!! El més important tots hem tornat sensers a casa, uns més contents, altres no tant, però tots hem superat i crec que amb nota la dificil i dura QH.
    Primer de tot vull donar les gràcies al Joan per tenir la paciència que té amb mi i la meva estimada bicicleta, als meus fills i en aquest cas, l'Àlex que el mateix dia 23 es graduava i després feien festassa de celebració on la seva mare ja no va poder ser-hi perquè estava anant a la QH. I per suposat al Joan P. i l'Albert G. per esperar que jo sortis de la graduació del meu fill, a les 6.30h i pujar-me a Ipies, i a més a més contents. Traduït amb números, 24h, 1000Km (400 de cotxe, 200 de bici i 400 més de cotxe).
    És de bojos !!!!!
    Dit això, la meva QH, genial. Vaig disfrutar moltíssim fins a arribar als 6 últims km del portalet que em va tocar patir de valent, segurament com molts de vosaltres, el Jordi R, segur, jajajja. Però la gran recompensa la va tenir a OZ quan amb un somriure d'orella a orella, em va passar, jajajja.
    També dir que aquest any ni de broma ha sigut com l'any passat, si que la proba a mí personalment m'ha sortit millor i he baixat el meu temps i molt, però faltava gent de Muntbikes que forma part important de la grupeta.
    Tot a anat molt ràpid i no ha hagut moments per relaxar-nos (en el meu cas sobretot) xerrar i dirfrutar una estona amb companyia d'amics (a les 10.45h tots concetrats a l'habitació per anar a dormir jajajja) Només el Jordi R i jo relaxats i rient una estona . Acabem QH, temps de recollir diplomes, dutxes i cap a casa, tot posat amb calçador.
    Però en el meu cas MOLT CONTENTA !!!!
    Res més a dir, ara a disfrutar del moment.

    ResponderEliminar
  7. En primer lloc fel.licitar a tota la familia Muntbikes. Cada un en el seu nivell i entorn heu fet uns temps bonisims. Aixo ens honora a tots i deixa emprenta del que es Muntbikes. Cada cop mes amb l esfors de tots Muntbikes cc s esta convertin en un referent en el mon cicliste.

    ResponderEliminar
  8. Aqusta QH a estat la primera de les quatre que he fet sense cap mena de lesión a similar.Com ve diu l´Emma,una mica estresant per el tema de bervena però disfrutant a tope.
    Al cap d´una hora de pedelar decideixo fer una lluita personal contra el crono,aixi ho faig una mica a la meva bola,Somport intentant regular i abansant a molta gent,baixada tranquila i el Marie Blanc a tope,baixada una mica mes ràpida i sempre sense mirar si venia algú dels nostres,era una lluita meva contra el crono,Portalet al principi molt bè pero els últims sis km pàtin molt i per postre m´agafa l´Emma,collons de dona ,je je je...baixada a tope fins l´avituallamen i al pujar OZ atrapo a l´Emma i del subidon pujo a tope i baixo ràpid per que l´Emma no m´atrapi...la lluita ja era contra ella i el crono...arrivada a tope menjar(molt dolent)recollir diploma,una abraçada a l´Emma per que aquesta vegada m´ha sortit la vena competitiva,un temps acollonat per un simple brevetero com jo....
    El millor a sigut no pendre mal i disfrutar i coneixer gent nova i el pitjor no poder estar més estones junts..
    Emma:mira que m´has futut pressió...un pique a fons pels pirineus...uf com cansa.

    ResponderEliminar
  9. Salutacions a tothom,
    la QH 2012 ha estat una espècie de "Tribunal"... El Somport fa el paper de fiscal implacable,... el Marie Blanque és el jutge que dicta sentència sense pietat: "pena de mort"! El Portalet és el botxí que executa el veredicte, i per si algú sobreviu la Hoz dispara el tret de gràcia... En fi, QH duríssima com sempre o pitjor, nivell altíssim, moltes "montoneres" de tants de nervis, menjar en franca decadència i el típic ambient del Tour al coronar els ports. Amb ganes de tornar-hi però fins d'aquí un any.
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  10. Jordi: jo aquesta pressió de l'Emma rondant per aquí ( al davant o al darrera) la conec, i m'agrada molt :-). A que dona un plus de motivació??.

    Per cert: aquest matí en Vicenç m'ha anat cantant els temps de tots i de veritat que sou tots una colla de campions. Ràpidament m'he anat a equipar i he sortit amb en Xavi i la Núria Bertran a fer un can Bordoi. No es pot afluixar de cap manera. "No pares sigue sigue!!!"

    A reveure a tots/es.

    Quimet

    ResponderEliminar
  11. Hola a todos!!! Un muy buen fin de semana, rodeado por buena parte de la familia MUNTBIKES (aunque han faltado varios integrantes que se les ha hechado de-) en un ambiente ciclista muy chulo. Si entraís en el observonblogspot.com podréis seleccionar la clasificación de la QH donde salen los primeros clasificados y en el puesto 22 aparece la super...
    Saludos (Jose Calella)

    ResponderEliminar
  12. Bon dia,

    Jo només tinc paraules d'agraïment cap a tots i cadascun de vosaltres.Sense Muntbikes no hagués pogut participar a la QH,i sense els vostres consells i les vostres paraules d'ànim,no hagués estat el mateix.
    Gràcies,tot m'ha ajudat a poder acabar la QH,però,sobretot,gràcies pel vostre acolliment i tracte,per haver-me deixat formar part d'aquest equip,per haver-me deixat conèixer gent nova,que això sempre enriqueix,i per haver-me fet més feliç.

    Sincerament,


    Miquel

    ResponderEliminar
  13. Bon dia a tothom,

    Ha sigut una experiencia inolbidable, ja m'ho havien dit pero ho he tingut de comprobar per saber del que es parlaba.
    Una cursa molt impactant sobretot per els mes de 10.000 participants, rodar amb tanta gent ha sigut una experiencia bestial!
    Personalment molt content de com ha anat, feia 1 mes que no agafava la bici fins el diumenge anterior a la cursa que vam fer un santa fe. I els mesos abans de la Half que nomes rodava en pla... al final vaig ser molt conservador i va anar be. Llastima que em vaig quedar a 5' de l'Or!
    Pero al arribar encara vaig fer uns kilometrets corrents cap a Ipies. Per tirar el resto.
    El millor, coronar Marie Blanche amb 3:34 i l'abraçada amb el meu pare alla dalt, el pitjor trencada de canvi dalt de Portalet que no em va deixar posar el plat gran, i a les baixades em vaig tindre de deixar caure i al pla anar amb el plat petit un horror...
    El resultat un 10, AUPA per la animacio de la Gent superentregada i gracies Emma un altre cop per portarnos a aquesta casa que hi vam estar de puta mare!!
    Felicitats a aquests de muntbikes que fan 6 hores i pico, es increible com esteu, us ho mereixeu, aixo vol dir que heu fet molt be els deures i heu tingut matricula d'honor!
    I als demes Felicitats tambe perque nomes ferla vaya huevos!! ajjajaj

    Una abraçada a tothom!!

    Bern.

    ResponderEliminar
  14. bé, contestant una mica als diferents comentaris, una vegada més ens hem de dir a tots..xapó! ni per els 6 i picos ni 7 i picos o 8... sinó unaltre cop per el nivell col·lectiu que puja cada any gradualment, i aquí tenim a quasi tots superant temps que t'aguéssis posat a riure si 3 anys enrrere algú t'el insinuava.
    vull felicitar a tots però en particular a un cas que m'ha sorprès gratament, en miquel, fa 3 mesos que ve amb nosaltres, s'ha adherit superbé a la dinàmica del grup, aprenent i escoltant abans de parlar, i on ha parlat ha estat a la consagració del cicloturisme, la marxa que més val. hi haurà alguna més dura, però en aquesta és on et gradues! no només la ha acabat sinó que ho va fer en poc més de 7h10. felicitats! galls amb més plomes han tardat més en la història de la QH.

    AUPA muntbikes com ens cridaven al portalet!
    ara prepararem alguna sortida maca en grup per fer el més vinent.

    MUNT BIKES

    ResponderEliminar